2022-08-17
肚餓去大坑食lunch,今次就同同事試「正宗印度餐廳及酒吧」!餐牌有中文,易睇易明!Hot & Spicy Chicken Soup - 望落似中式酸辣湯,但湯入面有雞肉,亦好香芫茜味,愛茜之人必試!Fish Cake - 唔似平時好油膩嗰種炸魚餅,呢個炸到外脆內軟,魚味亦都好出,值得一試。Plain Naan - 煙韌鬆軟,配Butter Chicken / Green Curry 超夾! Butter Chicken - 香料味道唔會太過偏重,入口啖啖奶油香,雞肉夠嫩。Green Chicken Curry - 非常好食嘅青咖喱!椰香味濃,雞肉亦無over cook,送飯一流!Tandoori Chicken - 配上檸檬汁嘅燒雞,入口清爽唔膩!Pad Thai - 調味適中,無印度菜嘅濃香料感覺,亦同一般泰式Pad Thai 有少少唔同,口感比較濕潤。整體 - 食物素質好好,印度店員亦都非常好服務親切!
餐牌有中文,易睇易明!
Hot & Spicy Chicken Soup
Fish Cake
整體 - 食物素質好好,印度店員亦都非常好服務親切!