2024-08-06 196 浏览
記得第一次去食牛大人簡直驚為天人,無論湯底、配料同埋熟食,仲有飲品同甜品,選擇花多眼亂,最重要係質素都好好,啖啖都好好味,呢排見到佢有同 Dreyer‘s 合作,晚市可以任食 Dreyer's,見到有我最鍾意食嘅開心果味呀 😍 二話不說嗱嗱聲訂位同老公一齊去食 🤤今次湯底揀咗牛大人紅燒牛骨湯,屬於微辣嘅口味,對於唔食得辣嘅我,我嚟講剛剛好,湯底嘅牛味超級香濃,我覺得用佢嚟淥牛肉,唔使點醬都好鮮味 😋每位送咗兩粒 M5 和牛牛丸,啲粒牛丸真係牛香極濃,咬落口係爆汁嘅,超正 👍🏻 無限 encore 嘅封門柳,又香又滑,就算唔小心淥耐咗都唔會嚡口 😍 仲有 SRF 黑牛、M5 牛肩卷、同埋牛小排,全部都好新鮮,一食落去係鮮甜嗰種驚喜,好耐都未試過打一次邊爐叫咁多牛肉啦 😂 豬肉就推豬雪花肉片,好似豬頸肉咁,又香、口感又好 👍🏻海鮮仲有沙白蝦同埋台灣鯛魚、蝦滑同墨魚滑,再加埋出邊自助區可以拎到嘅蔬菜同埋丸類,特別推介麻吉燒,有芝麻同埋花生味,錄完之後煙煙韌韌,啲餡流晒心咁,成餐真係勁豐富,兩個鐘頭食到飽飽 🤤除咗火鍋之外,仲有好多熟食,出邊可以拎到香濃嘅滷牛肉飯;仲可以叫鹽酥雞、夜市香腸,皮

除咗火鍋之外,仲有好多熟食,出邊可以拎到香濃嘅滷牛肉飯;仲可以叫鹽酥雞、夜市香腸,皮蛋豆腐,同埋梅香脆薯、雲耳,完全食到好忙 🙈

飲品嘅選擇都好多,我就主攻咗佢哋嘅冷泡茶,而家用個牛大人杯仔裝住勁得意,飲咗桂花烏龍同白桃烏龍,好清香,勁適合配火鍋飲 🙌🏻 老公就飲咗鴨屎香檸檬茶,睇到粒粒檸檬喺入邊,勁 fresh,仲要夠茶香,唔錯 👍🏻

甜品一定係食可以任食嘅 Dreyer‘s!開心果同榛子味,好滿足呀 😍 另外亦都可以叫仙草,佢配料有紅豆、花生同埋珍珠等等,又唔會好甜,簡直係一個完美嘅 closing 😋大滿足台式火鍋吃到飽
🌸高質台式火鍋放題🌸 牛大人台灣火鍋吃到飽 🍲今屆奧運直播到凌晨,所以中間即刻衝出黎搵間地點方便,位於旺角既人氣台式火鍋餐廳——「牛大人」,品嚐一頓豐盛的晚餐叉定電。餐廳的服務員非常有禮貌,客人逐一安排就座及提供QR code 選食材。上菜速度快而準,而餐廳的座位舒適冷氣夠,裝修風格明顯返新過富特色。⭐️120分鐘極上和牛吃到飽套餐🐟三椒酸菜鮮魚鍋 這種三椒酸菜的搭配不僅提升了湯鍋的辣度,同時也帶來了爽脆的口感和酸甜的滋味,體驗既刺激又回甘與不同配料都好夾。🥩肉類至於肉類方面,店家用心挑選了各種優質選擇,包括澳洲M9和牛牛丸、澳洲和牛M5牛肩卷以及SRF美國黑牛後腿肉等。每一種肉品都散發著濃郁的肉香,在火鍋中煮熟後口感鮮嫩多汁。🥟海鮮海鮮種類更是應有盡有,有真台灣鯛魚片、新鮮沙白、鮮甜海蝦,還有特別的蟹籽墨汁漿和爽脆的炸魚皮。這些新鮮美味的海產,在酸菜與三椒湯底的襯托下,呈現出絕妙的滋味。🍗小吃經典的台式小吃包如逢甲Q爽雞腳筋和士林鹽酥雞,腳筋Q彈而鹽酥雞香脆可口都是絕佳的下酒菜。🥤飲品和雪糕在飲品方面無糖清爽的冷泡茶,如桂花烏龍及洛神花茶,若您喜歡手搖飲品,金桔椰果,鴨屎香檸檬茶等手搖
🌸高質台式火鍋放題🌸 牛大人台灣火鍋吃到飽 🍲

⭐️120分鐘極上和牛吃到飽套餐

🐟三椒酸菜鮮魚鍋

🥩肉類

🥟海鮮

🍗小吃

🥤飲品和雪糕
在飲品方面無糖清爽的冷泡茶,如桂花烏龍及洛神花茶,若您喜歡手搖飲品,金桔椰果,鴨屎香檸檬茶等手搖飲品也是不錯的選擇。最後,你可以選擇自己喜愛的Movenpick瑞士朱古力和Dreyer開心果雪糕朱古力批作為結尾,為整個用餐體驗增添甜蜜的滋味。

總括而言,這家台式火鍋店的「三椒酸菜鮮魚鍋」無疑是一道集無限量肉、海鮮、小食及飲品於一體的完美鍋物。它不僅能讓您大快朵頤,更能帶給您一次難忘的台式火鍋體驗。
2024-07-26
  • 酸菜魚湯
2024-08-05 187 浏览
去旺角食咗牛大人放題好抵食,雪糕同埋各種小食都係飲食嘅,好讚👍推介嗰個蕃茄湯湯底,好濃郁嘅蕃茄味🥩澳洲M5和牛牛肩好大一片,一口落去大滿足😍對比其他部位脂肪豐厚仲有好濃郁嘅牛味,好鍾意😋🍖美國特級安格斯牛肉又係唔同嘅風味,好好食呀~肉質好紮實飽滿,放喺湯裡面碌碌就可以食,口感軟嫩牛香四溢🤩🥤鳳梨西米露成個飲品唔係好甜但係又好好飲,裡面嘅西米好有嚼勁,QQ彈彈,真係夏日解暑必備☺️大家一定要試一下

🥩澳洲M5和牛牛肩

🍖美國特級安格斯牛肉

🥤鳳梨西米露
相信大家對牛大人任食打邊爐都不陌生旺角店更搬到瓊華8樓裝潢非常光亮寬敞 舒適湯底選擇依舊種類多 今次選擇了鴛鴦鍋 眷村白肉酸菜鍋拼 醍醐蕃茄酸辣鍋前者酸度十足 後者酸中帶微辣 十分開胃食材方面蔬菜及丸類 可以自行到自助區拿取 任食的好處就是林林總總的食材會令你選擇困難症發作所以每樣都拿一點就最不為過而肉類 海鮮及熟食等就可以經QR code 下單 每樣食物質素都很好 今次的澳洲極尚和牛套餐可點澳洲M5和牛 美國prime 極級肩里肌等 而且還奉送M5和牛丸 又彈牙又多汁肉類油脂分佈平均顏色又吸睛 別講笑 淨食牛都已經可以吃到飽了而配搭不同湯底令味道有不同層次 肉類的盤子不知不覺愈疊愈高除了主食外 更發現晚市自助區可任食雪糕雪條原來今個月全線跟dreyers 合作 有多款不同口味的雪條任君選擇照顧了你的主食胃 更關懷你的甜品胃實行要令你飽到笑騎騎 棒腹而回啊
相信大家對牛大人任食打邊爐都不陌生

有多款不同口味的雪條任君選擇
照顧了你的主食胃 更關懷你的甜品
實行要令你飽到笑騎騎 棒腹而回啊

2024-08-04 131 浏览
早幾年牛大人初開張之時,就算訂左枱都要排隊,宜家已經擴展到有9間分店,訂枱入座安排暢順好多,而食物質素依然高質。最近瓊華分店亦由9樓搬落8樓,感覺地方寬敞左。十款鍋底有辣有唔辣,唔辣的話,我幾鍾意台灣鳯梨雞鍋,湯底仲有苦瓜同蜆,清甜開胃,下火唔怕燥。三款任食套餐中最貴呢款《澳洲極上和牛》吃到飽套餐其實同中價位相差$40,除左多左肉類選擇,每位亦贈送兩粒澳洲M9和牛牛丸,牛味濃,彈牙爆汁,正!牛肉方面,我就鍾意食澳洲和牛M5牛肩卷,口感味道都啱我口味。飲品有冷泡茶之外亦有台式手搖飲品,自助區亦有超過30款蔬菜,丸類及粉麵。手機點單亦有多項海鮮,餃類選擇,唔少更加係台灣直送,響一般火鍋店食唔到,例如水蓮,蛋餃,黑松露墨魚滑等等。另一方面我好鍾意牛大人的小食,皮蛋豆腐,炸午餐肉,台式小香腸,鹽酥雞等。最後甜品有Dreyer’s雪條任食!雖然現場冷氣好凍,但我都食左兩枝,脆皮開心果好味~滿足!
台灣鳳梨雞鍋

台灣鳳梨雞鍋
>>新分店坐滿哂 啲坐位新淨又舒服<<>>和牛餐真心抵食 瘋狂encore 牛肩<<🥢🥢 高質台式火鍋🟰回訪率90% 🥢🥢夏天開住冷氣打邊爐係常識吧!今次同fd叫咗任食和牛餐,仲有得食勻⭐️ Dryer's新款雪糕 (我食開心果),120分鐘超滿足!基本肉類同菜嘅選擇夠多款,超推介嫩滑嘅⭐️SRF美國黑牛後腿肉 + 澳洲和牛M5 牛肩卷 +澳洲和牛牛胸爽+ 手切封門柳⭐️ 呢幾款牛味夠濃~除咗高質和牛,海鮮同樣值得一試 — 真台灣鯛魚片和脆肉鯇魚片幾鮮味~鍾意手打魚滑嘅可以揀干貝鮮魚漿/蟹籽墨汁漿/章魚珍珠漿~BTW ⭐️阿嬤養生湯好足料,加咗桃膠、人參、龍眼同紅棗,開始前飲一碗潤一潤~==============================#牛大人 #任食和牛 #台式火鍋 #Dryers #養生火鍋 #
>>新分店坐滿哂 啲坐位新淨又舒服<<
>>和牛餐真心抵食 瘋狂encore 牛肩<<

🥢🥢 高質台式火鍋🟰回訪率90% 🥢🥢

2024-08-02 103 浏览
人均$200起|旺角|任食火锅|牛大人现在的火锅店也夸张了吧!人均港币200也可以实现Dreyer’s冰淇淋自由,牛大人果然有一套的!旺角的牛大人新搬进去了琼华中心8楼地方更大更舒适了外面的蔬菜区琳琅满目,应有尽有!还有超多款式的肉丸子和小吃这次点了台湾浓香番茄锅 🍅超好吃的说,番茄味好香好开胃🤤不知不觉间饭桌上多了好多盘的肉肉一定要来炫这个澳洲M9和牛丸子🐮好香而且肉汁居多还有记得点这个牛肉滑超有嚼劲的说❤️当然少不了下云吞啦非常弹牙的说🤤现在牛大人还升级了,誓要用甜品塞满你的胃!提供任吃的Dreyer‘s 冰淇淋🍦,让你轻松实现冰淇淋自由,实在是穷鬼恩物呢!——————为食分界线——————📍 牛大人台湾火锅吃到饱 (琼华中心) (旺角)旺角弥敦道628号琼华中心8楼人均消费: $200#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood #hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #ho
人均$200起|旺角|任食火锅|牛大人
现在的火锅店也夸张了吧!
旺角的牛大人新搬进去了琼华中心8楼
地方更大更舒适了
外面的蔬菜区琳琅满目,应有尽有!
还有超多款式的肉丸子和小吃
这次点了台湾浓香番茄锅 🍅
超好吃的说,番茄味好香好开胃🤤
不知不觉间饭桌上多了好多盘的肉肉
一定要来炫这个澳洲M9和牛丸子🐮
好香而且肉汁居多
还有记得点这个牛肉滑
超有嚼劲的说❤️
当然少不了下云吞啦
非常弹牙的说🤤
——————为食分界线——————
📍 牛大人台湾火锅吃到饱 (琼华中心) (旺角)
旺角弥敦道628号琼华中心8楼
人均消费: $200
#hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #周末好去处 #香港好去处 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
🍴 牛大人台灣火鍋吃到飽 🍴✨全新任食Dreyer’s雪糕✨-· 澳洲極上和牛 - - - $328見到佢哋同Dreyer’s合作可以任食佢哋個開心果雪糕真係勁正!即刻快啲約朋友去食反次!次次黎食牛大人都忍唔住叫宜個餐😍極上和牛真係抗拒唔到!但系啲肉嘅質素真系好好😌佢個牛丸真系好出色!今次叫反酸菜白肉鍋!真系好正!越滾越出色!宜個set入面最推介都系M5和牛😍真系好好食!牛味好重!超級推介呀👏🏻雖然限時兩小時,但系其實都好夠食👍🏻下次會一定再幫襯❣️-Total: 700推介指數:8/10———————————————牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心8樓-----------------------
🍴 牛大人台灣火鍋吃到飽 🍴

✨全新任食Dreyer’s雪糕✨

· 澳洲極上和牛 - - - $328

雖然限時兩小時,但系其實都好夠食👍🏻下次會一定再幫襯❣️

Total: 700
推介指數:8/10
———————————————
牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心8樓
-----------------------
2024-08-01 349 浏览
瓊華中心新開咗牛大人分店,真係好高質,大家一定要嚟食牛😍😍 新分店裝修好靚,環境闊落,氣氛好熱鬧,好適合一班朋友聚會🍻 座位寬敞舒適,自取區整齊衛生👍🏻 食物質素很不錯,款式豐富,食到捧住個肚走,性價比好高💯 餐廳人流多,必定要提早預約🙆🏻‍♀️🍽️120分鐘極上和牛吃到飽 ($298/位) 今次想食養生湯底,我們揀咗牛大人推薦嘅鳳梨雞鍋,大大隻雞好足料!味道清甜,配料豐富 🥩套餐包括的牛肉質素都很高,有SRF美國黑牛後腿肉、澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排、安格斯一口牛肉粒、安格斯特選牛板腱等等,油花均勻 肉質鮮嫩🤤 特別推薦 和牛非常高質 肉質好軟腍💯 牛胸爽好特別,充滿油香 好爽口 除了頂級肉品,仲提供了多種創意海鮮料理,其中我最喜歡的就是黑松露海鮮漿,爽口彈牙~🧆火鍋配料應有盡有!還有多款台式小食,特別推薦,雞腿骨、士林鹽酥雞及梅甘酥脆薯😋😋😋 我仲好鍾意食佢嘅牛肉飯好正啊!🥤飲品方面有台式手搖、自家製冷泡茶、紙包飲品、罐裝飲品等等🍧甜品可以任食Dreyer’s kitkat 雪糕雪條!好正呀😍

🍽️120分鐘極上和牛吃到飽 ($298/位)

🥤飲品方面有台式手搖、自家製冷泡茶、紙包飲品、罐裝飲品等等

已經忘記上一次吃牛大人是什麼時候了🙈一直想再去但一直約不到人陪我😂由這個月起牛大人跟Dreyer's 有合作,只要是晚市入座均可任食雪糕🤩阿婆表示太邪惡了~旺角店剛剛由9樓搬到了8樓,晚餐時間座位依然爆滿了🌟那就是有訂位的阿婆有肉吃囉🤭鍋底有十種選擇,有辣有唔辣任君選擇🌟我們選了小辣的牛夫人秘方麻辣鍋♥️湯底用牛骨和中藥熬製而成,味道香香麻辣🌟選擇了極上和牛的套餐~牛肉種類比較多🌟其中安格斯牛小排、澳洲和牛M5牛肩肉都很不錯♥️牛小排是阿婆和朋友都大推的肉肉~油花好看,牛肉味濃🔥澳洲和牛肉質軟淋,也不錯🌟豬雪花肉片,應該就是豬頸肉的部分🌟豬肉味香濃,肉質爽脆♥️肉厚🔥是好吃的🥰每位贈送兩粒澳洲M9和牛牛丸🌟如果想加點就需要額外收費啦~M9和牛丸的牛味比M5的牛肩肉更濃更香🌟彈性十足,還會爆汁🔥要慢慢吃🙈另外自助區的特級花枝丸也大推🌟花枝味香,彈牙好吃♥️自助吧有多款蔬菜及火鍋配料提供🌟還有滷肉飯等熱食♥️冬泡茶款式很多,其中洛神花茶及白桃茶很不錯🌟不甜但有香香的白桃味♥️洛神花酸酸的很開胃🔥Dreyer's 雪糕除了任食,還有開心果口味🔥甜筒和脆皮雪條都有🌟吃了一個開心果甜筒很滿足🥰
澳洲極上和牛吃到飽套餐

每位贈送兩粒澳洲M9和牛牛丸🌟如果想加點就需要額外收費啦~
另外自助區的特級花枝丸也大推🌟花枝味香,彈牙好吃♥️
自助吧有多款蔬菜及火鍋配料提供🌟還有滷肉飯等熱食♥️
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 安格斯牛小排
  • Dreyer's 雪糕
2024-07-28 167 浏览
講起打邊爐,大部份人都一定會食過牛大人~今次食咗佢哋澳洲極尚和牛套餐,如果7:30前離座或者11點後入座就會有優惠價$288🫰🏻湯底一共有10款可以選擇,我揀咗最經典嘅麻辣鍋,小辣都已經夠辣同夠香,淥咩都好味👅澳洲極尚和牛套餐係最多嘢食嘅套餐,靚牛肉方面有上腹牛五花、安格斯特選牛板腱、安格斯牛小排、手切封門柳、安格斯一口牛肉粒、澳洲和牛M5牛肩卷、美國prime極級肩里肌🐂個人覺得M5和牛同美國S R F黑牛最好食🤤而且仲有M5和牛丸送,食落好彈牙好多汁❤️除咗牛肉之外,仲有多款豬肉、羊肉同雞肉~海鮮方面有蝦、沙白、鯛魚、脆肉鯇等等!而家仲有期間限定嘅黑松露墨魚漿,黑松露味超香~而且仲有多款台式小食,例如台灣腸、鹽酥雞、鴨血!外面自助區都有好多嘢食可以拎,甜品方面仲有同Dreyer’s 合作,可以任食佢哋嘅雪糕😚 follow+like牛大人嘅社交平台仲有菠蘿椰奶西米露送添🫶🏻
2024-07-27 110 浏览
心多多😁樣樣都想食🥳最啱之選就是打邊爐🦐有海鮮有肉有蔬菜🥬今次仲要揀個特級版澳洲極上和牛餐,🕗超抵🥘養身鍋底,配料十足,有桃膠香濃藥材,大大片薑暖胃🐮入座後先上一份澳洲M9和牛丸,彈牙爽口📲之後手機下單,除左和牛仲有多款牛肉,海蝦,花甲都好新鮮🍦8月31日前 仲有DRYERS免費任食🍨最後最後每枱仲送仙草紅荳甜品🥤飲品好多款,我揀左牛大人自家制洛神花茶,零糖份🌟上菜好快,吾會嘆慢版,真係名副其實既食到飽🌟很窩心,有自助圍巾吾怕整污糟件衫

🥘養身鍋底,配料十足,有桃膠香濃藥材,大大片薑暖胃

🐮入座後先上一份澳洲M9和牛丸,彈牙爽口

📲之後手機下單,除左和牛仲有多款牛肉,海蝦,花甲都好新鮮

🍦8月31日前 仲有DRYERS免費任食

🍨最後最後每枱仲送仙草紅荳甜品

🥤飲品好多款,我揀左牛大人自家制洛神花茶,零糖份

🌟上菜好快,吾會嘆慢版,真係名副其實既食到飽
🌟很窩心,有自助圍巾吾怕整污糟件衫
每次想打邊爐食靚牛,就想起 牛大人 台式湯底有10款選擇~~菜類/丸類/麵食/飲品都以自助形式仲有秘製(牛)滷肉飯由而家起 係牛大人仲可以有dreyers 雪條任食最新開心果口味都有仲有我最愛kitkat雪條ar!!極上和牛吃到飽 $328 每人贈送2粒澳洲m9和牛牛丸呢個級別,專注食呢4款靚牛就對喇,各有特色澳洲和牛M5牛肩卷美國prime極級肩里肌安格斯牛小排手切封門柳必點新鮮滑類、台式餃、海鮮類台式炸物小食:鹽酥雞、香腸、甜不辣 都係必食!另有手調台飲,檸檬茶/冬瓜茶等等
每次想打邊爐食靚牛,就想起 牛大人
台式湯底有10款選擇~~

菜類/丸類/麵食/飲品都以自助形式

仲有秘製
(牛)滷肉飯

由而家起 係牛大人仲可以有dreyers 雪條任食

最新開心果口味都有仲有我最愛kitkat雪條ar!!

極上和牛吃到飽 $328
每人贈送2粒澳洲m9和牛牛丸

呢個級別,專注食呢4款靚牛就對喇,各有特色

澳洲和牛M5牛肩卷
美國prime極級肩里肌
安格斯牛小排
手切封門柳

必點新鮮滑類、台式餃、海鮮類

台式炸物小食:鹽酥雞、香腸、甜不辣 都係必食!

另有手調台飲,檸檬茶/冬瓜茶等等

2024-07-15
  • 澳洲m9和牛牛丸
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
相信好多朋友仔都食過牛大人架啦 今次我就黎左旺角瓊華中心分店 叫左澳洲極上和牛套餐 揀左剝皮辣椒雞鍋湯底 湯底清得黎又帶點甜辣 岩晒我口味 另外依家晚市入座 仲可以任食Dreyer’s雪糕添 我諗好快又會再黎食架啦😆🍀澳洲極上和牛套餐依個套餐會每人送兩粒澳洲M9和牛牛丸 牛肉味道好濃郁 如果有興趣嘅朋友可以再加錢買架😝 手切封門柳 厚薄適中 吾會太厚 牛肉味濃郁 口感有嚼勁 一定要食😍 澳洲和牛M5牛肩卷脂肪同肉嘅比例平均 口感軟嫩 牛肉味好香😚 美國SRF黑牛吾會太肥 鐘意食瘦少少嘅牛肉 可以揀依個 同樣好有咬口好好食🤤 西班牙豬梅肉片都好新鮮 豬肉味好香 厚薄岩岩好 吾洗淥好耐就可以食得😉 仲有吾同嘅台式小食可以任食 鹽酥雞 小香腸 甜薯等都好好食☺️ 台式野飲選擇都吾少 而我就飲左兩杯冬瓜茶 消暑解渴🤪

🍀澳洲極上和牛套餐
2024-07-23 204 浏览
今天要介紹呢間餐廳位於瓊華中心,是一家係香港有多間分店既台式任食火鍋餐廳。餐廳用qr code 落單叩指定既肉類同其他特色食物外,仲有自助吧比大家去拎如台式丸類、滷牛肉飯、蔬菜和同飲品等。飲品就唔少得牛大人最出名既自家製冷泡茶。而家用杯代替用樽係盛載著,更加環保。而牛大人最近推出一些期間限定比客人多個選擇,今次就有少爺啤酒會由即日起至7月14日有限時買一送一優惠。少爺啤酒100%香港釀造,飲落麥味香濃同埋有果香及花香,層次分明。澳洲極上和牛set $328紅燒牛骨鍋湯底用牛骨加紅棗,杞子,龍眼及多種藥材等配料製成。牛骨湯偏濃味同帶少少辣,滾牛肉非常夾。牛肉呢個餐主打牛肉係安格斯牛小排,和牛M5牛同SRF 美國黑牛後腿肉。我地認為可以食多幾碟係SRF 美國黑牛後腿肉因為牛味重同肉質彈牙。呢個餐同時包左每人兩粒澳洲M9和牛牛丸,平時叫呢隻丸係要加錢,呢隻重牛肉味而且有肉汁。自助吧除左大路既丸類外,有特別丸可以試下,如頂級花枝丸同芋頭牛丸等仲有好多疏菜可以選擇而且望落新鮮,例如蕃茄,蘿蔔,唐生菜,粟米等同可以另叫台灣特產水蓮。小食小食類係用qr code 落單,確保食物溫度係熱,可以一試既係

澳洲極上和牛set $328

紅燒牛骨鍋

牛肉

自助吧

小食
小食類係用qr code 落單,確保食物溫度係熱,可以一試既係鬼馬松露油條, 香脆可口。同埋可以試一個火鍋料叫麻吉燒,食落似湯丸。

甜品
之前係每人一份甜品,可以揀雪糕或仙草。而家牛大人同Dreyer's 合作,晚市入座均可任食雪糕,感覺更加抵食,今次黎食可以試到新口味開心果雪糕。

牛大人
旺角彌敦道628號瓊華中心8樓