餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (形薈)
资讯:

2021-05-08 831 浏览
真係失望,門口成日唔見人,安排又差,哩間黎左三次,三次啲安排都係差我明白連鎖鋪,人手安排點都爭啲,你成日唔見人都起碼整個門鐘之類係門口,apps 飛又因為個商場啲手機訊號唔好,睇唔到,一下比佢禁走,之後又叫你攞飛仔,真係好谷氣,好想投訴下
我明白連鎖鋪,人手安排點都爭啲,你成日唔見人
2021-04-16 1191 浏览
趕得切五點前落單,有七折,真係超抵!環境新淨,啲肉都唔錯,服務都OK。經理哥哥好友善! 因為好新淨,所以唔會覺得油立立,希望繼續都係咁。$138 set 有沙律,有飯,有飲品呢個係朋友order嘅
2021-01-27 2534 浏览
有人講形薈開咗間牛角,未開前已經好期待,前幾日知佢開張了,反正疫情下都係會選擇外賣自取返公司食,同事話佢哋新張期有6折,今日就決定食佢,打開OPENRICE睇下menu,仲見到話首次落單減多20蚊,真係好抵呀!點了牛角燒牛肉飯,打開一望,賣相都已經吸引,仲要香噴噴,用匙羹撥吓啲牛肉,唔係只有幾片仔,而係比預計中多好多牛肉,味道適中,仲有醬汁比我自己倒,咸味可以自己調教,珍珠米軟硬度亦好恰當,感覺上好似牛肉多過飯咁,如果飯既份量多少少就更perfect。原價72蚊,6折咗係43.2,openrice仲扣多20,即係23.2就攪惦,仲要送埋罐可樂,大讚呀!一間好既餐廳,除了食物質素重要之外,服務員的待客態度亦很重要,值得一讚的是,門口的那位女侍應態度很好,對客人很有禮貌,佢戴住口罩都見到佢既笑容,對客人很親切,值得大贊!

2021-01-27
外卖自取