餐厅: 牛角Buffet (雅蘭中心)
资讯:

2023-03-12 1306 浏览
今日同KK隊員黎左旺角 又唔知道食咩先好 好多選擇 好困難呀 選擇困難呀 sad sad 🥺🥺係唔知道食咩野好既時候 KK隊員就提議食牛角定食 旺角呢間會有任食甜品 同重要既雪糕架😍😍可以係甘食好味 日本既雪糕 真係好吸引~~~牛角既燒肉肉質素一路都好穩定 有保證~~😋😋今次見到有窩夫😍😍個樣好吸引 就特別去試下 ~~因為唔係間間牛角都有架 通常係有放題先有~~自己放上去網上燒熱同燒脆返 口感都好好 熱lala 外面鬆脆 裡面軟軟❤️❤️估唔到自己燒返熱既效果會甘好 好有滿足感 又好玩~~😂😂最後加埋雪糕上去食 簡直係無敵既享受 同滿足❤️❤️佢地個時有4種口味雪糕任揀任食: 牛乳 好出色 好有牛乳味 唔會太甜 可以繼續食好多 ~~朱古力 好出色 朱古力好濃郁 唔會甜 好享受 可以繼續食好多 ~~茶 好出色 茶味道清香 唔會甜 好享受 可以繼續食好多 好多~~❤️日向夏❤️ 係期間限定 日向夏味道甘甜 有種特別既香味 大愛 食左好多 好幸福 唔係好多地方食到 香港~~午市燒肉定食 60分鐘 ($118)
可以係甘食好味 日本既雪糕 真係好吸引~~~
牛角既燒肉肉質素一路都好穩定 有保證~~😋😋

今次見到有窩夫😍😍個樣好吸引 就特別去試下 ~~
因為唔係間間牛角都有架 通常係有放題先有~~
估唔到自己燒返熱既效果會甘好 好有滿足感 又好玩~~😂😂
最後加埋雪糕上去食 簡直係無敵既享受 同滿足❤️❤️
佢地個時有4種口味雪糕任揀任食:
牛乳 好出色 好有牛乳味 唔會太甜 可以繼續食好多 ~~
午市燒肉定食 60分鐘 ($118)
2023-01-01
  • 日向夏雪糕
  • 牛角飯
2023-03-03 1402 浏览
無論幾點去食門口都係勁多人排隊。所以建議down 定佢個app,早早就係app攞定位再睇岩時間過去就唔使排咁耐,用member 仲可以有折儲分。牛角飯係最正,每次嚟都要食,要多蔥就岩哂我口味。啲牛都係咁,每次嚟都keep到差唔多嘅質素,而質素嚟講牛肉都好香好足夠牛味。除左牛都仲有豬同雞都可以試少少,不過最緊要都係食牛,要食回本最後叫咗好多菠蘿又大又甜,然後試咗佢哋唔同口味嘅雪糕,分別有伯爵茶味同埋超濃嘅朱古力味。好滿足啊。雖然是燒肉店,但店內抽風系統不錯,沒有太大油煙。總結而言是不錯的美食體驗。佢個冷氣都幾大,去嘅話記得帶多件外套。

2023-01-27
  • 牛角飯
2023-02-17 1364 浏览
公司請食dinner,老闆揀咗呢間。牛既選擇好多,每款都試吓,好味😋。海鮮選擇亦都有,我特別鍾意蠔配埋牛油去燒。燒雞泡魚乾配埋沙律醬超夾。怕飽,試唔晒其他嘢食,好細心,D拉麵細細碗,唔會浪費。👍
。燒雞泡魚乾配埋沙律醬超夾
。怕飽,試唔晒其他嘢食,好細心,D拉麵細細碗,唔會浪費。👍
2023-01-31
2023-02-10 1489 浏览
Level 3 $378+1******************************牛角buffet長期都咁多人老實講如果要排隊嘅話我寧願唔食😂覺得未好食到要排個幾兩粒鐘都要食🙉唔洗排隊可以直入就另計😗***每次食牛角一定會先裝一碗滿滿紫菜嘅牛角飯一餐最少食兩碗係基本😂朋友成日話我咁食超級唔抵食但係冇計鬼叫我鐘意食咩🤣***另外每次食牛角嘅指定動作係去甜品區拎銅鑼燒返埋位烤烘到外脆內軟之後再加埋特濃牛乳雪糕一齊食超級好食未試過嘅朋友們強烈推薦你哋試吓👍🏻
Level 3 $378+1
再加埋特濃牛乳雪糕一齊食
超級好食
未試過嘅朋友們強烈推薦你哋試吓👍🏻

2023-01-26 1838 浏览
🧧年初三去左旺角雅蘭中心既牛角buffet食燒肉,平時好多人排隊,所以充滿期待嫁😆今次我地差唔多6點到,等左15分鐘左右就有位啦。入到去煙霧離漫,空間狹窄😌第一感覺已經有啲扣分啦。可能食客太多,服務質素就麻麻地啦,置物籃問左2次先有😌 小編👩🏻👩🏿‍🦱🧑🏻‍🦱第一次食牛角buffet,喺選擇困難症嘅影響下我地決定跟前面果位啊姨既選擇揀LV3套餐。另外,book位有最低消費,只可以選擇LV4以上既套餐 。想book位既朋友要留意啦(可能全世界都我地唔知道😆)。 我地覺得揀LV3都夠食架啦,包括澳洲同美國嘅和牛,豬肉,雞肉,海鮮同炸物等等。另外有飲品區,熱湯,甜品同泡菜沙律等都係自助嘅。飲品方面選擇唔多,都係一般汽水同綠茶。 禁講返食物質素啦,真係麻麻地🙈牛肉無乜牛味,不過唔難食既。內臟方面,雞肝,牛舌其實都幾好食,大腸就普普通通啦。因為小編冇乜牙力,所以就冇食雞腎啦😆牛油金菇同埋麻油蒜頭都還可以既。炸物除左炸雞同雞翼外,其他都覺得係食緊一堆粉😆章魚小丸子入面啲粉漿會流返出嚟,仲要一粒章魚都冇(定係得我地嗰粒係咁啊😅),至於牛角飯有啲乾。仲有燒菠蘿甜唔甜就睇運氣啦😆第一輪有幾件都
禁講返食物質素啦,真係麻麻地🙈牛肉無乜牛味,不過唔難食既。內臟方面,雞肝,牛舌其實都幾好食,大腸就普普通通啦。因為小編冇乜牙力,所以就冇食雞腎啦😆牛油金菇同埋麻油蒜頭都還可以既。炸物除左炸雞同雞翼外,其他都覺得係食緊一堆粉😆章魚小丸子入面啲粉漿會流返出嚟,仲要一粒章魚都冇(定係得我地嗰粒係咁啊😅),至於牛角飯有啲乾。仲有燒菠蘿甜唔甜就睇運氣啦😆第一輪有幾件都甜既,第二輪就有啲酸同硬啦。
🔺總括而言,CP值唔高。價錢偏貴,食物質素味道一般。我地唔會有想再encore既感覺😆
2023-01-24
2023-01-08 1643 浏览
今日去咗呢一間新起嘅牛角自助餐,之前一直都要去尖沙咀嗰邊先有得食牛角嘅自助餐,但係而家旺角就開咗間新舖頭覺得非常方便。店內便有好多自助嘅區域同埋甜品,啲牛真係好抵食,個人最推薦美國安格斯嘅牛肉,入口即溶,叫埋原味就最原汁原味食到啲肥膏。另外都有好多新嘅嘢飲喺度,包括有一啲正常都會有嘅可樂,另外就係有一啲嘅果汁例如係梨汁同埋雜果賓治,更加有一啲養生啲嘅,例如係綠茶等等,雪糕方面都有六隻口味揀,真係超級豐富!
名過其實,琴晚去食,book左原來at least要揀lv 4果個套餐,成$5xx一個人,唔好食👎🏼👎🏼牛某些係ok,整體唔值呢個價。食食下見到曱甴,話比店員知,淨係幫手調去第二個位,乜9都冇做,處理得十分差👎🏼👎🏼成間鋪通風系統差,勁大煙,好似火燭咁,搞唔L掂,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,唔會有下次,👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

2023-01-05
2023-01-02 1086 浏览
好耐冇去食燒肉,估唔到聖誕節正日都可以唔使排隊食到牛角放題今次叫左level3,以為可以用會員有discount儲分,點知公眾假期淨係可以儲分而冇discount。假期想食嘅朋友,記住留意一下先距離上次食到已經係四五個月前,估唔到牛角放題Menu多咗咁多嘢,除咗燒超大條牛肋條之外仲有燒牛扒,而質素嚟講牛扒都好香好足夠牛味。除咗牛肉之外,仲有好多內臟同埋海鮮都值得一試,特別係雞潤同埋燒帆立貝,雞潤俾咗好多完全唔孤寒,內臟愛好者,表示好滿足🥰食到差唔多埋尾,叫咗好多菠蘿又大又甜,然後試咗佢哋唔同口味嘅雪糕,分別有伯爵茶味同埋超濃嘅朱古力味。好滿足啊
好耐冇去食燒肉,估唔到聖誕節正日都可以唔使排隊食到牛角放題
2022-11-25 1844 浏览
今晚又去佐牛角食燒肉放題啦🤣🤣因為上次食個陣做左會員,所以今日食係會有九折優惠🎉🎉今次係去旺角嗰間,去到夜晚時間真係好多人拎飛,所以我地一早係手機拎定先先唔洗等咁耐!!因為會員有9折所以我哋都直接食level 4,「澳洲特上和牛放題」,每位$488再加一。正常一坐低就會先上頭盤,但今次應該係漏咗俾我哋,要問返職員拎返先有,之後當然係嗌level 4中最正嘅和牛啦,再嗌左好多菠蘿🍍、枝豆同少少海鮮🦞,之後再不斷出去拎嘢飲同埋乳酪雪糕🤣🤣不過今次因為嗌佐幾件牛扒,食食下覺得好油膩,變相食少佐,下次都係食返level 3算🤣

2022-11-21
2022-10-15 2360 浏览
同事生日,本來諗住請佢食好D,點知另一個同事要求AA制,佢哋就揀咗呢間烤肉午餐放題,我冇咩所謂。食咗個$168的午市套餐先知搵笨,比想像中更差,限時100分鐘。本來諗住咁平價餐都冇乜要求㗎,得幾片牛舌同牛背脊,總薄切到紙咁,其它得大葱、菇及南瓜,睇到都冇乜味口....同事揀咗個$138的燒肉餐,都係得幾片豬和豬頸肉,食到津津有味,個燒汁紫菜飯都食咗幾碗,雪糕再食5、6杯,D嘢好唔好食真係見人見智了....如果比我再揀,我情願去食個M記!
2022-09-23 2660 浏览
最近兩個月連續食左3次 第一次散叫都okay 因為果間沒buffet 聽朋友講有buffet嘅C餐已經好jeng 入口即溶 最抵呢個餐 下次可以唔洗散叫反正差唔多價錢 第二次索性買埋會員卡 唸住以後都會常食 叫埋lv4 但點知啲肉質好一般 本來係生日飯 先唸住食貴啲慶祝下 但啲肉好一般大家都食到沒咩興致 以為係唔好彩 第三次同朋友(佢之前經常食C餐 話啲肉已經好好)之後同佢一齊去食傳說中CP值高嘅C餐 點值食完佢話 啲肉真係差左 以後沒乜事都係唔食 唉好失望
唉好失望
2022-09-22
庆祝纪念
生日
2022-09-17 1889 浏览
之前食到好似就嚟做金卡會員,依家已經冇咩點食,因為佢嘅質素越嚟越差價錢又越嚟越貴。平時食開SRF嗰個餐lv3,食到一半啲牛已經好似唔同咁,愈食愈韌,正常應該有入口即溶嘅感覺。
2022-09-08 1783 浏览
早排朋友生日~問佢想食乜~佢話想食燒肉. 就同佢黎食牛角LA~~因為有個同行朋友係會員 咁就唔洗等位. BOOK左位 HAHA我地果個套餐可以任食小食.小食GE種類都好多.有章魚小丸子、一口芝士年糕、雞翼等等.我最中意食佢個芝士年糕 但次次叫都比朋友笑 話我食埋D咁濟GE野但佢呢間既芝士年糕中心好好食 佢仲會加D HONEY 係面~~好夾呀!章魚小丸子都幾好食~主角牛肉都真係好好食~我地狂點XD 食到好飽.講起都想再食燒肉了.... 食飽飽一定要食埋佢D 雪糕 好好味 我果陣去有4款雪糕~隻隻都吱左D試下. 最中意都係牛奶雪糕~
早排朋友生日~問佢想食乜~
佢話想食燒肉. 就同佢黎食牛角LA~~

章魚小丸子都幾好食~
2022-08-23 1946 浏览
今次叫左lv3,有好多唔同嘅牛肉啦,豬肉啦,配菜。啲牛肉全部都好新鮮,唔會太肥。啲配菜種類繁多,適合唔同嘅人食。有唔同嘅嘢飲啦可以選擇,雪糕嘅種類都好多,我哋可以去浸雪糕。環境衛生方面良好。員工服務態度良好。上菜時間好快。價錢方面有啲貴。
環境衛生方面良好。
員工服務態度良好。
上菜時間好快。
價錢方面有啲貴。
2022-08-09 3408 浏览
第二次食牛角午市定食放題,今次揀左100分鐘最平$138嘅套餐揀左雞腎同埋雞肉,半自助區有我最鐘意嘅牛角飯啦、前菜有牛油果沙律、青瓜、豆腐、泡茶等等甜品有朱古力大福,泡芙同雪糕等等,其實我覺得午市定食已經好滿足,因為我都係最鐘意食牛角飯,紫菜撈飯正!