2013-03-30
第一次寫食評。。之前都有去開燒魂集團食野。收到風開咗呢間。又有隻巨蟹食。所以就同啲朋友黎try try^_^book咗9點半。去到都幾多人。係門口等咗15分鐘度就入座啦。時間以食日本野黎計。我覺得都算快。。食物方面。炸蝦天婦羅真係一絕。炸得好脆之餘。隻蝦真係好鬼大隻。大家不妨一試。yummy。刺身黎講。本人只偏好於3文魚。呢間好新鮮吖我食唔停xd。另外甜蝦同希靈魚都好唔錯呢。。正!串燒我地只係試咗日本番薯同波羅。燒得好好。波羅一啲都唔乾仲好juicy😍😍黎到重點推介既主角。無敵18吋松葉蟹。果然同雜誌介紹一樣禁大隻。仲好full肉。啲海水味好正也。。。同我地平時去食buffet果啲蟹完全無得比。。總結食物質數依然好得。只係2百零蚊收費。但可以食到多過呢個價錢既品質落肚。我諗呢個係我地揀食燒魂集團既主要原因😊埋咗單之後竟然仲有雪糕食。真係喜上加喜吖😍😍😍😍一定會再黎囉。。