2012-01-31
知道尖沙咀開左店就 滿心歡喜點了三個甜品加一柸飲品差 - 白玉抹茶水羹杯$35一見到這個,無一粒湯丸係圓架! 問姐姐,佢答"叮"出來,之後"不"上來所以唔完整!哈呢d叫曰本和菓子嗎?一點關係都聯想不到!我鼓起勇氣試一口,我即時吐出來!糊口一PAT, 正常應該係煙UN, 我只係食了2啖無再食. 一般 - 黑糖葛軟糍 $38個人口味太甜. 相信原味會好些差 - 特濃抹茶咖啡$25非常驚訝! 第一次試抹茶咖啡不是綠色, 賣相已扣分! 味道唔特別. 可以不試可以一試 - 燒紫署 $42 這個最似曰和菓子,外表不是面粉皮面包反面係糯米皮包,入口比軟煙UN,番薯就暖的,可以試。如果真的想將曰本文化來帶香港,制作可以認真小小嗎?服務水準- 差爆! 我地由於係坐TATAMI, 我地需要除鞋. 女WAITRESS既然可以用腳踢我地既鞋入個TATAMI 台底. 我真係未曾見過日本餐廳有咁既服務. 她不是對我一檯係咁, 後面個檯都係咁踢. 勁!
差 - 白玉抹茶水羹杯$35
一般 - 黑糖葛軟糍 $38
個人口味太甜. 相信原味會好些
差 - 特濃抹茶咖啡$25
可以一試 - 燒紫署 $42
如果真的想將曰本文化來帶香港,制作可以認真小小嗎?
服務水準- 差爆!
我真係未曾見過日本餐廳有咁既服務.
她不是對我一檯係咁, 後面個檯都係咁踢. 勁!