瀛豐放題料理專門店

呢間位於銅鑼灣的瀛豐放題料理專門店提供超過180款日式、泰式和港式料理的放題選擇,讓您與家人或朋友一同享受美食😋港日泰料理放題包括3小時任食任飲  $209🤩冷盤自取區:品嚐到麻辣帶子裙邊沙律、凍瀨尿蝦、味付螺肉、芝麻八爪魚、泰式酸辣手撕雞和泰式酸辣鳳爪,全部開胃又清新前菜😆新鮮刺身:珍寶赤蝦,超大隻赤蝦又鮮甜,蝦膏更是爆多,讓人食唔停口🤤加埋任點由日本直送的新鮮刺身包括三文魚、油甘魚、吞拿魚、劍魚腩、甜蝦、希靈魚、帶子和北寄貝😁其他美食:還有點左海膽醬火灸蟹棒壽司、芝味炸蝦卷、軟殼蟹卷、芝士鰻魚卷、花之戀壽司、蟹肉沙律花之戀、一口海膽壽司、海膽甘蝦三文籽手卷、腐皮壽司、海膽玻璃蝦火灸壽司😍   甜品蛋糕、雪糕櫃,芒果布甸和海鹽雪糕、最喜歡韓國牌子哈蜜瓜雪條,食到飽飽!!

港日泰料理放題包括3小時任食任飲 [一至四] $209🤩

2024-07-25
午餐
2024-07-26 538 浏览
瀛豐放題同其他放題有些不同,是除了日式之外,還提供泰菜。晚市任食2小時是二百多元,視乎幾多點鐘入場。有幾個Level 可以再upgrade,分別是生啤/海膽帶子/海鮮。最貴加$148 任食任飲升級版,升級凍海鮮任食性價比高,因為升級後除了任食凍海鮮外,還任食原本$28件的海膽帶子,兩款生啤都任飲。海膽帶子勁推,帶子大粒,海膽鮮甜。而凍海鮮盆仲有魚子醬同蟹腳,魚子醬仲係原罐俾你一人一罐,一啲都唔鯹,咸咸香香的。醬油鮑魚都好好食。就算唔upgrade ,佢本身放題都好多刺身可以揀。刺身叫幾多俾幾多唔會孤寒,而且好新鮮。啲刺身蝦大到不得了,食咗5-6隻。泰式食物方面,試咗冬陰功,蝦餅,魚餅仲有肉碎生菜包,又煮得唔錯,同泰菜館差不多。甜品方面我就推介Tiramisu ,細細杯又唔會太甜,夠creamy。
瀛豐放題同其他放題有些不同,是除了日式之外,還提供泰菜。

刺身蝦大到不得了,食咗5-6隻。

瀛豐放題料理專門店 📌銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓晚市放題$259@1+$148@1升級海鮮拼盤&海膽帶子無限追加任食刺身特別鍾情三文魚腩厚切夠肥美其他都係新鮮😉海膽帶子好甜、夠新鮮😝海鮮拼盤入面有象拔蚌、鮑魚、魚子醬、雪場蟹腳、凍蝦、凍青口etc所有海鮮都非常爽口彈牙、鮮甜呢個價錢好抵食講真淨係食海鮮都夠本🤭但我M come始終想食一食熱食呢到基本上有齊唔同食物刺身、手卷、天婦羅、燒物、壽司、軍艦、炸物、燒物等等自助吧仲有前菜小食、飲品、甜品、雪糕任拎估唔到銅鑼灣居然有間CP值咁高嘅放題🤩⭐️Rumple港女評分⭐️味道: 4.5/5環境: 5/5服務: 4/5抵食: 5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢個港女代你試盡香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 #香港平食 #香港平民美食 #香港平價美

📌銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓

晚市放題$259@1
+$148@1升級海鮮拼盤&海膽帶子無限追加任食

刺身
特別鍾情三文魚腩厚切夠肥美
其他都係新鮮😉

海膽帶子
好甜、夠新鮮😝

所有海鮮都非常爽口彈牙、鮮甜
呢個價錢好抵食
講真淨係食海鮮都夠本🤭

但我M come始終想食一食熱食
呢到基本上有齊唔同食物
刺身、手卷、天婦羅、燒物、壽司、軍艦、炸物、燒物等等

自助吧仲有前菜小食、飲品、甜品、雪糕任拎
估唔到銅鑼灣居然有間CP值咁高嘅放題🤩

⭐️Rumple港女評分⭐️
味道: 4.5/5
環境: 5/5
服務: 4/5
抵食: 5/5

代你試盡香港好食好用嘅🤩

#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 #香港平食 #香港平民美食 #香港平價美食 #平民小食 #週末好去處 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣美食推介 #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣餐廳

2024-07-25 545 浏览
坊間少見之🇯🇵日式放題✖️🇹🇭泰式放題🍝🥙🌮🍢🍖🍗銅鑼灣區人氣放題餐廳🏩任食日式同泰式美食超過1️⃣8️⃣0️⃣款🙆🏻‍♀️刺身、壽司、天婦羅、泰式小食、甜品等,仲可以升級加配鮮味食物及啤酒🍺兒家《午市3小時放題超級優惠價💲2️⃣0️⃣9️⃣/位》做到7️⃣月咋😋逢星期一至四午市 12:00-15:00五、六、日公眾假期假期前夕加💲2️⃣0️⃣放題最強升級優惠:松葉蟹腳🦀凍鮑魚凍螺、象拔蚌刺身、凍蝦🦐全部任食!好受歡迎嘅海膽帶子刺身都係任食!仲有Hoegaarden生啤、Stella 生啤任飲🍺加💲1️⃣4️⃣8️⃣仲可以立即升級,極品海鮮🍤刺身🍣加拿大海膽帶子🍥Hoegaarden、Stella生啤🍺全部任飲任食,每位升約仲要即刻送每人一盒魚子醬😱瀛豐放題料理專門店 📍地址︰銅鑼灣駱克道491-499號 京都廣場3樓全層#海鮮控 #日式放題 #泰式放題 #極速回本 #生啤 #瀛豐放題料理專門店 #海鮮 #魚子醬
坊間少見之🇯🇵日式放題✖️🇹🇭泰式放題🍝🥙🌮🍢🍖🍗
銅鑼灣區人氣放題餐廳🏩任食日式同泰式美食超過1️⃣8️⃣0️⃣款🙆🏻‍♀️刺身壽司、天婦羅、泰式小食、甜品等,仲可以升級加配鮮味食物及啤酒🍺

咋😋

逢星期一至四午市 12:00-15:00
五、六、日公眾假期假期前夕加💲2️⃣0️⃣

📍地址︰銅鑼灣駱克道491-499號 京都廣場3樓全層

2024-07-22 812 浏览
上次試過後,覺得這裡的泰式料理好味,所以帶朋友再來,當日的晚飯時段,全場爆滿,沒有訂位的話,或者未必安排到。我們選了升級版放題,任食凍海產丶海膽帶子,任飲兩款生啤,海鮮拼盤很豐富,還有兩盒魚子醬,整個擺盤很吸引!刺身拼盤同樣豐富,每款都是厚切,而且可以無限追加,尤其喜歡珍寶赤蝦丶油甘魚丶希靈魚幾款冷盤小食可自取,想不到的竟有椒麻魚皮,還有爽脆海蜇頭,百吃不厭。除了日式料理,重點推介這𥚃的泰式食品,飛天炒通菜丶辣椒膏炒蜆丶冬陰公湯,都很惹味甜品櫃有布甸丶蛋糕丶啫喱丶糯米磁丶豆腐花等,雪糕有幾種口味,飲品選擇都不算少呢

瀛豐放題料理專門店 Eihou Ryouri📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓愛覓食嘅好友又帶我去食好嘢,食今年第一餐放題。我呢位朋友果然眼光獨到,揀咗間地點方便、款式多元、質素有保證嘅放題專門店,同我慶祝生日。瀛豐提供接近200款港式、日式同泰式美食,如其名一樣豐盛。我哋喺星期六6點前入座,人頭唔洗$250,加上訂位有88折優惠,可以豪啲加$148追加海鮮拼盤、任食海膽帶子同任飲啤酒,非常超值!多謝好友悉心安排,用餐2個鐘頭完全無靜落嚟嘅時候,食得好開心! 💰$239/一人晚市放題 🍽️我十分推介大家俾多$148追加享用每件$28嘅任食海膽帶子同價值$388嘅海鮮拼盤!唔好以為用咁平嘅價錢加配,質素一定唔荒好,事實係餐廳用心選材,海鮮新鮮上乘,而且擺盤精美,完全物超所值!海膽帶子 🐚每隻帶子都相當厚肉,肉質軟嫩帶點爽口,中間夾滿鮮甜甘香嘅海膽,呢個咁新穎嘅配搭,令人一食愛上!海鮮拼盤 🍱拼盤提供六款鮮美食材,當中最吸睛嘅一定係魚子醬同長蟹腳。魚子醬帶淡淡嘅鹹味,粒粒飽滿,口感細膩富層次;長蟹腳則清甜富蟹香,兩者同樣滋味。雖然拼盤嘅presentation真係好靚好特別,但大家記
瀛豐放題料理專門店 Eihou Ryouri
📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓

[價錢 Price]
💰$239/一人
晚市放題 🍽️

海膽帶子 🐚

海鮮拼盤 🍱
拼盤提供六款鮮美食材,當中最吸睛嘅一定係魚子醬同長蟹腳。魚子醬帶淡淡嘅鹹味,粒粒飽滿,口感細膩富層次;長蟹腳則清甜富蟹香,兩者同樣滋味。雖然拼盤嘅presentation真係好靚好特別,但大家記得唔好掛住打卡,否則啲冰溶得太快,就會水浸成河,浸濕啲食物,要小心留意!

壽司刺身 🍣
多款美食當前,胃口比較細嘅我只係點選咗4款口味嘅花之戀試試。分別有一般普通口味、龍蝦沙律口味、蟹肉沙律口味同雙色拖羅蓉口味。我自己覺得四款口味各有千秋,共通點就係好味,反正份量細細,大家不妨一次過點晒四款!

餐廳提供多達12款刺身,款款都鮮味十足。最得我歡心嘅非三文魚腩莫屬,厚切嘅三文魚富有油香,口感味道比一般三文魚豐富,帶皮位置魚脂更豐厚,滿足感爆棚!

松葉蟹杯 🦀
小小一杯裝滿壽司飯、蟹膏、蟹肉同蟹籽,可一次過品味松葉蟹各個部位,又唔怕會太飽肚,真係正!
  • 飲品
  • 壽司
  • 泰式燒元貝
日日返工辛苦工作了一星期,決定在星期五吃得好一點,安撫一下身心,想食碗刺身丼飯,原來這裏中午也有定食,而且地點很方便,餐廳的座位舒適而且不會太密集服務員的態度也是超好,玻璃窗有自然光淺好舒服因為我晏少少嚟所以同另外一班朋友分開坐揀咗呢個「北海道海鮮丼」$78真係超值 平時呢個份量嘅海鮮丼最少要$150以上 帆立貝夾住三文魚子 雙重口感因為餐廳本身係做放題所以刺身質素好好 夠晒新鮮已經不少身邊的朋友推介可能唔多人知道大家都唔知道原來呢度有咁抵嘅定食而且唔使迫 基本上都唔使點排隊隻蝦超大隔籬枱嘅朋友就係食放題 (最衰都係我遲到)海膽壽司必食刺身每一款都係勁新鮮下次一定要早啲去芝士年糕都係必食 每次都會食一粒燒生蠔好大粒

服務員的態度也是超好,玻璃窗有自然光淺好舒服

因為我晏少少嚟
所以同另外一班朋友分開坐
揀咗呢個「北海道海鮮丼」
$78真係超值 平時呢個份量嘅海鮮丼最少要$150以上

可能唔多人知道
大家都唔知道原來呢度有咁抵嘅定食
而且唔使迫 基本上都唔使點排隊

隻蝦超大

隔籬枱嘅朋友就係食放題 (最衰都係我遲到)
海膽壽司必食

刺身每一款都係勁新鮮
下次一定要早啲去
芝士年糕都係必食 每次都會食一粒

燒生蠔好大粒

• 北海道刺身丼
2024-07-20 426 浏览
很久沒有吃放題了,今晚就放縱一下,到位於銅鑼灣的「瀛豐放題料理」吃晚餐。可幸的是我們到達的時候尚早,很多位置任我們選。入座一會兒後,便發覺人客絡繹不絕,要排隊等位。可想而知食物有質素保證了。晚市放題$259 一位,我們加了$148升級海鮮拼盤+海膽帶子,而且還可以無限追加。海膽帶子爽甜的日本帶子夾着新鮮嘅海膽,不用蘸醬油已十分鮮味。還可以無限追加。海膽十分新鮮,味道甜美,帶子很爽口彈牙。夾在一起非常好吃。極上海鮮拼盤包括魚子醬、凍鮑魚、蟹腳、凍蝦、凍青口等海鮮。最好味矜貴的當然是鮑魚、象拔蚌、魚子醬和雪場蟹腳了!蟹腳非常鮮甜,而且肉質非常豐滿!魚子醬有淡淡的海水鹹香味。象拔蚌入口非常爽口!所有海鮮都非常鮮甜美味,肉質爽口彈牙。這個價錢實在值得。自助冷盤小食區有麻辣魚皮、八爪魚、螺、海蜇等基本日式冷盤小食。種類很多,無奈肚皮不爭氣,只可揀些最愛吃的小食來吃。刺身拼盤賣相非常漂亮,還有乾冰和乾花等裝飾。看得出廚師很有心機擺放食材。全部海鮮都非常新鮮,有希靈魚、三文魚腩、蝦、鮑片、油甘魚刺身、馬刀貝刺身、北海道角螺、赤貝等。每一件海鮮入口都彈牙鮮味。其中三文魚腩尤其出色,而且充滿油香。日本甜

海膽帶子

極上海鮮拼盤

自助冷盤小食區

刺身拼盤
賣相非常漂亮,還有乾冰和乾花等裝飾。看得出廚師很有心機擺放食材。全部海鮮都非常新鮮,有希靈魚、三文魚腩、蝦、鮑片、油甘魚刺身、馬刀貝刺身、北海道角螺、赤貝等。每一件海鮮入口都彈牙鮮味。其中三文魚腩尤其出色,而且充滿油香。日本甜蝦非常甘甜,馬刀貝刺身亦十分爽口彈牙。

熟食
我們也點了一些熟食,全部都是熱辣辣上枱的。如炭燒豬頸肉、一口泰式燒生蠔、辣酒煮花螺、辣椒膏炒蜆、泰式燒元貝等。充滿泰式風味,十分惹味。

壽司
壽司也是必點了。這裏的壽司細細件,讓人可以有更多選擇。鵝肝帶子壽司、一口海膽壽司、黑松露油甘魚壽司、龍蝦膏甜蝦壽司、醬油吞拿魚刺身、泰式生蝦等,很多選擇。

甜品
甜品種類非常多,有自家製甜品如啫喱、果凍、tiramisu、芒果布甸、木糠蛋糕、豆腐花等,還有韓國牌子的雪糕雪條。
這一餐十分滿足,讓舌頭感動了有很多遍。
2024-07-19 428 浏览
銅鑼灣這間放題性價比相當高。晚市放題每位$259,食物款色十分多。加$148仲有任食海鮮拼盤同海膽帶子!海膽帶子十分鮮甜,瘋狂加單。海鮮拼盤好震撼,裡面超多不同海鮮,當中鮑魚味調得不錯,很彈牙。另外竟然仲有魚子醬呢d高級既食材。刺身選擇也很多,我們差不多每款都點了。當中最愛三文魚腩,充滿油香。另外刀馬背爽脆鮮甜!另外其他前菜、熟食和飲品等的選擇都十分多,意想不到還有泰國菜選擇。以這個價位,整體相當滿意!

另外其他前菜、熟食和飲品等的選擇都十分
多,意想不到還有泰國菜選擇。以這個價位,整體相當滿意!
1996 浏览
2024-07-15
👩🏻‍❤️‍👨🏻瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)🐾地點:📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓▶️銅鑼灣站C出口💰人均 $68#hkcoupleeatplaysleepfood午市定食之選✨🍣火炙三文魚丼—$68✨鮮嫩唔腥🥰入口即溶✅燒得好香,飯多實夠食!(8.4/10)🐟酸菜魚片飯—$68✨湯底夠曬開胃🥰酸菜藤椒糖足料✨魚片鮮嫩爽口,撈飯一流!(8.3/10)三小食任食放題😱:(平日午市$209;晚市$259)🍤刺身:✅三文魚、帶子、赤蝦樣樣齊🍣壽司:✅有五種花之戀口味,花之戀控必試🥓泰色燒烤:✅雞肉、牛柳、豬肉都有!🫔炸物:✅當然唔小得天婦羅🍩甜品:✨有齊蛋糕雪糕🥰多款——個人評評分❤️:8.4/10性價比💸:7.7/10環境📷:8/10服務🕴️:8/10回頭🤓:會總結:放題三小時任食呢個價錢性價比好高🤩近日出左午市定食,係銅鑼灣唔洗$70就食到😌不妨一試✨
👩🏻‍❤️‍👨🏻瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)
🐾地點:📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓
▶️銅鑼灣站C出口

💰人均 $68
#hkcoupleeatplaysleepfood

午市定食之選✨
🍣火炙三文魚丼—$68
✨鮮嫩唔腥🥰入口即溶
✅燒得好香,飯多實夠食!
(8.4/10)

🐟酸菜魚片飯—$68
✨湯底夠曬開胃🥰酸菜藤椒糖足料
✨魚片鮮嫩爽口,撈飯一流!
(8.3/10)

三小食任食放題😱:(平日午市$209;晚市$259)
🍤刺身:✅三文魚、帶子、赤蝦樣樣齊
🍣壽司:✅有五種花之戀口味,花之戀控必試
🥓泰色燒烤:✅雞肉、牛柳、豬肉都有!
🫔炸物:✅當然唔小得天婦羅
環境📷:8/10
服務🕴️:8/10
回頭🤓:會

2024-07-17 386 浏览
朋友推薦今晚去銅鑼灣呢間放題店食放題,呢間 <瀛豐放題>餐廳,除左抵食之外,仲坐得好舒服喎!人均消費$209起,我哋今晚就食8pm時段,$259/位,食足兩小時,完全冇趕客,食得暢快!!~先來第一round,我哋叫咗好多款刺身,有三文魚腩刺身、海膽帶子、吞拿魚刺身、希靈魚、大赤蝦、原隻鮑魚、鮑片、油甘魚、劍魚腩、翡翠螺、馬刀貝等等,刺身嘅質素都非常之新鮮,而且入口肉質夠曬鮮甜好味。極品海鮮拼盤入面仲有罐頭嘅魚子醬,餐廳確係非常重本!! 連甘矜貴嘅食材,都送埋畀你,值得一讚!!~另外我哋仲叫咗一口海膽壽司、火焰左口魚邊壽司、鵝肝帶子壽司,肥美新鮮。炸物有大蝦天婦羅、黃金豆腐、炸榴槤波波、脆皮炸香蕉、芝麻炸雞翼,呢幾款都非常值得推薦,香脆好食。其它必食款式有泰式燒元貝、串燒牛柳、燒菠蘿、泰式燒生蠔,各款都燒得香口惹味。最後仲有幾款自家製甜品,homemade 芝士餅、榴槤糯米糍同tiramisu都好好食,還有不能錯過的榴槤雪糕!!~整體來講,我覺得餐廳嘅食物質素、環境、同服務都非常之唔錯,最重要係佢三百蚊都唔使嘅價錢,就可以食到咁有質素嘅刺身,絕對值得推薦。
朋友推薦今晚去銅鑼灣呢間放題店食放題,呢間

最後仲有幾款自家製甜品,homemade 芝士餅

庆祝纪念
生日
2024-07-15 399 浏览
同朋友去銅鑼灣行街食lunch😋 估唔到呢間日式放題店午餐有親民價嘅lunch set揀,有十幾款選擇,每款set都包一碗湯和一罐飲品,我揀咗北海道刺身丼 ,一上枱刺身舖滿成個碗,好吸引啊, 刺身有牡丹蝦、三文魚、帶子、魚籽等等,全部都係厚切,入口好新鮮多汁,底層嘅飯都好足料啊,$78黎講,CP值好高我見隔離枱就食午市放題,原來都有好多刺身、壽司、熟食、炸物、泰式小菜、天婦羅、甜品等等任揀任食,質素都好高,好值得同親朋戚友去食😋大推啊最後,環境同服務都好好,店員哥哥好親切有禮,我見有長者查詢午餐詳情,店員哥哥都好有耐性慢慢解答,好有人情味😊🫶
同朋友去銅鑼灣行街食lunch😋

我見隔離枱就食午市放題,原來都有好多刺身壽司、熟食、炸物、泰式小菜、天婦羅、甜品等等任揀任食,質素都好高,好值得同親朋戚友去食😋大推啊

2024-07-14 327 浏览
🍣刺身拼盤,三文魚腩非常出色,而且充滿油香,我覺得非常抵食,同朋友最後都另外叫多咗一轉!另外好鍾意食佢嘅八爪魚,煙煙韌韌幾好食!馬刀貝就比較爽口,咬落去有少少脆身嘅口感,食得出來貨都非常新鮮!日本甜蝦就非常大隻,而且味道非常甘甜,CP值真係非常高,之後我哋都再有encore!✔️海膽帶子,我哋呢一個餐我覺得最抵食嘅就係呢一個海膽帶子,每一粒日本帶子再加埋新鮮嘅海膽,真係非常鮮甜!完全唔使加豉油!已經食得出佢哋本身兩隻海鮮甜嘅味道,忍唔住一叫再叫!海膽嘅味道亦都非常好食,一啖一隻帶子,簡直就係爽!我同朋友都非常鍾意食佢呢一個!😀極上海鮮拼盤,呢一個海鮮拼盤有好多唔同嘅海鮮包括有鮑魚象拔蚌魚子醬同埋雪場蟹腳!雪場蟹腳非常新鮮,而且餐廳非常貼心,俾咗鉸剪方便處理,雪場蟹腳非常鮮甜,而且肉質非常豐滿!魚子醬都非常美味,完全係高級嘅味道!象拔蚌就處理得非常乾淨,完全冇腥味,而且入口非常爽口!鍾意食象拔蚌嘅朋友不能錯過!👍🏻餐廳嘅甜品種類非常多,除咗雪櫃有一啲自家製嘅甜品,例如啫喱,果凍,tiramisu, 豆腐花之外,仲有大家最鍾意食嘅雪糕雪條!我就食咗榴槤雪條,味道非常香濃,鍾意食榴槤嘅朋友不可

👍🏻餐廳嘅甜品種類非常多,除咗雪櫃有一啲自家製嘅甜品,例如啫喱,果凍,tiramisu, 豆腐花之外,仲有大家最鍾意食嘅雪糕雪條!我就食咗榴槤雪條,味道非常香濃,鍾意食榴槤嘅朋友不可以錯過!

🍭飲品方面,亦都有非常多唔同嘅選擇,我哋嘅係包咗啤酒,有hoegarden同Stella draught beer 任飲,淨係飲啤酒都底!唔飲啤酒嘅朋友亦都有好多無酒精嘅飲品,包括有無糖茶或者汽水,另外亦都有韓式飲品,例如芒果汁或者忌廉鮮奶!
  • 飲品
  • 壽司
  • 生蠔
  • 泰式燒元貝
2024-07-14 278 浏览
位於銅鑼灣的日式放題店「瀛豐放題料理專門店 」於網上口碑不錯,今天相約朋友到訪慶生---提供多款刺身、壽司、軍艦、手卷、天婦羅、燒物、飲品及甜品,創新加入泰式料理,食物選擇超過 100 款;周末晚上 6 時前入座成人每位 $239,訂座享 88 折優惠,加 $148 享任食海膽帶子、海鮮拼盤 (送魚子醬) 及任飲 Hoegaarden 及 Stella Artois 啤酒,用餐時間 2 小時---自助區提供多款開胃前菜,更有凍瀨尿蝦;個人喜歡藤椒魚皮及手撕雞;飲品提供罐裝及紙包,有多款健康無糖茶;甜品超過十款,也有提供雪糕雪條---海膽帶子肥大肉厚,軟嫩鮮甜;配搭香甜軟滑海膽,非常滿足海鮮拼盤提供 5 款海鮮,附上名貴魚子醬;海鮮新鮮爽甜,尤其喜歡原隻鮑魚;魚子醬鮮香帶奶油味,入口不久會在口腔內慢慢溶化---刺身超過十款,整體厚切肥美,魚香豐富,尤其喜歡油脂豐腴的油甘魚、三文魚腩及珍寶赤蝦;壽司推介有蟹肉沙律花之戀及龍蝦沙律花之戀---泰式料理、天婦羅及燒物皆做得出色且熱度高,推介有惹味泰式肉碎包,鹵香出色而肉質緊緻的泰式鹵水豬手、外脆內嫩的皇帝蟹棒天婦羅及油香滿滿而鹹香適中的鹽燒三文
---
提供多款刺身壽司、軍艦、手卷、天婦羅、燒物、飲品及甜品,創新加入泰式料理,食物選擇超過 100 款;周末晚上 6 時前入座成人每位 $239,訂座享 88 折優惠,加 $148 享任食海膽帶子、海鮮拼盤 (送魚子醬) 及任飲 Hoegaarden 及 Stella Artois 啤酒,用餐時間 2 小時
---
海膽帶子肥大肉厚,軟嫩鮮甜;配搭香甜軟滑海膽,非常滿足
---
泰式料理、天婦羅及燒物皆做得出色且熱度高,推介有惹味泰式肉碎包,鹵香出色而肉質緊緻的泰式鹵水豬手、外脆內嫩的皇帝蟹棒天婦羅及油香滿滿而鹹香適中的鹽燒三文魚;其他推介有清新蟹籽沙律、開胃泰式鳳爪及蟹膏甘香而蟹肉鮮甜軟嫩的松葉蟹杯
2024-07-06
庆祝纪念
生日
2024-07-13 260 浏览
諗返有幾年冇食過日式放題,所以去咗銅鑼灣搵到呢間入圍OpenRice 2024開飯熱店過口癮!幾年冇食嚟講…呢次體驗都好有驚喜,除咗基本嘅壽司,刺身,炸物,仲有泰式小菜!啱晒一大班朋友/一家大細嚟聚餐,一定有嘢啱食:)以下係最推介嘅嘢食~三文魚腩刺身盤-所有刺身都係勁厚切,蝦又大隻,色澤都幾好,淨係呢盤都已經好滿足海膽帶子-呢盤賣相一啲都唔似放題!帶子大大粒,海膽比好足極品海鮮丼-居然有魚子醬!!!高級感滿滿!
諗返有幾年冇食過日式放題,所以去咗銅鑼灣搵到呢間入圍OpenRice 2024開飯熱店過口癮!幾年冇食嚟講…呢次體驗都好有驚喜,除咗基本嘅壽司刺身,炸物,仲有泰式小菜!啱晒一大班朋友/一家大細嚟聚餐,一定有嘢啱食:)

以下係最推介嘅嘢食~

海膽帶子-呢盤賣相一啲都唔似放題!帶子大大粒,海膽比好足

極品海鮮丼-居然有魚子醬!!!高級感滿滿!