2019-01-04 819 浏览
食物:$45 加拿大海膽手捲,有兩片大大片加拿大海膽,且頗為鮮味(無唔新鮮果種腥苦澀味),性價比而言一流。(不過係自助調味料度搵唔到wasabi, 好辣的朋有可能會失望)//////////////////////////////空間環境方面:可無立食空間,美中不足(人多果陣企係條街會唔方便)。//////////////////////////////下次會想試成盒海膽咁
食物:

空間環境方面:
可無立食空間,美中不足(人多果陣企係條街會唔方便)。

下次會想試成盒海膽咁

2018-09-26 763 浏览
去到花園街尾見到有間平平地食壽司食手卷既店仔,雖然細細間,但應有盡有,最重要佢唔係貴我叫左個蔥花三文魚手卷,朋友叫左個海膽手卷我個三文魚手卷都唔錯$22,都唔錯架,一個都夠飽喇但青瓜多了點,食到最後青瓜味太重,搶哂三文魚既味道!加埋壽司豉油點綴一下,賣相都即刻靚哂又好食下次都可以黎試下佢地呢間既壽司,我見最平一件都係$5,現成既三文魚壽司5件都係$18就有,如果開party 都可以試下呢間,見佢既三文魚都幾新鮮

我叫左個蔥花三文魚手卷,朋友叫左個海膽手卷
我個三文魚手卷都唔錯$22,都唔錯架,一個都夠飽喇
但青瓜多了點,食到最後青瓜味太重,搶哂三文魚既味道!

加埋壽司豉油點綴一下,賣相都即刻靚哂又好食

2018-07-28 519 浏览
其實食飽左飯...再又為食...無意間經過呢間舖頭..諗住通常廣告同事實不符...但卻帶來驚喜...紫菜都係脆既👍🏻😏加拿大海膽都好鮮甜...仲有我最愛既左口...好好味😋
2018-05-28 516 浏览
住左太子甘耐,真係第一次係太子食到甘好味既手卷壽司,真係好好味啊!其實主要係佢d壽司夠新鮮,真係見到佢地係即叫即炸,特別推介軟殼蟹壽司 芒果同軟殼蟹既配合真係無與倫比!好推薦大家去試下
特別推介軟殼蟹壽司
芒果同軟殼蟹既配合真係無與倫比!好推薦大家去試下
外卖自取
2018-05-27 417 浏览
去左呢間新開嘅日本美食-東京街,未入去前,係出面行左一陣,就見到個玻璃櫃擺住好多唔同款式嘅壽司(你地可以睇睇圖),多到我眼花繚亂😂,仲有仲有,我細細個好中意飲嘅玻子氣水,真係好還想念丫😍聽個店長講係日本版嘅玻子氣水,正👍叫左個超人氣嘅手卷,海膽手卷,本身都中意食海膽,所以都想試下呢間點,呢個都係店長極力推薦嘅海膽手卷,話係A級靚貨!咁當然要試下拉。未食前都見到好多嘅海膽係表面,相當多餡😍,食之前當然要影反張相😁到我咬落去果下,海膽嘅甜味即刻溶左係口里面,再加埋紫菜同飯嘅配合,簡直一流!唔係講笑,真係要試過先知,店長果然冇介紹錯!