2025-05-14 18 浏览
第一次嚟灣仔呢間段純貞晚膳。呢間食台灣菜的。同朋友喺灣仔,經過望到入面地方都幾大,坐位舒服,牛肉麵好似好好味咁。所以想嚟試下。我同朋友叫咗招牌紅燒腱心牛肉麵同埋濃湯燉雞麵。可以選擇細麵或者手工麵。招牌紅燒腱心牛肉麵,牛肉好腍身嫩滑,湯底濃郁,帶點微辣,好惹味。手工麵幾大塊,麵質彈牙有口感。濃湯燉雞麵🍜,雞湯鮮味濃郁,奶白色的湯底,好清甜,不油膩。入面有兩件雞肉,其中一件係雞脾,啖啖肉。肉質好鮮嫩。細麵麵質軟硬度適中,有咬口。藥膳雞翼,個湯用了藥材去燉煮,味道香濃,好滋補養生。雞翼帶點藥膳味道,好香滑。三星蔥肉鍋餅,皮薄香脆,好香葱油味。芒果QQ, 味道剛好,我叫左正常甜都唔會太甜。好足料,珍珠好Q彈。

三星蔥肉鍋餅,皮薄香脆,好香葱油味。

• 招牌紅燒腱心牛肉麵
2025-05-07 16 浏览
🍜清燉牛肉麵 $82佢嘅湯非常濃郁 有藥膳嘅味道 😍 清燉湯底 所以唔辣 😆 佢用咗牛腱嘅位置 肉質會腍啲🤣可以揀幼麵面同手工面 我要左幼麵 口感唔錯 不過鍾意煙韌啲嘅 可以揀手工面😍-🍜濃湯燉雞麵 $88朋友個胃唔舒服 要咗濃湯燉雞麵 🤣 湯底奶白色的佢話都好濃郁☺️ 俾左雞脾肉我哋😆 麵條有咬口 都好食🤪-🥓蒜粒古早台灣腸 $58台灣腸好juicy😆份量都多🙈-😍鴨舌 $68-🍧台式綜合豆花 $48都幾多配料🤤-
🍜清燉牛肉麵 $82

🍜濃湯燉雞麵 $88

🥓蒜粒古早台灣腸 $58
台灣腸好juicy😆份量都多🙈
😍鴨舌 $68

🍧台式綜合豆花 $48
都幾多配料🤤
2025-05-07 5 浏览
位置灣仔既台式餐廳-段純貞,環境以木制桌椅為主調,坐得幾舒適👐🏻菜式方面,有湯麵🍜拌麵、滷肉飯、多種台式小食、飲品🧋同甜品等,款式豐富😆🍴蒜醬青菜 ($48)可選油麥菜或西生菜,我地揀左油麥菜,油麥菜爽口👄配上咸香既蒜醬冇咁單調~🍴鹽酥雞($48)鹽酥雞大大塊,外皮炸到金黃香脆👅雞肉幾滑,食落唔油膩👍🏻🍴三星蔥肉鍋餅($48)鍋餅上枱夠哂熱辣辣🔥餅皮酥脆,帶三星蔥香味,唔錯🤤🍴招牌紅燒腱心牛肉麵($86)湯底微辣幾惹味😋麵條可以揀手工麵同幼麵,我地揀左手工麵,手工麵闊身同厚,煙韌有咬口👄牛肉大大塊,肉質軟腍有牛香👅🍴青花椒香手撕雞乾拌麵($78)拌麵係幼麵,口感相比手工麵會腍身少少,手撕雞以青花椒調味🤤青花椒嘅香氣突出💁🏻‍♀️🍴純貞芋圓2號($48)甜品配料豐富,包括:桂花冰糖、黑糖珍珠、芋圓、豆花、紅棗杞子。桂花味道濃郁😋珍珠同芋圓口感煙靭,豆花滑溜👄🍴純貞芋圓3號($48)3號配料有:仙草、芋泥、紅豆、芋圓、透明珍珠、黑糖珍珠。芋泥幾香,個人比較中意仙草,口感好滑,甜度適中👌🏻

🍴蒜醬青菜 ($48)

🍴鹽酥雞($48)
鹽酥雞大大塊,外皮炸到金黃香脆👅雞肉幾滑,食落唔油膩👍🏻

🍴三星蔥肉鍋餅($48)
鍋餅上枱夠哂熱辣辣🔥餅皮酥脆,帶三星蔥香味,唔錯🤤

🍴招牌紅燒腱心牛肉麵($86)

🍴青花椒香手撕雞乾拌麵($78)

🍴純貞芋圓2號($48)

🍴純貞芋圓3號($48)
2025-04-30 4 浏览
收工想食台灣野, 揀左呢間係灣仔段純貞, 好近地鐵站,環境好舒服, 因為佢個樓底好高, 座位又好寛敞❤️睇餐牌花多眼亂,主食小食甜品樣樣齊,仲可以加配Chatime飲品,台灣癮即時爆發🤗麻油素麵根椒麻皮蛋:好既麻油味,皮蛋同素麵根兩種唔同既口感一齊食,好開胃👍三星蔥肉鍋餅:外皮煎到金黃脆口,入面既蔥香,熱辣辣好味☺️招牌紅燒腱心牛肉麵:牛腱心炆到超淋,一啖就化開,湯底濃郁,麵質夠彈牙😋青花椒香手撕雞乾拌麵:青花椒嘅香氣好突出,仲有好多手撕雞肉, 加埋糖心蛋,撈埋啲醬汁同麵一齊食😝芒果QQ:芒果味好 fresh,加埋 QQ 嘅珍珠同椰果,口感豐富,甜度啱啱好🥰純貞芋圓1號:三色芋圓煙韌有咬口,好有好多其他配料紅豆,仙草滑溜溜,再加埋珍珠同愛玉,一碗滿足晒所有願望😍

三星蔥肉鍋餅:外皮煎到金黃脆口,入面既蔥香,熱辣辣好味☺️

2025-04-30
2025-04-28 4 浏览
聽到台灣過江龍段純貞第一時間聯想到招牌紅燒牛肉面,今次同朋友食咗其他口味嘅湯麵,都幾唔錯喎!🔅蒜粒古早台灣腸 • $58台灣腸煎得香口,外皮微脆,咬落去卜卜聲😆 juicy 又帶淡淡蒜香,配埋旁邊嘅酸菜一齊食,味道更濃郁🔅藥膳雞翼 • $48雞翼燉到好入味,但有溫和嘅藥材香,肉質嫩滑得嚟又唔會散,藥膳湯底清甜唔苦澀,飲落好舒服😛🔅清燉牛肉手工面 • $82面可以揀手工面或者細面😗湯頭清澈卻不失深度,香氣溫和,手工麵條彈牙有嚼勁,牛肉片軟嫩不柴,系純粹既牛肉原味😛🔅胡椒湯酸菜豬腳細面 • $88胡椒酸菜湯底帶有微微嘅辛香,豬腳已經去咗骨膠質豐富、入口即化,細面吸附湯汁後更顯滋味,系一款連湯都可以飲埋嘅面佢哋嘅飲品系出自台灣手搖品牌日出茶太😛食牛肉面之餘又可以飲到高質嘅茶飲😙🔅經典紅茶 無糖 • $24🔅烤茶拿鐵 無糖 • $33

🔅蒜粒古早台灣腸 • $58

🔅藥膳雞翼 • $48

🔅清燉牛肉手工面 • $82

🔅胡椒湯酸菜豬腳細面 • $88

🔅經典紅茶 無糖 • $24
🔅烤茶拿鐵 無糖 • $33
2025-04-28 2 浏览
今次黎到灣仔既「段純貞牛肉麵」,地方乾淨闊落,坐得舒服唔逼。由小食、湯麵、甜品,樣樣都有驚喜,好有地道台灣風味。🔸 招牌紅燒腱心牛肉麵(手工粗麵) 湯頭用牛骨、豆瓣醬、十幾種香料熬足時間既濃湯精華,飲落甘甜,後勁微辣帶醬香,好有層次!牛腱心筋肉比例啱啱好,又軟又彈牙,咬落仲有黏嘴嘅膠質,吸收哂湯汁!手工粗麵煙韌彈牙,非常掛汁。 配埋酸菜,好解膩。🔸 青花椒香手撕雞乾拌麵 青花椒嘅麻唔攻鼻,反而陣陣清香!手撕雞肉好多,加埋花生粒,口感豐富~仲有滑溜流心蛋! 🔸 鹽酥雞 台式小食鹽酥雞,外皮炸到金黃脆卜卜,入面雞肉嫩滑juicy,調味鹹香味道剛好。 🔸 蒜醬油麥菜 油麥菜灼得翠綠爽口,蒜醬唔咸略帶蒜香。🔸 滷豬大腸 滷得入味,腸身彈牙得嚟帶豐腴油脂,滲出油香~伴碟既花生都非常入味! 🔸 甜品:芋圓2號:加咗桂花冰糖、紅棗杞子,甜得嚟好養生,豆花滑溜豆味濃,三色圓(芋圓、地瓜圓、紫薯圓)Q彈有嚼勁! 芋圓3號仙草、芋泥、紅豆、雙色珍珠堆到滿滿,黑糖甜得溫柔,芋圓煙韌。
今次黎到灣仔既「段純貞牛肉麵」,
地方乾淨闊落,坐得舒服唔逼。
由小食、湯麵、甜品,樣樣都有驚喜,好有地道台灣風味。

🔸 招牌紅燒腱心牛肉麵(手工粗麵)
手工粗麵煙韌彈牙,非常掛汁。
配埋酸菜,好解膩。

🔸 青花椒香手撕雞乾拌麵
青花椒嘅麻唔攻鼻,反而陣陣清香!
手撕雞肉好多,加埋花生粒,口感豐富~仲有滑溜流心蛋!

🔸 鹽酥雞
台式小食鹽酥雞,外皮炸到金黃脆卜卜,
入面雞肉嫩滑juicy,調味鹹香味道剛好。

🔸 蒜醬油麥菜
油麥菜灼得翠綠爽口,蒜醬唔咸略帶蒜香。

🔸 滷豬大腸

🔸 甜品
芋圓2號:加咗桂花冰糖、紅棗杞子,

芋圓3號
仙草、芋泥、紅豆、雙色珍珠堆到滿滿,
黑糖甜得溫柔,芋圓煙韌。

🥬蒜醬油麥菜簡單一碟淥菜 再加埋蒜醬味道即刻昇華菜好爽脆🐥藥膳雞翼我最愛嘅雞翼藥膳味幾濃郁雞肉嫩滑再食埋紅棗杞子補吓身🌶麻油素麵根椒麻皮蛋微辣 皮蛋唔係原隻上 感覺上無咁濟🐥濃雞湯燉麵大大隻雞脾🤤 一皮肉質夠滑個濃雞湯都好出色 朋友飲咗半大碗🐮招牌紅燒腱心牛肉麵可以揀幼麵或者手工麵我就揀手工麵 食落彈牙煙韌手工麵每條粗幼不一 但都成功嗦到湯味牛腱心份量夠 而且肉質腍 麵同肉都入晒味大家都好想食甜品 就叫咗2個唔同嘅豆花share食豆花滑嘟嘟 配料豐富熱辣辣 要攤一陣先食到🖤桂花冰糖黑糖珍珠豆花珍珠夠煙韌 雖然又冰糖又黑糖但唔會甜到澀口好快清晒💜台式綜合豆花綠豆泥 紅豆 薏仁 芋圓 應有盡有咬感大足
🥬蒜醬油麥菜

咬感大足

用餐优惠
試食活動
2025-04-22 7 浏览
今日與友人到灣仔,順路,見到段祟貞就入去一試。店鋪光猛,樓底高,十分舒適。先叫一份菜蒜醬油麥菜新鮮油麥菜淋上蒜末與醬油,適合當開胃小菜。麻辣鴨血冬粉(微辣)微辣順口,鴨血口感滑嫩,雖是小食,但冬粉分量十足,吸飽湯汁,辣度對平常少吃辣的人也很友好,辣得香。鹽酥雞外皮炸得酥脆,裹粉不厚重,醃得入味,不油膩。都幾大件主食點了兩款招牌紅燒腱心牛肉麵(細麵)湯頭濃郁,牛肉分布均勻,燉得軟嫩。細麵口感偏軟,吸附湯汁的能力不錯,若喜歡更有嚼勁的麵條可能需選手工麵,但細麵可以吸付更多醬汁。胡椒湯酸菜豬腳麵(手工麵)湯底酸香帶點辣,酸菜醃得夠味。豬腳膠質豐富,手工麵,厚厚一片,咬勁明顯,適合喜歡偏硬麵體的人。湯底如果冬天食,一定好暖叫了兩款台式甜品,純貞芋圓1號(凍)仙草凍滑順,芋圓軟Q有芋頭香,紅豆甜度適中。黑糖珍珠,透明珍珠增加口感層次,整體甜度清爽。純貞芋圓4號最大分別係椰奶基底,香甜不膩,紫薯泥和芋泥綿密,珍珠同樣彈牙。芋頭控會喜歡這款。

先叫一份菜蒜醬油麥菜
新鮮油麥菜淋上蒜末與醬油,適合當開胃小菜。
菜蒜醬油麥菜

麻辣鴨血冬粉(微辣)
麻辣鴨血冬粉

鹽酥雞

外皮炸得酥脆,裹粉不厚重,醃得入味,不油膩。都幾大件

主食點了兩款

招牌紅燒腱心牛肉麵(細麵)

招牌紅燒腱心牛肉麵
胡椒湯酸菜豬腳麵(手工麵)

胡椒湯酸菜豬腳麵

叫了兩款台式甜品,純貞芋圓1號(凍)
純貞芋圓1號

菜蒜醬油麥菜
麻辣鴨血冬粉
純貞芋圓1號
2025-04-22 2 浏览
放假同媽咪去食飯,佢話好掛住之前同我喺台灣食既牛肉麵,所以就同咗佢去食段純貞啦。藥膳雞翼藥膳雞翼的香氣撲鼻而來,雞翼鮮嫩多汁,帶有淡淡的中草藥香氣,連個湯都好好飲。三星蔥肉鍋餅三星蔥肉鍋餅外皮酥脆,內餡豐富,蔥香四溢,完全媲美宜蘭的三星蔥油餅。招牌紅燒腱心牛肉麵話明係招牌,一定要試啦。牛肉燉得好軟嫩,入口即化,搭配濃郁的紅燒湯頭,味道醇厚。加上手工麵條好彈牙,吸附了湯汁,每一口都令人滿足。濃湯燉雞麵有大大隻雞髀,雞肉好滑嫩,湯頭濃郁卻不油膩,同樣揀咗手工麵,口感好Q彈,食完好滿足。桂圓紅棗杞子糖水味道好甘香、好滋潤!絕對係真材實料!珍珠奶茶珍珠Q彈有嚼勁,奶茶濃郁香醇,好正!

藥膳雞翼

三星蔥肉鍋餅

濃湯燉雞麵

桂圓紅棗杞子糖水
味道好甘香、好滋潤!絕對係真材實料!

珍珠奶茶
珍珠Q彈有嚼勁,奶茶濃郁香醇,好正!

用餐优惠
試食活動
  • 珍珠奶茶
  • 藥膳雞翼
2025-04-22 9 浏览
段純貞牛肉麵源自四川,以家傳秘方結合台灣口味聞名。麵條堅持手工製作,搭配濃郁的紅燒湯頭及燉煮入味的腱子肉,成為新竹代表性美食。曾獲媒體評選為台灣十大牛肉麵之一。灣仔這家分店位置方便,靠近修頓球場和利東街,就在馬路旁,一眼便看見。點了藥膳雞翼、三星蔥肉鍋餅、招牌紅燒腱心牛肉麵、清燉牛肉麵、純貞芋圓3號和台式綜合豆花,全都有水準!藥膳雞翼雞翼以當歸、枸杞、紅棗等漢方藥材慢燉,湯暖和溫潤,滋補養生而不燥熱。 三星蔥肉鍋餅宜蘭三星蔥與豬肉餡完美結合,外皮煎至金黃酥脆,內餡鮮味多汁。 招牌紅燒腱心牛肉麵超級美味,必試!湯頭濃郁,麵條Q彈有嚼勁,牛肉超級軟嫩,膠質豐厚。 清燉牛肉麵湯底鮮甜不膩,搭配軟嫩牛腱肉,撒上青蔥提香,清爽卻不失醇厚,適合偏好原汁原味的食客。 甜品亦是必試的,點了純貞芋圓3號和台式綜合豆花。純貞芋圓3號有仙草、芋泥、紅豆、芋圓、 透明珍珠和黑糖珍珠,個人偏好仙草和芋泥,整體清甜美味!台式綜合豆花有綠豆泥、薏仁、紅豆、芋圓、花奶和豆花,甜度剛好,豆花幼滑,好美味!

藥膳雞翼

三星蔥肉鍋餅

清燉牛肉麵

甜品亦是必試的,點了純貞芋圓3號和台式綜合豆花。

2025-04-19 5 浏览
呢間餐廳想食好耐復活節假有空閒時間當然要黎食下啦~聽講佢係台灣好出名既台灣菜,我地叫左一碗紅燒牛肉麵,麵條可以自選幼麵或者手工麵,手工麵係刀削麵食落口感比較粗身彈牙,加埋濃郁既牛肉湯底,仲有牛腱既大大塊厚肉真係好夾。另外呢度仲同日出茶太合作我地可以叫埋dessert同飲品,台灣飲品當然係叫左黑糖珍珠鮮奶啦~黑糖味濃,珍珠軟糯,食落好多珍珠。呢度既芋圓dessert入面芋圓好qq,仲有珍珠,仙草,紅豆同大甲芋泥好有咬口嫁。
呢間餐廳想食好耐復活節假有空閒時間當然要黎食下啦~

2025-04-16 6 浏览
⭐️ 段純貞係一間台式餐廳,食物質素佳,每一道菜都展現出新鮮食材同埋精湛廚藝,無論係口感,還是味道,都讓人感到滿意,雖然收10%的服務費,但絕對值得,鍾意食台式料理,不妨一試,強烈推薦🤩🔥👍🏼!!🌿環境:4.5/5🔔服務:4.5/5🌟推介指數:5/5

🌿環境:4.5/5
🔔服務:4.5/5
🌟推介指數:5/5
🔖 犇牛四寶麵(微辣)手工麵
🔖 慢煮無骨口水雞拌麵(微辣)
2025-04-12
🔖 犇牛四寶麵(微辣)手工麵
🔖 慢煮無骨口水雞拌麵(微辣)
  • 犇牛四寶麵
  • 🔖 慢煮無骨口水雞拌麵
2025-04-16 22 浏览
返工成日經過都想去食呢間台灣菜,今日難得朋友嚟搵我食lunch,就揀呢間食先🤭ღ 蒜醬青菜-西生菜選用新鮮西生菜,搭配蒜香四溢醬汁,既清爽又開胃ღ 滷味鴨舌滷汁香氣撲鼻,油亮嘅鴨舌上吸附著滷汁,口感滑順,讓人忍唔住一口接一口ღ 蒜粒古早台灣腸香腸皮脆而不油膩,內餡嘅肉質嚴選,嚼勁十足,蒜香喺口中散發,令人回味無窮ღ 招牌紅燒腱心牛肉麵熱辣辣嘅湯頭散發著誘人香氣,麵條揀咗手工麵,韌性十足,牛肉更加係軟嫩入味,滿滿幸福滋味ღ 濃湯燉雞麵湯頭濃厚鮮香,燉雞係大大隻嘅雞髀,雞髀肉鮮嫩多汁,加上滑溜嘅麵條,口感層次豐富ღ Chatime飲品-抹茶拿鐵 清新嘅抹茶香氣彌漫,加上紅豆🫘更添口感-黑糖珍珠鮮奶珍珠Q彈,與濃郁嘅奶香相互交融,讓人無法抗拒

ღ 蒜醬青菜-西生菜
選用新鮮西生菜,搭配蒜香四溢醬汁,既清爽又開胃

ღ 滷味鴨舌

ღ 蒜粒古早台灣腸

ღ 招牌紅燒腱心牛肉麵
熱辣辣嘅湯頭散發著誘人香氣,
麵條揀咗手工麵,韌性十足,
牛肉更加係軟嫩入味,滿滿幸福滋味

ღ 濃湯燉雞麵
湯頭濃厚鮮香,燉雞係大大隻嘅雞髀,雞髀肉
鮮嫩多汁,
加上滑溜嘅麵條,口感層次豐富

ღ Chatime飲品
-抹茶拿鐵
清新嘅抹茶香氣彌漫,加上紅豆🫘更添口感
-黑糖珍珠鮮奶
珍珠Q彈,與濃郁嘅奶香相互交融,讓人無法抗拒
2025-04-11 64 浏览
位於灣仔的台灣牛肉麵專門店,另外也供應多款經典的台灣麵食、飯類、小食及台式飲品,保留台灣味道,正宗地道。蔬菜:蒜醬青菜油麥菜 燙過的油麥菜,翠綠新鮮,淋上蒜香醬油,開胃的蔬菜。滷味:豬耳豬耳比平日吃的更加大條,口感保持爽脆,配料有花生、酸菜,滷得入味,滷水汁帶點甜味,不會太鹹。私房小食:麻辣鴨血冬粉 湯底集齊麻香辣,越食越辣越嗆喉,尤其是冬粉最容易吸收湯汁,鴨血滑溜,份量也不少。牛肉麵類:招牌紅燒腱心牛肉麵招牌之一,必點之牛肉麵。可揀選麵條款式,手工麵或細麵。手工麵厚厚實實,因手工製作,麵條不一,吸入更多湯。紅燒湯底用上多款食材、調味醬料熬製而成,難怪如此濃郁,且有藥膳香味,微微帶辣。牛腱心很厚肉,燉得軟腍,卻保持牛肉肉絲的質感。乾拌麵類:青花椒香手撕雞乾拌麵乾拌麵用上細麵,幼細麵條更加掛汁,把雞肉絲、麵條及酸菜拌勻,看上去較淡味,但味道能做到椒麻香辣,不會油膩或濃鹹,開胃非常。嫩豆花系列:台式綜合豆花少不了台式甜品,綜合豆花配料有綠豆泥、薏仁、芋圓、紅豆、豆花。豆花滑嫩淡味。配料豆類則是浸過糖水,所以中和整體甜度。台式芋圓:純貞芋圓4號椰汁底,配上黒糖珍珠、芋圓,口感煙煙韌韌;還有綿
位於灣仔的台灣牛肉麵專門店,
蔬菜:蒜醬青菜油麥菜

燙過的油麥菜,翠綠新鮮,淋上蒜香醬油,開胃的蔬菜。
滷味:豬耳

私房小食:麻辣鴨血冬粉

牛肉麵類:招牌紅燒腱心牛肉麵

招牌之一,必點之牛肉麵。可揀選麵條款式,手工麵或細麵。
乾拌麵類:青花椒香手撕雞乾拌麵

乾拌麵用上細麵,幼細麵條更加掛汁,
嫩豆花系列:台式綜合豆花

豆花滑嫩淡味。配料豆類則是浸過糖水,所以中和整體甜度。
台式芋圓:純貞芋圓4號

椰汁底,配上黒糖珍珠、芋圓,口感煙煙韌韌;還有綿密的紫薯泥、芋泥。
2025-04-11 76 浏览
段純貞來自台灣新竹市,於當地頗有名氣,香港店沿用台灣總店秘方,湯底用多種中藥材同慢火細燉,值得一試。系香港都有數間分店,分別於灣仔 黃竹坑 旺角 荃灣,除咗灣仔店,其餘數間分店均位於大型商場,地理位置優越。🐔 鹽酥雞食台灣菜最中意食鹽酥雞,鹽酥雞外皮香脆,內裡雞肉嫩滑🐔🌯 三星蔥肉鍋餅外皮包住香氣濃郁三星蔥,內含滿滿蔥料💚煎過後呈現金黃色澤同酥脆口感,咬下每一口都有厚實蔥香加餅香😊🐮 招牌紅燒腱心牛肉麵紅燒腱心牛肉味道香濃,肉質軟稔。牛肉麵爽口有嚼勁,湯底有藥材味道,好滋補,充滿台式風味~🐔 濃湯雞燉麵比想像中有驚喜😋雞湯吸收雞肉精華,每一口都新鮮。雞肉嫩滑十足,新鮮雞果然系同平時既有明顯分別。🧋太極厚奶裡面除咗一般珍珠,仲有蒟蒻,口感煙煙韌韌頗不錯的。奶茶牛奶細滑,茶底香醇☕️🍠 純貞芋圓2號材料有桂花冰糖 黑糖珍珠 豆花 芋圓 紅棗杞子,睇啲材料都知十分滋補😆有桂花冰糖同紅棗杞子使得味道香甜清新。豆花豆味香濃🤍有三色圓包括芋圓 地瓜圓 紫薯圓,三款配料同樣有嚼勁。

🐔 鹽酥雞
食台灣菜最中意食鹽酥雞,鹽酥雞外皮香脆,內裡雞肉嫩滑🐔

🌯 三星蔥肉鍋餅

🐮 招牌紅燒腱心牛肉麵