餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2023-08-31 146 浏览
好耐冇食点心勒,去咗《添好运》食点心叹返杯茶,咁热嘅天气好多人都想饮返杯冰冻饮品凉一凉,佢哋依家新出咗冷泡茶,可以过下茶瘾之余又透心凉除咗有冷泡茶,仲见佢出咗几款新嘅点心,即刻叫嚟试试先╰☆话梅鲜冻淮山鲜冻淮山好冰凉,清新又爽口╰☆脆皮炸班兰鲜奶外皮脆而不硬,内嫩可口,班兰同鲜奶又几夹㖞!╰☆米网鲜虾粟米忌廉卷脆口嘅米网包住鲜嫩嘅虾肉同粟米,再加上浓郁嘅忌廉酱汁,滋味无穷╰☆泰式鲜肉脆饼配自家冬荫酱唔使点酱都好好味,脆饼炸到金黄酥脆,鲜肉新鲜爽弹,美味多汁╰☆樱花虾珍菌酱捞粗面粗面弹牙挂汁,樱花虾有丰富嘅海鲜香气,加上酱汁,咸香味十足╰☆酥皮焗叉烧包呢款我每次去都会叫嘅酥皮叉烧包 ,热辣辣而且外脆内软,搭配香甜嘅蜜汁叉烧内馅,一试就爱上🤤另外仲叫咗鲜虾烧卖皇、晶莹鲜虾饺、鲜虾腐皮卷、蜜味叉烧肠、白灼西生菜🥬同豉汁蒸凤爪,最后食埋甜品杞子桂花糕,好满足😌

除咗有冷泡茶,仲见佢出咗几款新嘅点心,即刻叫嚟试试先

╰☆话梅鲜冻淮山
鲜冻淮山好冰凉,清新又爽口

╰☆脆皮炸班兰鲜奶
外皮脆而不硬,内嫩可口,班兰同鲜奶又几夹㖞!

╰☆米网鲜虾粟米忌廉卷

╰☆泰式鲜肉脆饼配自家冬荫酱
唔使点酱都好好味,脆饼炸到金黄酥脆,鲜肉新鲜爽弹,美味多汁

╰☆樱花虾珍菌酱捞粗面
粗面弹牙挂汁,樱花虾有丰富嘅海鲜香气,加上酱汁,咸香味十足

╰☆酥皮焗叉烧包

另外仲叫咗
最后食埋甜品杞子桂花糕,好满足😌