2022-09-03
潮州人粉麵店, 𝐒𝐚𝐢 𝐘𝐢𝐧𝐠 𝐏𝐮𝐧🍜.叫咗鮮牛肉牛肚墨魚米粉(hk$45),牛腩豬黃喉魚皮餃河粉(hk$45),三個餸都好足料,墨魚丸同魚皮餃每款都有三粒,鮮牛肉都俾咗好多塊,絕對足料,而且好嫩好新鮮!呢間嘅辣椒油唔需要多介紹啦🤭個湯都好濃,比我嘅感覺有少少似胡椒豬肚湯。總體來講,服務唔錯,姐姐都幾盞鬼🤣食物好味抵食,係排隊時間比較長,我哋未到12點已經去到排隊,加上食物製作需時,最後差唔多要等咗半個鐘先真係可以開始食,但係都值得嘅👍🏼.📍Shop 2, General Building, 6-14 Centre Street, Sai Ying Pun #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 8/10💰Price: $45-60 pp
🌟#HappiMuffin Rating: 8/10
💰Price: $45-60 pp