2023-09-20
記得對上一次食添好運已經係N年前,近排有d掛住佢個叉燒包,想回憶一下☺嚟到發現多左不少新野,今次就叫晒d限定新款,同埋個酥皮焗叉燒包😍✨酥皮焗叉燒包 - 質素依舊,個包仍然好軟熟,面頭好酥脆,裡面熱辣辣,食完一個會想繼續食~✨脆皮炸班蘭鮮奶 - 班蘭我至愛,帶出淡香清甜,呢個要趁熱食🔥✨米網鮮蝦粟米忌廉卷 - 裡面都幾多彈牙蝦粒,粟米同忌日都係一個幾好嘅配搭,整體口感唔錯,一人食一條都幾飽肚😂✨泰式鮮肉脆餅配自家冬蔭醬 - 一咬都幾多肉汁,配埋個冬蔭醬好有風味👍✨櫻花蝦珍菌醬撈粗麵 - 櫻花蝦形成左小山堆,都幾吸睛,個醬有少少似xo醬,好惹味😋✨話梅鮮凍淮山 - 全晚最清嘅一碟😝酸酸地,幾解膩!✨消暑冬瓜薏米糖水 - 消暑必叫嘅糖水,仲好多冬瓜肉,而且唔會太甜🧡✨免治牛肉腸 - 腸粉滑嘟嘟,裡面幾足料!✨白桃烏龍 - 新出嘅冷泡茶之一,比想像中大壺,味道清新,消滯唔錯~✨人參烏龍 - 呢壺個色水都濃郁d,味道比較甘香👍
✨話梅鮮凍淮山 - 全晚最清嘅一碟😝酸酸地,幾解膩!
✨免治牛肉腸 - 腸粉滑嘟嘟,裡面幾足料!
✨人參烏龍 - 呢壺個色水都濃郁d,味道比較甘香👍