餐厅: 渝味晓宇重庆老火锅
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2020-06-25 521 浏览
有疫情到而家一路都冇去过打边炉,连冬天都过埋,近期情况好转,决定要去滚一滚,止下心瘾。朋友带我嚟到太子集团中心,话有间重庆麻辣火锅好过瘾,午饭时段汤底仲要唔使钱,听到都觉得吸引!𨋢门一打开,麻香同辣味已经扑鼻而来,侍应带我哋到窗边嘅位置,景观十分开阳,边行边见到每台都有个麻辣火锅,大家都食到面红耳赤,一路索鼻一路系咁食! 依家好多餐厅都用Apps落单,呢间都唔例外,扫一扫QR code就会见到版面俾你拣汤底,麻辣系必点嘅,为咗试多啲唔同嘅味道,就叫咗个鸳鸯锅,另一边要大骨汤底。汤底一嚟到,麻辣味已经非常重,到汤滚开之後,麻辣味就更加犀利,食到鼻痒痒又心痒痒!另一边厢大骨汤底清甜,可以中和返另一边嘅辣味!食物选择种类好多,我自己最锺意就系呢度有半份嘅食物选择,啱晒两个人一齐嚟食,份量刚好又可以试多几款唔同嘅嘢食!见到墙身贴咗期间限定鲜活海蛏同埋餐牌嘅桂花蚌试,大家渌嘅时候记得唔好放太耐,如果唔系缩水就唔好食,煮起两样都咁鲜甜,桂花蚌仲有爽口嘅感觉,赞!另外推介嘅系晓宇嫩牛肉,嚟到嘅时候已经睇得出牛肉新鲜度,放落汤底灼一灼,夹起点上酱汁,入口嫩滑又易咬开,仲好有牛肉味,呢个都系必点!打边炉

打边炉唔少得虾滑,贪佢容易滚起又好味,呢度嘅虾滑用手打到起晒胶,食落弹牙又有鲜虾味,掂啊!

午市免汤底,仲可以对住呢个靓景慢慢打边炉,仲要有半份食物叫,咁抵下次要带埋妈咪嚟试先得!
2020-06-20
2020-06-18 787 浏览
今日放假就约咗个好耐冇见既朋友去烚吓烚吓,去咗试呢个重庆麻辣火锅,一嚟到已经闻到好大阵麻辣味,充斥住鼻腔🤤好彩有预先订座,嚟到已经有八成满座😅(如果午市时间嚟,汤底仲会系免费,好抵食😍净系比茶芥同酱料钱,每位$20再加一服务费🤗)仲有餐厅好贴心,每人都会有一条围裙提供,可避免酱汁、火锅汤底弹到👍🏻😅而离开既时候,接待处又会有薄荷糖可以清一清口腔👍🏻被安排入坐之後,店员每人奉上一碗雪耳红枣糖水,好特别,第一次食火锅系先食糖水打底先,先滋一滋润🤪朋友唔系好食得辣,但又想过下辣瘾,我哋点左个鸳鸯麻辣火锅,另一边系蕃茄浓汤做汤底😍 麻辣汤底果边麻辣得嚟唔会好咸,辣得嚟好过瘾,好适合涮肥牛,唔洗点酱料都已经好够味🌶蕃茄浓汤汤底果边,除左切片蕃茄之外,仲会有少量金菇,同埋我同朋友都一致认为蕃茄味可以再浓啲(蕃茄控无误🍅😍)🌟美国安格斯优质肥牛 $119🌟值得一赞嘅系呢度所有火锅配料都有半份咁落单,岩晒我哋眼阔头窄嘅人,样样都想试,但又怕大太份;系呢度就可以试得多啲唔同既配料🤤肥牛系火锅必点之一,牛肉肉质细嫩而不油腻,放系麻辣汤底果边一流😍🌟现炸豆皮 $32🌟炸豆皮大大片,好满足😍味道有啲似食紧响铃
好彩有预先订座,嚟到已经有八成满座😅

🌟美国安格斯优质肥牛 $119🌟

🌟现炸豆皮 $32🌟

炸豆皮大大片,好满足😍味道有啲似食紧响铃,留意到点菜单上面有教系滚1分钟就食得,涮大概1分钟,口感更佳🤗

🌟手打墨鱼滑 $46🌟

口感好弹牙,鲜味浓郁,充满住墨鱼本身既鲜味,上面仲有少量蟹籽做点缀🤤呢个墨鱼滑可以再encore😍

🌟手打香菜牛肉滑 $42🌟

食落好似酒楼既牛肉球,系差了喼汁做酱料😂食落系有好香浓香菜味道,但又不会遮盖了本身牛肉既香味🤗

🌟鲜活海蛏 $39🌟

季节限定 - 只有四月至八月提供;见到有半份可以点就点嚟试吓,又有惊喜😍好鲜甜,食落唔会有沙,好新鲜,大概涮5分钟就食得🤗

2020-06-14 677 浏览
夏日炎炎。依然无阻打边炉嘅兴致。之前已经听闻渝味晓宇好地道。今日终於一试。餐厅可以远眺维港。可惜天气不似预期。一坐底就送上糖水等食辣野前可以垫一垫个胃。够细心。午市做紧免费锅底。叫咗麻辣杂菌鸳鸯锅。麻辣叫左少麻少辣。满足到又想食麻辣又怕辣嘅人。杂菌汤有惊喜。入面有好多种唔同嘅菌类。饮落清得黎好香菇味。一啲都唔会口渴。叫左杯passion fruit corktail。系用新鲜passion fruit。有酒精成份不过唔重酒味。解麻辣一流。餐厅有好多普遍火锅店都冇嘅火锅配料。加上大部分野食都可以叫半份。所以叫左好多款配料。完全照顾到2口子。抵赞。蛏子好肥美好甜。不过有几只有少少沙。珊瑚蚌劲鲜甜。食得出超新鲜。绝对唔系雪藏货。鲜鹅肠唔会太肥。不过个人就锺意肥啲有番啲苏味。鲜黄喉唔小心渌耐左都依然劲爽口。口感十分有趣。鲜炸腐皮冇油益味。渌几秒吸晒啲汤。手打三宝丸好新鲜。唔会一阵酸味。啲虾好爽口。嫩牛肉好淋滑。竹笙冬瓜都正常。鲜鱼鳔为防有危险会上枱後帮忙剪开。不过略嫌有啲腥。冰豆腐纤维绵密。吸汤得黎唔会鞋口。迷你燕饺一口一粒。个皮有弹性。好香口。苕粉口感烟韧。同麻辣汤超夹。再加少少醋简直一绝。
夏日炎炎。依然无阻打边炉嘅兴致。
之前已经听闻渝味晓宇好地道。今日终於一试。
餐厅可以远眺维港。可惜天气不似预期。
一坐底就送上糖水等食辣野前可以垫一垫个胃。够细心。

午市做紧免费锅底。叫咗麻辣杂菌鸳鸯锅。
麻辣叫左少麻少辣。满足到又想食麻辣又怕辣嘅人。
杂菌汤有惊喜。入面有好多种唔同嘅菌类。
饮落清得黎好香菇味。一啲都唔会口渴。

有酒精成份不过唔重酒味。解麻辣一流。

餐厅有好多普遍火锅店都冇嘅火锅配料。
加上大部分野食都可以叫半份。所以叫左好多款配料。
完全照顾到2口子。抵赞。

蛏子好肥美好甜。不过有几只有少少沙。
珊瑚蚌劲鲜甜。食得出超新鲜。绝对唔系雪藏货。

鲜鹅肠唔会太肥。不过个人就锺意肥啲有番啲苏味。
鲜黄喉唔小心渌耐左都依然劲爽口。口感十分有趣。

鲜炸腐皮冇油益味。渌几秒吸晒啲汤。

手打三宝丸好新鲜。唔会一阵酸味。啲虾好爽口。

嫩牛肉好淋滑。竹笙冬瓜都正常。
鲜鱼鳔为防有危险会上枱後帮忙剪开。不过略嫌有啲腥。
冰豆腐纤维绵密。吸汤得黎唔会鞋口。
迷你燕饺一口一粒。个皮有弹性。好香口。

苕粉口感烟韧。同麻辣汤超夹。再加少少醋简直一绝。

仲有好多野想试。可惜始终个胃有限。一定会再战。

2020-06-07
  • 现炸豆皮
  • 晓宇手打三宝丸
  • 特色迷你燕饺
  • 鲜黄喉
  • 珊瑚蚌
2020-06-09 96 浏览
疫情关系半年冇出街打边炉咁济🍲5点前埋单免锅底($39/位)就梗系要去食下过口瘾😋-山珍菌拼普通大红袍锅🍲提提大家唔算好食得辣千其唔好加麻加辣小编手多加麻结果麻到冇知觉要捞起哂D麻辣籽🤣山珍菌推介😍好浓菇味岩哂唔食得辣既朋友😋-火锅配料🍲⚠️有半份选择麻辣牛肉 $42半份枱枱都有叫就叫半份试下🤣佢沾满哂辣粉就算放入汤渌都唔会甩🤨味道好有重庆串烧味但系十级辣用菇汤渌都搞唔掂😂-功夫窝荀片 $22 半份解辣一流👍非常鲜甜食唔停口😋-时令圣子(4-8月) $39半份咁抵就叫黎试下!冇沙鲜甜多汁😋-大刀猪腰片$58 半份麻辣锅系要食下肉藏🤣猪腰薄切灼一灼就食得爽口👍-特色迷你燕饺 $32半份迷你饺好特别🤣想试但又唔洗俾一大粒饺子塞爆个胃😂-包心鱼丸 $59 一份🉐呢个系我每次都必点因为鱼丸外皮烟韧弹牙入面有猪肉爆哂汁好好味😍😍-炸豆皮/薯粉/虾滑/墨鱼滑呢D麻辣火锅必叫就唔多介绍😂
山珍菌拼普通大红袍锅🍲

• 现炸豆皮
  • 特色迷你燕饺
  • 功夫莴笋片
2020-06-07 925 浏览
之前新冠肺炎唔系好敢去打边炉,呢段时间终於少咗本地确诊,就心思思想同妈咪去尖沙咀行街顺便食麻辣火锅。呢间渝味晓宇重庆老火锅好出名见OpenRice都好多好评,所以就决定去试一试。我哋晏昼就去咗,都已经有唔少人不过佢地方够大,所以都唔使等位。佢嘅卫生做得好好,一入去已经安排好探热,门口摆咗消毒液俾我哋消毒双手,仲每人派一个胶袋仔用嚟入口罩食得放心。我哋叫咗个鸳鸯锅,一边系麻辣,辣度可以自己去选择,呢样都几贴心,而另一边我哋叫咗大骨滋补汤底。入边本身都有少少蔬菜,见到有粟米同红萝卜,仲有马蹄。我哋叫咗几款嘢食,一场嚟到,就试咗佢哋嘅招牌黄喉,渌既时候好快熟,而且咬落好爽脆。跟住叫左牛肝同牛肉摆入烚几下之後,就已经变得好大块,而且食得出好新鲜。跟住我哋见到牛骨髓就叫咗半份是一事佢口感好特别跑落去琳琳地而且系有少少creamy,充满骨胶原。当然我哋亦都叫咗唔少蔬菜,包括我最爱嘅莴笋同海带。比较特别既系苕粉,觉得咁有啲似大片版嘅红薯粉,咬落去烟烟靱靱好有咬口,妈咪系咁大赞好食。最後买单两个人大约食咗$600,虽然唔算话好平但性价比都高,因为环境好好,可以望到少少海景,而且服务态度都唔错。一入去佢

最後买单两个人大约食咗$600,虽然唔算话好平但性价比都高,因为环境好好,可以望到少少海景,而且服务态度都唔错。一入去佢就一人送咗一碗银耳糖水
  • 大骨滋补鸳鸯锅
2020-07-28 4 浏览
朋友一早已经想食麻辣火锅,但我就要星期六先得闲,所以今日就约左朋友去尖沙咀到食餐厅非常细心会有围裙,怕火锅汤汁滴到件衫,仲有碗雪耳糖水,帮我地解辣,我地就叫左鸳鸯汤底,一边系麻辣(辣得过瘾),另一边系番茄(酸酸甜甜好开胃)美国安格斯优质肥牛(半份)$119肥牛肥瘦适中,好有牛肉味黑豚腩肉(半份)$42食落感觉唔会觉得肥腻,肉质结实桂花蚌(半份)$66好似食紧鱿鱼咁,好爽口,但要注意时间,唔系就会变硬串鲜虾(4只)$52虾肉非常新鲜,虾头仲要有膏美国桶肥蚝(2大只)$69蚝超大只,有我手掌咁大,超级肥美,食落饱满多汁鲜活海蛏子(半份)$39每只蛏子都细细粒,但唔会有腥味,味道鲜甜水饺(半份)$32皮薄唔会太厚粉,可以食到每口都系馅料手打虾滑$46可以自己控制,放大粒d或者细粒d都得,虾滑同虾一样咁弹牙白萝卜$16爽脆清甜,火锅必备之选冬瓜$16吸哂汤汁,超级入味娃娃菜$18食火锅,一定要食菜,可以解油腻

美国安格斯优质肥牛(半份)$119
肥牛肥瘦适中,好有牛肉味

黑豚腩肉(半份)$42
食落感觉唔会觉得肥腻,肉质结实

桂花蚌(半份)$66
好似食紧鱿鱼咁,好爽口,但要注意时间,唔系就会变硬

串鲜虾(4只)$52
虾肉非常新鲜,虾头仲要有膏

美国桶肥蚝(2大只)$69
蚝超大只,有我手掌咁大,超级肥美,食落饱满多汁

鲜活海蛏子(半份)$39
每只蛏子都细细粒,但唔会有腥味,味道鲜甜

水饺(半份)$32
皮薄唔会太厚粉,可以食到每口都系馅料

手打虾滑$46
可以自己控制,放大粒d或者细粒d都得,虾滑同虾一样咁弹牙

白萝卜$16
爽脆清甜,火锅必备之选

冬瓜$16
吸哂汤汁,超级入味

娃娃菜$18
火锅,一定要食菜,可以解油腻

2020-07-24 11 浏览
第一次食午市 觉得好抵所以介绍下~首先,午市汤底做紧免费 已经悭左差唔多一百蚊黎叫野食yeah
我地叫左鸳鸯麻辣锅 一如既往既色香味俱全猪骨汤好白好涨浓仲有好轻微药膳味 饮得好舒服麻辣我地简左正常辣度鲜鹅肠半份 $62
鹅肠落麻辣个边 唔洗十秒就食得 挂满麻辣汤
晓宇苕粉 一份 $52呢个系每次都必点 佢比一般宽粉仲要粗 口感好正 两个人食一份都系岩岩好咋晓宇嫩牛肉 半份 $42半份都几多 呢只牛肉落麻辣个边好食d白鳝半份 $46第一次点 有惊喜 处理得好 冇骨 爽口冻豆腐半份 $16又系必点 用佢黎索麻辣汤正到不得了美国安格斯优质肥牛 一份 $216女朋友至爱 我钟意先摆系清汤再点一点麻辣汤黎食再点埋佢既油碟 perfect!餐厅环境乾净 望到海景 中午食原来都几舒服 小人d静d安全d
第一次食午市 觉得好抵所以介绍下~
我地叫左鸳鸯麻辣锅 一如既往既色香味俱全

冻豆腐半份 $16

又系必点 用佢黎索麻辣汤正到不得了
美国安格斯优质肥牛 一份 $216
女朋友至爱 我钟意先摆系清汤再点一点麻辣汤黎食
再点埋佢既油碟 perfect!

朋友想食麻辣火锅,我就推介食呢间渝味晓宇火锅比佢,佢试完都大赞无介绍错😘呢次汤底叫普通辣同蕃茄汤底,可惜滚起既时候蕃茄汤已被另一边渗透左,最後变左辣蕃茄汤,但依然好好味😝配料方面:1️⃣鲜活海蛏:非常新鲜,入口爽口弹牙,好正2️⃣桂花蚌:鲜甜嫩滑,很有嚼口,必点!3️⃣羊肉片:油脂比例平均,羶味不算重,不错!4️⃣牛骨髓:口感嫩滑而绵密,配麻辣汤一流!5️⃣红糖糍粑:糯米外脆内软,配上黑糖+黄豆粉,非常美味!

配料方面:
1️⃣鲜活海蛏:非常新鲜,入口爽口弹牙,好正

2️⃣桂花蚌:鲜甜嫩滑,很有嚼口,必点!

3️⃣羊肉片:油脂比例平均,羶味不算重,不错!
4️⃣牛骨髓:口感嫩滑而绵密,配麻辣汤一流!

5️⃣红糖糍粑:糯米外脆内软,配上黑糖+黄豆粉,非常美味!
2020-06-29
  • 红糖糍粑
  • 极品鹅肠
  • 桂花蚌
2020-07-01 60 浏览
爱吃麻辣的两人去食麻辣火锅午市汤底免费选了九宫格麻辣大红锅原来即系麻辣锅,格数系无分别的汤底香,够麻,够辣,不咸酱料有香油,蒜茸香葱蘸左真系会令食物香d同无咁辣口重庆炸酥肉,脆而不油功夫莴笋片,功夫之重点原来系刀工和摆盘莴笋爽甜,放在麻辣锅中不会吸油,我觉得是麻辣火锅最佳蔬菜之选最爱麻辣汤配肉类吃得到麻辣香,羊肉卷唔会好羶但有羊味嫩牛肉非常嫩滑,无根三宝丸,有虾丸,墨鱼丸和牛丸新鲜爽口弹牙,墨鱼丸真系有墨鱼粒架!油条,充分吸收汤汁,好辣甜品红糖冰粉,滑滑冰粉加上脆花生果仁炎热既夏天食,真系透心凉又可以解辣红糖糍粑,外脆内软,口感烟韧大满足的火锅午餐
爱吃麻辣的两人去食麻辣火锅
午市汤底免费
选了九宫格麻辣大红锅
原来即系麻辣锅,格数系无分别的
汤底香,够麻,够辣,不咸

酱料有香油,蒜茸香葱

蘸左真系会令食物香d同无咁辣口

重庆炸酥肉,脆而不油
功夫莴笋片,功夫之重点原来系刀工和摆盘

最爱麻辣汤配肉类
吃得到麻辣香,羊肉卷唔会好羶但有羊味
嫩牛肉非常嫩滑,无根

三宝丸,有虾丸,墨鱼丸和牛丸
新鲜爽口弹牙,墨鱼丸真系有墨鱼粒架!
油条,充分吸收汤汁,好辣

甜品红糖冰粉,滑滑冰粉加上脆花生果仁
炎热既夏天食,真系透心凉又可以解辣
红糖糍粑,外脆内软,口感烟韧
大满足的火锅午餐
  • 晓宇手打三宝丸
  • 功夫莴笋片
2020-06-30 62 浏览
午市火锅免锅底,上来吃个火锅也不过份。最近意识到健康的重要性,先来三份蔬菜,唐生菜及皇帝菜分别$32,都够新鲜好吃。竹笙($59)吸收了蕃茄汤的精华,非常鲜甜。现炸豆皮($59)我也是比较喜欢放蕃茄汤底,非常有咬口又吸收汤的精华。特色迷你燕饺($62)惹味又口感好,麻辣火锅一流。鲜活海蛏($78)够新鲜轻甜,一般很快就打开了。珊瑚蚌($129)足料新鲜又好吃,我很欣赏。牛心椗($59)也保持了一贯的水准,出色!这里的环境真的很好呢!
午市火锅免锅底,上来吃个火锅也不过份。

最近意识到健康的重要性,先来三份蔬菜,唐生菜皇帝菜分别$32,都够新鲜好吃。竹笙($59)吸收了蕃茄汤的精华,非常鲜甜。

唐生菜
皇帝菜
竹笙

现炸豆皮
特色迷你燕饺
鲜活海蛏

珊瑚蚌
牛心椗

这里的环境真的很好呢!
唐生菜
鲜活海蛏
珊瑚蚌
牛心椗
2020-06-30 42 浏览
想食麻辣锅好耐, 朋友话呢间餐厅几好味,於是就约左黎食呢间餐厅系楼上铺, 一上到去已经感觉环境唔错地方好光猛又乾净, 仲要系19楼, 可以望到维港景!星期日下午时间, 都有好多人黎食拣左个鸳鸯锅: 大骨滋补锅同麻辣锅, 有一大猪骨, 仲有萝卜, 粟米, 汤味浓郁; 麻辣嗰边, 劲足料, 好多辣椒, 花椒系入面, 辣味同麻味好夹, 又刺激见到佢做紧, 海蛏既推广, 所以就拣左一份, 果然冇拣错, 滚左5分钟, 咬落去仲有D脆既感觉, 仲有鲜味, 配麻辣又有另一番风味另外仲拣左美国安格斯肥牛: 牛肉味都几浓, 油脂分布几平均鲜黄喉: 呢个又系必食, 口感好爽脆, 配酱油一流鲜虾: 有四只, 虾都好新鲜呢间火锅, 整体上都好高质, 环境食物都好满意
想食麻辣锅好耐, 朋友话呢间餐厅几好味,
於是就约左黎食
呢间餐厅系楼上铺, 一上到去已经感觉环境唔错
地方好光猛又乾净, 仲要系19楼, 可以望到维港景!

星期日下午时间, 都有好多人黎食

另外仲拣左美国安格斯肥牛: 牛肉味都几浓, 油脂分布几平均

鲜黄喉: 呢个又系必食, 口感好爽脆, 配酱油一流

鲜虾: 有四只, 虾都好新鲜

呢间火锅, 整体上都好高质, 环境食物都好满意
2020-06-28
  • 鲜黄喉
  • 红枣雪耳糖水
  • 大骨滋补锅
  • 海蛏
2020-06-30 51 浏览
提提大家记得订位 无订位等好耐星期二晚两个无订位 差唔多等一个钟🤢仲要坐门口 不过2个人都系4人枱 打边炉算啱啱好大 4个人都唔知点坐 留意咗一样野 唔知点解唔系卡位既枱 全部有一半既位都系无得向後埃既木凳 好唔舒服 加上坐门口 好似背脊比人望住咁🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️一坐低会送碗热糖水 可能因为等得耐🤣枱面上配料 香油 醋 葱 都有齐 但指天椒芫荽就要问佢拎🌶而围裙 口罩套 纸巾都有食物方面👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻季节限定既海蛏 $39半份😋😋😋😋有肉爽口 但记得唔好放麻辣汤底 会无咗鲜甜味 放落蕃茄汤就好好食 本来叫半份最後都加多半份 安格斯肥牛 $119半份👍🏻数量唔多 得十块到 放落麻辣汤同蕃茄都好食 未去到特别靓 普普通通毛肚 $62半份🤢唔好食 好难赵 份量亦都好少 6块度鲜鹅肠 $62 半份😋😋😋鹅肠唔会好快就缩到唔见 亦爽口 放两边汤底都好食鸭血 $42半份😋😋😋放落麻辣汤底好好食 食极都仲有 份量唔细 唔会太大阵味 其他都普普通通 不过记得落粉要捞 唔系就会痴底🤯🤯🤯🤯
提提大家记得订位 无订位等好耐

放落麻辣汤底好好食 食极都仲有 份量唔细
唔会太大阵味

其他都普普通通 不过记得落粉要捞 唔系就会痴底🤯🤯🤯🤯

2020-06-30 30 浏览
在香港,能够吃到正宗的重庆火锅,其实没有太多地方,因为有不少火锅店都已经根据香港人的口味,做了一些转变,我自己特别锺意呢间,因为佢依然保留着好正宗嘅重庆口味,再加上,佢呢一间餐厅系重庆嘅名店,所以特别锺意嚟食。一入餐厅嘅时候,首先店员会送上一款甜品俾我哋食,是用来保护胃部的,因为接下来就会吃很辣的食物。我哋叫咗一个鸳鸯锅底,因为同时间要照顾朋友唔食太辣。鸳鸯锅底里面包含着筒骨煲同埋麻辣口味。午餐嘅时候,呢度唔收汤底费,所以其实真系几抵食。我哋叫咗半份手打丸,有墨鱼丸、牛丸等等,由於系手打,所以质感同味道都非常好食😋,特别锺意系佢个牛丸,平时出面食牛丸会觉好硬,但呢一度嘅牛丸系软林林。再之後就系嚟食佢嘅鱼标,店员会帮手剪开,放落汤度食,感觉上就好似花胶。再嚟我哋就点左个薯粉,薯粉非常粗,放落火锅里面食,连埋啲汤汁,放落个口入面,都真系几好食。餐厅呢排做紧特价时令海鲜,海蛏,所以我哋都专程叫咗一份,都几有鲜味。芋头亦都OK。最後临走嘅时候,我哋都特登叫咗一碗粉嚟食,感觉都不错。

午餐嘅时候,呢度唔收汤底费,所以其实真系几抵食。

芋头亦都OK。

最後临走嘅时候,我哋都特登叫咗一碗粉嚟食,感觉都不错。

2020-06-06