2021-04-14
越南牛河食得悶悶地?加啲花膠轉轉口味你又試過未?😘🍗意大利黑醋汁蒜蓉牛油雞翼 $38聽個明就知唔簡單,驚我話最唔簡單係$38竟然有五隻雞翼,每隻都係正常size,性價比高呀!坊間好多牛油雞翼都炸得比較油膩,但呢間餐廳巧妙使用意大利黑醋中和油膩感,酸酸甜甜嘅味道更加帶出雞肉嘅香味。🐥 越式花膠惱火雞湯檬 $56湯底雞香味濃郁,有少少胡椒味,辣辣地幾好飲架。花膠索曬晒雞湯嘅味道,好好味架。我今次轉左湯檬,貪佢可以充分咁索曬啲湯,雞湯好味真係用咩麵底麵好味啊!🐷 法式咖喱豬頸肉撈檬 $58咖喱配撈夢呢個組合唔常見,但味道幾特別。尤其係豬頸肉配咖喱汁非常之夾。咖喱汁嘅份量夠曬多,可以俾你撈到成碗檬粉都有咖喱汁,而且份量又多,男士一定食得飽。📍火五越式牛肉粉專門店 (佐敦店) (佐敦)佐敦白加士街55號其昌樓地舖
🍗意大利黑醋汁蒜蓉牛油雞翼 $38
🐥 越式花膠惱火雞湯檬 $56
🐷 法式咖喱豬頸肉撈檬 $58
📍火五越式牛肉粉專門店 (佐敦店) (佐敦)
佐敦白加士街55號其昌樓地舖