2023-02-06
沙田新開左呢間好多人都話好食既餐廳,所以lunch就黎try try佢啦好多人,超多人,唔知係咪新開既關係,佢真係爆多人,排隊都要打蛇餅,不過好在位多,等大約15-20分鐘就應該入到去啦個人建議,等位個陣說好埋食咩,咁樣一入位就可以即刻落埋單,唔洗再搵職員幫你,因為職員s都係好忙既陀螺,不停轉,落單送餐執枱,好忙好忙,所以呢一坐底就叫埋咁就快啦午餐套餐就有三個,有湯有野飲,價錢係$65-$68,會有個焗飯既,雖然話焗飯要等耐d,但個人感覺唔係等左好耐,都黎得好快,所以lunch食都夠時間既,唔係鯨吞個飯,叫左個焗白汁魚柳飯,係炒飯底,汁都多既,魚柳都好大塊丫,都鋪滿個飯既,好好食丫,不過太大個飯,食唔晒啦我PS.焗飯個芝士係好拉芝架,師傅一d都唔手軟,滿滿既芝丫
PS.焗飯個芝士係好拉芝架,師傅一d都唔手軟,滿滿既芝丫