2019-01-30
訂左六點半黎到環境都算幾大,D檯都大張基本上二人都係座四人檯的舒適!一座低,店員介紹兩個價錢既分別!我就揀左$188就夠啦,加上佢288送果盤野其實我地都唔岩食哈哈網上睇話麻辣湯唔辣嘛所以我叫左麻辣湯加辣!佢話可以加辣都OK啦蕃茄湯一般般呢到係用Wechat點野食的,都好方便真係要讚,一落單,D野食超級快黎到仲要成晚都無漏單雖然都係同平時得兩個鐘時限但因為佢呢到野食真係黎得好快,所以今次好足夠時間食飽!讚!店員都幾好,收碟又密!食物款式都OK,帆立貝同牛丸又幾好味喎芝士腸就唔好食的菜同什菇呀都可以自已係雪櫃拎飲品款式勁多出面仲有少少熟食,我好鐘意食個烤豆皮,好麻香味之後店員拎張單比我地埋,話埋完仲有30分鐘可以繼續食的跟住食左一陣再過黎報時仲有8分鐘哈哈,真係要好準時離開哈哈!埋單$224一個,都幾抵食