2022-10-20 533 浏览
今日去沙田行街,見到Beans今次人龍终於沒咁長,等一下就可入去光顧Lobster Roll 🦞 大大隻龍蝦望上去相當吸引,龍蝦肉非常鲜甜,配上爽口沙律菜🥗和香脆可口薯條,十分好味Rose Latte☕, 有3D立體造型,相當可愛,不捨得飲下去,哈啥

Lobster Roll 🦞

• Lobster  roll
2022-10-13 535 浏览
Beans不嬲出名高質素的💛今次唔係第一次食Beans但每次質素依舊好👍🏻今次介紹佢地嘅手撕豬漢堡🍔🐷手撕豬酸酸甜甜好開胃好惹味😋有別於出面食到嘅嘅漢堡🍔佢哋嘅漢堡食完唔濟而且又可以慢慢切住食🍽佢哋嘅環境坐得幾舒服而且份量亦都唔小😚但唯獨美中不足嘅係等候入座時間比較耐🤕但總括而言都係值得一試嘅高質Caf
Beans不嬲出名高質素的💛
佢哋嘅環境坐得幾舒服而且份量亦都唔小😚
但唯獨美中不足嘅係等候入座時間比較耐🤕
但總括而言都係值得一試嘅高質Caf
2022-09-27 734 浏览
今次去沙田行街睇吓傢俬家品睇到咁上下夠鐘食飯望落呢間好似幾好咁所以今次就食 Beans同朋友被安排到室外露天座位天氣清涼 可能比室內更加舒適要自行去拎餐具同埋餐巾等等一入去就即刻落單好快有得食手撕豬仔骨漢堡賣相外型係幾靚仔篤穿太陽蛋,蛋汁流出令豬肉絲幾Juicy 豬肉絲味道類似BBQ Ribs 的味道味道係唔錯好食的只係進食時有少少困難肉絲咬落去容易走位套餐配上薯條薯條比較淋身粉粉地卡邦尼黑松露煙肉意大利粉卡邦尼汁都幾Creamy 入口純滑意大利粉口感煙韌輕輕黑松露香味點綴幾好食的
今次去沙田行街睇吓傢俬家品
一入去就即刻落單好快有得食

手撕豬肉骨漢堡

手撕豬仔骨漢堡
賣相外型係幾靚仔
篤穿太陽蛋,蛋汁流出令豬肉絲幾Juicy
豬肉絲味道類似BBQ Ribs 的味道

意大利粉口感煙韌
輕輕黑松露香味點綴
幾好食的

等候时间
20 分钟 (堂食)
  • 手撕豬仔骨漢堡
2022-09-25 535 浏览
📍Hong Kong📍#荳子#Beans#良心咖啡店相信大家對荳子 Beans都唔陌生,去到邊間分店都好都一定要排下隊無論午餐、下午茶、晚餐。但良心店💛一定要支持!食過幾次有某幾款食物都唔錯!😋1. 黃金蟹肉意大利粉🦀每次去到Beans都必叫😂唔單止味道唔錯,個樣仲好適合打卡。每條意粉會沾到全多醬汁,有濃濃黃金蛋黃咸香既味道。仲有超級多既蟹肉🦀。但有某一兩間分店醬汁味道偏淡,沙田最正。🤫2. 燒豬仔骨今次叫左全份,加埋其他主菜三個人食啱啱好。豬仔骨雖然係燒但唔會燒到太乾,入口仲好Juicy。另外,外層仲會有層醬。除左豬仔骨本人外,仲配埋沙律同薯條。如果自己一個人食叫半份就啱啱好。😝3. 拿破崙蛋糕有驚喜既拿破崙蛋糕,有三層酥皮。酥皮好酥脆唔會淋晒,配上Cream + 莓果醬。令到個味道唔會只係得Cream既甜味,仲會有酸酸甜甜既味道。但蛋糕份量相對比較細小小,上次下午茶去食有啲唔夠喉🤭但如果係Lunch 或者晚餐去食完主餐再加個甜品就啱啱好。😋______________________________
💰價錢: HKD $ 150-200😋味道: ❤️❤️❤️❤️❤️📍地址: 沙田: 沙田鄉事
📍Hong Kong📍

九龍灣: 九龍灣偉業街33號德福廣場1期P39A號舖
將軍澳: 將軍澳唐賢街9號PopCorn商場1樓F95號舖
坑口: 將軍澳重華路8號東港城1樓105號舖
青衣: 青衣青敬路33號青衣城2期2樓222號舖
大埔: 大埔安邦路9號大埔超級城D區地下670A-671A號舖
馬鞍山: 馬鞍山西沙路608號馬鞍山廣場3樓337號舖
屯門: 屯門屯順街1號屯門市廣場一期UG層UG42號舖
等候时间
15 分钟 (堂食)
  • 黃金蟹肉意大利粉
  • 燒豬仔骨
2022-09-16 657 浏览
。✩*:゚・⑅*॰¨̮♡Beans絕對係質素穩定而且抵食嘅lunch之選🤍 唔同分店嘅質素都差唔多.ᐟ.ᐟ同埋店員服務態度都好友善😆 菜式嘅配搭都幾match 中伏嘅機率好低 建議大家平日lunch time去食🥰.ᐟ.ᐟ⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶•͈౿•͈ 黃金蟹肉意大利粉 $86 (3.8/5)蟹肉嘅份量唔算多🤏🏻 但食到一絲絲蟹肉嘅 主要都係蟹柳😬 鹹蛋黃醬都幾多 而且幾香濃 好掛麵🍝 不過食得多會好快飽~ 另外意粉煮得啱啱好 夠彈牙~ 午餐嚟講絕對夠飽.ᐟ.ᐟ⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶•͈౿•͈ 黑松露軟殼蟹意大利粉 $86 (3.6/5)意粉嘅黑松露味比較淡😭 唔係好掛麵 感覺係黑松露還黑松露 意粉還意粉.ᐟ.ᐟ 黑松露融入唔到意粉裏面🥹 而且有啲太creamy 所以都食唔晒~ 不過軟殼蟹炸得唔錯.ᐟ.ᐟ唔算厚粉而且熱辣辣👍🏻🦀⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶•͈౿•͈ 黑松露薯條 +$25 (4/5)上枱熱辣辣而且脆卜卜🍟 夠薯仔味嘅~ 份量唔算細兩個人share啱啱好🤤 配埋黑松露醬係一流呀 黑松露醬都夠晒大兜.ᐟ.ᐟ⊶⊷⊶⊷
。✩*:゚・⑅*॰¨̮♡

⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶

•͈౿•͈ 黃金蟹肉意大利粉 $86 (3.8/5)

⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶

•͈౿•͈ 黑松露軟殼蟹意大利粉 $86 (3.6/5)

⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶

•͈౿•͈ 黑松露薯條 +$25 (4/5)

⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶⊶⊷⊶⊷⊶⊷⋆⊶⊷⊶⊷⊶

📍荳子 (新城市中央廣場) (沙田)

#香港美食 #沙田美食 #hkfood
2022-09-09 530 浏览
上次食荳子個post最多人留言同我講嘅就係💬🔊 🎙佢哋嘅甜品好好食🍨🍧😍 無奈我上次係晚飯去 食完佢哋個意粉同北京鴨包已經食唔落其他嘢😫 睇到留言先知道自己傻仔 所以 我今次決定晚飯前去食😤果然無令我失望❤️‍🔥🥇首先個焦糖香蕉waffle嚟到我係嘩咗出聲🍌🥞 $58呢個價錢我無諗過個場面咁壯觀 香蕉面有一層燒脆咗嘅焦糖 加咗啲菠蘿粒🍍 雲呢拿雪糕加咗餅乾碎crumbs 不過兩件waffle係圓形嘅 唔係一般格仔餅咁🧇之後個Orea Lava Mochi Toast 更加驚人🍪 份量 用料 賣相都唔只$58 本身諗住係食個下午茶 結果飽到之後都無去食晚飯🍴🤹🏻💰Caramel Banana Waffles $58Oreo Mochi Lava Toast $58黑糖薑母茶 $27荔枝玫瑰梳打 $39👉🏻荳子 沙田鄉事會路138號新城市中央廣場5樓503號舖 .__________#沙田美食 #文青咖啡店 #文青cafe #打卡cafe #打卡熱點 #甜品 #甜點#hkcafe #hkcafé #hipster #hkcoffeeshop #artcoffee #eeeeeats #Foo

果然無令我失望❤️‍🔥🥇

💰Caramel Banana Waffles $58
Oreo Mochi Lava Toast $58
黑糖薑母茶 $27
荔枝玫瑰梳打 $39

👉🏻荳子
__________
#hkcafe #hkcafé #hipster #hkcoffeeshop #artcoffee #eeeeeats #FoodPhotography #foodporn #eatingfortheinsta #sweets #dessert #beans
#きっさ #コーヒーショップ #コーヒー #インスタ #スポット #インスア映え #デザート #スイーツ #お菓子
__________
2022-09-07 4359 浏览
BEANS的食物水準一向不錯,所以這晚相約親戚晚飯都選在BEANS。原來沙田的BEANS還有戶外座位,不過是日落大雨就沒有開放了。店內顧客不算多,獲安排坐卡座梳化位,座位寬敞舒適。我們點了兩份主食及兩份甜品來share,額外加配了沙律及任飲橙汁 ($28/位)。羽衣甘藍藜麥新鮮沙律,醬汁酸酸甜甜幾開胃,如藜麥和沙律菜份量可以增加多一點點就更好。見到餐牌新推出忌廉白酒菠菜廣島蠔意大利粉,因老公喜愛吃蠔,就點了這款來嚐嚐。賣相不算好吸引,意粉的軟硬度適中,忌廉白酒菠菜醬汁香而不膩,廣島蠔不算大隻但好飽滿,而且充滿蠔味!!這款意粉很好吃黃金蟹肉意大利粉,鹹蛋黃醬的份量足夠,意粉充滿鹹蛋黃香氣,惟蟹肉的味道及口感一般,而且對比起另一款意粉,這款較為膩滯。甜品是Green Tea Waffles及Mixed Berry Waffles。蜂蜜窩夫固然是焦點,軟熟之中帶點彈性,好香蛋味之中夾雜蜂蜜的微微香甜,可因應個人口味而配上不同的醬料拌窩夫,一隻碟上已有齊香蒂忌廉 (甜味淡忌廉)﹑純乳酪和抹茶醬!配上抹茶醬是最突出的!!伴有綠茶雪糕﹑紅豆﹑抹茶脆及紅豆麻糬。綠茶雪糕的綠茶味都算甘濃~紅豆煮得綿密

羽衣甘藍藜麥新鮮沙律
忌廉白酒菠菜廣島蠔意大利粉

黃金蟹肉意大利粉
Green Tea Waffles
甜品是Green Tea Waffles及Mixed Berry Waffles。蜂蜜窩夫固然是焦點,軟熟之中帶點彈性,好香蛋味之中夾雜蜂蜜的微微香甜,可因應個人口味而配上不同的醬料拌窩夫,一隻碟上已有齊香蒂忌廉 (甜味淡忌廉)﹑純乳酪和抹茶醬!配上抹茶醬是最突出的!!伴有綠茶雪糕﹑紅豆﹑抹茶脆及紅豆麻糬。綠茶雪糕的綠茶味都算甘濃~紅豆煮得綿密又很甜,用抹茶脆一起吃才沒那麼甜膩。紅豆麻糬煙韌得來不會過甜~~
Mixed Berry Waffles
親戚嚐過Green Tea Waffles覺得好吃,我們才再追加Mixed Berry Waffles,伴有益力多雪糕及朱古力脆脆,還有雜莓。益力多雪糕酸酸甜甜幾好味,但雜莓不夠香甜多汁,普普通通。

老公追加了一位享用的任飲橙汁,店員都幾主動為他添飲,服務算是不錯。
2022-06-07
等候时间
5 分钟 (堂食)
忌廉白酒菠菜廣島蠔意大利粉
Green Tea Waffles
2022-08-26 681 浏览
最近打風天氣唔好,唔想行咁多路,所以就嚟到公司附近嘅餐廳食午餐,餐廳位於沙田中央廣場。餐廳環境好好,座位非常闊落,好適合朋友來聚會,講嘢唔會比隔籬位聽到。今次我點咗黑松露軟殼蟹意粉,軟殼蟹非常脆口,意粉味道濃郁,非常開胃。呢度嘅午餐好抵食,飲品唔洗加錢。另外呢度有特別嘅地方係,附近有門口有香薰嘅消毒酒精賣,如果鍾意嘅話可以買返屋企用。整體來講餐廳無論係環境服務同食物質素方面都好高,係一個午餐嘅好地方。
2022-08-25 589 浏览
同老公行完宜家,難得見到唔駛排隊就入咗去食,之前荃灣成日見到喱間舖都冇機會入去,今次就試一試!入到去都好多位置坐,而餐牌都好吸引,意粉類係樣樣都想試下,最後揀咗黃金蟹意粉加錢叫埋龍蝦湯。食物嚟到賣相可以,食落都唔錯,蟹肉意粉係食到有蟹肉,不過唔知係咪罐頭蟹肉所以冇咩口感同蟹味,叫得黃金即係有咸蛋黃,味道唔會過咸,幾好食。龍蝦湯不過不失,有一舊蝦肉,比起外面得湯嚟講佢算有心思。下次會再去試其他意粉同甜品!

龍蝦湯不過不失,有一舊蝦肉,比起外面得湯嚟講佢算有心思。

下次會再去試其他意粉同甜品
2022-08-16 661 浏览
自己一個出咗去沙田ikea然後滂沱大雨哇哇下唔想淋雨行返去新城市廣場唯有喺新城市中央廣場覓食啱啱好荳子未full(我出嚟時 排隊排到去樓梯口)咁當然要入去啦~黃金蟹肉意大利粉推薦度雖然唔係第一次食但次次食都會覺得好好食😂蟹肉份量非常多,每啖意粉都可以夾埋蟹肉食Cream唔會太多 唔會膩芝士薯條推薦度新鮮炸薯條本身就值五星醬嘅份量都足夠飲品好似係薑茶本身有諗過嗌凍飲但都係養下生好 哈哈今餐澱粉量太充足 全日都唔駛再食澱粉了
自己一個出咗去沙田ikea
然後滂沱大雨哇哇下
唔想淋雨行返去新城市廣場
唯有喺新城市中央廣場覓食
啱啱好荳子未full
(我出嚟時 排隊排到去樓梯口

咁當然要入去啦~

黃金蟹肉意大利粉
推薦度

雖然唔係第一次食
但次次食都會覺得好好食😂
蟹肉份量非常多,每啖意粉都可以夾埋蟹肉食
Cream唔會太多 唔會膩

但都係養下生好 哈哈

今餐澱粉量太充足 全日都唔駛再食澱粉了
  • 黃金蟹肉意大利粉
  • 芝士薯條
今次嘅主角位於沙田嘅BEANS,之前想食但因太多人排隊冇食到(起初想去荃灣總店食,可惜執咗笠食唔到🥲),今次為咗一圓憾事,下定決心早少少去排隊食好西,如果大家想食嘅話建議早啲去排隊呀,因為依間BEANS太受歡迎啦,即使唔係繁忙時間都相當多食客排隊🙈-安格斯牛肉漢堡🍔 (七成熟,熟蛋) HKD 168首先我地叫咗個安格斯牛肉漢堡🍔食啦~ 高身嘅漢堡配上薯條,蔬菜🥒及洋蔥🧅作伴碟,帶俾人視覺上嘅滿足,漢堡份量相當多,我地直接切開可以睇到牛肉好厚身,厚厚嘅牛肉配上芝士🧀及太陽蛋🍳,一啖食落去口感極度滿足🤟🏻,麵包保持到乾身又脆脆地,無因餡料嘅影響而變淋,而且食落仲有少少牛油味真係好香口~😋 雖然牛肉叫咗7成熟,但食到中間見到比較生 (不過無血水),介意嘅朋友可以叫全熟~黃金蟹肉意粉🍝 HKD 118之後叫咗個黃金蟹肉意粉🍝 ,賣相極為精緻,蟹肉份量相當充足,仲散發出陣陣香氣,俾人一個非常好嘅印象👍🏻,入口嘅味道好重蟹味,配上甜甜的忌廉醬真係令人食慾大增呀🤤,難怪餐牌上有咁多蟹肉嘅菜式!整體嚟講十分推薦依道意粉😆凱撒沙律配煙三文魚🥙 HKD 98注重健康嘅我地想食多少少蔬果😎,於是我地就叫咗凱
安格斯牛肉漢堡🍔 (七成熟,熟蛋) HKD 168

黃金蟹肉意粉🍝 HKD 118
黃金蟹肉意粉

凱撒沙律配煙三文魚🥙 HKD 98
注重健康嘅我地想食多少少蔬果😎,於是我地就叫咗凱撒沙律配煙三文魚🥙(圖四)~ 大量嘅芝士粉加沙律醬佈滿係份量十足嘅蔬菜🥒上面,真係令人胃口大開呀🤩!雖然有好多沙律醬,但食落口依然食得出啲沙律菜好新鮮,「有種好FRESH嘅感覺呀」。沙律中嘅麵包粒都好脆及香口,配合蔬菜一齊食有爽脆口感,中間嘅煙三文魚份量都唔小,而且都好厚身,食落口有煙熏嘅香味,整體而言算係相當出色嘅前菜呀!👏🏻
凱撒沙律配煙三文魚

青檸梳打🍸 HKD 32
嚟CAFE又點少得飲品😆,我地先叫杯青檸梳打🍸 ~ BEANS嘅飲品種類多數係咖啡系列,可能梳打系列唔係主打嘅關係,整體而言相對普通,味道比一般青檸梳打較淡😂
青檸梳打

💐
鮮奶拿鐵☕️ HKD 30
之後我地就叫多杯鮮奶拿鐵☕️ (圖六)。拉花賣相幾靚👍🏻!但事後先知原來有得要求3D拉花,後悔無叫嚟見識一下😭,味道中規中矩。
鮮奶拿鐵

今餐整體嚟講相當滿意,由於BEANS唔接受訂枱,排隊平均要30分鐘左右,建議如果想試吓嘅朋友真係要預早少少排隊呀😉
2022-08-03
等候时间
20 分钟 (堂食)
黃金蟹肉意粉
凱撒沙律配煙三文魚
  • 安格斯牛肉漢堡
2022-08-06 688 浏览
🧡🧡🧡Beans🧡🧡🧡🧡車厘茄馬蘇里拉芝士薄餅 $96🤩7/10小編一見到個薄餅係有少少失望嘅,因為佢比小編想像中細,但千祈唔好好似小編咁睇少咗佢。一嚟到將塊薄餅已經見到啲馬蘇里拉芝士喺度拉絲🤤仲要係可以拉到半個人咁高㗎👻唔好問點解小編會知💩小編食咗四分一個薄餅已經好似食咗一份意大利薄餅咁飽🧡好彩嗌咗一杯American coffee用嚟解膩😎🧡車打芝士薯條(+$25)🤩8/10呢度嘅薯條竟然係粗薯條啊🤩用薯條去點個車打芝士醬,竟然都可以有輕微嘅拉絲🤤嗰醬車打芝士味好濃,去埋冇加鹽嘅薯條就好夾喇🙈🧡黃金蒜蓉意大利粉 $98 (限定) 🤩7.5/10送緊嚟嘅途中已經聞到好香嘅蛋黃味,相反地蒜蓉味冇咁突出。所以食落去嗰陣時,一路唔會有好辣嘅感覺,反而會覺得個面好滑好順口就吸晒落去😋而作為配料嘅菇同青椒,係就算唔鍾意食呢啲嘅小編都唔介意食晒佢🤤🧡72% chocolate mousse (+$25)🤩8.5/10因為係72%朱古力所以食落去有少少苦苦地嘅回甘,而鍾意食黑朱古力嘅小編就覺得呢個味好正啦,中間仲要加咗少少堅果,增加咗成個蛋糕嘅口感👻________________________
🧡🧡🧡Beans🧡🧡🧡

服務👨🏻‍🍳: 8/10
抵食💰: 6/10

Beans-沙田分店
2022-08-02 587 浏览
成日同朋友嚟行IKEA,行行下見餓見到有間Beans, 就入黎食個晚餐再血拼。晚餐嗌主食送嘢飲有熱檸蜜凍檸蜜同埋黑糖薑茶,其他嘢飲可以正價減$8,選擇都唔少。我哋嗌咗一個開心果pizza同埋黃金蟹肉意粉。開心果pizza有厚厚cheese同埋開心果碎,另外有碟蜜糖另上,配搭非常香甜。開心果碎略嫌稀疏,杏仁味唔夠出眾。如果可以多啲口感會豐富啲。Pizza底鬆脆,唔會太難切開。黃金蟹肉意粉有驚喜,佢用忌廉同埋鹹蛋黃做醬,個醬完美地掛起啲意粉上面,入口完全食到鹹蛋黃嘅香味。加上拆咗肉嘅蟹肉,既鮮甜又鹹香。不過個蟹蓋真係一個蟹蓋,好乾淨。我哋都嗌咗少甜,食完個芝士開心果pizza,少甜嘅熱檸蜜可以解油膩。服務方面店員唔係好出聲,有時行過加水或者擺低食物,會唔知佢喺隔離😂但係都好貼心,杯水少咗會即刻加水。如果可以提醒一句放低食物會更好。

咁耐都冇介紹過𝐛𝐞𝐚𝐧𝐬添 呢間真係由讀𝐔食到宜家 以前成日出沙田就係去食𝐛𝐞𝐚𝐧𝐬*⸜( •ᴗ• )⸝*嗰陣通常都係食𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐬𝐞𝐭好抵食不過呢間既性價比真係好高 其實佢有好多間分店㗎 不過我就食開沙田嗰間 上次同朋友去咗九龍灣嗰間𝐛𝐞𝐚𝐧𝐬點知有啲失準都係黎返沙田分店穩陣啲~✿ 黃金蟹肉意大利粉 $𝟏𝟏𝟔意粉既賣相好吸引鹹蛋黃同蟹肉(棒)估唔到又幾夾🦀🍝金黃色既鹹蛋黃醬汁濃厚得黎好掛麵上面仲有一絲絲既蟹棒雖然用料唔係好上乘 唔係用真既蟹肉絲但係調味好唔錯 性價比亦好高(´ސު`)
咁耐都冇介紹過𝐛𝐞𝐚𝐧𝐬添 呢間真係由讀𝐔食到宜家
以前成日出沙田就係去食𝐛𝐞𝐚𝐧𝐬*⸜( •ᴗ• )⸝*
嗰陣通常都係食𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐬𝐞𝐭好抵食
不過呢間既性價比真係好高
其實佢有好多間分店㗎 不過我就食開沙田嗰間
上次同朋友去咗九龍灣嗰間𝐛𝐞𝐚𝐧𝐬點知有啲失準
都係黎返沙田分店穩陣啲~

✿ 黃金蟹肉意大利粉 $𝟏𝟏𝟔
意粉既賣相好吸引
鹹蛋黃同蟹肉(棒)估唔到又幾夾🦀🍝
金黃色既鹹蛋黃醬汁濃厚得黎好掛麵
上面仲有一絲絲既蟹棒
雖然用料唔係好上乘 唔係用真既蟹肉絲
但係調味好唔錯 性價比亦好高(´ސު`)
2022-07-30 481 浏览
今日一早出嚟做facial,完咗之後即刻醫肚。上次因為太遲嚟, Beans出面排滿晒人,今次竟然有位比我食到入行,真係好幸運!☺️☺️☺️原來而家餐廳同望月做緊月餅聯乘,8月9號之前買仲有呢隻優惠早鳥優惠不過,唔知係唔係客人太多,我落單計等咗25分鐘有多,先有野食😮‍💨我揀嘅嘢食都好簡單,只係一個All Day Breakfast同伯爵茶Latte😅😅😅後尾叫咗侍應幫手跟一跟,好快就有嘢食😊💜豪華英式早餐真係好抵食好好味,佢個價錢係好鬆軟好香。煙肉、煙三文魚、香腸、炒菇,每一樣嘅份量都好足😋😋😋炒蛋落咗黑松露,好滋味😇💜伯爵茶Latte好香茶味,送上枱時仍然溫暖,好飲☺️今次食飯體驗都OK,下次都會再嚟😬😋👍🏻

💜豪華英式早餐

💜伯爵茶Latte
好香茶味,送上枱時仍然溫暖,好飲☺️

今次食飯體驗都OK,下次都會再嚟😬😋👍🏻
2022-07-30
等候时间
30 分钟 (堂食)
  • 豪華英式全日早餐