2011-09-03
我個次去食澳洲牛奶公司 食完之後諗住搵個dessert食下我就係佐敦既白加士街到行 跟住見到間松記睇落去d價好平民咁 所以我就入左去食啦入到去我同我fd叫左個雜果冰同summer 係等既期間 我係到睇下四周既環境 佢好貼心咁放左一枝奶係隔離summer! 佢俾左幾隻雪糕我去簡 我就簡左mango n choco 佢d雪糕認真麻麻 只係平時係supermarket雪住既雪糕x_x佢有好足料既雜果 整體黎講其實呢個summer算叫做唔錯既~雜果冰! 佢一黎到我覺得佢有好多好多冰係到 但我食完上面d冰令我呆左呆 我本身覺得一個大碗底下面都有好多冰 係解暑最好/_\點知我食到底成大碗紅豆x_x 最後完全食唔到/_\如果肚餓而唔想食正餐的話 我覺得黎呢個食一餐dessert都唔錯
點知我食到底成大碗紅豆x_x 最後完全食唔到/_\