2015-11-11
1991 浏览
2個月內第2次黎食,原因係有張免費咖喱大頭蝦coupon,剛好昨天難得地早放工,便打算享用埋7:30前埋單8折優惠,點知到埋單時侍應先話優惠券不能和8折同時使用。講真,我地6點半前點菜,又唔係一班人黎聚舊,得2個人根本唔會食太耐,當我地出示coupon時佢可以提一句「無得同7:30前埋單8折優惠同時使用」會好d,令我地感覺受騙咁。講番食物質素先生蝦刺身:蝦都算幾大隻,本身中意食蒜蓉,但可惜拿起來時蒜蓉多留在小杯中咖喱大頭蝦: 係送既,menu搵唔到,味道幾好,叫左蒜蓉包點黎食華欣咖喱蟹,好味,比咖喱蝦辣,上次食古法炒蟹已覺好食,但覺得咖喱蟹再好食d蒜蓉法包: 較硬,要索多d汁才好淋番密洞炒椰菜苗:唔算細碟,味道ok,但椰菜苗本身較硬身,不是我杯茶芒果糯米飯: 食到呢度已好飽,覺得不如在曼谷吃到的好味龍眼冰: 稍甜
講番食物質素先
蒜蓉法包: 較硬,要索多d汁才好淋番
芒果糯米飯: 食到呢度已好飽,覺得不如在曼谷吃到的好味
龍眼冰: 稍甜