2012-12-11 21 浏览
因為團購至會認識呢間野, 買團購劵時已上黎睇下食評先, 雖則新開, 亦有好評, 所以就買兩張試下.而家係旺角, 真係有好多日式放題, 雖然都知佢地唔係咩野貴價貨, 質素亦唔好要求咁高, 唔太差就好了, so far, 食過好幾間都ok, 有d團購仲above expectation tim, 所以都冇諗到呢間會踩地雷.先講裝修, 冇咩特別, 不過不失, 餐廳內衛生ok, 但lift口同廁所既衛生就麻麻地喇一入到去, 梗係點野啦, 我地食5:30pm個場, 得個幾枱客, 但點既刺身比熟食還要耐, 人地其他放題既, 一早已預備好晒, 一點轉頭就到..................點解你地要咁耐既??? 一個策略??? 等我地食熟食食飽, 冇胃口食你d刺身??? 到刺身上枱時候, display得已經唔多開胃, 仲要d刺身係得個樣, 冇味既同水泣泣既...........冇味既刺身我都係第一次試到, 水泣泣既刺身我都係第一次食到, 根本唔知食咩, 而d三文魚係淋pat pat既, 可以夾得爛 仲有其他咩白玉豚, 類似貝類既刺身都係冇味同有水既...................:

仲有其他咩白玉豚, 類似貝類既刺身都係冇味同有水既...................:huffy 完全冇意欲去再order刺身呀!! :到第二日都冇肚痀我都算好彩

而且佢地個刺身師傅又亂晒大籠, 我聽到隔離枱投訴, 點解同一時間落order, 人地食左兩轉, 佢地一碟刺身都冇, 然後個waiter覆佢已經有40張單等緊出, 你話死未? 又唔好食, 又混亂

其他熟食都唔知好得去邊, 好油, 大蝦天婦羅味道幾好, 不過好多油. 牛肉薄燒, 唔好食兼附上一擔油, 黑椒牛肉粒, 油+咸+老. 壽司飯痴笠笠.

要算最好食應該係蛋黃醬芝士豆腐, 因為係將豆腐放在鐡板上再加片芝士而矣.................

未食完成餐, 已經知道冇下次....................最後奉上一小杯牛奶公司雪糕...................臨走時收銀姐姐遠很有禮貌地多謝,可惜食物質素真係好唔掂, 同類型的大把好過佢...........

第二天醒來, 口腔仍有放題的油味及很口渴...................要飲熱檸水解渴
题外话/补充资料: 因為團購關係, 全場滿座, 但並不是好食
2012-12-09
用餐优惠
團購
2012-11-25 26 浏览
在旺角, 有很多放題, 但質素真是麻麻地..於是今天同朋友即興食放題, 揀了火鳥, 因為新開, 但怕多人,點知上到去, 即取位即有位令人有d 擔心, 點解唔full 呢.....種類多, 但不是應有盡有...........坐路邊,其實有d 迫,但可接受,4人枱好細, 我地4個坐得不太舒服..不過望住師傅整刺身!!刺身是冰震,但竟然不是凍, 即時覺得不夠新鮮, 刺身種類不太多,無海膽及帶子, 無咩特別, 蝦比較不新鮮, 我只敢食了一隻, 刺身厚切,但沒有重叫了衝動!!!三文魚唔夠肥美..鰻魚壽司,不是平時食的一種, 是海鰻,比較乾身, 火灸三文魚,來到沒有燒過的味道, 差!粟米沒有過甜,好味!!小食類可以重叫, 算大份, 蟹子沙律醬很多, 味道fresh!!焗芝士蠔, 真是幾美味, 雖然蠔不是大隻,但焗芝士味道不錯, 好金香!!炸雞亦香口, 牛油帶子幾油, 不過亦是惹味!!!一份已飽濟!!牛肉粒就幾淋, 連洋蔥一齊炒, 好香, 不過最可惜是太少份量,外貌不吸引!!好似俾食過的無咩汁的金菇牛肉卷, 加上來的感覺像臭臭..哈哈...所以朋友吃完說不用重叫!!無特別..油浸茄子, 太多油,
令人有d 擔心, 點解唔full 呢.....
menu
種類多, 但不是應有盡有...........
油浸茄子, 太多油, 見到都怕, 我真的不敢吃,但份量多, 朋友食了一半放棄!!
天婦羅蝦外貌不錯,但食落無咩味,而且很細隻蝦....
串燒好食, 雞軟骨香口, 冬菇無食,但朋友不停重叫, 至於牛舌,朋友說少硬, 無咩特別!!
差的牛脷, 朋友說的, 我已很飽,試不到, 朋友食了一舊,成碟無食.....可想言之不好吃
炸物, 炸魷魚鬚, 好燶好黑,好乾, 無咩味, 其餘兩樣朋友話ok..

今次大家食力差d, 食了很少食物, 好多未試,但應該無下次, 因為選擇不合口味..而且不平, 又無雪糕食, 不吸引我!!
2012-11-17
menu
2012-11-21 6 浏览
有個好有趣的現象, 如果想搵間食日式放題, 尢其旺角區, 單睇食評實在難以選擇, 因為笑喊臉實在太過平均.今次揀"火鳥"純粹見開張不久.環境唔錯, 我們早訂位, 有靠窗卡位.刺身 - 總括來講算新鮮, 希靈魚, 三文魚&甜蝦好食. 漏單預料到, 但希靈魚都要點三次先有.壽司 - 味道OK, 無特別.炸物 - 雞軟骨OK, 但豆腐不知何解外皮冰冷, 可以放棄.串燒 - 反而唔錯, 雞肉, 冬菇, 牛脷, 菠蘿串都好食.鐵板燒 - 都好食, 尢其牛柳粒, 帶子, 炒菇同牛脷另外仲有點其他, 但一般, 可以不理.最後每位有一杯朱古力慕思作甜品.總括來講, 話好好食又唔算, 但放題來講質素絕對過得去.

今次揀"火鳥"純粹見開張不久.

環境唔錯, 我們早訂位, 有靠窗卡位.

壽司 - 味道OK, 無特別.

鐵板燒 - 都好食, 尢其牛柳粒, 帶子, 炒菇同牛脷

另外仲有點其他, 但一般, 可以不理.

最後每位有一杯朱古力慕思作甜品.

總括來講, 話好好食又唔算, 但放題來講質素絕對過得去.
2012-11-21 17 浏览
喜歡得閒搵團購美食,當然搵到平嘢之後,都會喺開飯網睇吓食評至扑鎚.一直都好奇怪係幾好嘅食肆都會有啲負面嘅食評,而且大多數都係一面倒的負面.為咗呢樣嘢,我都獻上我嘅第一次食評...雖然團購話係五折,但實際上只係比原價平大概二十元,雖然係咁,我哋都覺得今次放題係物有所值,甚至係物超所值!我哋一行七人訂嘅係九點半至十一點半時段,嚟嘅時候因為前一時段嘅人客未走,所以等咗一陣,大概係十分鐘左右啦.一坐低,當然第一件事就係點嘢食.之前已經諗好咗要點啲乜嘢,一次過點咗好多刺身,燒物,串燒同飲品.本來點菜單入面寫明要大概十五分鐘,點知唔使十分鐘啲嘢就陸續咁嚟.先上飲品,我哋都未分配好飲品,一大盆刺身已經送到,肥美嘅三文魚睇到已經好開心,好想食.仲有其他我哋以前未試過嘅白豕肉,白鳥貝同榮螺片.數量方面雖然無細心數過,但係一眼睇落去係有多無少.雖然部份刺身並唔係一流嘅級數,但係我哋都一致認為,單係呢幾盆刺身已經值回票價.其他的燒物,串燒同火煱等都好有水準,上得亦快.只係需要一提的是原來點菜單入面寫的〔份〕,有時係等同〔件〕,有時則是按人頭計.例如係點了兩份金菇牛肉卷,只來了兩件.點了三份牛油帶子,來了一盤

其他的燒物,串燒同火煱等都好有水準,上得亦快.只係需要一提的是原來點菜單入面寫的〔份〕,有時係等同〔件〕,有時則是按人頭計.例如係點了兩份金菇牛肉卷,只來了兩件.點了三份牛油帶子,來了一盤內有七粒的帶子.我哋面對呢啲問題,只會抱住一個心態係,唔夠咪點過囉,百零蚊嘅收費,仲想點.而且職員嘅態度好唔錯,有求必應,當然要求要合理啦.仲係有問有答,有啲唔識答嘅都會叫其他職員答我哋,絕對唔會面黑,我哋已經覺得好唔錯.

比較遜色嘅係芝士焗蠔,數量嚟足,但係蠔好瘦,起初仲意為喺人哋食完嘅生蠔再用嚟做梮蠔,但後來睇真之後至知道係蠔太瘦,成隻蠔売都只係芝士,喜歡食蠔嘅我有啲失望.全晚最美中不足嘅係燒羊架,就真係三催四請都未出嚟,專程嚟食燒羊架嘅我雖然已經好飽,但係都真係好想試吓呢度啲羊架嘅水準,所以都催咗幾次.直至最後一次,我問服務員係咪無羊架,如果係唔緊要,話我知無就得啦,唔使俾我等.服務員帶啲唔好意思咁回答話唔好意思,羊架係有嘅,我幫你追追.結果唔使五分鐘,兩件美味嘅羊架就出現喺我眼前.雖然好飽,但都覺得好好味,只係如果可以早啲嚟,就一定更好味.

雖然係有少少未盡善之處,但係諗到只係百幾蚊就有咁嘅服務同質數,即使唔係團購,幾時想起任食日本料理,呢間都係入選之列.

2012-11-19
$156 (宵夜)
用餐优惠
團購
  • 刺身,燒羊架,金菇牛肉卷,串燒
2012-11-18 6 浏览
食過幾間放題,都幾好的有日睇飲食男女,見到間店做二位每位平$10,諗住去試試,結果出事了一上到去,點壽司剌身先,刺身黎吾足,點第二次也黎吾足壽司就點十件不同的但只黎二件,刺身三文鱼不錯,夠鮮甜,壽司普通,來二件再追也沒來熟食就也來得慢,芝士白汁焗蠔就一件都沒來,要我們再落紙再追才來,可是,焗蠔的味很腥,芝士太焦了,白汁也太淡沒味這裡鯖魚也沒有,喜歡吃鯖魚的我有點失望整睌也吃得不太高興,又漏單又追單,吃飯也吃得像求人似的
食過幾間放題,都幾好的
一上到去,點壽司剌身先,刺身黎吾足,點第二次也黎吾足

這裡鯖魚也沒有,喜歡吃鯖魚的我有點失望
整睌也吃得不太高興,又漏單又追單,吃飯也吃得像求人似的
题外话/补充资料: 不會再來
2012-10-31
  • 三文鱼
2012-11-13 13 浏览
今次係我第一次寫食評,而且係未食完己經嬲到要即刻寫食評1.野食超級唔新鮮(三文魚完全無味)2·成日漏單(額外比錢叫生蠔,都要三催四請先到)淨係上面兩點已經好不滿,我都好明白食放題係甘,不過我無諗過差到甘!佢地最差既係服務質素!連茶餐廳呢D甘busy operation既態度都好過呢到!同佢地講野係無回應既,你永遠都唔会知佢地聽唔聽到上菜既時候,係我塊面前面遞比第二枱客!但其實佢係可以係我後面上菜!亮點係佢整到我都無同我講唔好意思囉!我真係好想問下佢地知唔知自己做緊邊行!應有既服務態度係無嫁囉
今次係我第一次寫食評,而且係未食完己經嬲到要即刻寫食評

1.野食超級唔新鮮(三文魚完全無味)
2·成日漏單(額外比錢叫生蠔,都要三催四請先到)

同佢地講野係無回應既,你永遠都唔会知佢地聽唔聽到
亮點係佢整到我都無同我講唔好意思囉!

今日往旺角火鳥食放題,慶祝好友牛一,餐廳坐得好舒適,d卡位好闊而且可看到旺角街景,爽! 而食物整體不錯,d芝士火炙壽司,七味雞翼、炒菜、炒牛肉好好味,而翅身,日式pizza、照燒丸子、鰻魚壽司、天婦羅蝦和火鍋好好味(原來韓式牛肉是辣的! 個火鍋好似吉野家的日式火鍋), d間餐廳好正,如有壽星仔女列席會播生日歌,之後餐廳d燈光整到disco一樣,好閃爍,最正係有生日蛋糕連煙花燭光,好effective,氣氖不錯,整體餐廳表現小弟好滿意(我們坐超過2 hours都無職員「催」,唯一改善是餐廳侍應較少,同埋落有幾次單才有多春魚食和無雪糕(甜品只得日式紅荳糕!) ,小弟下次有機會會再黎。
壽星仔生日蛋糕~意大利芝士蛋糕
店外火鳥吉祥物
2012-10-20
壽星仔生日蛋糕~意大利芝士蛋糕
店外火鳥吉祥物
2012-11-02 4 浏览
呢日朋友生日,3個一一齊去食放題見呢間未試過就去試下,事先有BOOK家枱之前上呢度見人地D食評都話OK好食,諗住唔會有事嘩,我真係未食過一間咁唔掂既放題,三文魚魚生係冇味既我係一個三文魚狂,但真係第一次試到未味既三文魚之前去食放題我係狂點狂掃落肚,至少食50塊以上呢間我一開波就點左60塊,但佢只黎左1X塊左右(反而係件好事)我食左一舊,E~~冇味既?清下個口一次塞2塊。。都係冇味。。。。。。。。跟住算,諗住唔食三文魚叫多D其他野食下D咩牛肉,牛肉粒,金菇牛肉卷,好多野都一試左真係冇咩邊樣野係好食,正確D 黎講係要用難食黎形容。。最正常既係火炙三文魚壽司軟殼蟹卷,鐵板牛肉粒都還算可以,但都唔覺好好食早知黎呢間野食去元氣食仲好。。激死我難食到噴火,最恐怖係D金菇牛肉卷我懷疑佢係洗都冇洗過D金菇連埋D泥一齊拎落去煮。。嘔心爆
呢日朋友生日,3個一一齊去食放題
見呢間未試過就去試下,事先有BOOK家枱
之前上呢度見人地D食評都話OK好食,諗住唔會有事
嘩,我真係未食過一間咁唔掂既放題,三文魚魚生係冇味既
我係一個三文魚狂,但真係第一次試到未味既三文魚
之前去食放題我係狂點狂掃落肚,至少食50塊以上
我食左一舊,E~~冇味既?
清下個口一次塞2塊。。都係冇味。。。。。。。。

跟住算,諗住唔食三文魚叫多D其他野食下
D咩牛肉,牛肉粒,金菇牛肉卷,好多野都一試左
真係冇咩邊樣野係好食,正確D 黎講係要用難食黎形容。。
最正常既係火炙三文魚壽司
軟殼蟹卷,鐵板牛肉粒都還算可以,但都唔覺好好食
早知黎呢間野食去元氣食仲好。。激死我

難食到噴火,最恐怖係D金菇牛肉卷
我懷疑佢係洗都冇洗過D金菇連埋D泥一齊拎落去煮。。嘔心爆
2012-10-31
2012-10-29 18 浏览
好久冇寫食評,昨晚同老公去左火鳥食放題,又映左D相,就寫下啦!我訂左5點9,去到唔洗等位,可能我地食最早段入到去得幾抬客D坐位比較窄,我哋第一時間點左刺身先,我點每款10件佢都唻足曬,重係厚切嗰隻重好新鮮,由其是我至愛ge甜蝦都有>正<推介燒蠔熱辣辣好好味,溥燒牛肉,火炙壽司,黑椒牛仔粒>正<但串燒太乾,天婦羅唔脆,唔掂!至於甜品係冇ge,埋完單會每人送一客甜品都幾好味,整體唻講D嘢都唔差,服務態度重好好,更可況我哋重有好多嘢末試,下次會再來!
溥燒牛肉>正<
燒蠔好好味>正<
黑椒牛仔粒>正<
串燒好亁,唔掂
埋單後送ge甜品好味
有我至愛加C汽水,老公至愛ge啤酒
题外话/补充资料: 放題時間:入座時間起計食二小時,食到個半小時就要你埋單先,價錢就分幾個時段唔同,最好打電話問問。
2012-10-28
$174.9 (晚餐)
溥燒牛肉>正<
燒蠔好好味>正<
黑椒牛仔粒>正<
埋單後送ge甜品好味
有我至愛加C汽水,老公至愛ge啤酒
  • 刺身、燒蠔,火灸壽司,
話說琴日因為有朋友生日 想係旺角食放題 咁岩又搵到依間新開的放題 所以就心郁郁想同朋友去試下我地因為預先book定位 所以一夠鐘上到去就有得入座.一坐底咩都唔理 梗係叫一大碟刺身先啦!而我最滿意既亦都係刺身 新開既放題係材料方面真係比其他舊放題好尤其係我最愛既三文魚同甜蝦 十分新鮮,,而且三文魚又厚又甜 咁既價錢食到依d三文魚 真係好滿足!!!而且我地得兩個人 寫左兩張單刺身單每張50,60件三文魚本身諗住佢唔會出足所以特登寫多d份量 但係竟然都出足!! 抵讚 好彩我地最尾都食得晒冇浪費食物姐!可能係平日既關係 人唔算好多 所以出單都好快 幾乎冇漏單!!另外不得不提既係鐵板燒 果度既鐵碟帶子好香既牛油 而且牛肉薄燒同牛柳粒唔似出面果d燒到硬晒 仲係好軟好好味 最重要既係唔會好油! 所以我都recall左2次!而另一招牌菜 焗芝士蠔熱辣辣咁上台,,好香既芝士味而且燒到金金黃黃咁 真係睇見都流口水!! 最後一人食左幾隻,雖然想再食但因為太飽食唔落.而d天婦羅又唔會好粉而且夠熱 都唔錯!!可惜既係冇試到佢地既鍋物 佢d鍋物比出面好既就係可以自己order
我地因為預先book定位 所以一夠鐘上到去就有得入座.
一坐底咩都唔理 梗係叫一大碟刺身先啦!

而d天婦羅又唔會好粉而且夠熱 都唔錯!!

可惜既係冇試到佢地既鍋物 佢d鍋物比出面好既就係可以自己order d料比你自己shibu shibu 唔似其他比一大個鍋你想飲飽你咁
其實因為間野新開有好多樣食物所以我地至少仲有3份1既食物係冇試到 所以已經諗住下兩個星期自己生日再去多一次!!試晒所有食物!!

整體黎講咁既價錢有咁既質素都真係幾滿意同驚喜 希望依間野既質素可以一路keep落去!!
题外话/补充资料: 另外一提 依間放題既侍應服務態度真係幾好!! 得閒會主動過黎問下我地有冇d咩係未到既 收碟速度都好快 而且好nice! 咁忙既放題侍應都有時間做到咁真係值得一讚!!(Y)
2012-10-24
2012-10-24 11 浏览
原本唔係想嚟呢間,但朋友話想試新嘢,無所謂啦!食物質素勁差,估唔到我咁無要求都覺得難食,見到人地推介雞亦同帶子,也是我最愛,但雞亦普通,帶子難食到難以形容,全晚只有凱撒沙律好味,我地每人食左5碟以以上。服務質素,其實係冇服務可言,全場只得一個肥仔哥哥服務最好,又肯跟進。另外,早知每人只有一小件甜品,但漏左比我地,追左成半粒鐘先有,勁唔開心。總括來說,不值得試。
原本唔係想嚟呢間,但朋友話想試新嘢,無所謂啦!
總括來說,不值得試。
2012-10-23
  • 凱撒沙律
2012-10-09 4 浏览
剛剛10:30去完點了三文魚,亦貝,北寄貝,希靈魚,甜蝦,鮑魚片...食落口冇一樣係有味道的,我食梗多間放題,冇一間食物質數會差過哩間.跟住叫敕汁煮花螺係甜的再叫串燒,全部串燒超乾,仲要冇味.再叫帶子係梅的.再叫蠔係臭的,再叫羊胺都係臭的.哩間野真係幾嚇人.丿我真係冇試過一間放題冇一樣野會令我唔會re-order.唯獨哩間令我完全佩服.一定唔會再去.......
一定唔會再去.......
2012-10-07
  • 得夭婦羅可食得下
長假最後一日想要去食放題,不過一人行去食放題總覺得怪怪的不過還是電話book了火鳥,準備一試大約6點多call入去,已告知沒位,要等到8點,那我都OK,畢竟節假日一定full的6點30抱著一試的心情先上去,一樣情況,就confirm定了8點,我就行行下去佐信和買figure同新出的game之後電話又打黎問是否介意和人share檯,我當然話OK,就上去入座,尼點安排得唔錯,夠靈活,侍應都很有禮貌甘就入座食放題la,個位系ok,唔會好迫,四下望下整個場都坐滿人,不禁慶倖如果自己非一個人應該要實等到8點后===放題方面===也許是長假最後一日,我又同人share檯(我系37號,同一對情侶share,佢地系36),跟住一路唔知被漏佐幾多單....侍應上菜又好迷茫甘,明明系我order的,36號臺女仔好大聲問系咪36號丫你睇清楚,個侍應馬上就話系呀系呀36號我地都左等右等,等唔到自己果D order的食物,從頭至尾,order了至少16張單+,見到只有大約10個碟(仲有兩張單系汽水,2個沙律),完全唔見我心愛既牛肉鐵板薄片和牛舌,仲有好多我都唔記得了,只得干坐系度飲汽水order了兩轉刺身,又未
長假最後一日想要去食放題,不過一人行去食放題總覺得怪怪的
不過還是電話book了火鳥,準備一試

===放題方面===

order了兩轉刺身,又未見蹤影,去到last order時我都幾氣下,問領班點解最早order刺身都未上,唔通比成200蚊你叫我坐系度飲2個鐘汽水咩?系咪你見我一個人黎食就蝦我ar?

之後好快刺身就上黎,唔通唔催冇野食?

最後好生氣比佐錢走人,行出旺角又去路邊食魚蛋,真系人生第一次食放題可以食到唔飽,幾差既體驗

儘管非常唔滿意service,食物方面亦要比個good

刺身都好厚,甜蝦幾鮮甜,中意既人一定會覺得好過癮,帶子亦OK
天婦羅就一定要試,粉落的正好,未炸過頭,配特製醬汁超級好味,可惜我encore了2次根本未見到,只食到一件,推薦翡翠蝦和蟹

牛油帶子都幾香,牛油味較重又好有滋味,讚

總結黎說,尼次服務叫我非常失望,如無意外不會再有下次,但食物都幾好,推薦可于非繁忙時段去食
希望服務方面可以改進,食物素質保持
2012-10-02
  • 翡翠蝦天婦羅
  • 刺身
本人住北角,爸爸住元朗,唯有找個中間點和他食餐飽嘅,上綢search了好多間,終於試試這間,幸運的食物真是好,服務態度也很好~~爸爸一路食刺身及壽司,不停說"正"呀,Tuna, Salmon, 好新鮮又厚又甜,飽片及海膽口感也很好,真抵食.難得的是我向waiter反應串燒太咸他說我幫你換咗佢!!還有牛肉鍋及雜菜鍋絕不欺場(最怕好似食剩及乞兒兜果種).火燄芝蠔正,七點入座至九點已有兩枱人慶祝生日(場面配合)這晚,不論22到60都吃待很滿意很滿足~~
本人住北角,爸爸住元朗,唯有找個中間點和他食餐飽嘅,上綢search了好多間,終於試試這間,幸運的食物真是好,服務態度也很好~~爸爸一路食刺身壽司,不停說"正"呀,Tuna, Salmon, 好新鮮又厚又甜,飽片及海膽口感也很好,真抵食.難得的是我向waiter反應串燒太咸他說我幫你換咗佢!!還有牛肉鍋及雜菜鍋絕不欺場(最怕好似食剩及乞兒兜果種).火燄芝蠔正,七點入座至九點已有兩枱人慶祝生日(場面配合)這晚,不論22到60都吃待很滿意很滿足~~
题外话/补充资料: 記得訂枱,分時段的.
2012-09-26
2012-09-21 9 浏览
本身想食吉慶的, 但BOOK左枱都仲要等好耐, 所以轉移陣地到火鳥。裝修 - 一般服務 - 除個別侍應態度麻煩, 整體很好! 有禮貌!食物:刺身 - OK, 新鮮, 寫幾多黎幾多, 唔似一般食肆慳住出刺身.. 我地一行6人2小時內食左最少5-6盤刺身呀....食到反肚 壽司 - 好味鍋物 - 不過不失燒物 - OK好味熟食 - 麻麻地, 辣酒花螺同一毫子差不多大, 焗蠔隻蠔又係迷你品種, 青口可以, 粟米原來係粟米粒, 帶子可以
裝修 - 一般
服務 - 除個別侍應態度麻煩, 整體很好! 有禮貌!

食物:

壽司 - 好味
鍋物 - 不過不失
燒物 - OK好味

题外话/补充资料: [b]值得一讚係你只要話係生日, 佢即送生日蛋糕, 會熄燈點蠟燭O個種...朋友生日食飯確實唔錯[/b]
2012-09-20
  • 刺身