2004-05-02 25 浏览
前日去食,order左d件裝壽司,我order左2件蟹子同2件饅魚,好好味,quality好過元氣,元綠. 紫菜卜卜脆,壽司材料都好新鮮,好味!($14兩件)因為本人唔食生野,見到魚生壽司係會貴d,$20兩件左右.另外仲order左一個雞肉火煱,好味,有d菜,有d雞肉,有d蟹柳咁,四十幾蚊個鍋,都幾多料,味道都ok.仲order左個燉蛋,呢個就麻麻,元氣d燉蛋好食好多.總括黎講,都算唔錯,中價消費可以考慮.
仲order左個燉蛋,呢個就麻麻,元氣d燉蛋好食好多.
總括黎講,都算唔錯,中價消費可以考慮.
2004-01-01 28 浏览
第一次去食佢時,已經覺得佢D sushi好似石頭一樣,面頭魚生已經放到無洒水份. 但因為附近無其他的日本食肆選擇,後來再去過一池,情況一模一樣,結果唔敢再去啦. 旺角分店應該食物會新鮮一點.
2003-12-23 15 浏览
講真,食物唔係特別出色,但勝在夠新鮮,夠衛生。價錢依番佢個質素黎講都唔算太貴,佢坐位都夠闊,食得你舒舒服服。但望落成間店整整齊齊,都好乾淨。缺點都係d芥末唔夠勁lor,佢應該一開始放定畀你嘛,(好似元綠個d咁),唔使等到佢上茶先有得拎,仲要得咁細舊。基本上都食得過ge。
2003-11-16 15 浏览
用我黎整飯真係好殘忍但係整到咁好食就算你啦~
用我黎整飯真係好殘忍
但係整到咁好食就算你啦~
2003-10-06 8 浏览
For this price, this service, just want to say I will not come back.You can easy see that why this restaurant is always easy to get a seat but "Wo Man" has many people queue up.It is simply because their food is not great.I have been there for 2 times, all the food is not good, will not come back.
2003-10-05 14 浏览
the sushi there is not very good ,not fresh!But the price is cheap,but don't expect too much !per person around$40-100 la!But the dishes are very hot ge,if you like very hot japanese food but not cold tofu or cold noodles and sushi,ok la!
2003-06-28 22 浏览
今次是我第二次幫襯百人一朱了價錢都算大眾化但食物的質素真是一般如果想食好吃的日本菜香港多的是最好的是座位非常寬敞
今次是我第二次幫襯百人一朱了
價錢都算大眾化
但食物的質素真是一般
如果想食好吃的日本菜
香港多的是
最好的是座位非常寬敞
2002-09-16 17 浏览
要睇下你自己付出幾多先,佢地之食物唔係好好,之不過係只係比咁少錢就可能有咁多日本食物,去邊度找呀,唔算好好食,不過如果係月尾,你唔想用太多錢,又想食D 日本食物,都算係唔錯啦。
2002-09-16 21 浏览
以咁平價錢去食日本菜,一早都唔會抱太大希望,不過D食物都幾好味呀,可能我去個次唔係BUSY HOUR,個度都無乜人,咁我覺得地D 服務都唔係好差,可能因為價錢平,所以好多時都太多人,地都做唔切。座位都幾闊,坐得都幾舒服。
2002-09-13 6 浏览
燒三文魚腩幾好味!剌身都過得去啦!不過washabi <br>真係唔夠!果度d侍應都會自動自覺斟茶。坐得都幾舒服。不過價就真係貴左少少!
2001-09-29 6 浏览
非常難食服務唔好
非常難食
服務唔好
2001-05-04 13 浏览
所有生ge 野完全唔新鮮,<br>冇拉麵而只有烏冬,<br>我唯一食得開心ge 係天婦羅......<br><br>以後都唔再去!
所有生ge 野完全唔新鮮,
<br>冇拉麵而只有烏冬,
<br>我唯一食得開心ge 係天婦羅......
<br>
<br>以後都唔再去!
2000-07-11 8 浏览
呢間..食店..味道差我相信好多人都知道! <br>但是服務更差!! <br>我在一年前曾經去過那兒食飯之後..就沒有再去.. <br>原因就是他們有一個不好的習慣! <br>就是食完之後好快就叫妳找數.. <br>但今天我去食的時候一樣出現呢的情況!唉..食物有不好味.. <br>價錢有不是平..服務有差..想找人去食都難!! <br>
呢間..食店..味道差我相信好多人都知道! <br>
但是服務更差!! <br>
我在一年前曾經去過那兒食飯之後..就沒有再去.. <br>
原因就是他們有一個不好的習慣! <br>
就是食完之後好快就叫妳找數.. <br>
價錢有不是平..服務有差..想找人去食都難!! <br>
1999-11-13 19 浏览
上星期個舊中學同學聚舊,談談現在將來近況,個feel 都好好,又有梳化卡位坐.個個都話這裏貴夾唔飽,當然啦!日本料理間間都係咁嫁啦!壽司就舊舊都差唔多,可惜wasabi 真係冇料到,我要一塊壽司茶成舊wasabi 先有少少反應,食好幾塊壽司都冇哂wasabi 了,再叫都無癮啦!<P> 好在勝在環境好,幾清靜,發覺間間百人一朱都有金魚缸,無聊時望下d 金魚游來游去,個人都豁達好多!<P>d 服務員態度都好好,同三五知己來食食野,閒聊下就十分正,不過千祈唔多旨意飽肚,如果唔係分分鐘食左您成個月的午飯錢!
<P>