瀛豐放題料理專門店

今晚去咗銅鑼灣一間放題食晚餐,環境乾淨,服務質素良好。平日晚市6:00p.m後一位$259,cp值超高。海鮮拼盤(+148可升級)鮑魚長腳蟹的搭配是一道令人驚豔的海鮮佳品,展現鮑魚的肉質鮮嫩,口感滑順,每一口都帶著海水的鮮甜,再加上魚子醬三文魚腩刺身拼盤展現了新鮮的海味,三文魚的油脂與魚子醬的鹹香相互交融,讓每一口都充滿層次感,無疑是海鮮愛好者的夢幻之選。帶子海膽刺身(+148可升級)海膽刺身則是海鮮的極致享受。帶子的鮮甜搭配海膽的 creamy 感,讓人感受到海洋的精華。牛肉串牛肉串,肉質鮮嫩多汁,烤至微焦的外皮散發著誘人的香氣,搭配適量的醬汁,讓人忍不住一口接一口。蒜蓉帆立貝和蒜蓉生蠔蒜蓉帆立貝和蒜蓉生蠔的組合更是令人驚喜。蒜香撲鼻的帆立貝與鮮美的生蠔,兩者相輔相成,讓人回味無窮。蒜蓉的香味恰到好處。瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓

海鮮拼盤(+148可升級)

帶子海膽刺身(+148可升級)

牛肉串

蒜蓉帆立貝和蒜蓉生蠔

瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓
用餐优惠
試食活動
平時嚟銅鑼灣依間日泰放題食午市放題都係$209起,食足3粒鐘,仲要日式、泰式都有,夠晒食嚟到食刺身有12款選擇💦必食既當然係珍寶赤蝦、油甘魚、白玉貝、北海道角螺、醬油吞拿魚啦,夠晒厚切大件,好新鮮壽司、卷物、軍艦、手卷🍣超過40款選擇,特別款例如黑松露油甘魚壽司、龍蝦膏甜蝦壽司、和牛火炙壽司等等,款式係好有驚喜,size唔大件,可以試晒咁多款都得熟食有天婦羅、燒物、泰式料理,炸物有我鍾意嘅脆皮炸香蕉、炸榴槤球、大蝦天婦羅,全部嚟到都熱辣辣,好香口,特別係炸榴槤球好香榴槤味🤩泰式料理都好吸引,泰式炒雜菜幾惹味,辣椒膏炒蜆份量幾多,泰式金邊粉大份又夠熱辣辣🔥燒物就可以揀燒元貝同燒生蠔,熱辣辣即上實啱食自助區會有前菜、甜品、飲品、雪糕雪條,放題食客可以自己無限任拎‼️餐廳仲推出午市Set Lunch ,最平都係$58起,例如有壽司set、丼飯、中式飯、泰式飯餐,我就食咗個壽司set $58同埋火爆丼$75,份量都好足夠,大家午市食飯又可以多個選擇

2025-04-13 333 浏览
老友話呢間好抵, 所以今晚一起去吃晚餐我們見價錢咁平, 便加148升級至海鮮拼盤和加了六件海膽帶子, 因為老友升職, 無所謂吃毫我們未夠7時便到達, 客人不是太多, 我們便一邊吃拼盤, 一邊點餐, 開始取枱上的小食先, 小食很新鮮, 海哲, 八爪魚仔, 海帶也好好味加錢的拼盤外觀極震撼, 鮑魚很大隻, 有四件大蝦和長腳蟹是新鮮貨, 而罐內的黑魚子不腥, 仲有象拔蚌, 全部是比較有價值的海鮮, 所以這拼盤絕對超值朋友則大讚另一盤生食物, 三文魚, 生蝦等, 我沒試, 是朋友推薦的飲品櫃超多選擇, 我們選了可樂, 椰汁, 其實韓國飲品也是我心水, 下次要試多幾款點了的食物也陸續到, 職員不多但超快手,食物不停出, 也沒漏單,令食客可以不用等, 一邊吃住食物, 一邊再點食品首先提的鰻魚壽司, 茄子天婦羅, 鯖魚, 和牛壽司, 新鮮度很高之後點的泰國食品也很特別, 炒椰苗, 通菜,少辣, 這是我第一次在放題吃到的二款菜色,炸皮蛋也是第一次吃另外我也點了蝦餅,羊肉, 串燒, 也是可以的要大讚的是職員不停替我們清理放骨, 垃圾的筒, 店非常乾淨, 在現在咁多病菌的社區, 衛生是我非常注重的最後吃甜
老友話呢間好抵, 所以今晚一起去吃晚餐

另外我也點了蝦餅,羊肉, 串燒, 也是可以的

最後吃甜點是完美結束, 細細杯的雪糕是不浪費的選擇, 海鹽味是我們首選, 另外也選了雲呢拿

另外取了楊枝金露, 木糠布甸, 一般的, 希望可以多些款
2025-03-30
2025-04-11 527 浏览
再次來到這銅鑼灣這間較有特色的放題店,用一如以往的超值價格,提供多款日式及泰式食物,因此一直深受我們喜愛,也是作為慶祝特別節日的好選擇🤓✏️位置(9/10):銅鑼灣港鐵出口對面商廈,十分好找✏️環境(9/10):新店比較寛敞,玻璃窗望向街景,環境舒適✏️服務(8/10):員工相當友善,掃碼下單上菜快而準✏️食物(8/10):食物選擇夠多,質素不錯,性價比高🌟晚市放題 - 成人$259/位+升級版 (+$148/位)基本的晚市放題本身已包括180款港日泰美食,確實抵食。加配升級版更有爽滑鮮甜的海膽帶子,還有多款海鮮任食,當中包括松葉蟹腳、鮑魚、魚子醬、海蝦、象拔蚌、海螺等等,同時可以任飲生啤,絕對超值。老板娘更在開餐前送了每人一盅的足料燉湯,十分貼心🥰🍴刺身拼盤刺身拼盤船包含了多款的刺身,包括大隻肉厚的珍寶赤蝦、北寄貝、馬刀貝、北海道角螺、赤貝、三文魚、吞拿魚、油甘魚、八爪魚及鮑片,另外還有香辣爽口的泰式生蝦可以任食😘🍴前菜及涼菜青木瓜沙律、尖椒皮蛋、鹵水豬耳、口水雞、蟹肉胡麻豆腐、松葉蟹杯等多款前菜及涼菜,選擇相當多,味道亦不差😃🍴壽司款式多樣亦高貴,計有和牛火炙壽司、三文魚火炙壽司、海膽玻璃
海膽帶子

炭燒豬頸肉

🍴前菜及涼菜
辣椒膏炒蜆

🍴壽司
款式多樣亦高貴,計有和牛火炙壽司、三文魚火炙壽司、海膽玻璃蝦火炙壽司、火炙芝士魚生船、和牛火炙壽司、海膽醬火炙三文魚壽司、蟹肉蟹膏軍艦、芝士蟹籽軍艦、鵝肝帶子壽司、原條穴子壽司、軟殼蟹卷等等。手卷則有海膽甘蝦三文籽手卷及軟殼蟹手卷等,用料不計成本,性價比滿分呢🤩
天婦羅

🍴炸物
炸蝦及多款天婦羅、炸榴槤波波、芝士年糕、芝麻炸雞翼、八味黃金豆腐、脆皮炸香蕉、香酥鍋包肉,整體感覺不錯
串燒牛柳

🍴串燒
當然少不了串燒,沙爹有串燒牛柳、串燒雞肉及串燒豬柳,肉質夠嫩滑,味道不差。另外有泰式魚露燒蝦,帶有泰式風味很開胃😉
乾炒泰式金邊粉

泰式肉碎包
🍴泰式料理
泰式小炒同樣出色,泰式鹵水豬手、泰式肉碎包、飛天炒通菜、炭燒豬頸肉、辣椒膏炒蜆、麻辣小龍蝦、甘葉香蒜炒墨魚鬚、泰式蝦餅、泰式魚餅等等,可謂應有盡有,還有乾炒泰式金邊粉及干炒燒汁雞柳烏冬等泰式主食,泰式小炒的質素更是堪比泰國菜館呢😄
冬蔭公蝦湯

🍴湯品
有鮮甜魚香味的香茜三文魚湯,以及充滿泰式風味、香辣味濃的冬蔭公蝦湯😊
飲品

🍴飲品
冰櫃內有幾款啤酒及多種品牌汽水及飲品選擇,應該可以滿足所有的客人吧☺️
韓國雪條

🍴甜品
自取幾款雪條及雪糕,更有太太最喜歡的韓國雪條呢💪

🏠瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)
📬地址:銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓
冬蔭公蝦湯
飲品
韓國雪條
2025-04-09 274 浏览
瀛豐放題料理專門店是一家以日式、泰式料理為主的放題餐廳,亦有午市set lunch供應!方便打工一族!而放題入面有好選擇的刺身、壽司、炸物、燒物及泰式菜餚,並可升級任食生蠔、海膽帶子等海鮮,性價比高!刺身、壽司、炸物、泰式料理等。刺身新鮮厚切,叫左三文魚、油甘魚及珍寶赤蝦,重有泰式菜餚特別推介辣椒膏炒蜆、飛天通菜重有一個好特別蟹杯,底層係壽司飯,上面鋪滿蟹膏,蟹籽、蟹肉和蟹鉗 還有很多燒物可以選擇例如 雞翼,豬頸肉煙靭嘅魷魚,每樣燒物非常香口食到最後梗係要食埋甜品店內提供多款選擇,如Tiramisu、布丁、糯米糍等,還有雪糕櫃供應多種雪糕及雪條。

放題入面有好選擇的刺身壽司、炸物、燒物及泰式菜餚,並可升級任食生蠔、海膽帶子等海鮮,性價比高!

刺身壽司、炸物、泰式料理等。刺身新鮮厚切,叫左三文魚、油甘魚及珍寶赤蝦,重有泰式菜餚特別推介辣椒膏炒蜆、飛天通菜

久久一段時間無食放題, 今晚平日相約朋友大拆一餐位於銅鑼灣鬧市的"瀛豐"位置極佳 , 地鐵站一出30秒對面馬路樓上舖就到, 獨位3樓全層樓底夠高, 空間感好夠, 餐廳地方大, 環境舒適, 坐得都舒服, 2人入座更安排左4人卡位因為6點正入場 , 並未滿座 , 到7點已全場滿座餐廳一部份以QR Code📱落單, 另一部份前菜小食則是自助區, 飲品區則是幾個大櫃自選, 甜品雪糕區選擇亦不少時段是平日星期一 6:00PM $259除了基本, 還額外加購$149/位  升級版兩盤海鮮拼盤頭盤是重中之重誠意十足 , 巨鮮帶子夾心海膽 十分衝擊味蕾 , 豪華刺身拼盤及魚子醬 鮑魚魚子醬回本之選 , 真鮑魚非素鮑魚, 放題非常罕有 , 並首推三文魚腩好出色 肥美入味即溶又鮮味至極 , 牡丹蝦好大條好多肉 蝦頭膏多赤身味美新鮮 無乜腥味 , 長腳蟹鮮甜d肉唔霉而無限任點重點點名的有:刺身大多足料兼厚身象拔蚌刺身 肉質爽口彈牙牛柳及 雞肉串燒 天婦羅 即叫即燒  肉質鮮嫩 好惹味燒生蠔 自家調配的醬汁 即叫即燒 生蠔肥美可口各款特色花之戀, 有mix魚子醬, 沙律, 海膽 , 值得一讚壽司飯細細舊, 良
久久一段時間無食放題, 今晚平日相約朋友大拆一餐
因為6點正入場 , 並未滿座 , 到7點已全場滿座
時段是平日星期一 6:00PM $259
除了基本, 還額外加購$149/位  升級版兩盤海鮮拼盤
赤身味美新鮮 無乜腥味 , 長腳蟹鮮甜d肉唔霉
而無限任點重點點名的有:
刺身大多足料兼厚身
象拔蚌刺身 肉質爽口彈牙
牛柳及 雞肉串燒 天婦羅 即叫即燒  肉質鮮嫩 好惹味
燒生蠔 自家調配的醬汁 即叫即燒 生蠔肥美可口
各款特色花之戀, 有mix魚子醬, 沙律, 海膽 , 值得一讚壽司飯細細舊, 良心地唔會諗住用飯質飽你
七味雞軟骨 , 炸雞翼, 泰式燒豬肉 , 椒鹽豆腐   在炸物燒物 中尤其出色 全部新鮮
榴槤炸彈, 榴槤重擊口腔內爆發
燒元貝 鮮味十足
泰式料理方面 亦做出超額放題的質素 , 我地叫咗冬陰功同炒通菜 , 充滿鑊氣及正宗泰式風味
甜品方面推介要試 海鹽味雪糕 奶滑甜甜

食完搭車返去差d飽到嘔, 呢個價錢絕對無投訴啦 , 大胃王如果嫌唔夠時間食 建議午市時段黎可食足3粒鐘 , 價錢又平
2025-04-05 358 浏览
忽然之間好想食刺身,而我覺得最經濟實惠去食刺身的地方,莫過於日式放題。於是我和老公來到位於銅鑼灣的瀛豐放題料理專門店。難得一次,我哋要咗個升級凍海鮮😗這裡的刺身真的冇得彈,一般放題有的刺身他們都有,刺身都好新鮮。而且這個價錢,竟然可以食到原盒上的魚子醬和分量十足的海膽帆立貝,出面放題我未見過,真係抵食的奢華又美味的享受!✨🍣食完刺身之後,我就開始享受其他唔同種類嘅食物,包括火炙、串燒、湯、炸物等,種類繁多,而且嘢食送上嚟都熱辣辣。而喺雪糕方面,餐廳還提供了本地品牌可可貝妮的雪糕,特別是藍色的海鹽味,口感非常有特色,甜中帶鹹,讓人一試難忙!如果你喜歡刺身和放題,快來和家人朋友一起體驗吧!🥳#放題 #銅鑼灣美食 #魚子醬 #海膽 #帆立貝 #雪糕 #親子餐廳 #美味分享

如果你喜歡刺身放題,快來和家人朋友一起體驗吧!🥳

2025-04-05 352 浏览
終於有機會,黎到銅鑼灣依間日泰放題店食餐好嘅😚 餐廳環境明亮寛敞,坐得好舒服👍 枱面夠曬闊,一口氣叫多d 野食都夠擺🤣 刺身壽司選擇勁多❤️ 刺身有必備嘅三文魚、希靈魚、赤蝦、鮑片、魷魚、帆立貝等等😍 全部厚切又大件,色澤明亮鮮美😆 超高質👍 壽司除了經典嘅件裝,仲有卷物、軍艦、手卷等等🤗 款式包羅萬有,每樣叫一件足足有三大盤😆 絕對飽到上心口喲😎 熟食有大量嘅日式泰式地道美食提供✅ 炸物有脆皮炸香蕉、蝦餅、魚餅,串燒豬、牛、雞樣樣齊👍 天婦羅有大蝦、日本薯仔、溫室南瓜、皇帝蟹棒❤️ 精選小炒有和味一口牛、甘葉香蒜炒墨魚鬚、燒元貝等等🤩 全部都好大碟好足料🌟 超級抵食😘 自助區內設有前菜、甜品同埋飲料專櫃❤️ 供客人無限任取🤗 選擇多樣化📍 保證有一款啱心水☺️ 🐧❣️ 餐廳午市仲有Set Lunch 提供✅ 性價比超高🙂‍↕️ 有興趣不妨一試❤️‍🔥

午餐
2025-04-04 367 浏览
呢到升級凍海鮮是任食😍😍其實兩個人食 剩係頭盤凍海鮮都好頂肚而且一盤已經多款仲有鮑魚!!好奢華既歡迎菜式每一款份量唔少而且爽口鮮美隻鮑魚都大大舊厚實入味-我最欣賞係香港既名牌雪糕!其中沖繩鹽係我最愛 去親放題任食其實少見到一見到我一定先食雪糕幾杯之後先慢慢食其他呢日我有啲狀態不佳所以只係食左兩杯😟-之前見呢到有蟹任食食仲好正一直想黎終於有時間過黎果然幾好價錢本身都唔覺貴黎埋覺得食物質素價錢係好抵食特別3-4 個人一齊黎因為剩係任食凍海鮮兩盤都回曬本
呢到升級凍海鮮是任食😍😍
其實兩個人食 剩係頭盤凍海鮮都好頂肚
而且一盤已經多款仲有鮑魚!!
好奢華既歡迎菜式
每一款份量唔少而且爽口鮮美
隻鮑魚都大大舊厚實入味
我最欣賞係香港既名牌雪糕!
其中沖繩鹽係我最愛
黎埋覺得食物質素價錢係好抵食
特別3-4 個人一齊黎
因為剩係任食凍海鮮兩盤都回曬本

2025-04-04 441 浏览
被好多網站廣告吸引!終於有時間嚟試試!星期四中午十一點多嚟到!職員比大卡位我哋兩個.話可以出去取飲品及小食.十二點掃QR曲點食物!我哋㨂普通放題...刺身,壽司,巻物,都係大文大路..每樣都點了少少..刺身三文魚厚度切得適中.油甘魚夠厚,兩樣都新鮮.事關有厚度,口感唔錯.虎蝦刺身都唔錯夠大隻!壽司當然都叫少少寫泰式食物即管每樣都試.餐牌有兩種湯都有柯打..冬陰功湯酸酸地好飲.我哋仲番叫.至於魚湯就麻麻...美極炒蝦放上枱已經好香!確實香口兼彈牙.有重叫!!!焗蠔焗元貝濃郁蒜蓉味!每樣食物都有柯打!!總結嚟講種類唔算多!普通放題收209 加一一分錢一分貨!唔算好低,屬於中上!想有靚食物要升級價錢!服務員不停收枱面!唔會因為食平價放題而不滿態度考慮呢樣緊緊給一個好評當日中午全場估計得三成客!得兩三枱食放題!!另外幾枱係食午市定食!番轉頭機會一半一半!
被好多網站廣告吸引!
終於有時間嚟試試!
星期四中午十一點多嚟到!
職員比大卡位我哋兩個.
話可以出去取飲品及小食.
十二點掃QR曲點食物!
我哋㨂普通放題...
刺身,壽司,巻物,都係大文大路..
每樣都點了少少..
刺身三文魚厚度切得適中.
油甘魚夠厚,兩樣都新鮮.

事關有厚度,口感唔錯.
虎蝦刺身都唔錯夠大隻!

壽司當然都叫少少

寫泰式食物即管每樣都試.
餐牌有兩種湯都有柯打..
冬陰功湯酸酸地好飲.
我哋仲番叫.至於魚湯就麻麻...
美極炒蝦放上枱已經好香!
確實香口兼彈牙.有重叫!!!
焗蠔焗元貝濃郁蒜蓉味!

每樣食物都有柯打!!
總結嚟講種類唔算多!
普通放題收209 加一
一分錢一分貨!
唔算好低,屬於中上!
想有靚食物要升級價錢!
服務員不停收枱面!
唔會因為食平價放題而不滿態度
考慮呢樣緊緊給一個好評
當日中午全場估計得三成客!
得兩三枱食放題!!
另外幾枱係食午市定食!
番轉頭機會一半一半!
2025-04-03 613 浏览
銅鑼灣呢間放題任食,午市放題超級抵食,唔使$200 ,超多食物種類,有壽司、海鮮、多款熟食、甜品、飲品任飲,而且餐廳環境好好,坐得好舒服,三個鐘任食,普通食個lunch set都要$100 ,性價比好高食物質素樣樣都唔錯,特別鍾意以下幾樣火炙腐皮三文魚🍣船呢款三文魚船好好味,用火炙燒過,好香炭燒味,上面鋪咗兩塊好厚身嘅三文魚,加埋甜甜地嘅腐皮,好好味!牛柳串燒串燒都唔好味,有牛味,火候處理得啱啱好燒元貝元貝好大粒,而且食落都新鮮,咬開幾有汁,任食嚟講質素算唔錯👍🏼

食物質素樣樣都唔錯,特別鍾意以下幾樣

火炙腐皮三文魚🍣船

牛柳串燒
串燒都唔好味,有牛味,火候處理得啱啱好

燒元貝
2025-04-03 559 浏览
銅鑼灣瀛豐放題料理專門店,一坐低就以刺身拼盤作為開始,份量充足且精緻,鮮美既三文魚、珍寶赤蝦、油甘魚、希靈魚等種類應有盡有,品質一流,入口即化,讓人對接下來既極品海鮮拼盤充滿期待。升級版極品海鮮拼盤係整個放題既亮點,其豪華程度絕對值得品味,內含整盒魚子醬、長腳蟹、鮑魚、東風螺、海蝦等,擺盤精美且富有層次感,每一口海鮮都帶有鮮甜的滋味,仿佛將大海的味道濃縮在口中,特別係海膽帶子,鮮嫩而多汁,令人回味無窮。其他菜式則採取QR code點餐且無限量供應的模式,選擇範圍廣泛,包括泰式美食、炸物、燒物、壽司、天婦羅及多款熱食,燒物部分特別值得一提,無論係燒生蠔還是燒元貝,都是烹調得當、風味十足。總結,餐廳食材品質高、選擇多樣化及周到的服務,絕對係放題愛好者不可錯過既選擇。

• 珍寶赤蝦
  • 三文魚刺身
  • 泰式燒生蠔
  • 海膽帶子
  • 泰式燒元貝
2025-04-01 1047 浏览
喺IG見到呢間放題條片,拍到好似好正好抵食咁,點知完美中伏,所謂嘅鮑魚、長腳蟹、帶子海膽嘅選擇,原來全部都要另加百幾蚊位先可任食,加錢都算,嘢食嚟到完全同相/影片兩回事,三個字:唔新鮮!尤其是款帶子夾海膽刺身,帶子乾爭爭,海膽一Pat pat咁呈暗泥黄色,加咗放題錢雖然可以任食,但食咗一件完全唔想再點😖其他刺身同壽司都係非常一般,唔覺得特別好味同新鮮,花之戀壽司做到比一格手指公仲細,雖然話怕浪費但都唔使整到咁迷你啊?熟食仲離譜,燒生蠔好細隻都燒得唔熟同腥嘅,燒羊腩又騷又乾,鰻魚炒飯好油好重味,同店員反映毫無反應,算係最好味啲嘅只有幾款泰式食物如炸蝦餅、串燒同炒椰菜苗,咁食呢啲唔使俾咁嘅價錢啦!😪雖然呢間放題價錢唔算貴,但質素係咪可以做到咁低呢?食完嬲到連相都冇影到,真係好後悔冇留証😤😤
其他刺身壽司都係非常一般,唔覺得特別好味同新鮮,花之戀壽司做到比一格手指公仲細,雖然話怕浪費但都唔使整到咁迷你啊?
2025-03-26 910 浏览
瀛豐放題料理專門店😍位於銅鑼灣駱克道一出地鐵就見到對面馬路搞港日泰料理 有成180款菜式 另外酒水未計😹😹😹海鮮刺身刺身盤可點一次賣相很吸引,特別係三文魚腩超肥美手機落單個Menu水蛇春咁長碌到大西洋咁多嘢點試得晒 特別在於佢每款食物都做到好迷你呢件可能係我見過最可愛嘅花之戀款式多份量少可以比你不㫁試,絕不呃稱有心意二三百蚊價錢仲有埋魚子醬比你真係連碟都奶埋泰式方便仲有金邊粉 豬頸肉 炸蛋 炸焦啲冷門菜都食到金邊粉都係即炒 熱辣辣另外都有叫佢嘅串燒,燒薯仔亦都非常好食,都係即刻叫即刻做!再加埋少少調味,令到成個口感更加好食!我都叫咗炒大硯,非常有鑊氣同埋有風味,大大隻硯,非常好味!甜品飲品都豐富 有成個櫃任選 雪糕有好多種味道 都算唔錯吖@yingfeng_food銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓10/F, Kyoto Plaza, 491-499 Lockhart Road
瀛豐放題料理專門店😍位於銅鑼灣駱克道
一出地鐵就見到對面馬路
搞港日泰料理 有成180款菜式 另外酒水未計😹😹😹
海鮮刺身刺身盤可點一次
賣相很吸引,特別係三文魚腩超肥美
手機落單個Menu水蛇春咁長碌到大西洋
咁多嘢點試得晒 特別在於佢每款食物都做到好迷你
呢件可能係我見過最可愛嘅花之戀
款式多份量少可以比你不㫁試,絕不呃稱有心意
二三百蚊價錢仲有埋魚子醬比你
真係連碟都奶埋
泰式方便仲有金邊粉 豬頸肉 炸蛋 炸焦啲冷門菜都食到
金邊粉都係即炒 熱辣辣
另外都有叫佢嘅串燒,燒薯仔亦都非常好食,都係即刻叫即刻做!
再加埋少少調味,令到成個口感更加好食!
我都叫咗炒大硯,非常有鑊氣同埋有風味,大大隻硯,非常好味!
甜品飲品都豐富 有成個櫃任選 雪糕有好多種味道 都算唔錯吖
@yingfeng_food
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓
2025-03-19
2025-03-26 634 浏览
滿滿輕鬆的泰日放題,自助區食物種類多,有啤酒,也有泰國,韓國選擇飲品,棒前菜沙律小吃之選擇多,有中華沙律,小蕃茄,木耳等,有解膩作用選擇方面多款,罕有地出現泰國菜,朋友愛吃泰菜,創新感滿滿飲品多款選擇,不怕沒選擇,清香滿滿刺身三文魚,希靈魚,赤蝦,鮑片,魷魚。非常新鮮,出單快,份量厚切又大件壽司創意之卷物️,滿滿特別。軟殼蟹蟹子卷鮮味滿,最特別是吃下去蟹肉肉汁滿滿,棒熟食提供了泰國的燒生蠔,蒜蓉滿滿,棒手卷也是很高水準,可以一試喔炸物和熟食中,魷魚好吃,香濃。擺滿食物,炸物,小吃,食物選擇多,自助下單不怕麻煩了醬汁熱辣辣,肥美厚肉天婦羅盛盒天婦羅炸粉薄身,脆口金黃炸蝦餅香濃,蝦餅份量多,驚喜炮製人氣之店,非常多款式食物朋友選了非常多的食物,滿滿質素放題餐廳,非常棒!

選擇方面多款,罕有地出現泰國菜,朋友愛吃泰菜,創新感滿滿

飲品多款選擇,不怕沒選擇,清香滿滿

刺身

壽司

熟食
提供了泰國的燒生蠔,蒜蓉滿滿,棒

手卷
也是很高水準,可以一試喔

炸物和熟食中,魷魚好吃,香濃。

擺滿食物,炸物,小吃,食物選擇多,自助下單不怕麻煩了

醬汁熱辣辣,肥美厚肉

天婦羅盛盒
天婦羅炸粉薄身,脆口金黃

炸蝦餅
香濃,蝦餅份量多,驚喜炮製

人氣之店,非常多款式食物

朋友選了非常多的食物,滿滿質素放題餐廳,非常棒!