2021-08-04
呢間餐廳真係超級隱蔽,小編都係係個頭返開工先知呢間野嘅存在😂估唔到食物同裝飾都好有驚喜,大家快啲拉去最尾個兩幅圖🤩.🌸明太子蝦仁沙律 $68Follow開小編都知我好健康,見到沙律一定會叫😗痴線個沙律有好多隻蝦,大大隻,又甜又彈牙🤪.🌸香蒜鹿兒島和牛粒 $88炒得好香口惹味,牛肉重肉味,咬一啖咇曬汁😎仲有好多洋蔥墊底,又甜又多汁🥳.🌸吉列黑豚滑蛋丼 $98千其唔好睇少個丼飯,個份量多到傻咗,會叫小食的話,兩個人share一個都夠飽😳吉列豬扒好甜,唔會太厚炸粉,如果個飯底可以乾身返少少會更加岀色😋😆.🌸滑蛋鰻魚丼 $78性價比會唔會太高,個大碗鰻魚丼都係八十蚊🥺鰻魚一啲都唔鬆散,口感上唔似係啲cheap cheap 鰻魚😆兩碗丼飯嘅滑蛋都好甜好好送飯🥰.🌸可樂餅 (南瓜/芝士) $28全餐炸得最靚就係呢兩舊可樂餅😆最好係有得比你揀要咩餡,有甜有咸🤪.💰人均消費: ~$200.🍽味道: 3/5🏙環境: 3/5👨🏼🍳服務: 3/5💧衛生: 3/5💰價錢: 3/5
🌸明太子蝦仁沙律 $68
🌸香蒜鹿兒島和牛粒 $88