2006-01-03 11 浏览
今日去左食...3個人,叫左唔多款野食,但係食得飽...叫左個什菌雞球窩河,d河粉好滑,d河粉又夠多,3個人食完都已經夠飽~跟住個XO醬抄蘿蔔糕,用xo醬抄得好好食,不過就辣左少少...連裝蘿蔔糕果個兜(用春卷皮造)都食得...之後埋單好平,因免茶,免加一(好似係)...所以,抵食~
今日去左食...
2005-12-22 6 浏览
八個人食飯食左三百幾四百蚊左右, 成餐飯仲好豐富.. 坐得又夠好, 之前去大排檔同樣人數都要五百幾蚊啦~~~下次一定要試下隔離間上樓!卤水拼盤o的豆腐最好食, 下次要叫返個淨豆腐
下次一定要試下隔離間上樓!

卤水拼盤o的豆腐最好食, 下次要叫返個淨豆腐

2005-10-31 4 浏览
八個人去食晚飯,叫左八樣小菜,埋單都唔洗七舊水,$30一隻既大閘蟹都算唔錯,不過無得揀公乸,老水拼盤,梅羔骨同豆醬雞亦係好食員工服務態度一流,有求必應,又好禮貌,食之前唔記得舖餐又會提你舖返,唯獨美中不足係一坐低佢就狂sale野,同佢講我地自己睇,睇多兩睇又埋黎sale,前後最少都三次,有d煩環境就一定係正,因為新開張,見到隔離潮樓好似仲正,下次試埋佢
2005-10-29 2 浏览
昨晚九點一入座, 有打冷五折,小菜七折的特價, 又免加一, 所以好低食兩隻大閘蟹----- 60 蚊,味道ok鹵水拼盤----- 半價35蚊, 一般白粥----- 10 蚊, 差魚蛋粉----- 20 蚊,好味水晶飽----- 半價13蚊, 好味由於得兩個人食, 分量都好夠, 我眼見d 侍應個個都好禮貌, 就算隔離台客好煩氣, 但佢地都好禮貌。

兩隻大閘蟹----- 60 蚊,味道ok
鹵水拼盤----- 半價35蚊, 一般
白粥----- 10 蚊, 差
魚蛋粉----- 20 蚊,好味
水晶飽----- 半價13蚊, 好味

2005-10-23 4 浏览
睇完戲, 出到黎成8點幾行到旺角突然醒起潮樓九點開始有特價.咪上去睇下囉.地方超大.可能MK competition大.所以直入有位. 服務員個個有禮上前打招呼. 睇下個menu. 打冷半價.小菜有七折.叫左: 老三陽大閘蟹-頗大隻.不過order 個陣個侍應講唔出有幾兩/ 重. 淨係話"細過隻手少少"..嘩. 好抽象下喎. 點知上檯真係幾大隻. 唉日知叫一隻啦. 食完隻蟹其他野都唔先點食囉. 鹵水鵝片.ok.底有鹵水豆腐.豆腐好食過鵝片囉.煎蠔餅.勁多蠔仔.夠蛋味.厚薄適中.得! 點都要叫碟菜食下. 腿蓉津白. 一般.埋單200蚊都唔洗. 好坐又好招呼. 仲想點?

鹵水鵝片.ok.底有鹵水豆腐.豆腐好食過鵝片囉.

煎蠔餅.勁多蠔仔.夠蛋味.厚薄適中.得!

點都要叫碟菜食下. 腿蓉津白. 一般.

埋單200蚊都唔洗. 好坐又好招呼. 仲想點?