2022-12-16 100 浏览
📸熊本燒肉難得夾到個fd聚一聚梗係要揀間好西又坐得耐既餐廳啦💗今次就揀咗熊本燒肉▫️ 位於銅鑼灣地鐵站附近 位置便利▫️全日供應日式燒肉放題及午市定食主打任食M5澳洲和牛仲有得任飲生啤架▫️餐廳裝修風格以日本居酒屋為主題🌸120分鐘日式燒肉放題有4️⃣款套餐可選A 日本和牛放題 $598B 澳洲和牛放題 $296C 熊本精選放題 $258D 快閃優惠放題(90分鐘)$168*星期五六日 公眾假期及前夕加$20今次就試咗澳洲和牛燒肉放題款式非常之多 以平板電腦落單 仲有埋實物圖睇睇啱心水先落單都仲得🤣👉🏻個人推介。牛側胸橫肌 食落淋身 重牛味。厚切辣五花肉 五花肉既油香配微辣既醬料食多兩塊都仲得!。清酒煮蜆淨食肉好似有啲dry 食翻幾粒熱辣辣又新鮮既蜆就啱曬。雞軟骨慢慢係爐頭烘熟 外脆內軟平時已經有海鹽調味 味道啱啱好😂😂 最特別係有得燒棉花糖好似去咗BBQ咁啊▫️炸物前菜選擇都非常多▫️飲品可以自己拎酒水之外 仲有冷泡茶架👉🏻餐廳最新優惠 ▫️Happy Hour時段 (14:00 - 19:00)Asahi / SUNTORY生啤 $40/杯 ▫️$598 無限時任飲日本umai mugi麥啤|任食澳
📸熊本燒肉

。牛側胸橫肌
食落淋身 重牛味

。厚切辣五花肉
五花肉既油香配微辣既醬料
食多兩塊都仲得!

。清酒煮蜆

👉🏻餐廳最新優惠
Asahi / SUNTORY生啤 $40/杯
▫️$598 無限時
任飲日本umai mugi麥啤|任食澳洲和牛放題
▫️時令海鮮拼盤 (Follow/ Share即送)

📍熊本燒肉 Yakiniku Kumamoto @yakiniku_kumamoto
銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
#wwh食勻銅鑼灣
#wwh日本菜
#wwh燒肉
2022-12-06
  • 清酒煮蜆
  • 特選熊本拼盤
天寒地凍嘅天氣,有咩好得過食餐溫飽嘅日式燒肉?平時食一餐閒閒地都要過千蚊,今次揀咗呢間任食嘅放題好有日本Feel午市時段抵食,都係二百零蚊一位+$38 仲可以食埋澳洲和牛, CP值爆棚放題最爽就係唔洗睇價錢,唔洗就住嗌,想食就點一次過嗌哂4款升級牛< 腍香嫩滑 >✨和牛肩胛✨和牛板腱✨和牛三角✨鹿兒島日本豚除咗澳洲和牛係必食之外海鮮都好鮮甜大蝦 同 清酒煮蜆都係必食仲可以點個烏東中和一下每次都一定狂食 菠蘿 , 燒完又甜又多汁甜品仲有棉花糖.朱古力布朗尼.泡芙食足120分鐘,捧住滿滿肚子咁離座,超滿足
天寒地凍嘅天氣,有咩好得過食餐溫飽嘅日式燒肉?

平時食一餐閒閒地都要過千蚊,
今次揀咗呢間任食嘅放題

好有日本Feel

午市時段抵食,都係二百零蚊一位
+$38 仲可以食埋澳洲和牛, CP值爆棚

放題最爽就係唔洗睇價錢,唔洗就住嗌,想食就點

一次過嗌哂4款升級牛< 腍香嫩滑 >

除咗澳洲和牛係必食之外

海鮮都好鮮甜
大蝦 同 清酒煮蜆都係必食

仲可以點個烏東中和一下

每次都一定狂食 菠蘿 , 燒完又甜又多汁

甜品仲有棉花糖.朱古力布朗尼.泡芙

食足120分鐘,捧住滿滿肚子咁離座,超滿足
2022-12-15
午餐
  • 蒜香清酒煮蜆
2022-12-15 71 浏览
好耐冇同fd食燒肉啦,今日特登lunch出黎食燒肉!. 🌸午市放題 $298有好多款唔同烤肉,牛五花,肩胛肉,三角肉,牛柳粒,厚切牛舌,牛排骨,牛小排,安格斯西冷等等。牛舌超級好吃😋。. 我地加左$38升級澳洲和牛放題,有和牛肩胛,和牛板腱,鹿兒島日本豚 以及 和牛三角。.每款肉口感都唔一樣。牛肩胛特別好味😋齋食肉會比較膩,我會自制生菜包燒肉,再加d中華沙律和螺肉。.除左燒肉,仲可以燒三文魚鰭,辣魷魚圈,蝦,日本蕃薯等等。 .有好多款小食,炸香蕉,天婦羅🍤,炸芋丸等等⋯ 仲有清酒煮蜆,味道不錯。.汽水任飲~
好耐冇同fd食燒肉啦,今日特登lunch出黎食燒肉!

🌸午市放題 $298
牛舌超級好吃😋。

每款肉口感都唔一樣。牛肩胛特別好味😋

齋食肉會比較膩,我會自制生菜包燒肉,再加d中華沙律和螺肉。

除左燒肉,仲可以燒三文魚鰭,辣魷魚圈,蝦,日本蕃薯等等。

汽水任飲~
2022-12-15 1634 浏览
在銅鑼灣工作完,見時間尚早,想和朋友慢慢Hea 燒肉飲酒!! (ˊᵒ̴̶̷̤ꇴᵒ̴̶̷̤ˋ)和朋友找了這間熊本燒肉@yakiniku_kumamoto ~熊本燒肉位置十分方便!!位於銅鑼灣地鐵站附近~而且全日都有供應日式燒肉放題及午市定食~即使午餐時間來到都有燒肉放題(開心!!)餐廳裝修風格好特別!!一出lift就是各種舊日本明星海報!! 餐廳以日本居酒屋為主題~好多日式燈籠,和風擺設和裝飾!!!朋友都稱讚有置身在日本的感覺!! ฅ՞•ﻌ•՞ฅ第一次食,看餐牌知道他們午市主打快閃放題($168起)和任食M5 澳洲和牛($296起)~和朋友選了澳洲和牛放題!!食燒肉當然少不了啤酒~見到他們現在有無限時任飲生啤!! Happy Hour時段(2pm-7pm) ;Asahi/SUNTORY生啤 $40/杯)用iPad 下單,方便快捷!!店員十分熱心有禮貌介紹如何使用~ ( '༥' )特別推薦☁️大蝦蝦都算大隻,燒完後仍然好有彈性,不會變得乾扁!!依然爽口彈牙(〃'▽'〃)都有食差不多10隻蝦~☁️ 厚切牛舌推薦!!超級厚切!!!大家憑圖片都可以見到有多厚~燒一會兒便已經10分漂亮(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)絕對是軟脆多汁 油

特別推薦
☁️大蝦
蝦都算大隻,燒完後仍然好有彈性,
不會變得乾扁!!依然爽口彈牙(〃'▽'〃)
都有食差不多10隻蝦~

☁️ 厚切牛舌
推薦!!超級厚切!!!大家憑圖片都可以見到有多厚~
燒一會兒便已經10分漂亮(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
絕對是軟脆多汁 油脂香口!!
唔使點任何醬都已經好食到牛味!!

☁️ 和牛肩胛/和牛三角
果然升級了做澳洲和牛特別好食!!
濃郁多汁 肉質鮮美
估唔到食燒肉放題可以有咁嘅質素!!
和牛油脂分布比例好靚(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
食落口有入口即溶嘅感覺
真係好滿足❛˓◞˂̵✧

☁️炸年糕
好驚喜,芝士年糕!!!
煙煙韌韌~食落口感好得意。◕‿◕。

☁️炸帶子
都新鮮,食落不會很乾~
炸粉唔會好厚啱啱好!!

☁️紅豆和果子
幾驚喜呢一款甜品!!
紅豆蓉不會太甜~ 甜而不膩!!
煙煙韌韌口感像糯米糍~ •̀ᴗ•́

☁️任飲日本umai mugi麥啤 $38
朋友說任飲啤酒這麼便宜,而且食燒肉咁可以沒有啤酒!!!所以我們加了日本的麥啤~好易入口,好清新~適合女生(´ސު`)

📢‼️特別留意
▫️$598 無限時任飲日本umai mugi麥啤
▫️追蹤社交平台或分享貼文即送時令海鮮拼盤
午餐
  • 清酒煮蜆
2022-12-13 95 浏览
小編友人強烈推薦銅鑼灣嘅熊本燒肉,形容到話平民版嘅牛角咁誇張,有海鮮有牛肉有炸物等等。但價錢基本上就真係牛肉嘅3分之2。小編真心覺得好貴誇張唔係講笑。
點知一入到去佢哋超級日本嘅裝修已經相當之令小編驚艷,可以令小編即刻幻想日本東京同埋大阪嘅居酒屋。值得一讚就係佢哋依家都直接係用電子餐牌落單夠晒方便,可以慢慢食慢慢加單都唔怕麻煩,你知道平時食旺角放題填紙仔勁多時候就唔見嘢。

小編發覺佢哋嘅牛肉都有超多口味同埋部分任君選擇,依家仲做做緊優惠,只需要like 佢地社交平台仲有送海鮮拼盤(有鮑魚帶子老虎蝦等等),老實講小編真係建議大家一定要做呢個action,一定唔可以走雞!海鮮整體嚟都相當新鮮,特別係虎蝦啖啖肉超級和味。
小編當晚都點左好多唔同牛嘅部分,如果大家問我最最最推薦必然是爽口厚切牛舌同埋軟腍豚護心肉!另外佢哋嘅豚肉都好味,而小編就推薦嘅燒豬頸肉,肥嘟嘟有咬口,建議大家可以燒燶DD會更加香口。

佢哋真係仲有好多唔同種類俾大家去選擇,分別係菠蘿、番薯仔、日本炸物、洋蔥等等。大家真係可以去試試佢,呢個價錢無可挑剔!

2022-12-10 79 浏览
個個都返家鄉但又未輪到大食妹,唯有食住家鄉美食頂住先喇簡左個最平的燒肉餐,like fb 有得送海鮮拼盤海盤拼盤雖然系免費但一D都唔流,有鮑魚、大蝦、扇貝咖雖然叫左個平餐,但肉類的選擇都唔少豬、牛、雞加埋熟食都有三十幾款個人覺得雞翼幾好,單骨容易食熟食方面推介豬骨烏冬,份量都幾多烤物推介香芋丸同芝士年榚,芋泥唔會死甜,年榚QQ好好食飲品都系正路的冷泡茶同汽水,注意呢度冷泡茶系一jar jar黎,方便D路駛行咁多轉
個個都返家鄉但又未輪到大食妹,唯有食住家鄉美食頂住先喇

簡左個最平的燒肉餐,like fb 有得送海鮮拼盤

海盤拼盤雖然系免費但一D都唔流,有鮑魚、大蝦、扇貝咖

雖然叫左個平餐,但肉類的選擇都唔少
豬、牛、雞加埋熟食都有三十幾款

個人覺得雞翼幾好,單骨容易食
熟食方面推介豬骨烏冬,份量都幾多
烤物推介香芋丸同芝士年榚,芋泥唔會死甜,年榚QQ好好食

2022-12-10 105 浏览
🥺終於出關 要食餐好既😎去左間主打任食M5澳洲和牛既燒肉店🤩餐廳裝修風格以日本居酒屋為主題🎌🎎仲係交通便利既銅鑼灣🚗🚗 佢全日供應日式燒肉放題同午市定食我覺得下面呢兩個都抵食👍🏻👍🏻🟠 午市快閃放題 (HK$168起)☑️90分鐘任食☑️約30款食品 (限定燒牛肉🐮豚肉🐷雞肉🐔野菜🥬)如果唔係好大食 呢個都好夠食😋😋平日返工放lunch 時間唔多 黎個快閃放題幫自己叉下電🔋💛我地好耐無出街食 所以揀左個貴啲 多野食啲既餐🥳🥳🟠 午市澳洲和牛燒肉放題 (HK$296起)☑️120分鐘任食☑️約64款食品 (限定燒牛肉🐮豚肉🐷雞肉🐔野菜🥬 炸物🥟 前菜🥗 飯麵🍚🍜)✨✨呢個餐(+$38)仲可以食到封門柳 牛肩胛 牛板腱同鹿兒島豚五花最出色既係牛肩胛同鹿兒島豚五花😍牛肩肉好重肉味 燒完唔會好乾👍🏻豚五花肉脂分明 燒完爽肉juice 🥰 仲有魷魚🦑 好入味同好嫩滑
🥺終於出關 要食餐好既😎
去左間主打任食M5澳洲和牛既燒肉店🤩

我覺得下面呢兩個都抵食👍🏻👍🏻

🟠 午市快閃放題 (HK$168起)
☑️90分鐘任食
☑️約30款食品 (限定燒牛肉🐮豚肉🐷雞肉🐔野菜🥬)

💛我地好耐無出街食 所以揀左個貴啲 多野食啲既餐🥳🥳

🟠 午市澳洲和牛燒肉放題 (HK$296起)
☑️120分鐘任食

2022-12-10 51 浏览
熊本燒肉係一間主打M5澳洲和牛😋 店内掛咗日式燈籠、日本藝人漫畫的海報等等,好似置身日本居酒屋咁😍 放題套餐有好多款燒肉、海鮮、刺身、小食等等,升級套餐更有和牛封門柳、和牛肩胛、和牛板腱、鹿兒島日本豚,真係好多選擇,啱晒選擇困難症嘅小編😆蟹飯係成餐飯最開心嘅其中一樣,好足料有蟹子蟹膏,撈埋啲飯一齊簡直淡淡滿足,生蠔就唔算好肥但係尚算新鮮,地獄烏冬好濃好惹味,有好微嘅辣味,有啲似平時食辛辣麵嘅味道😍大虎蝦🦐好新鮮彈牙,而且size都幾大,咬落口好鮮甜,唔需要點任何醬汁都好好味,牛肉🐂就基本冇咩好挑剔,重牛肉味既唔會韌,牛柳粒都少有地唔韌,平時喺出面食好多都係失望為主,但係呢度喜出望外嘅
晚市精選熊本放題+$38升級澳洲和牛
2022-12-08
$369.5 (晚餐)
晚市精選熊本放題+$38升級澳洲和牛
  • 地獄烏冬
2022-12-08 46 浏览
喺港島區銅鑼灣真係一個美食嘅天地, 各式各樣嘅餐廳包羅萬有, 乜嘢款式咩菜式只要你諗到嘅都一樣可以喺銅鑼灣搵到食到, 今日嘅我真係十分肚餓,所以就走去食任食燒肉, 呢一間燒肉嘅質素亦都十分之高, 價錢亦都好合理呢間餐廳未入去食已經完全感受到日本嘅氣氛, 裝修好有donki嘅感覺, 澳洲和牛,牛舌牛板腱,封門柳等,牛嘅每一部分都一應俱全, 質素上乘, 肉質同脂肪比例均勻完美, 每一片都薄薄咁砌出嚟,燒十秒都唔夠就可以即刻放落口, 而且仲有其他唔同嘅菜式 , 當中燒菠蘿亦要一試, 而且飲品直到包羅萬有,cp值高

2022-12-07 50 浏览
✨精選熊本放題放題用餐時間有120分鐘 相當充裕食物選擇都唔少 有多款肉類 海鮮蔬菜 小食 炸物 主食 甜品 飲品供選擇另外可以加多38蚊升級食埋澳洲和牛牛肉種類繁多 有多達十多款當中相對推介嘅有 澳洲和牛和牛三角肉醬燒牛排骨 醬燒牛三角肉 厚切牛舌其他食材就推介 黑椒雞翼 雞軟骨蜜汁豬肋排 日本甜薯 粟米同全場最好食嘅菠蘿 又甜又多汁我地食完之後再叫左好多轉 又可以解下膩總結:食物都可以 環境有物色用pad落單 方便快捷 上菜速度快服務可以 價錢可以
✨精選熊本放題

總結:食物都可以 環境有物色
用pad落單 方便快捷 上菜速度快
服務可以 價錢可以
2022-12-05 60 浏览
近日日本燒烤放題,都是好多朋友的熱門選擇,今日就揀了銅鑼灣的熊本燒肉。 一入到去感覺佢嘅裝修好有日本feel,而且佢嘅飲品選擇較多。而家一般大小型食肆都轉用電子餐牌落單夠晒方便,鐘意慢慢食一路食一路keep住加單都唔怕麻煩。另外都覺得佢地有好多唔同牛肉部位選擇,而家啱啱做緊優惠,like 佢地社交平台 仲有一個海鮮拼盤送,有鮑魚帶子老虎蝦, 仲有銅鑼燒,將個客嘅該撈埋上面嘅蛋同埋飯一齊加熱燒到佢熱辣辣就食得,如果驚唔夠鹹,仲可以加佢哋餐廳提供嘅醬汁,我幾鍾意食其中一款甜甜地嘅燒醬汁,感覺食佢地嘅野再加埋啲餐廳嘅秘製醬汁都好似特別入味咁,海鮮整體都夠新鮮,個人比較鍾意食虎蝦,燒完都唔會乾,夠晒彈牙。燒烤食物點了不同部位牛,牛味濃,豚肉都好味。我特別推薦佢地嘅燒豬頸肉,平時出去食人地煮嘅燒豬頸肉就試得多,今次自己燒原來另有一番風味!肥嘟嘟有咬口而家我自己本身比較鐘意食稍微燒燶小小嘅野食,好似更加香口同野味,不過我諗主要係因為佢地餐廳本身嘅食材夠新鮮所以先覺得燒起上黎特別好食~雖然我唔算係一個大食嘅人,但今次見佢地食物咁新鮮都忍唔到食多左好多野,仲有菠蘿🍍粟米🌽日本🇯🇵番薯仔,矮瓜🍆洋蔥🧅…

雖然我唔算係一個大食嘅人,但今次見佢地食物咁新鮮都忍唔到食多左好多野,仲有菠蘿🍍粟米🌽日本🇯🇵番薯仔,矮瓜🍆洋蔥🧅…..
甜品仲有我鍾意嘅 puff 同 炸紫薯,食完今餐先減啦!
二訪呢到嘅燒肉放題💛佢地有好多款肉, 刺身,小食同埋甜品🥰店入面嘅裝修好有日本居酒屋嘅感覺🏮仲有熊本熊嘅佈置😝.📌熊本精選午市放題 $278 ➡️+$38升級澳洲和牛當然要試左加錢先有嘅肉肉: 和牛肩胛肉最瘦肉質會硬實啲, 和牛板腱雪花好靚 肥瘦適中, 和牛三角最軟腍 三款牛味都濃香 食落冇油膩感🐮鹿兒島日本豚食落淡淡豬香味 油脂咁勁豐富 煎完迫走少少脂肪脆脆地 夾落生菜食就一流🐷🥬.➡️原本放題都包左好多款肉類同海鮮:厚切牛舌夠爽口👅豚護心肉好軟腍 仲有啲筋位 口感唔錯👍🏻蜜汁豬肋排好入味 沾滿哂甜甜嘅蜜汁 有啲似叉燒🍯特選豚肩雖然好瘦 但食落一啲都唔鞋 豬味仲好濃 推介喎💕雞軟骨一份都有幾多粒 細細粒咁 脆卜卜 好正🐔雞腎都好爽口有韌勁 用左啲辣醬調味 好惹味🌶️大蝦好爽彈🦐.➡️蔬菜種類都幾多:唔想嘥時間慢慢等 叫個日本炒野菜就啱晒 入面有椰菜, 紅蘿蔔同雜菌 幾清新🥬茄子田樂燒 燒得好香口 外皮脆脆地 咬落軟腍juicy 勁入味 索晒甜甜地嘅汁 但略嫌太油🍆雞髀菇, 冬菇, 菠蘿燒烤必食🍄🍍仲有翠玉瓜, 茄子同洋蔥 用嚟解下膩都唔錯🥒🧅.➡️小食, 炸物同甜品都高質喎:估唔到燒肉店都有得

📌熊本精選午市放題 $278

➡️+$38升級澳洲和牛

➡️原本放題都包左好多款肉類同海鮮:

➡️蔬菜種類都幾多:
熊本精選午市放題

➡️小食, 炸物同甜品都高質喎:
估唔到燒肉店都有得食棉花串 好有bbq嘅感覺 外脆內軟綿 超正🍬雲尼拿泡芙唔會話太甜 cream好軟滑🍦朱古力布朗尼同平時食嘅差唔多🍫厚燒玉子好厚身 不過食落就偏乾硬 但有蛋香 燒一燒有啲似雞蛋糕🥚
熊本精選午市放題
脆皮香蕉原來係炸香蕉糕🍌芝士年糕同紫心香芋丸 放題一定食 年糕個皮微脆 入面好軟糯 新鮮熱辣食 啲芝士就流哂出黎🧀紫心香芋丸外脆內軟糯 芋頭蓉有芋香又軟滑🍠吉列帶子同天婦羅炸蝦有驚喜 好食喎 炸到金黃香脆 好乾身唔會油淋淋🍤唐揚雞塊好嫩滑 但炸皮就偏厚同腍🙈章魚小丸子粉漿太多 得兩粒章魚粒 唔推介🐙

➡️飲品:
冇一般燒肉放題咁多款式 但幾鍾意佢地自家製嘅冷泡茶 食燒肉消滯啱晒🍵🫖
2022-12-02 78 浏览
之前見過 @yakiniku_kumamoto 嘅澳洲和牛燒肉放題只需要$296,而無限時再加麥啤都只係$598,所以決定過黎睇吓佢掂唔掂🤭 入到去即刻感受到充滿日本風情嘅氣氛,用左好多燈籠同日式海報黎裝飾🇯🇵 佢地仲會一直播住好high嘅動漫歌,聽到都自然會食得開心啲🎶 依家做緊推廣活動,每日嘅14:00-19:00都有happy hour,同埋追蹤社交平台就即送時令海鮮拼盤‼️The restaurant was filled with posters and lanterns that reminds me of Japan. They even played anime music which made it an even more fun dining experience. They are doing some promotional offers now, such as happy hour and free seafood platters. 午市澳洲和牛燒肉放題 $296 Lunch All You Can Eat Australian Wagyu 店員一開始上左

午市澳洲和牛燒肉放題 $296
店員一開始上左一碟鹿兒島豚五花同埋澳洲和牛嘅拼盤🥩 有牛味最濃郁封門柳、佈滿油花嘅牛肩胛同埋肉質鮮嫩嘅牛板腱,食完成口都充滿牛肉嘅油香🤤
We were first given a platter of Kagoshima Pork and Australian Wagyu, which consists of 3 different cuts. They were very soft and filled my mouth with the aroma of fat.

除左和牛亦有豚肉、雞肉、海鮮同各色各樣嘅小食比你任叫😇 當中有啲已經預先幫你醃好,例如雞翼、魷魚、雞腎等,樣樣都好入味👍🏼 店員之後幫我地砌左個蔬菜盤,裡面有冬菇、翠肉瓜、粟米等,燒完之後好juicy💦 另外小食點左炸芝士丸、迷你烏冬同埋付味螺肉,樣樣豆唔錯😗
There were also chicken, seafood and many appetisers on the menu. They even prepared for us a vegetable platter. If you’re not full enough, there are some more filling dishes such as udon to choose from too.

最後記得要嗌埋甜品先走!黎到就梗係要試下燒棉花糖啦🍢 只要你將串棉花糖喺個爐上面轉幾個圈,好快就見到佢開始有焦脆嘅外皮,裡面就有半融拉絲嘅效果,食到兩種蛋白霜嘅口感😋 出面有啤酒、罐裝飲品同自家茶比你任攞,飲住凍冰冰嘅嘢食燒肉真係好爽,仲有助解膩添🥤
Of course we had to order desserts! One of their signatures is their marshmallow skewers, which turns brown and squishy when it is heated about the grill. There are also a large range of drinks and beers in the fridge outside.
  • 牛肉
  • 燒肉
  • 和牛拼盤
  • 特選熊本拼盤
2022-12-02 67 浏览
近期俾我發現銅鑼灣謝斐道有間樓上高質素日式燒肉店喺地鐵站附近,非常便利一出lift ,已經見到勁多日本名星雜誌封面裝修走日本居酒屋🏮風格用IPad 落單,以放題型式每款食物都有相,落單方便午市快閃放題 HK$168起我同朋友食左午市120分鐘澳洲和牛燒肉放題 HK$296有勁多不同種類的牛選擇,有封門柳、牛肩胛、牛板腱、鹿兒島豚五花等等牛味幾重,肉質鮮嫩,和牛入口即溶,濃郁油脂,燒到少少脆邊,牛魔王啱晒🤤仲有多款其他肉類,海鮮,蔬菜菇類,熟食,炸物,甜品,飲品任食🥳🥳 新鮮好高質素
近期俾我發現銅鑼灣謝斐道
有間樓上高質素日式燒肉店
喺地鐵站附近,非常便利
一出lift ,已經見到勁多日本名星雜誌封面
裝修走日本居酒屋🏮風格

用IPad 落單,以放題型式
每款食物都有相,落單方便
午市快閃放題 HK$168起
我同朋友食左午市120分鐘澳洲和牛燒肉放題 HK$296

2022-12-01 36 浏览
我哋成班朋友都好鍾意食燒肉,呢間熊本燒肉位於銅鑼灣地鐵站附近,位置好方便,而且仲有任食M5澳洲和牛同任飲生啤,方便大家同三五知己一齊去食!👍🏻👍🏻👍🏻.一入到嚟已經比佢哋嘅裝修吸引咗,餐廳用咗唔少動漫精心佈置,當然仲有熊本熊坐鎮☺️今次試左午市澳洲和牛燒肉放題,價錢 $296,食物質素唔錯,除左可以任食封門柳,牛肩胛,牛板腱同鹿兒島豚五花等等燒肉。仲有好多唔同小食同海鮮!佢地仲準備左自家制飲品任飲,我同朋友都食得好開心!