2022-10-16
餐廳主打多款鐵板扒餐,豬牛雞羊任君選擇,仲有漢堡包、熱狗同各種炸物,大人小朋友都啱食~ 呢度採用咗半自助形式,可自行調配鐵板醬汁同份量,十分方便🫣 整體環境舒適,價錢亦非常親民化,物超所值,晚飯唔想咁頹又驚貴嘅不妨過嚟試吓😎鐵板餐包括頭盤、主菜、配菜同飲品!加拿大海蝦唔算好大隻但勝在口感爽口彈牙,熊本咖喱飯好有日式feel,味道甜甜地而且醬汁夠多🥰 黑松茸鮮菌同芝麻醬雜菜沙律嘅份量都好足,蔬菜新鮮美味,感覺更加健康😜Mundi雜扒有牛肩扒、昆布蘭腸、煙肉同煎豬扒!牛扒煎得啱啱好,帶陣陣牛香,軟嫩多汁,豬扒大大塊,厚度適中,口感鬆軟!另外叫咗Mundi雞扒,肉質滑嫩啖啖肉,香濃惹味好滿足~ 鐵板下面仲放咗好多蔬菜,正👍🏻最後加配兩款小食!豬柳煙肉蛋漢堡係偏港式嘅漢堡包,包皮夠脆身而且餡料都幾豐富,搭配醬汁邪惡感滿滿😜 黑胡椒鐵板炒蜆新鮮熱辣香噴噴,香濃惹味,好想叫多碗白飯呀🤣