招聘中
月薪
今日終於嚐到傳説中嘅黃皮檸檬茶口味,味道真系太出彩啦!這款茶有啲甜,有啲酸,飲咗佢啦瞬間就可以感受到心情嘅安樂。每一啖都好清新,特別啱午後!一定唔好錯過呢個超好飲嘅黃皮檸檬茶口味!🍹滿滿嘅黃皮果肉,睇落超級誘人,而且顏值都好高咗啦!飲埋簡直好似喺味蕾入面開咗一場果汁嘅盛宴。sell大家一個哈哈哈,享受清爽嘅暢快!如果你同我一樣咁鐘意飲茶嘅話,一定要嘗試下呢個黃皮檸檬茶口味哦!絕對可以畀你味蕾跳舞,好飲到畀人上癮。鐘意清新口感嘅小夥伴噉你們快嚟同我一齊暢飲黃皮檸檬茶啦!不特可以解渴,重畀你帶嚟成日好心情。我第揀,冇之一!

🍋檸檬茶,清新酸飲品中嘅黃金拍乸🍋呢間檸檬茶店遠遠嘅就見到有人喺排隊,檸檬茶,等你試下到這款畀人清新有同香氣四溢嘅靚。黃皮+新鮮檸檬🍋+香醇葉+冰落去❄,簡直系絕配!呢杯黃皮金蛋檸檬茶真系對喼弗嘅友友們好友好,飲埋冇負擔,酸酸甜甜哋,口感好飲又唔會耨,絕對系我哋女仔嘅最愛!你仲等乜嘢呢?快D快去飲啦!💫‍黃皮嘅果香、清爽嘅檸檬帶嚟嘅酸味同葉嘅香氣西融合喺一齊,口感好正。無論系室內定户外,都可以畀你感受到清爽。🌞💖飲啖黃皮檸檬茶,瞬間醒神!重解渴,美容養顏,更加系宵夜時好伴侶。唔信?試下,你會鐘意呢個畀稱為“清涼殺手”嘅酸飲品!😆
🍋檸檬茶,清新酸飲品中嘅黃金拍乸🍋

2023-12-28 37 浏览
今日嚟同大家分享一下我最近過一家酸飲品店,店裏嘅氛圍有好好,啱朋友一齊嚟飲啲酸飲品傾嚇偈,都啱同姊妹一齊影相哦,次次嚟呢度都要啲一杯黃皮金蛋檸檬茶,我真系可以飲一成冬天。口感好掯嘅一杯黃皮金蛋檸檬茶,檸檬+黃皮+茶底,每個都可以吸到新鮮嘅黃皮果肉!!酸甜又多汁,檸檬味十足,唔關黃皮好搭,一啖驚豔!大家一定要去試,好好飲! 等我地一齊試下黃皮金蛋檸檬茶嘅魅力啦,感受佢帶嚟嘅快樂與健康真系我喊死好飲咗佢啦!

2023-12-20 35 浏览
天后近排開左間手打檸檬茶,檸濛濛。叫左杯黃皮金蛋檸檬茶試試佢。呢啲天氣好多人都有兩聲咳,黃皮潤喉啱晒大家飲。🍋$36 呢杯檸檬茶非常足料。冰同埋甜度都有得揀。味道清新,黃皮亦都配合檸檬嘅酸味。飲完之後打開個蓋睇吓。入邊滿滿嘅黃皮同檸檬,食埋啲黃皮。喉嚨都即刻舒服晒。

2023-11-05 105 浏览
我基本上由細到大飲咗檸檬茶30幾年… 雖然近年好流行香水檸檬茶,但係我依然比較鍾意濃茶嘅檸檬茶…其實天后有好多間茶店,最近見佢新開,所以去試吓… to my surprise, it is even better than Yum Teahouse, few steps nearby! 鍾意佢茶味夠澀,檸檬夠香。另外因為我本身對好多人造糖敏感,但係依間店我又可以喎!Will try other flavours as well! Love the location. Love their tea! Keep it up!

鍾意佢茶味夠澀,檸檬夠香。

另外因為我本身對好多人造糖敏感,但係依間店我又可以喎!

濃味檸檬茶
2023-10-31
用餐时段
濃味檸檬茶
2023-11-05 41 浏览
港式檸檬茶原本發揚光大,錫蘭茶葉爆出檸檬香味。但是內地近年推出爆檸檸檬茶,用新鮮榨取方式現場製作,吸引不少年青人喜愛,尤其現在注重健康,檸檬的豐富維他命C吸引人不斷飲喝。這間在天后地鐵站和巴士站旁邊的小店開業不久,服務員態度殷勤,主動查問加減甜度和冰塊,口味悉隨尊便。這次嘗試了招牌檸檬茶,雖然不是新鮮即制檸檬,但是能夠飲出檸檬鮮味,茶膽茶味濃郁,比起卡路里高的珍珠奶茶健康上百倍。維多利亞公園經常有大型活動,這個地鐵站出口就是前往維園的方向,在參加活動前不妨試一試新鮮口味。

招牌檸檬茶
招牌檸檬茶