2019-10-30
[ 半自助餐 | $98食生蠔😋]前排因為開舖超忙,好多野都零概念乜都唔識🧠所有野都要自己一手一腳搞,男朋友又佛系乜都唔理🙏🏻我表弟幫我好多好多,所以正式開業前,請佢食餐飯🍴食飯前我仲處理緊舖頭野,所以都係揀返葵芳既餐廳💁🏻♀️⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹法式香草烤羊鞍扒($248)⭐️7/10🔹澳洲穀飼肉眼x鵝肝($318)我食羊,佢食肉眼🥩睇見餐牌話+$98有生蠔(每客4隻),見好抵,所以即刻加左。質素OK,係海水味偏重,鹹左啲🤔羊鞍扒有四件,我要七成熟,有兩件熟左少少,但都可接受,要改善🤣味道同肉質都唔錯,配埋薄荷啫喱岩哂👍🏻表弟食澳洲150穀飼肉眼扒拼香煎鵝肝,我切左佢少少鵝肝食,又真係幾香👅見佢塊扒都好大份量下,佢飲左兩杯酒先食哂😂-▫️前菜、沙律、甜品都可以係出面自助形式任食🍰跟餐會配一杯餐前果汁同一杯餐後飲品🍹
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆