2025-05-31
地點十分方便, 尖沙咀地鐵站A1出口, 就係海防道!窗外望向清真寺, 景色一流!自然光充足!環境舒適!職員專業! 阿檸(圖片1)坐姿優雅!簡直有一股貴族嘅氣質!仲識得左右手輪流 hand hand, 食零食時候又好有儀態 泡芙(圖片2)全場得佢有掛住公主脾氣嘅牌😌, 但我一啲都唔覺得佢有公主病, 只係冇咁熱情啫!職員話佢最鍾意食濕雞肉零食, 畀佢食時, 好溫柔同埋有餐桌禮儀仔仔(圖片3)好乖咁主動坐喺我旁邊張凳, 摸摸下佢頭仔, 佢就好舒服咁閉目養神, 仲肯畀隻手仔我捉住Awesome!佢要戒零食, 冇得獎勵佢🥲唯有摸摸佢就係獎勵佢💓其他貓貓都好活潑可愛!坐低飲咖啡、食曲奇, 望住清真寺, 再加上有貓貓陪伴, 好chill💛💚 抹茶合桃曲奇、牛油曲奇:入口脆口, 唔會太甜, cp值高!🧋🧋Ice Latte :咖啡味適中、唔會酸或者苦!同埋唔會太甜!免費:茶水、小朋友專用貓玩具、逗貓棒、叉電器....自費:咖啡, 罐裝汽水, 蛋糕, 曲奇餅, 貓貓即影即有相片貓糧:半份$6-14
窗外望向清真寺, 景色一流!自然光充足!
環境舒適!職員專業!
阿檸(圖片1)
泡芙(圖片2)
仔仔(圖片3)
其他貓貓都好活潑可愛!
免費:茶水、小朋友專用貓玩具、逗貓棒、叉電器....
貓糧:半份$6-14