2003-06-07 15 浏览
0的侍應好似唔想理你咁, 態度又寸, 問佢地0野佢地又唔知答乜, 食物一般, 我以後都唔會去呢度食!!!
2003-06-05 27 浏览
如果純粹係想食裝修, 大家不妨選擇呢度. 食物同service完全係唔得. 無可否認, anytime係好有心思去design食物, 但係好可惜係有心冇力. 賣相係ok, 食味就完全唔得. 食過0個個炸蟹餅, 我真係發現唔到有一絲蟹肉0既蹤跡, 蟹柳都冇, 點叫做蟹餅. 而且一入口.... 成口都係油, 有冇攪錯呀?? 點食呀?? 總之對佢既出品就好失望!!服務就簡直欠佳, 漏左單, 又唔幫你追單, 淨係識得話黎緊, 等陣. 等到我走都唔黎. 都唔知有冇攪錯. 而且佢d侍應又係扮野能手, 最叻就係扮盲. 乜都睇唔到, 咁樣點得架??
2003-05-20 3 浏览
上次去食已經係幾個月前既事,但係當時既水準並無大家所講咁差,但我承認你比出黎既$好大部份都係比左係名氣同裝修上,因為佢既野食唔係咩高成本製作,但係都收幾貴下,份量唔大,質素一般,係d果汁幾新鮮特別,有少少似exp/.
2003-05-19 5 浏览
出名的冰火波蘿油.個包唔夠熱.舊牛油唔夠冰.波蘿白汁雞肉熱多士冇波蘿.汁冇白汁味又唔似芝士味.唔知咩汁黎.服務員冇笑容又善忘.食客入黎係醫肚.唔係食裝修咖!
服務員冇笑容又善忘.食客入黎係醫肚.唔係食裝修咖!
2002-12-12 5 浏览
這是一間有用心去裝修, 但無用心去做食物的餐廳....地點它選擇正確, 人流夠多, 但如果質素不好, 人流多是反效果, 因為會幫你唱衰....<br>請努力改吧....
<br>請努力改吧....
2002-12-01 4 浏览
又一間高檔餐廳格局,但以售賣港式茶餐廳食物為賣點的餐廳,水準卻教人失望。乜差咖哩雞飯只是一味靠辣,絲毫沒有半點咖哩的香味,雞骨又遠遠多於雞肉,一個50多元的碟頭飯竟然如此濫竽充數,實在令人光火,連一杯20多元的蘋果茶也淡如清水一樣,完全是沒有誠意的表演,叫人無法有衝勁再光顧下去。
2002-06-05 4 浏览
酒店價錢、茶餐廳食物。
酒店價錢、茶餐廳食物。
2002-05-21 7 浏览
雖然係餐廳格局﹐價錢又係中上﹐但野食係茶餐廳料﹐無咩特別﹐個次嗌左個炒牛河﹐咩炒飯﹐吾記得啦!仲叫左兩杯野飲﹐每人要成60至70蚊左右啦﹐本應一餐飯o既價錢都要咁上o下啦!但我俾咁o既價錢﹐如果要我食番茶餐廳o既野。咪吾抵lor.D野又吾係好好食喎﹐好油呀>_<服務都幾茶餐廳lor...........
雖然係餐廳格局﹐價錢又係中上﹐但野食係茶餐廳料﹐
無咩特別﹐個次嗌左個炒牛河﹐咩炒飯﹐吾記得啦!仲
叫左兩杯野飲﹐每人要成60至70蚊左右啦﹐本應一餐
飯o既價錢都要咁上o下啦!但我俾咁o既價錢﹐如果要我食
番茶餐廳o既野。咪吾抵lor.D野又吾係好好食喎﹐好油
呀>_<服務都幾茶餐廳lor...........
2001-12-04 9 浏览
事實上依間餐廳既quality唔係真係水準咁高,好多野都係好普通,價錢方面我又覺得唔值囉!d野食實在好"平民化",試過較特別既"炭燒豬頸肉"同埋"黑汁雞翼"~前者幾惹味,不過唔係好夠熱,后者好濃味,同埋太咸!至於主菜係"俄國牛柳意粉"好普通...普通到我已經唔記得有咩咁特別囉!我諗依間餐廳for tea time會幾好,dinner既係銅鑼灣區有大把choice啦!
好普通...普通到我已經唔記得有咩咁特別囉!
2001-10-17 2 浏览
位置好就腳,價錢唔算貴,o野食又唔係好油,金華火腿旦白炒飯,家鄉餃子,可以一試,果汁都算ok,不過都係有溝水, 燒豬頸肉麻麻地環境ok la,不過唔坐得耐.初初開張,D侍應態度好差,而家就好o左D
2001-10-16 7 浏览
西多士內的是麻茸餡,很特別,味道不俗.家鄉餃子味道也不錯.服務有改善.
2001-10-15 11 浏览
前天到此吃了西多士和家鄉餃子,味道不俗.西多士內的是茸餡,口感特別.家鄉餃子餡中多菜,不會太膩.
2001-08-27 9 浏览
翡翠明珠入面,呢間算比較貴。不過格局High D,裝修又靚D,差唔多o拉!試過生果茶,唔錯,好香。我自己比較鐘意唔落糖!其實同普通齋紅茶冇乜大分別,不過有好香生果味。聞下有D醒神的感覺,最o岩行街行到倦o個陣,入o黎坐下,飲杯茶,舒服~!仲試過蝦多士,份量小小,普普通通!呢度夠就腳,氣氛比食物好,飲下午茶不錯。
仲試過蝦多士,份量小小,普普通通!
呢度夠就腳,氣氛比食物好,飲下午茶不錯。
2001-08-25 3 浏览
有奇華中式餅食, 幾搞笑~今晚係第一次去, 都OK啦~燒豬頸肉($28) - 有十塊左右, 太腍, 一D 都唔似豬頸肉~ 但係個sauce 幾正, 唔知係咩牌子呢? 金華火腿蛋白炒飯($52) - 幾特別, 不過D 金華火腿唔應該就咁鋪o係面, 應該同D 飯炒埋一齊, 咁就會香好多, 味道唔會火腿還火腿, 飯還飯~ Anyway, 可以一試~泰式雜錦湯米- 靚版車仔麵? hhaha~ 有魚片, 魚旦, 牛丸, 雞絲, 同土魷~ 無乜特別, 不過落o左魚露就好D~鮮橙汁同鮮西瓜汁, 係真果汁, 唔係化合物~ 不過係一早搾好一jar, 放o係雪櫃, 唔係即搾, 有D失望~埋單$181, OK啦~唔好坐bar 檯, 無椅背, 坐完好累~ v_v
有奇華中式餅食, 幾搞笑~
今晚係第一次去, 都OK啦~

埋單$181, OK啦~
唔好坐bar 檯, 無椅背, 坐完好累~ v_v
2001-06-08 6 浏览
價錢唔算貴,只係比正常的貴1,2 蚊,不過係唔抵.表現番佢係明星開o既,唔係cheap o野.入親o黎都係飲果汁,$20 ok 啦~都幾真材實料的.同朋友搵地方等人就o岩lor, 因為杯果汁好飲o既關係會好快飲晒,唔係咁o岩打躉吹水...而食飯,本人都覺得唔係好適合,一來冇乜o野你揀,二來唔抵食.
入親o黎都係飲果汁,$20 ok 啦~都幾真材實料的.