2022-07-07
由佢一開已經想試嘅餐廳!睇ig完全俾佢嘅腐皮壽司吸引咗🤤今次係食嘅前兩日經online booking system訂座,但見到有好多timeslot揀,一啲都唔難book!腐皮壽司(炙蟹膏厚燒玉子、辣味三文魚、黑松露帶子、柚子胡椒油甘魚蓉)嚟到呢到當然要潮聖佢嘅腐皮壽司!menu入面提供咗好幾款配搭俾大家選擇,建議有選擇困難症嘅大家可以每款叫一件,咁就可以樣樣都試齊!老實講,驚喜度又真係唔太高,因為無論佢面頭食材幾豐富佢都係一件腐皮壽司,味醂嘅甜味都蓋過哂其他鮮味了😂不過,啲組合又唔太hea嘅,好似蟹膏燒玉子,睇落奇奇怪怪,食落又幾夾🤣蟹膏味好香,鹹鹹哋咁同玉子、腐皮嘅甜味意外哋形成對比,口感幾richy。明太子烏冬普普通通嘅一個淨撈烏冬,純粹想飽啲所以叫。79蚊嚟講,份量好似少咗啲🤏西檸蜜糖單骨雞翼全晚俾最高分嘅一個菜!因為佢雞翼嘅味道同口感係98%還原咗麥當勞嘅脆香雞翼!!!唔係講笑,外皮酥脆得嚟又辣辣哋,點埋佢嘅西檸蜜糖,一絕👍夏威夷肥仔叫得肥仔真係肥仔,你睇下面頭啲沙律醬就知🤔澎湃到我都唔知入邊啲料有啲咩。睇番餐牌知道入面有芝士同鰻魚。咁味道就唔差嘅,但淨係食呢幾嚿都唔知要踩
明太子烏冬
西檸蜜糖單骨雞翼
夏威夷肥仔
叫得肥仔真係肥仔,你睇下面頭啲沙律醬就知🤔澎湃到我都唔知入邊啲料有啲咩。睇番餐牌知道入面有芝士同鰻魚。咁味道就唔差嘅,但淨係食呢幾嚿都唔知要踩番幾多個鐘單車先消耗到😂😂
總括嚟講,值得嚟一次!但真係一次就可以,去第二次俾我諗諗先😌