2025-05-14
🐱全部貓貓都係領養返嚟💟十分有意義!幫助流浪貓!💪🏻仲有 領養服務、暫託再找新家✅包場服務 (生日會、學校活動、機構活動、工作坊)✅一日店長工作坊 (兩小時)💯環境舒適、地方整潔、氣氛好chill、店員有愛🐱 B女:眼仔碌碌, 好精靈, 雖然掛住公主脾氣嘅牌👸🏻(曾經被遺棄2次😭), 但係非常之親人, 主動 坐喺客人大腿上, 簡直係 親善大使!當日佢偷咗兩個客人嘅心💞😆🐱 豆丁:都係掛住公主脾氣嘅牌👸🏻, 佢都想加入親善大使, 主動 坐喺客人大腿上!食零食又~斯文!真係比佢溶化呀!🐱布丁:好靚呀, 同佢一身黃色嘅毛好襯, 再配上同色嘅頸圈, 十分迷人!🐱好似叫 八仔:要戒零食, 佢好有禮貌表示好想食, 又好守規矩, 唔會搶食, 但係我哋要忍痛咁拒絕佢💔 真係唔忍心佢💔🐱🐱黑子同麻子:係兩兄弟, 一隻主動外向, 一隻較為斯文🐱忘記名字~16 歲:眼神好似朝偉, 身型好大隻, 性格好安靜, 食雞肉零食時好乖巧(太多可愛嘅貓貓, 唔能盡錄😌)💨快樂嘅時間總係好快過已經逗留咗差不多兩個鐘, 而且我哋好愉快同貓貓一齊 enjoy tea time貓糧 雞肉粒:好...好受歡迎🍰巴斯克芝士蛋糕:
💟十分有意義!幫助流浪貓!
💪🏻仲有 領養服務、暫託再找新家
✅包場服務 (生日會、學校活動、機構活動、工作坊)
✅一日店長工作坊 (兩小時)
💯環境舒適、地方整潔、氣氛好chill、店員有愛
🐱 B女:
🐱 豆丁:
🐱布丁:
🐱好似叫 八仔:
🐱🐱黑子同麻子:
係兩兄弟, 一隻主動外向, 一隻較為斯文
(太多可愛嘅貓貓, 唔能盡錄😌)
💨快樂嘅時間總係好快過
貓糧 雞肉粒:好...好受歡迎
🍰巴斯克芝士蛋糕:
口感軟熟, 芝士味啱啱好, 一啖接一啖, 2個人食咗 3件😆
🍪朱古力曲奇:
脆口, 但口感唔會硬, 重點係唔會太甜, 朱古力味雖然唔會好濃, 但已經足夠!
🥤紅棗茶:有紅棗味, 唔會太甜
☕Latte :味道正常、唔錯
☕ 💧 🥤 🧃 🍰 🍪 🧩 📚
• 免費:自助茶、水、逗貓棒、board games、叉電、漫畫
• 又可自費($5-19):咖啡、罐裝汽水、紙包飲品 同 養生茶, 而輕食有三文治、曲奇、蛋糕
• 自費貓糧:半份$6;1份 $12