2024-09-11 413 浏览
作為香港人,一定要幫襯返本土牛肉飯專門店。牛丼佔據左成兩層,好闊落。套餐價錢非常優惠,款式大致分為牛、漢堡扒、豚、雞、鰻魚。我地嗌左個招牌嘅牛魔王飯,同咖哩雞扒飯。小食揀左菜同炸雞。牛魔王飯係即叫即做,用和牛製成漢堡扒,咬落牛味濃又juicy, 手掌嘅大細,份量都幾足架。落埋個燒肉汁,超級開胃。咖哩雞扒飯嘅雞扒夠嫩滑,日式咖哩係唔辣嘅,超香濃咖哩味,我勁鍾意!餐廳啲飯係珍珠米黎,入口非常軟綿好食。性價比真心高嘅本土店,下次想黎食埋個當家牛丼。而家餐廳仲有學生証優惠,連畢左業舊嘅証都可以出示,有得減$5。下次再黎我一定帶埋黎😝

2076 浏览

2024-09-10
2024-09-09 329 浏览
今次黎到旺角,同大家介紹齊柏林 熱狗 人氣副線品牌,一間真正屬於香港人既牛丼 一 牛丼家Gyudonya @gyudonya_hk 🌟牛魔王飯(M Size) $42漢堡扒選材澳洲和牛,油脂感十足之餘肉味香濃,搭配由和牛油脂、柚子醋等調配而成既牛魔王汁,絕對系白飯殺手🤤🌟咖哩雞扒飯(M Size) $48雞扒啖啖肉之餘,雞皮煎至香脆,搭配日式咖哩,送飯一流🤤除左主食之外,仲可以升級套餐+$15 公魚仔+飲品/+$20 炸雞仔+飲品*注意返,牛丼家宜家仲推出左套票優惠價,$100/4碗,絕對系平民恩物,糧尾救星😂📍牛丼家地址:旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓#旺角 #牛丼家 #和牛 #丼飯 #牛丼 #支持小店 #留港消費 #覓食旺角 #食在旺角 #旺角食乜好 #牛魔王飯 #牛魔王汁 #良心小店💛 #咖哩雞扒飯 #為食關注組 #香港美食地圖 #牛丼家Gyudonya #GYUDONYA牛丼家 #九十後行到邊食到邊#HKIG #HKIGER #GYUDONYA #HONGKONGFOODIE

🌟牛魔王飯(M Size) $42

🌟咖哩雞扒飯(M Size) $48
雞扒啖啖肉之餘,雞皮煎至香脆,搭配日式咖哩,送飯一流🤤

除左主食之外,仲可以升級套餐
+$15 公魚仔+飲品/+$20 炸雞仔+飲品

📍牛丼家
地址:旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓

2024-09-08 325 浏览
牛當家宗旨:想做就做 真正屬於香港人嘅牛丼飯見到呢句,就值得試下🫶🏻牛丼家,為齊柏林副線,專賣平價牛肉丼飯!最平$29就可以歎到招牌牛當家牛丼,重點!早上7點半營業至凌晨2點!夜晚夜咗,都有著落!▶牛魔王飯 由和牛特製,食得出係真材實料嘅。配埋特製嘅醬汁,唔算好漏,另外嗰飯仲有啲酸薑,可以清一清個味蕾。▶咖喱牛肉飯都只係$48 ,呢個價錢簡糧尾嘅恩物。牛肉唔肥,絕對唔係油淋淋嘅肥牛!咖喱就係甜甜地日本咖喱,呢個價錢真係冇乜投訴。加15同20元,可以轉餐!加咗個公仔魚同埋炸雞,另外揀咗冰紅茶同白桃汁,天氣咁熱,飲番杯凍嘅嘢飲真係好爽。兩個人平平哋埋單都係百二元!聽講出示學生證仲可以減價,N年前嘅學生證都用得

牛當家宗旨:想做就做 真正屬於香港人嘅牛丼飯

見到呢句,就值得試下🫶🏻

▶牛魔王飯

▶咖喱牛肉飯

• 當家牛丼
2024-09-08 262 浏览
去咗牛丼家試佢哋嘅牛肉飯,我覺得啲牛肉一般般,無乜特別。不過好彩有個醬汁,真係搭救咗啲。個醬汁濃郁鹹香,係啲牛肉上加咗啲風味,令飯更加好食。整體黎講,如果你係醬汁控,可能會鐘意呢度嘅牛肉飯。不過如果你對牛肉嘅要求高啲,可能會覺得一般啦。試吓都值得㗎啦!
2024-09-08 275 浏览
📍 牛丼家-旺角日本過江龍牛肉飯🇯🇵當然要食吓每日手打牛肉漢堡扒🐮以100%純牛肉新鮮絞製打成漢堡,即叫即煎牛肉漢堡外層煎到脆脆地入面好juicy 食落唔會油膩 本身嘅調味已經非常夠 唔點醬都好好食😚餐廳都提供咗唔同調味料 包生醬油、七味粉、雜菌醬等,大家可以調製啱自己口味嘅醬汁~✨咖喱牛魔王飯微甜的咖哩尤其咖哩醬基底加入牛雜的美味讓整體層次感更加豐富好吃😋✨牛魔王飯有獨特店主自家製醬汁酸酸甜甜幾開胃🤤小食嗌左兩款~係炸雞加青菜🥬份量都算好多,青菜唔係白烚咁簡單,仲有醬汁調配~炸雞有三嚿,啖啖肉,而且皮脆肉嫩🐥🥤白桃汁x2
📍 牛丼家-旺角

有獨特店主自家製醬汁
酸酸甜甜幾開胃🤤

小食嗌左兩款~係炸雞加青菜🥬

🥤白桃汁x2

講起牛肉飯,大家第一時間一定諗起日本,不過依家唔使飛去日本,喺旺角呢間新開嘅餐廳,就可以食到正宗嘅日本牛肉飯!最緊要嘅係佢哋抵食到爆CP值超高,亦都可以選擇唔同飯量,適合唔同類型人士。😆**牛魔王飯(中)青菜套餐**一上枱就聞到陣陣牛肉香,上面鋪咗塊厚切嘅牛肉,睇落去已經好有食欲!牛肉入口即溶,唔會太肥膩。淋上咗特製嘅醬汁,鹹甜適中,配埋日本珍珠米一齊食,真係一啖接一啖停唔到口!😋套餐就配咗一碟時令青菜,份量都唔算少,又可以解膩。白桃汁甜甜地都幾好飲。 🍑**咖喱雞扒飯(中)炸雞套餐**首先咖喱汁香濃惹味,而且唔辣,啱晒唔食得辣嘅朋友。雞扒煎得香脆,肉質嫩滑,而且份量十足,絕對可以滿足到一個大男人嘅胃口!🐣炸雞套餐就配咗兩件炸雞,外皮香脆,肉質鮮嫩。另外仲叫咗碗味噌湯,鹹鹹地好開胃。☺️臨走仲見到佢哋而家有個優惠,係100/4碗優惠劵,真係抵上加抵啊!🤩#GYUDONYA #牛丼家 #GYUDONYA牛丼家 #牛丼家GYUDONYA #牛丼 #牛魔王飯 #牛魔王汁 #丼飯 #豚肉 #和牛牛丼家 (旺角)旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓

**牛魔王飯(中)青菜套餐**

**咖喱雞扒飯(中)炸雞套餐**

牛丼家 (旺角)
旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓
2024-09-07 6437 浏览
知道齊柏林喺旺角新開咗呢間屬於香港人嘅牛肉飯店,好想去試吓~ 樓高2層,外牆好大個名!地下有自助點餐機,亦都可以上一樓搵職員落單,自助搵位,2樓亦都有堂食位置~ 餐廳開到凌晨2點,想食宵夜都好方便!睇menu選擇都算多,有牛肉、和牛漢堡扒、豚肉、雞肉、鰻魚飯等~ S size嘅牛丼只係$26,值得一試!而家仲有$100/4碗鹽醬汁豚肉飯或者照燒雞扒飯嘅套票優,好抵食!🔸牛魔王飯M $42試吓呢個和牛漢堡扒飯,比想像中更好食呀!漢堡扒唔會乾淨淨,仲係軟熟有肉汁~ 將牛魔王汁淋喺白飯上面,撈勻之後食,食一啖飯,再食一啖肉,都幾惹味!個汁加咗柚子醋,酸酸哋好開胃,食落都無咁膩~ 🔸咖喱雞扒飯M $48雞扒有啲驚喜!雞皮幾香脆,唔會淋晒,雞肉都算嫩,加埋微辣嘅日式咖喱,好快就食晒成碗飯!呢度嘅珍珠米都好軟熟好味!🔸套餐優惠加$10-$20可以配唔同小食同飲品,揀咗青菜同炸雞~ 炸雞有3件,都幾香脆嫩滑,如果有醬點吓會更好!飲品推薦揀佢哋自家製嘅冰紅茶,解渴又唔甜!

🔸牛魔王飯M $42

🔸咖喱雞扒飯M $48

🔸套餐優惠
加$10-$20可以配唔同小食同飲品,揀咗青菜同炸雞炸雞有3件,都幾香脆嫩滑,如果有醬點吓會更好!飲品推薦揀佢哋自家製嘅冰紅茶,解渴又唔甜!
  • 牛魔王飯
  • 咖喱雞扒飯
本地品牌熱狗店齊柏林,最近開設牛丼副線 ❛牛丼家❜!餐廳位於旺角,營業到凌晨2點,想食宵夜可以考慮嚟呢度🤣二樓嘅枱上放有電磁爐,睇嚟遲啲有火鍋套餐~而家做緊試業優惠,推出優惠價$100/5碗牛肉飯嘅套票,平均一碗只需$20,真係好抵!丼飯包括鰻魚、豬、牛、雞,而且有多款口味:原味、香蔥、雙重芝士、咖喱、溫泉蛋,最平$26就買到!🐂雙重芝士牛魔王飯(M) ($55)呢碗飯果然無改錯名🤣成個碗都鋪滿咗芝士,份量好澎湃😍開始食之前跟餐廳教學,將牛魔王汁淋落白飯度 (唔好直接淋漢堡扒),再將飯同芝士撈勻,真係極邪惡呀!漢堡扒採用澳洲和牛,表面燒得有少少焦脆,咬落去好Juicy;值得一提嘅係個牛魔王醬汁,以特別提煉嘅牛肉脂肪、柚子醋等調配而成,整體食落甜甜地又有芝士香味,伴酸薑片解膩一流~🐓泡菜照燒雞扒飯(M) ($46)雞扒份量都幾多,而且肉質厚身嫩滑😍雞扒同白飯都沾滿日式照燒汁,食落甜甜地,成個配搭好夾,再搭泡菜一齊食不會太辣,仲非常開胃~⪢ 升級套餐 ⪡炸公魚仔+飲品 (+$15)炸雞+飲品 (+$20)🐓炸雞 炸雞有三件,外層炸成金黃色,內裏肉質鮮嫩~而且炸得幾乾身,食落一啲都唔覺得油淋

雙重芝士牛魔王飯

🐂雙重芝士牛魔王飯(M) ($55)
泡菜照燒雞扒飯

🐓泡菜照燒雞扒飯(M) ($46)

⪢ 升級套餐 ⪡
炸公魚仔+飲品 (+$15)
炸雞+飲品 (+$20)

🐓炸雞
炸雞有三件,外層炸成金黃色,內裏肉質鮮嫩~而且炸得幾乾身,食落一啲都唔覺得油淋淋,沾上醬料都好正!
公魚仔

🐟炸公魚仔
公魚仔有四條,脆口得嚟幾有魚香~

🍹冰紅茶
微甜嘅紅茶,幾消暑~

🍑白桃汁
白桃汁不過不失,有果汁味,不過個人覺得味道偏甜🤣

總結:支持本地品牌🙌🏻而且走平價路線,絕對係糧尾恩物!
  • 公魚仔
2024-09-06 296 浏览
這餐性價比好高,勁抵食,餐廳有成兩層樓,可以地下先落單,上去一樓拎,空間位置十分多和寬敞,我哋帶埋呀仔部戰車,坐得十分舒服,仲有大大落地玻璃,光線明亮,適合一家大細,有嬰幼兒都無問題,會再去食。臨走見到有$100四碗優惠劵,勁抵。人均:$62.5.牛魔王飯大大塊牌寫住用和牛提煉的牛油再配上柚子醬及其他秘製醬料,柚子醬汁好味,撈飯先食再食牛,牛肉有肉汁不乾,軟綿綿,好食。.咖喱豚肉飯朋友推介彈牙多汁的豚肉,果真如此,加上類似日式咖喱味道,味道甜甜和特製鹽醬汁的豚肉十分夾,送飯一流。.小食-公魚仔、炸雞好惹味,炸香十足,放到尾食都仲有雞汁,點上千島醬增加風味。.飲品-店員推介自家製冰紅茶、雪碧

臨走見到有$100四碗優惠劵,勁抵。
人均:$62.5
牛魔王飯
大大塊牌寫住用和牛提煉的牛油再配上柚子醬
咖喱豚肉飯
小食-公魚仔、炸雞
好惹味,炸香十足,放到尾食都仲有雞汁,點上千島醬增加風味。
飲品-店員推介自家製冰紅茶、雪碧

2024-09-01
🎀旺角。齊柏林副業✨糧尾恩物全自助式餐廳💪🎀🪄店名* #牛丼家🔮地址* 旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$108 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_日本菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵聽左好耐齊柏林熱狗店出左間新店牛丼家 今日放假抽時間過黎試試佢~位於旺角中間點 十分方便👍餐廳兩層設計 座位超多勁寬敞 裝修設計比較偏向快餐店形式 以及主要以自助式經營 由點餐取餐收拾餐具都係自助形式👍整體明亮整潔 環境唔錯~🍽️食物質素🍽️食物方面主要系港式日本菜 而且以性價比為主 而家仲有優惠$100 4碗套票 換領日期至11月30日 簡直就係為糧尾打工人士而設 份量感十足👍仲可以選擇豚肉或雞扒飯😍食物種類分開不同類別 有豚肉,鰻魚,雞肉,牛肉,和牛漢堡扒,各款日式小食等 貼心服務仲可以有雨傘外借 夠曬貼心💕👀評分💖💖💖💖💖🪄牛魔王飯 +$10青菜套餐 冰紅茶$52今次試左佢地店鋪皇牌牛魔王飯 就係和牛漢堡扒飯 估唔到呢個價位都可以試到和牛🤣上菜已經聞到勁香 漢堡扒
🎀旺角。齊柏林副業✨糧尾恩物全自助式餐廳💪🎀

🪄店名* #牛丼家
🔮地址* 旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$108 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

👀評分💖💖💖💖💖
🪄牛魔王飯 +$10青菜套餐 冰紅茶$52
今次試左佢地店鋪皇牌牛魔王飯 就係和牛漢堡扒飯 估唔到呢個價位都可以試到和牛🤣上菜已經聞到勁香 漢堡扒系人工手打製造 好厚身 入面夾雜住洋蔥 牛味夠濃郁 有口感👍淋上酸酸甜甜醬汁 十分適合拌飯 再加左一份青菜減輕油膩感

👀評分💖💖💖💖💖
🪄照燒雞扒飯 +$20炸雞套餐 可樂 $56
另外照燒雞扒飯外皮香脆夠薄身 雞扒份量頗多 所以十分划算😍用上港式風味雞扒配日式照燒汁醬🤓雞扒味道很不錯 再加埋香脆炸雞 質感偏軟身 可以一試😆

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
🎈服務態度*💌💌💌💌💌

• 牛魔王飯
  • 照燒雞扒飯
2024-09-06 229 浏览
大家肯定有食過齊柏林熱狗🌭啦今次佢地仲開咗間主打牛丼飯既日式餐廳😆​❌同其他牛丼餐廳格局唔同❌呢度位置超大,有2層,可以容納到好多人而且枱同枱之間有唔少空間,坐得好舒服,唔使同人迫👍有啲位仲有差電座☺️☺️⭐呢度最出名就係🐮牛魔王飯🐮其實即係用和牛製成既漢堡扒飯,又濃又Juice😍而且肉嘅份量都多架~超正😋😋同時仲試埋🍛咖哩雞扒飯🐔嫩滑既雞扒➕濃濃既日式咖哩➕珍珠米呢個配搭真係無得輸😋👍🔸丼飯仲設有大/中/細3個SIZE唔同人可以按自己既食量選擇😆另外加$10-$20仲可以跟埋套餐套餐會包嘢飲🧃同小食 (青菜/唐揚炸雞/公角仔)超抵👍👍🐔小食 - 唐揚炸雞炸粉唔重手,真係食到啖啖肉😬加埋千島風味既炸雞醬,好味👍👍🐟小食 -公魚仔有D似多春魚,可以連骨食而且煎得好酥脆,好味👍👍⭐️宜加仲有$100/4碗嘅套票優惠呀⭐️啱晒糧尾人士🥹🥹
大家肯定有食過齊柏林熱狗🌭啦
今次佢地仲開咗間主打牛丼飯既日式餐廳😆

​❌同其他牛丼餐廳格局唔同❌
呢度位置超大,有2層,可以容納到好多人

⭐呢度最出名就係🐮牛魔王飯🐮
其實即係用和牛製成既漢堡扒飯,又濃又Juice😍
而且肉嘅份量都多架~超正😋😋

同時仲試埋🍛咖哩雞扒飯🐔
嫩滑既雞扒➕濃濃既日式咖哩➕珍珠米
呢個配搭真係無得輸😋👍

🔸丼飯仲設有大/中/細3個SIZE
唔同人可以按自己既食量選擇😆

另外加$10-$20仲可以跟埋套餐
套餐會包嘢飲🧃同小食 (青菜/唐揚炸雞/公角仔)
超抵👍👍

🐔小食 - 唐揚炸雞
炸粉唔重手,真係食到啖啖肉😬
加埋千島風味既炸雞醬,好味👍👍

🐟小食 -公魚仔
有D似多春魚,可以連骨食
而且煎得好酥脆,好味👍👍

⭐️宜加仲有$100/4碗嘅套票優惠呀⭐️
啱晒糧尾人士🥹🥹
2024-09-06 6135 浏览
出開嚟旺角睇波鞋,咁就順便食埋飯先走啦,去到近地鐵站口附近,本來就想試下間茶記,不過見到呢間「牛丼家」,老友又話想試下,我食咩都無所謂,反正都喺一餐。上到上面一樓,有櫃枱可以落單,但如果排得人多,可以不妨利用晌地下同一樓嘅自助販賣機,呢度喺以快餐模式運作,落好單等嗌號碼籌,再出去攞嘢食。一樓地方無咁大,而且,啲人都喺會貪就腳,攞完餐就喺返呢一層食,所以,比較多人。其實佢哋仲有上面二樓一層,不過,就要行樓梯上去,但地方就大好多,亦相對少客啲,感覺會坐得比較舒服。丼飯嘅選擇,以大類就分為牛肉、漢堡扒、豚肉、鰻魚、雞肉,再細分就可以揀配溫泉蛋、香蔥、雙重芝士、咖哩汁……等等,此外,仲有多款小食供應;另外,有加錢升級轉套餐優惠,加$10就有青菜配飲品,加$15就有公魚仔配飲品,而加$20就有炸雞配飲品。晌櫃枱落單期間,仲見佢旁邊棟住個$100/4碗嘅優惠套票,不過,就只可選指定嘅兩款丼飯。取餐處旁邊有自助調味架,自由取用,再側邊放有餐具,亦喺要自己招呼自己。仲有,食完就記得幫幫手,自動捧番啲餐具、托盤出去「返却口」。牛魔王飯+公魚仔+冰紅茶 $57朋友就揀咗呢個組合,因為佢見啲漢堡扒寫明用和牛
牛魔王飯+公魚仔+冰紅茶 $57

朋友就揀咗呢個組合,因為佢見啲漢堡扒寫明用和牛做,所以,心態上點都秤高少少。餐廳有建議食法,個牛魔王汁唔係倒落啲漢堡扒度,而喺愛嚟撈飯食,老友話酸酸甜甜撈飯真喺幾好味,而件漢堡扒有肉香又有油香,搓得鬆化,比預期好。而公魚仔雖然幾酥脆,但咬落比較硬身咗啲,反而杯冰紅茶老友試咗就話幾有茶香,夠冰涼,份外解渴。
牛魔王飯+公魚仔+冰紅茶
牛魔王飯
公魚仔
冰紅茶
咖喱豚肉飯+炸雞+白桃汁 $68

小弟就幾鍾意食日式咖喱飯嘅,所以,揀咗呢個豚肉飯,再升級套餐配上炸雞同白桃汁,豚肉嘅份量真喺唔少,雖然睇起嚟好肥吓,但入口又唔喺好油咋喎,可能因為啲咖喱調和咗,而啲咖喱亦幾香,帶微甜,撈飯食一流。炸雞都OK啦,口感幾嫩,但入口時唔夠熱,少咗份油炸嘅「熱氣」感,哈哈!杯白桃汁我就認為應該叫白核汽水喇,白桃味好突出,但汽泡好勁,完全喺飲汽水嘅感覺。
咖喱豚肉飯+炸雞+白桃汁
咖喱豚肉飯
白桃汁
原本同老友都喺打算食個快閃晚飯,都無話諗住坐好耐,不過,講吓講吓好多往事及呢個世道嘅變化,但我哋都好滿足現況,可以講活得開心,活在當下
2024-09-05 230 浏览
前排有間人氣熱狗店喺旺角開咗間牛丼專門店,定價同日本過江龍嘅兩大品牌有得揮。餐廳佔地兩層,一樓主打丼飯,二樓就做壽喜燒,由朝早開到凌晨2點,係時候要實測吓有冇料到。牛魔王飯需要等候10-15分鐘,漢堡扒係自家工場製作,本身已經調咗味,味道香濃,超級軟身,似牛肉碎多啲,另外配上特製醬汁,以牛肉脂肪、柚子等材料混合而成,記得要淋喺白飯度而唔係喺牛扒上面呀!最後伴以酸薑片解油膩。本身想試埋牛丼飯但係店員推介咖喱雞扒,雞扒煎至香口,配上唔辣嘅咖喱汁都幾夾。另可加配小食,炸雞有三大塊,酥脆可口,雞味突出,而公魚仔有四條,帶鹹香氣,微微脆身,見隔籬枱嘅青菜都好大份,整體性價比高,試試無妨。

2024-09-04 213 浏览
牛丼最近係香港都好熱門,齊柏林品牌原來都開埋牛丼店。位置係旺角都幾方便,而且有2層,可以自助用機落單或者去櫃台落。咖哩牛魔王飯日式咖哩甜味比較重,岩曬唔太食辣既朋友。漢堡扒好juicy,咬落去係有肉汁流出黎,而且肉質唔係平時現成個種,真係食到啖啖肉。仲有D酸薑作配料,食落冇咁油膩。黎到牛丼專門店,一定要試下佢個牛丼。叫左香蔥牛肉飯,牛肉既份量都好多,飯既底部仲有牛肉,D牛肉絕對夠送曬成個飯咁食。蔥都好香口,撈飯一流。另外2個飯都跟左套餐,分別簡左炸雞同埋青菜,價錢相宜。飲品有白桃汁同埋冰紅茶,白桃汁好飲!整體黎講呢到既價錢都好抵,而且仲有$100套票,可以簡豚肉飯/燒雞飯,都幾抵!

咖哩牛魔王飯

2024-08-29 371 浏览
牛丼家雙重芝士牛魔王飯 ($55)溫泉蛋牛肉飯 ($39)鋪頭嘅位置好大,如果1樓冇位嘅話可以上2樓睇下,坐得仲舒服🤭🤭至於係食物方面,首先想講下雙重芝士牛魔王飯,真係好多芝士,多到真係飯都就嚟見唔到😂但係飯係冇汁嘅,所以都會有啲乾身。不過都可以係拎餐嘅時候順便拎埋牛肉汁,用嚟送飯好好食架😋😋而漢堡就唔算係好乾個種,有啲肉汁又幾好食👍🏻另外就係溫泉蛋牛肉飯,溫泉蛋嘅蛋汁加埋牛肉汁撈飯真係冇得頂嘅配搭,太出色了🤩🤩而加上牛肉嘅份量都好多加$10就可以有埋青菜同飲品,真係好抵食!!PS 而家仲可以去買$100/5碗優惠劵,快啲去買啦😚評分:9/10旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓
牛丼家

雙重芝士牛魔王飯 ($55)
溫泉蛋牛肉飯 ($39)

評分:9/10

旺角通菜街123號盛世酒店1樓及2樓