2023-02-26 258 浏览
今日嚟到3號貨櫃碼頭做嘢,為咗方便,所以就去到7樓嘅美心快餐都食午餐聽同事講呢間餐廳嘅味道唔係太好,所以我就揀咗比較穩陣嘅車仔麵可能期望唔係太高,所以都有驚喜,我叫咗三餸面,有雞翼,魚肉春卷,豬皮雞翼同豬皮嘅味道都係正常,而魚肉春卷都唔錯湯底都幾濃,我叫咗姐姐加辣同埋辣菜莆,好惹味

雞翼同豬皮嘅味道都係正常,而魚肉春卷都唔錯
湯底都幾濃,我叫咗姐姐加辣同埋辣菜莆,好惹味

2018-10-12 884 浏览
今日黎到貨櫃碼頭,咁大個女第一次黎,嚮呢到食晏係好痳煩,剩係得美心同麥記,對怕油膩、熱氣的女士來講,等於無得揀。三大快餐集團中,一直認為美心的價格較高,加上呢到又係獨市咁濟,好唔好食都要硬食,故無甚麼期望。隨便點了個二餸飯,去到counter一睇,選擇幾多,有8款餸揀,魚牛雞豬菜瓜樣樣都有。連埋豆漿,只需$42,中規中距。爽口翠肉瓜配香口紅腸、南瓜排骨又夠開胃,好有家常餸菜的感覺,再飲杯鮮豆漿,好滿足呀

2012-07-31 659 浏览
在貨櫃碼頭蒲了十幾年. 對呢度嘅食肆已經無祈望. 求其唔好食物中毒已執返身彩. 但上個月來了新希望. 美心集團在這開了家茶居. 有點心, 有小炒. 仲有一個好典雅嘅名- - 粵華軒先講尐點心, 雖然款式不多, 只有十多款. 但必食的虾餃,燒買,叉燒包都有. 可能有美心中央廚房做後盾. 質數不錯. 可以比美出面的街坊酒家. 其中推介叉燒酥. 端出來時, 還暖暖旳. 好新鮮.另有炒粉麵飯, 小菜, 煲仔菜. 樣樣都是即叫即炒, 熱騰騰的. 比隔壁的快餐店可說是差天共地. 菜牌每星期都轉款, 個個星期有新意仲有, 必食的係是日甜品, 日日轉款, 新鮮煲的.不像別的, 日日紅豆沙咁悶蛋中國人, 日日做夜做為乜, 咪搵食囉. 今日, 終於有啖好食.

题外话/补充资料: 地方有限, 記住book枱!! 仲有記住帶員工証, 任何一間公司都得享九折.
2012-07-25
  • 是日甜品
2006-03-02 406 浏览
遲左去食就乜都賣晒,唯有食自選兩"食送"扒餐,要左雞扒同牛扒,同埋香草蜆肉汁.今次個香草蜆肉汁味道係非常非常之濃,味精極之多,食到好口渴.另外,個汁真係有好多蜆肉,唔錯.牛扒同雞扒都係一般快餐店水準,無甚特別.
2004-11-17 268 浏览
d 飯太凍, 唔掂款式太少, 唔掂d燒味太淡味, 唔掂太多人客食煙, 唔掂.非吸煙區都係咁, 更加唔掂.如果唔係o係呢度做野選擇少,比$50 我都唔會黎呢度食.
d 飯太凍, 唔掂
款式太少, 唔掂
d燒味太淡味, 唔掂
太多人客食煙, 唔掂.
非吸煙區都係咁, 更加唔掂.

如果唔係o係呢度做野選擇少,比$50 我都唔會黎呢度食.
(非会员)
我未食過一間美心快餐可以咁差!!!!前無古人,後無來者!!我諗佢都係美心快餐最差之冠軍!!
我未食過一間美心快餐可以咁差!!!!前無古人,後無來者!!
我諗佢都係美心快餐最差之冠軍!!