2021-10-13
《#pastries_taltal 》🇭🇰 皇玥 𝕀𝕞𝕡𝕖𝕣𝕚𝕒𝕝 ℙ𝕒𝕥𝕚𝕤𝕤𝕖𝕣𝕚𝕖 今年竟然冇買月餅🥮因為由上年開始就開始鍾意食陳皮紅豆沙月餅(老人家口味)。但全家得我一個食陳皮紅豆沙月餅,買咗又驚食唔晒,所以一直忍手忍到而家🥲嗰日行東薈城見到皇玥有賣陳皮紅豆沙月餅,又有優惠所以買咗一盒六個。今日食完第一個,感到中晒伏😭仲有5個…點搞👎🏻 陳皮紅豆沙月餅 $𝟑𝟏𝟖一盒六個嘅陳皮紅豆沙月餅🥮包裝幾豪華,一個淺藍皮革製盒子裝住,絕對啱晒女士重用做首飾盒,送禮的確幾得體。中伏嘅位係個月餅😭陳皮味比較假,沒有流甘嘅陳皮味,紅豆沙餡較乾,最伏係加咗南瓜籽係入面🤯完全唔match亦破壞月餅嘅口感……好失望不過,陳皮紅豆沙月餅比蓮蓉奶黃月餅健康,食落冇咁膩。細細個月餅,加杯茶自己一個食晒都可以😋———📍 各大皇玥分店有售🄾🅅🄴🅁🄰🄻🄻:伏😭 浪費咗食月餅嘅quota
👎🏻 陳皮紅豆沙月餅 $𝟑𝟏𝟖
陳皮紅豆沙月餅