2008-08-26
琴日約左朋友係荃灣食飯見好耐無去稻草人食 咪上去囉上到去同朋友決定食咩之後諗住叫個待應a黎落單點知叫左佢三四次都唔應我,之後我好大聲咁叫唔該,佢望都唔望就好無禮貌咁講左句:之後等左好耐先有人黎落單跟住我個朋友跌左佢擺餐單果個架黎地下個待應a執都唔幫我地執之餘仲要一腳踢開我同我朋友當堂呆左 心諗有無搞錯呀!!!你唔執都算啦,仲要一腳踢開?!後尾果個唔知係老細定經理見到執起左 問果個待應a係邊台客 個待應a即刻指住我地果個老細就好大力「砰」一聲將個架擺係我地隔離張檯 唔係講笑!果一刻真係比佢嚇親之後個待應a仲要我係同我朋友面前同佢同事講我地你入廚房鬧我地話我地做咩都好呀,我唔理呀!點解要係我地面前講仲要唔係我地錯唉~真係要學劉德華講句:你地今日咁既行為同趕客有咩分別????你咁既服務態度差,我真係以後都唔會再黎!!!!!!!!!!!
見好耐無去稻草人食 咪上去囉
上到去同朋友決定食咩之後諗住叫個待應a黎落單
點知叫左佢三四次都唔應我,
之後我好大聲咁叫唔該,佢望都唔望就好無禮貌咁講左句:[等等啦!!!]
之後等左好耐先有人黎落單
跟住我個朋友跌左佢擺餐單果個架黎地下
個待應a執都唔幫我地執之餘仲要一腳踢開
之後個待應a仲要我係同我朋友面前同佢同事講我地
仲要唔係我地錯
唉~真係要學劉德華講句:[今時今日咁既服務態度邊到得架!!!]
你地今日咁既行為同趕客有咩分別????