2007-01-23 83 浏览
昨晚6點我和男朋友去kfc吃晚餐我吃香草烤雞翼$29:吃得香草烤雞翼很唔好吃,我太太太很不愉快(蜜汁烤雞翼很好味)格格薯塊:吃得很凍和很唔好吃,我很嚴重不愉快><
昨晚6點我和男朋友去kfc吃晚餐
我吃

格格薯塊:吃得很凍和很唔好吃,我很嚴重不愉快><
2006-06-17 39 浏览
15/6(四)晚上7點30分我和男友去晚飯蜜汁雞翼-口味沒變,很好味格格薯塊-口味沒變,ok,很涼=,=""萄撻-口味沒變,很好味辣汁磨茹飯-一口吃,有點辣,很麻麻(我男友吃)下次我幫襯^^
15/6(四)晚上7點30分我和男友去晚飯
蜜汁雞翼-口味沒變,很好味
格格薯塊-口味沒變,ok,很涼=,=""
萄撻-口味沒變,很好味
辣汁磨茹飯-一口吃,有點辣,很麻麻(我男友吃)

下次我幫襯^^
2006-05-18 19 浏览
15/5(一)晚上9點我和我男友去我吃蜜汁雞翼-口味沒變,可惜蜜汁塗太少,很好多塗~,~格格薯塊-口味沒變,少涼萄撻-很好味下次我會再幫襯
15/5(一)晚上9點我和我男友去
我吃
蜜汁雞翼-口味沒變,可惜蜜汁塗太少,很好多塗~,~
格格薯塊-口味沒變,少涼
萄撻-很好味
下次我會再幫襯
2006-05-17 25 浏览
我再去幫襯,我吃<br />蜜汁雞翼-口味沒變,但少一點蜜汁,想好多塗<br />格格薯塊-沒變,少涼<br />萄撻-很好味<br />下次我會再去
我再去幫襯,我吃<br />
蜜汁雞翼-口味沒變,但少一點蜜汁,想好多塗<br />
格格薯塊-沒變,少涼<br />
萄撻-很好味<br />
下次我會再去
2006-03-06 25 浏览
趕時間就來了這裡﹐怎知下午兩點都是那麼多人。不過突然好想食雞多過想食麥記﹐只好排隊啦﹗哇﹐點知d service 慢到離晒譜﹐我前面得4個人咋﹐都等左成5 分鐘﹗個女仔又唔多知自己做緊乜﹐我個餐飲改了柚子蜜要加$3 都要我提醒她才記得收﹗要了兩件辣味炸雞﹐一般喇﹐脆漿多過肉囉﹗不過個蘑菇飯就真係幾難食o下﹐d 飯軟到好似d BB 仔爛飯咁﹐而且個sauce 就鹹到無法入口﹗雖然話有兩個阿姐做清潔﹐但整體感覺好烏槽﹐一定冇下次﹗

昨晚我和男友去kfc吃晚餐,我鍾意吃蜜糖雞翼^^~~萄撻很正~~ 楓糖萄撻很麻麻
(非会员)
2005-11-24 18 浏览
早餐本人like,但太慢先買到份早餐喇!除咗個婆婆,其他全部都未瞓醒咁!
2005-11-04 11 浏览
lunch想食沙律,見kfc新出左又有平$3 既coupon咪去試下lo~~ 有兩隻sauce choose, 千島醬or日式醬汁. 我要了日式醬汁,諗住未試過. 點知就中招,攞包sauce 出黎已經好油,見佢d成份原來係有成層芝麻油~已經有d後悔.食落仲死..d豉油好甜.食完"笠刺刺"咁.好唔fresh~~早知食麥記個沙律好過!!!!!
2005-08-08 44 浏览
已很久沒有到KFC。再到的原因是因為朋友想換Doraemon 的產品。我沒有叫餐,要了個凱撒雞卷﹝$12.8﹞加滑冰奶茶﹝$10﹞。凱撒雞卷的蔬菜也不少,炸雞也不算油膩。而涷奶茶就不過不失,算是有鮮奶味。
2005-06-13 2 浏览
唔知係咪最近都係食hit到爆o既GELATO,所以食番Haagen Dazs雪糕o既時候,竟然覺得好甜,而且冇以前滑。是次買了醉酒櫻桃和桑莓雪葩,醉酒櫻桃酒味唔夠‧桑莓太酸,但真係好light,好清。我都係鍾意食gelato多!
2005-06-13 26 浏览
端午節跟班friends去游龍舟水,末出發前先到「基基」醫肚,要了慣常吃開的魚柳+腸仔餐,另外一客薯蓉。唔知點解今次塊魚柳整得咁肉酸,外表得奇,而且冇乜肉可言,煞是失望,幸好腸仔和薯蓉仍保持穩定,可能是因為這兩樣都是不需甚麼技巧也能做得不錯的食物吧!
2004-11-03 6 浏览
20041102 10pmHappy Hour 7pm-10pm 飲到餓, 朋友四散, 我自己搵o的o野咬下.叫左個兩件雞(雞下髀+雞胸)+雞皇飯+Diet Pepsi set, 咁就$30! 件雞胸超鞋, 但個飯就幾好食同埋勁足料.
20041102 10pm

2004-10-28 2 浏览
廣告說瑞士雞翼名稱的由來﹐一早聽過喇﹐冇新意﹐而且我自己都識整﹐不過都想試試。兩隻要17元﹐六隻39元﹐好貴窩﹐要了兩隻外賣﹐個色水已經唔得﹐灰灰黑黑的色﹐的肉好實﹐而且甜味唔夠﹐又唔夠熱﹐總之差喇。

2004-10-17 12 浏览
去到,見有個新出o既甜品"紅豆西米焗布甸",就叫個o黎試o下!$10一個o既焗布甸,原來係用個錫紙兜裝住,圓周直徑只o係同一個蛋撻上下闊,就略為比個蛋撻深少少。原本係滿懷希望o既~~個店員ling到出o黎,見倒個布甸只係得丁o禁dai個,真係‧‧‧‧‧‧個味道就OK o既~~~後o黎再叫多個薯格o黎慰藉o下自己!
個味道就OK o既~~~
後o黎再叫多個薯格o黎慰藉o下自己!
20040908 9pmshooping shop 到傻, 一人, 趕時間.食呢o的就安全啦, 一定唔會遲叫o左個餐有兩件雞(唔辣)+細蘑菇飯+Diet Pepsi飯同Pepsi 都無問題, 係果兩件雞. 第一次佢拎比我, 我見到兩件雞, 一見雞胸一件唔知咩o黎, 得麥樂雞咁大, 我問個收銀: "你呢件咩o黎?" 佢話"雞翼lor" 我話"唔該你幫我換過佢, 我要雞下脾la 咁.丁咁大舊叫做雞翼? 唔好玩o野wor. 同埋件雞胸, o的肉又o鞋, 韌過阿婆o的肉. 兩件都凍冰冰, 凍到濕濕地出晒倒汗水果隻wor!呢兩件垃圾賣成$29, 早知幫襯老麥. the worst experience I had in KFC.
20040908 9pm

shooping shop 到傻, 一人, 趕時間.

食呢o的就安全啦, 一定唔會遲

叫o左個餐有兩件雞(唔辣)+細蘑菇飯+Diet Pepsi