2022-10-17 132 浏览
外賣自取滷水鵝飯。肉嫩皮香。飯底一般,但夠食。半隻蛋加三塊豆腐。鵝有少少毛,有大骨。肉嫩滷得入味,但唔會死鹹。OpenRice一落單,十分鐘就有得攞。非常抵食!
外賣自取滷水鵝飯。
肉嫩皮香。
飯底一般,但夠食。
半隻蛋加三塊豆腐。
鵝有少少毛,有大骨。
肉嫩滷得入味,但唔會死鹹。
OpenRice一落單,十分鐘就有得攞。
非常抵食!
外卖自取
第一次外賣返屋企食 覺得好好味 好香滷水鵝片 墨魚須更驚喜~配齊蘸料!第二次簡直是失望至極 滷水淡!冇任何蘸料!唉!希望店家水準可以穩定發揮⋯⋯⋯我都想繼續支持下去 如果係第一次食既味道

2022-08-14 184 浏览
行過見到新鋪開張🎉比香氣吸引左😋見到介紹話用茶葉整滷水,聽落去又幾得意喎😊就買隻御前龍井雞飯上加送,好大一隻,食落去雞皮好滑,雞肉口感整👍茶葉味好似無食到,唔知係咪加左茶叶緣故,隻雞食得好似冇咁油膩……今日收工又去買左盒拼盤,我加咗幾樣小食😁見到推介話鵝紅美容(梗係要買來試下啦….)口感幾滑,好味😋滷大腸,肥而不膩,推介👍呢個鵝腸,雖然有啲貴,買嗰時有啲肉赤,所以展買咗少少,不過真係好好味😋買啲小食返屋企送酒一流🍺舖頭名:滷金歲月地址:深水埗區長沙灣道南昌街142號至144號地下6號舖
行過見到新鋪開張🎉比香氣吸引左😋
見到介紹話用茶葉整滷水,聽落去又幾得意喎😊

今日收工又去買左盒拼盤,我加咗幾樣小食😁

鵝紅

見到推介話鵝紅美容(梗係要買來試下啦….
)口感幾滑,好味😋
鹵大腸

滷大腸,肥而不膩,推介👍
鵝腸

買啲小食返屋企送酒一流🍺

舖頭名:滷金歲月
地址:深水埗區長沙灣道南昌街142號至144號地下6號舖
2022-08-10
$50 (其他)
鵝紅
鹵大腸