2022-06-09
✔︎北海道8.0 牛乳雪糕 $24(小)$26(大)平時飲北海道隻3.6牛奶已經覺得好重奶味🤤咁大家又想唔想像到今次呢隻北海8.0牛乳雪又幾咁重奶味!!!😋我食第一啖個陣真係嘩左出聲🤣 佢隻味同日本隻creamia 雪糕係一樣咁濟㗎🤤 但係就平過creamia唔少! 真係又高質又扺食呀😋😋對於同我一樣都係牛奶控嘅大家千祈千祈唔可以錯過呀~ 雪糕除咗有好濃郁嘅牛奶味 仲好軟滑好creamy🥺!! 拎起支雪糕影左兩三張相佢就開始融啦 可以睇得出佢無添加劑 絕對係真材實料㗎😚✔︎意大利黑朱古力雪糕 $24(小)$26(大)我會將佢形容做學生價Godiva 雪糕😋真係好濃好濃嘅黑朱古力味 同直接食一舊黑朱古力係無分別🤣隻朱古力味唔係好甜個隻朱古力味而係帶少少苦味個隻 正呀😆✨個人建議大家加多$2 upgrade做大 因為其實大同小個份量都差唔少的~~除咗8.0牛乳同意大利黑朱古力雪糕 仲有好多唔同口味嘅蛋糕㗎 例如台灣鳳梨 抹茶 紅豆 等等😆😆
✔︎意大利黑朱古力雪糕 $24(小)$26(大)