2006-09-26
行經力生,男友見好耐無黎「稻草人」食,所以就上左黎喇!好多位~唔駛等!不過唔知係咪天花板滴水,地下放左好幾個膠箱o係度~有D危險!今次叫左:1) 焗薯皮2) 炸雞翼3) 咖哩什扒飯+ 凍檸七4) 黑椒牛仔柳意粉+ 凍朱古力●焗薯皮-- 次次都會叫,因為又平!又大兜!又好味!正呀~~~●炸雞翼-- 好熱氣O既炸法,不過好脆!●咖哩什扒飯-- 咖哩係日式咖哩無辣味~係甜的~不太好!●黑椒牛仔柳意粉-- 好淋!好大塊!開頭會覺得好好食,食多幾舊就覺得咸左D~~●凍朱古力-- 好難飲!無味!係沖粉O個D!仲要係沖得勁"hey" o個隻!唔會再叫!※特別事件※可能因為天花板滴水關係,放左好幾個膠箱o係條路中間…有一個男人行過o個陣唔小心click到!成個人仆低!連膠箱都踢左去第二度!o個度D侍應唔好意思都無講聲,個個淨係望住哂!倒返轉頭係個男客人講唔好意思!好尷尬咁!D職員仲好似責怪個客踢亂D箱咁!不知所謂呀!又無問個客人有無整親喎!好鄙視佢地呢間野D職員囉!我下次點菜一定會呼喝佢地!等佢地對人咁無禮貌丫喇!O(‧\ / ‧)O 激死!太睇唔過眼喇!
今次叫左:
1) 焗薯皮
2) 炸雞翼
3) 咖哩什扒飯+ 凍檸七
4) 黑椒牛仔柳意粉+ 凍朱古力
●焗薯皮-- 次次都會叫,因為又平!
又大兜!又好味!正呀~~~
●炸雞翼-- 好熱氣O既炸法,不過好脆!
●咖哩什扒飯-- 咖哩係日式咖哩無辣味~係甜的~不太好!
※特別事件※
可能因為天花板滴水關係,放左好幾個膠箱o係條路中間…
有一個男人行過o個陣唔小心click到!
成個人仆低!連膠箱都踢左去第二度!
o個度D侍應唔好意思都無講聲,個個淨係望住哂!
倒返轉頭係個男客人講唔好意思!好尷尬咁!
D職員仲好似責怪個客踢亂D箱咁!
不知所謂呀!又無問個客人有無整親喎!
好鄙視佢地呢間野D職員囉!