2014-03-23 1152 浏览
星期六下午行到有點累,要坐下charge 一下先叫左佢呢期推介既等特大櫻花蝦餅,一上來真係呆一呆!堅係好大,但有點太過了,吃左陣有點食唔落了,同埋感覺油好萬年,唔好食..忌廉蟹餅就吸引好多,一咬開有好多*內容*哈哈蔥三文魚腩小卷唔錯呀,三文魚算肥同蔥味夾~漁風三文魚好食,加埋木魚好有咬頭八爪魚小食較芥辣,開胃小食也!
星期六下午行到有點累,要坐下charge 一下先
忌廉蟹餅就吸引好多,一咬開有好多*內容*哈哈
蔥三文魚腩小卷唔錯呀,三文魚算肥同蔥味夾~
漁風三文魚好食,加埋木魚好有咬頭
八爪魚小食較芥辣,開胃小食也!
2013-10-11 783 浏览
*由於2點才去拎位 所以大約要等45分鐘*今次係第三次去食哩間純壽司真係愈食愈吸引叫左一個兒童餐 樟魚燒餅同埋好多款壽司樟魚燒餅: 每一啖咬落去都有咬到有樟魚美中不足的是 涼左少少 如果熱返少少會更好雖然自己唔係兒童 但竟然可以叫兒童餐真係好開心啊 哈哈 而且仲有益力多飲 正.值得推介的是: 日後一定會再去幫襯的!!
*由於2點才去拎位 所以大約要等45分鐘*

今次係第三次去食哩間純壽司
真係愈食愈吸引

叫左一個兒童餐 樟魚燒餅同埋好多款壽司

樟魚燒餅: 每一啖咬落去都有咬到有樟魚
美中不足的是 涼左少少 如果熱返少少會更好

雖然自己唔係兒童 但竟然可以叫兒童餐
真係好開心啊 哈哈 而且仲有益力多飲 正.

值得推介的是:
粟米壽司同埋芥辣八爪魚壽司
日後一定會再去幫襯的!!
兒童餐
兒童餐
樟魚燒餅
炸軟殼蟹卷壽司
2013-09-09 604 浏览
同朋友去gathering,朋友話要食壽司就去左啦。我地食lunch…朋友叫左炸豬扒飯,塊豬扒炸到過哂火,我望到都唔想食。不過壽司算幾新鮮。可惜選擇唔算多,即係我唔覺得三文魚變六七款出黎叫多選擇。overall 一般啦。未必會再去。
同朋友去gathering,朋友話要食壽司就去左啦。
2013-07-24 516 浏览
很久沒有入去沙田行下,見到有間純壽司(因為係同ととろ)同一個集團,以為都應該不太差。但係比老公串我,最近選D不入流既壽司店同佢去食。唉! 下次我一定要洗底。【大トロ】﹣ 有根,魚又不夠肥美,不夠鮮甜。是刀工問題,始終不是日本人師父,根本不知刀法同CUT既角度才可以令到保持鮮味同入口順滑。 這個是香港壽司店既通病,以為像個樣便是了。個個都可以做壽司司博。【三式軍艦】﹣ 這個問題出現在個紫菜,太厚已不夠脆口,也沒有紫菜既香味。﹣ 其他海膽,同三文魚子都尚算OK。就差那塊紫菜。【鰻魚壽司】﹣魚肉本身比較“梅”身,加上處理過程太長,所以令到魚肉更加“梅”同沒有魚肉香味。最后加上既鰻魚汁,只加在中間小小部份,如果鰻魚本身處理過程是OK既話,鰻魚汁既份量是可以接受的。可惜,處理已經不好, 又不夠鰻魚汁在面,實在不好吃,所以我自已要求師傳再加鰻魚汁才勉強將其餘的入口。【三式魚生壽司】﹣ 這個沒有了紫菜,也不太受刀法影韾既三款壽司,反而是最好的三款壽司。 魚肉尚算新鮮可口。【東京美人】﹣ 清酒也是無咩味道,但係平價貨, 所以也不會計較太多。*不論食物同服務都未入流!

【大トロ】
【三式軍艦】
﹣ 其他海膽,同三文魚子都尚算OK。就差那塊紫菜。
【鰻魚壽司
【三式魚生壽司
【東京美人】
﹣ 清酒也是無咩味道,但係平價貨, 所以也不會計較太多。
*不論食物同服務都未入流!
题外话/补充资料: 服務方面,後生既一堆侍應真係不行,無禮貌之餘,又好似遊魂咁。最離譜係個筷子箱沒有了筷子,有些服務精神既侍應都應該先比2對筷子客人先啦! 但係佢地一手拿住成堆筷子,之後叫我地幫佢拿個筷子箱比佢?到底係佢地SERVE我地,還是我地幫人打工?!
2013-07-21
2013-07-16 381 浏览
以前新城市元氣,原來開左做"純壽司",咁岩經過,見到好似好多選擇,入面的座位都卡位為主,所以和男友決定試下.因為時間尚早,所以我地打算等卡位,等左一陣就有.一坐,卡位的sofa唔算好乾淨,有d野食碎地下都係,menu都係有少少爛的,感覺唔似新開的餐廳.坐左一陣都無人俾茶我地,後尾叫人先有...見到menu先知原來係峰壽司集團的,以前我都幾鍾意食峰壽司,不過上一兩次去食時,覺得佢地的選擇好似好少,所以已經好少去.今次發現都係佢地集團,諗住質素應該都不錯.壽司價錢有平有貴,平均十幾蚊店,但軟殼蟹手卷就要26蚊!帶子就14蚊一件.因為好早,所以都唔係叫左好多款,(因為唔係一次過上,所以無影相...).試左軟殼蟹手卷,軟殼蟹卷,柚子胡椒三文魚壽司,蒜蓉辣椒蝦壽司(正確名稱唔記得...),帶子壽司,香蔥三文魚腩壽司...手卷和軍艦壽司的紫菜有d lum,壽司大致上普普通通...不過柚子胡椒同蒜蓉辣椒都幾特別.整體感覺試過就算,都係元氣好食d..!雖然元氣並唔係手握壽司...

2013-07-14
  • 柚子胡椒壽司
  • 蒜蓉辣椒壽司
2013-06-08 323 浏览
前身是元氣壽司~ 不知道何時轉了做純壽司~8點去到, 本來下一位就係我地. 不過又話要多等4 張補枱的客人冇辦法~ 多等大概10分鐘, 終於有位好餓~!睇左陣Menu, 發現有set 可以叫~ 而且都幾抵食, 所以就叫左一個set~果然十分開心同大滿足~!三文魚帶點肥, 好香tuna 都鮮甜海膽係唯一失色的, 帶有怪怪的味道~ 唔係唔新鮮~ 但不鮮甜帶子同蝦不過不失~總括黎講, 可以再黎~!

前身是元氣壽司~ 不知道何時轉了做純壽司~

冇辦法~ 多等大概10分鐘, 終於有位

好餓~!

果然十分開心同大滿足~!

三文魚帶點肥, 好香

tuna 都鮮甜

帶子同蝦不過不失~

總括黎講, 可以再黎~!
2013-05-31
2013-04-09 226 浏览
放假前最後一日返學去行街,我都估到7點幾實勁多人架喇!等左好耐好耐,around 30mins,終於等到喇~~order野食之前忍唔住拎左迴轉帶上面好大舊ge甜蛋壽司頂住先~一啖一舊,好好味呀咁大舊蛋!甜甜地又一d都唔乾,濕濕地甜甜地,好頂肚,以後黎親都要食!!!之前去過第d餐廳驚左d甜蛋壽司,因為冇咩味又乾乾地,呢個真係好好多跟住就叫左menu ge食物,最先到ge係帆立貝刺身總共有四舊大大舊好抵,圖入面已經比我食左一舊,hehe又係好好味,爽口,不過真係幾凍,灘陣先食應該好d跟住黎埋我ge愛人火炙帆立貝壽司中規中舉,但一定就唔夠刺身鮮味架喇~但都幾好食仲有軟殼蟹卷賣相唔錯,d飯加埋d脆脆地ge軟殼蟹好好食好好食好好食好好食之後第二次去仲試腐皮壽司,本身諗住冇死,點知個皮好薄T.T鰻魚壽司都係麻麻地唔食都冇所謂....男朋友叫左炸蠔,我地都覺得比較細..所以唔推介再叫軟殼蟹卷,d軟殼蟹ge size再大d,其實我覺得最好食係呢個)甜蛋壽司都係一樣濕濕地甜甜地,好好食價錢唔係特別平,但其實算幾抵,因為d食物質素係okay ge,黎得又快,好過收得平但比埋d求求其其又偷工減料ge野比我食
放假前最後一日返學去行街,我都估到7點幾實勁多人架喇!
等左好耐好耐,around 30mins,終於等到喇~~

跟住就叫左menu ge食物,最先到ge係帆立貝刺身
總共有四舊大大舊好抵,圖入面已經比我食左一舊,hehe
又係好好味,爽口,不過真係幾凍,灘陣先食應該好d

跟住黎埋我ge愛人火炙帆立貝壽司
中規中舉,但一定就唔夠刺身鮮味架喇~但都幾好食

仲有軟殼蟹卷

之後第二次去仲試腐皮壽司,本身諗住冇死,點知個皮好薄T.T
鰻魚壽司都係麻麻地唔食都冇所謂....
男朋友叫左炸蠔,我地都覺得比較細..所以唔推介
甜蛋壽司都係一樣濕濕地甜甜地,好好食

價錢唔係特別平,但其實算幾抵,因為d食物質素係okay ge,黎得又快,好過收得平但比埋d求求其其又偷工減料ge野比我食啦~
另外,其實平日去食就算7點幾都唔洗等位,兩條友都有卡位左~
2013-03-28
  • 帆立貝刺身
  • 甜蛋壽司
  • 軟殼蟹卷
2013-03-05 134 浏览
開左都應該有一年了跟從前的元氣比較明顯人流少好多所以都的唔起心肝去食路經下午茶時段又見冇乜人上Open rice 睇睇意見見食評都有幾個食家意見頗差,但都係比較少寫食評的食家 相反資深的食家都話唔錯 所以就入去一試啦叫左個蒜香三文魚飯烏東set 連炸雞粒炸雞粒正正常常 係皮淋左d 同埋應該係預製跟order丁熱所以油唔太多但冇香味 烏東質感我鐘意 比較煙銀 但烏東冇乜料 個蒜香三文魚飯 三文魚係刺生冇煮過的 但應該撈左是油 賣相好樣衰 但食落又唔錯喎 不過食唔到乜蒜香味 米飯同紫菜都係好味的總括而言 沒有太大驚奇52蚊一個下午茶貴但當午餐食都夠飽
開左都應該有一年了
52蚊一個下午茶貴
但當午餐食都夠飽

2013-02-27
2012-10-31 168 浏览
在一田覓食大多數人喜歡在food court一帶搜尋,所以弄得二樓滿街是人。。。有否曾往下層一走其實也有多間均可挑選今日就入座於較偏僻一角之純寿司光猛而有服務,一個人坐在輸送帶旁、不愛吃亦會給轉呀轉的碟子壽司吸引著Set lunch menu款式不算太多,但論價錢、個人認為比food court為之吸引價錢分別由$48.元起跳...午市定食如抱着不大期望、可能會換上愉快之驚喜午餐時段不太多人,亦沒有要等位之情形、辨工室的同事們理應屬不錯之選擇今日挑選上一份三文魚、墨魚、墨魚、玉子、蝦、蟹柳、腐皮而(卷物方面:三文魚、葱粒三文魚腩及甜蝦、另配日式炖蛋及麵鼓湯)壽司方面:三文魚較薄亦當然不會有想着之魚油豐腴不過不失之作墨魚:刀功剛好,厚薄均一入口柔韌帶口感、但又不致吃著樹皮般香口膠,好味至於墨魚、玉子、蝦、腐皮則屬中中平平之作反而個人比軟欣賞卷物。。。三文魚卷物:加上青瓜、蛋、蟹柳這組鐵三角、入口層次感不用多言,加上三文魚面層沙律醬味道又推上另一番感受,最愛便是飯團不會過厚、而只顧吃着飯甜蝦卷物:也屬當日頗新鮮之作蝦肉鮮配上一口卷物鐵三角、不沾醬油也很好味葱粒三文魚腩:將魚腩切成細蓉,講真
有否曾往下層一走其實也有多間均可挑選
今日就入座於較偏僻一角之純寿司
今日挑選上一份三文魚、墨魚、墨魚、玉子、蝦、蟹柳、腐皮
壽司方面:三文魚較薄亦當然不會有想着之魚油豐腴
不過不失之作
三文魚壽司

至於墨魚、玉子、蝦、腐皮則屬中中平平之作

反而個人比軟欣賞卷物。。。
味道又推上另一番感受,最愛便是飯團不會過厚、而只顧吃着飯
三文魚卷物
甜蝦卷物:也屬當日頗新鮮之作
蝦肉鮮配上一口卷物鐵三角、不沾醬油也很好味
甜蝦卷物
葱粒三文魚腩:將魚腩切成細蓉,講真入口已被溶化亦未來得切開動味蕾
是魚油不夠豐腴還是賣弄技倆真是不得言之
葱粒三文魚腩
日式炖蛋:蛋香不算十分濃郁,但入口細棉
暖暖的蛋槳下,佈上點點香菇和肉絲、口感實在大人小朋友也喜歡
日式炖蛋
以迴轉壽司來說尚算不錯,最主要價錢合理
餐廳都不屬嘈吵,所以下次有機會經過一田你們也應來試試。
2012-10-26
日式炖蛋
2012-08-21 168 浏览
那天病了, 早點收工去沙田看醫生, 看完醫生還未到五點, 媽媽也收工了! 我們決定早點食晚飯, 早點回家休息, 起初, 媽媽打算去稻香, 但原來稻香要到六點才開始晚市, 結果到一田附近看看, 原來甘味也一樣, 六點才開晚市…我繼續和媽媽周圍看看, 發現一田最底層開了一間叫純壽司, 就是元氣以前的位置, 由於我和媽媽都喜歡去新餐廳, 所以二話不說就走進去了純壽司內人不多, 可能時間尚早的關係吧, 看看手錶, 時間還未到五點半! 侍應送上餐牌來, 剛看到有下午茶餐, 幸好我們趕得合時, 最後成功於五點半前落單呢! 我們點了下午茶餐C, 下午茶餐D, 另外再點了燒餅風章魚餅, 炸蠔, 軟殼蟹手卷, 火炙芝士三文魚昨為我們下午茶和晚飯的豐富一餐!!!下午茶餐D (迷你蒜香三文魚飯&烏冬Set)首先來的就是媽媽點了的下午茶餐, 不論迷你蒜香三文魚飯或是烏冬, 賣相都十分和風啊! 媽媽首先就試食烏冬, 她說烏冬湯的味道好, 不油不膩. 魚板出奇的彈牙, 而且很滑, 相比下, 這個蒜香三文魚飯味道就有點失色了!下午茶餐C (卷物, 壽司&烏冬Set)下午茶餐份量十分多, 卷物有三文魚, 蟹柳, 加州
那天病了, 早點收工去沙田看醫生, 看完醫生還未到五點, 媽媽也收工了! 我們決定早點食晚飯, 早點回家休息, 起初, 媽媽打算去稻香, 但原來稻香要到六點才開始晚市, 結果到一田附近看看, 原來甘味也一樣, 六點才開晚市…我繼續和媽媽周圍看看, 發現一田最底層開了一間叫壽司, 就是元氣以前的位置, 由於我和媽媽都喜歡去新餐廳, 所以二話不說就走進去了

下午茶餐牌
迷你蒜香三文魚飯
烏冬
下午茶餐D (迷你蒜香三文魚飯&烏冬Set)
炸雞
下午茶餐C的卷物
下午茶餐C (卷物, 壽司&烏冬Set)
下午茶餐份量十分多, 卷物有三文魚, 蟹柳, 加州卷, 蔥粒三文魚腩手卷, 另外有迷你烏冬和炸雞.
因為點了很多食物, 我們趕不及食蔥粒三文魚腩手卷放久了, 紫菜就稔了…不得不提炸雞, 炸雞沒有外面的餐廳一樣的油羶味, 比KFC的雞粒更香脆!
燒餅風章魚餅
燒餅風章魚餅
第一次來純壽司, 打開餐牌都是看看有什麼推介食物, 我們滿心期待著推介的燒餅風章魚餅! 可是, 燒餅風章魚餅的賣相一般, 章魚餅上配上沙津醬, 木魚絲和蔥花, 吃起來有點蕃茄味的錯覺! 媽媽吃了一件就放棄了…所以不推介給各位!
炸蠔
我們等了炸蠔等了很久, 還吹促了侍應追單, 炸蠔終於到了, 而且絕不令人失望!!! 這裡的炸蠔比外面的餐廳更美味, 炸蠔不但多水, 多汁, 十分香口! 不但有豐富的海水味, 而且
軟殼蟹手卷
軟殼蟹手卷
這裡是元氣的舊位置, 自然令我想起到元氣必食的軟殼蟹手卷, 這裡的軟殼蟹手卷真是份量級, 一件手卷有半隻軟殼蟹! 可惜, 味道不及元氣的好, 軟殼蟹不熱不脆, 似是預先炸好的, 不推介啊!

火炙芝士三文魚餐牌上另一款餐廳推介的食物就是火炙芝士三文魚, 我和媽媽也點了一碟, 早前我帶媽媽去金水吃過火炙食物, 媽媽覺得金水的火炙食物很好, 我們都沒想到這裡的火炙食物也不錯, 值得一試!

今次意外地早到壽司吃晚飯, 趕得及下午茶last order, 二人總共是$250 左右, 十分超值!
壽司 的食物質數高, 座位沒有以前元氣的逼夾, 座位大多是"架位", 坐十分好舒適呢!

2012-08-10
下午茶餐C的卷物
炸雞
烏冬
  • 火炙芝士三文魚
2012-08-12 36 浏览
如果大家熟沙田新城市的,一定知道近來變化很大,有很多名店進駐沙田,而食店也來了個大執位。本身這個舖位是元氣壽司,現在已變了這間純寿司。原先是看看其他食店有什麼下午茶餐吃,真的想不到這壽司店會有下午茶餐,沒記錯的話好像有五款。見這是新店未試過,我和媽媽便決定試一試。入去後,沒什麼客人,只有3-4枱客,我們坐在舒適的卡位。其餘的是迴轉枱的坐位了。迴轉帶上有一碟碟壽司,但看到已知放了很久,魚肉的色澤已改變了........但不明白為何不清理一下,到晚市時客人拿了吃壞肚子怎麼辦呢!我和媽媽看了MENU後覺得這店的壽司和峄壽司很相似,而店員也是樓上峄壽司的員工調了在這店。原來是同一集團的,所以他們的壽司款式很相似呢!最終我和媽媽點了兩個TEA SET,兩個都有小食炸雞和一碗烏冬。這SET有4件軍艦,紫菜很脆,不會一來到便很濕,失去了脆的口感。而這個味道不錯,三文魚魚味夠濃,蟹棒幾彈牙。但小食炸雞不脆,很油。炸得不夠脆,炸時明顯沒把多餘的油迫出去,吃到只有滿口油,不好吃。而鳥冬便不錯,煙韌不腍。服務方便,侍應因沒什麼人便不斷聊天,有一位是對正我們枱的,見到有空的碟子,也沒有收起,到我們走時,碟子還
如果大家熟沙田新城市的,一定知道近來變化很大,

有很多名店進駐沙田,而食店也來了個大執位。

本身這個舖位是元氣壽司,現在已變了這間純寿司。

原先是看看其他食店有什麼下午茶餐吃,

真的想不到這壽司店會有下午茶餐,沒記錯的話好像有五款。

見這是新店未試過,我和媽媽便決定試一試。

入去後,沒什麼客人,只有3-4枱客,我們坐在舒適的卡位。

其餘的是迴轉枱的坐位了。迴轉帶上有一碟碟壽司

但看到已知放了很久,魚肉的色澤已改變了........

但不明白為何不清理一下,到晚市時客人拿了吃壞肚子怎麼辦呢!

我和媽媽看了MENU後覺得這店的壽司和峄壽司很相似,

而店員也是樓上峄壽司的員工調了在這店。原來是同一集團的,

所以他們的壽司款式很相似呢!

軍艦SET
手卷SET
而這個味道不錯,三文魚魚味夠濃,蟹棒幾彈牙。

吃到只有滿口油,不好吃。而鳥冬便不錯,煙韌不腍。

服務方便,侍應因沒什麼人便不斷聊天,有一位是對正我們枱的,

見到有空的碟子,也沒有收起,到我們走時,碟子還是滿枱都是呢。。

這間店有TEA SET,但生意不比樓上的峄壽司好,可能人們不知這裏有壽司店。

2012-06-29
軍艦SET
手卷SET
2012-08-07 18 浏览
LEE 次係出世以黎第一次入左壽司店唔想食壽司,迴轉上D壽司新鮮程度令人流汗: D 三文魚咁紅o既……又無乜白色紋…… 條蟹柳睇落去好似膠咁啵……仲要來來去去都係o個幾碟……我竟然想唔食就走返出去……不過點都要試食食o既,之後係 MENU 叫左兩碟壽司:估唔到又幾好食喎~完全唔係迴轉上D 壽司黎o既,我望下隔離左右,個個都係落單叫,我懷疑迴轉上d 壽司究竟有無人食o既呢?唔通純粹做樣?哎也,簡直影響食慾……至於價錢,唔係平,都合理啦。兩碟加一:$3x建議大家食o既話唔駛坐迴轉位!落單好過!
LEE 次係出世以黎第一次入左壽司店唔想食壽司
迴轉上D壽司新鮮程度令人流汗:

D 三文魚咁紅o既……又無乜白色紋……
條蟹柳睇落去好似膠咁啵……
仲要來來去去都係o個幾碟……

我竟然想唔食就走返出去……

不過點都要試食食o既,之後係 MENU 叫左兩碟壽司
醬三文魚
灸芝燒三文魚
估唔到又幾好食喎~

完全唔係迴轉上D 壽司黎o既,
我望下隔離左右,個個都係落單叫,
我懷疑迴轉上d 壽司究竟有無人食o既呢?
唔通純粹做樣?
哎也,簡直影響食慾……

至於價錢,唔係平,都合理啦。兩碟加一:$3x

建議大家食o既話唔駛坐迴轉位!落單好過!
2012-08-02
醬三文魚
灸芝燒三文魚
  • 落單壽司
2012-06-15 16 浏览
新開既壽C店, 1直都無去食, 終於去試咗, 純壽C係之前元氣既位置~ 原來純壽C同豐壽C同1集團~ 但係食物2者有1點不一樣~豐壽C多選擇, 經常會推出時限食品, 而純壽C則有兒童餐可以叫黎食~佢有3款兒童餐~ 價錢比散叫為抵食~ 問咗服務生, 佢話兒童餐叫幾多個都得~ 仲可以配益力多tim~本人最愛既芝士薯仔波波, 芝士與薯仔好夾~好好味~豐壽C都有得食~佢既燉蜜算係滑, 但係就無我係尖沙咀isquare果間和花亭既燉蛋咁滑咁多料~其他壽C都好新鮮~ 佢D壽C飯係暖暖地~ 有純字既蛋壽C既蛋味好正~
4件~用船仔上~

芝士薯仔~
燉蛋
2012-03-19
4件~用船仔上~
芝士薯仔~
燉蛋
  • 純蛋壽C
  • 兒童餐
2012-04-29 12 浏览
跟連鎖店(元X)相比, 呢間店的壽司細D, 飯又易散. 火灸三文魚, 成舊魚熟晒 (其實我唔知係唔係熟晒先叫火灸)葱粒呑拿魚腩 , 好凍, 魚蓉(真的是呑拿魚腩嗎?)凡立貝又係好凍刺身叫左有白鳥貝既set, 佢比左北寄貝. 經理態度良好,幫手換番.蒸蛋一般
跟連鎖店(元X)相比, 呢間店的壽司細D, 飯又易散.
火灸三文魚, 成舊魚熟晒 (其實我唔知係唔係熟晒先叫火灸)

葱粒呑拿魚腩 , 好凍, 魚蓉(真的是呑拿魚腩嗎?)

凡立貝又係好凍

蒸蛋一般
题外话/补充资料: 見其他人都話D 飯易散.... 原來唔係我既個人問題..heehee, 所以我先寫呢個食評
2012-04-22
2012-04-26 8 浏览
有生以來, 從未食過如此差迴轉壽司店!!!!! 望落依間店舖裝修唔差又係新開店鋪,個餐牌介紹都ok .....點知就中伏左, 首先第一輪order 1.燒玉子 - 味道太甜2. 腐皮 - 個飯團可以一夾就散3.飛魚子 - 同出邊其他d壽司店,非常不同佢地d顏色偏紅好似染色上去, 食落唔新:鮮4.軟殼蟹卷 - 個飯團又係一夾就散, 仲要食落去d油比d飯吸收曬............極度難食 5. 炸蝦卷 - 個飯團又係一夾就散. 個炸蝦仲要係冰凍6. 三文魚 - 又係唔新鮮7.帶子 - 算係教正常合格, 唔知係咪因為$14一碟8. 迷你烏冬 - 都算合格
有生以來, 從未食過如此差迴轉壽司
, 首先第一輪order
1.燒玉子 - 味道太甜
2. 腐皮 - 個飯團可以一夾就散