2023-05-12 44 浏览
🥥 點食都唔肥甜品?原來代糖都可以無怪味 🤭 最驚喜龍眼冰配「青鑽」 🤩拉➡️睇menu🐭 米奇老豬Vol. 345 🐷甜品 Almond Dessert]之前喺尖沙嘴、旺角插旗嘅 @almonddesserthk今次開到來葵芳啦~除左提供輕食同甜品之外最近仲新出左個「點食都唔肥」嘅糖水系列所以邀請左老豬去試試佢地嘅新品 🤭.🐖🐖《點食都唔肥功效甜品》🐖🐖 🛑 8/10 🛑 💰$88💰老豬揀左甜菊代糖燉雪燕➕秘制椰汁杞子燉海椰子 🥥雪燕微甜 代糖味幾自然 無怪味後勁椰汁暖笠笠 甜度略高 質地濃稠但撈埋雪燕就啱啱好 👍🏻一碗有大概7-8條海椰子 好爽脆老豬好鍾意呢個口感😍.🐖🐖 《杏汁波波爽冰木蓮凍》🐖🐖 🛑 8.2/10 🛑 💰$65💰龍眼波波嘅龍眼味好濃好似食緊真龍眼咁 口感似綿綿冰一粒粒米色果d係青稞 好有口感 🦷有d似煙韌版薏仁(?)而且好夾杏汁底 😍木連凍就似仙草芋圓細細粒都幾煙韌 不過就無咩味~本身老豬係好唔鍾意杏霜嘅 😳不過呢個只係有輕微杏霜味 而且偏流質 所以老豬接受到👌.❣️🐭總評分🐷❣️味道:8.1/10 服務:7.9/10環境:7.8/10 CP值:✴️ 中 ✴️ ENCO
拉➡️睇menu

🐭 米奇老豬Vol. 345 🐷
[杏甜品 Almond Dessert]
之前喺尖沙嘴、旺角插旗嘅 @almonddesserthk
今次開到來葵芳啦~
除左提供輕食同甜品之外
🛑 8.2/10 🛑 💰$65💰
龍眼波波嘅龍眼味好濃
好似食緊真龍眼咁 口感似綿綿冰
一粒粒米色果d係青稞 好有口感 🦷
有d似煙韌版薏仁(?)
而且好夾杏汁底 😍
木連凍就似仙草
芋圓細細粒都幾煙韌 不過就無咩味~
本身老豬係好唔鍾意杏霜嘅 😳
不過呢個只係有輕微杏霜味
而且偏流質 所以老豬接受到👌
❣️🐭總評分🐷❣️
味道:8.1/10
服務:7.9/10
環境:7.8/10
CP值:✴️ 中 ✴️
ENCORE:✅ (龍眼爽冰)

📍 杏甜品 📍

#米奇老豬_雪糕刨冰

用餐优惠
試食活動
2023-05-10 113 浏览
這間本地人氣甜品鋪的新分店選址葵芳,裝修同樣採用莫蘭迪綠色調,配合白色與淺木色,還有杏仁公仔陪伴,充滿悠閒感覺。點食都唔肥養生套餐 - $88秘制椰汁杞子燉海椰子濃稠的椰汁好清甜,一條條果肉細嫩透白的海椰子好有口感,加上滋補的杞子,好養生!甜菊糖燉雪燕(150G)雪燕美白補血,舀起來一絲絲晶瑩剔透,口感細滑帶彈性,另上的日本甜菊糖,自行控制份量,清甜可口,不會被人體吸收,適合生酮飲食及減糖人士。呂宋芒奶昔爽冰 - $59嚴選新鮮的菲律賓呂宋芒果製成,綿密細膩的沙冰充滿香甜的芒果味,更有多汁的芒果肉、爆珠及啫喱好豐富。
點食都唔肥養生套餐

點食都唔肥養生套餐 - $88
秘制椰汁杞子燉海椰子

秘制椰汁杞子燉海椰子
甜菊糖燉雪燕

甜菊糖燉雪燕(150G)
呂宋芒奶昔爽冰
呂宋芒奶昔爽冰

呂宋芒奶昔爽冰 - $59
2023-05-07
下午茶
杏甜品最近又開左新分店啦! 今次除左係開新店, 仲有新嘅素食menu, 向來係佢地粉絲嘅車車今日就特登去試下! 鋪頭嘅空間感比其他分店大, 坐得更舒服! 車車點左佢地嘅無肉素食套餐配日本宇治抹茶! 套餐可以+$38升級, 前菜+黃金香草素忌廉湯+指定甜品✨️日本宇治抹茶✨️韓式泡菜✨️Pesto意大利餃份量十足, 意大利雲吞配上上意大利最著名嘅醬料之一嘅 Pesto醬, 惹味又健康! ✨️黃金香草素忌廉湯濃郁香甜嘅南瓜湯, 口感幼滑幾好飲 ✨️指定甜品甜品係車車最愛嘅迷你版龍眼冰, 水準依然, 食落啖啖龍眼嘅味道, 一口接一口, 好快就食哂了

✨️日本宇治抹茶

✨️韓式泡菜

✨️Pesto意大利餃

✨️黃金香草素忌廉湯
濃郁香甜嘅南瓜湯, 口感幼滑幾好飲

✨️指定甜品
2023-04-28
主打健康低糖嘅甜品店,🌰以杏仁為主題,甜品用甜菊代糖製作,所以會比一般用白砂糖製作嘅甜品低卡路里好多。而且真材實料,無添加,可以品嚐到食材最天然嘅味道✨店內環境闊落,用上木系傢俬🪵,配以淺綠色調,非常小清新。坐位仲有可愛嘅杏仁公仔可以打卡☺️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🌰招牌杏仁茶燉蛋白 $55全自家磨製,第一啖入口係好清新嘅杏仁香氣,蛋白非常滑溜,而且甜度不高,多食都唔怕。🥭呂宋芒椰木蓮凍 $68有用菲律賓呂宋芒製成嘅雪芭,重有椰果、小芋圓 及 一些呂宋芒果肉🥭呂宋芒真係超甜超香,好好食😍🤤 雪芭都有好天然清新嘅呂宋芒香氣。底層用野生木蓮籽製成嘅木蓮凍,似仙草,不過又比仙草多了些煙韌,味道回甘。感覺輕盈又有飽肚感,口感仲好豐富,非常鐘意🥹🥹必食!👍🏻🍵抹茶湯圓 $42一咬開就有爆漿流心抹茶醬流出,抹茶味幾香,唔會死甜亦唔覺得苦澀。配上桂花糖水,清香又甜而不膩~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🌰招牌杏仁茶燉蛋白 $55

🥭呂宋芒椰木蓮凍 $68

🍵抹茶湯圓 $42
2023-05-09 25 浏览
非常健康的Almond Dessert杏甜品店最新推出了食極唔肥功效甜品選用甜菊代糖燉製、0糖份、超低卡、保留材料的原汁原味。今次我把甜品代替正餐,既飽肚,即使我吃多碗也不擔心有發胖的問題。🍃甜菊代糖燉雪燕非常滋潤及養顏的雪燕約150g不太甜,讓我越吃越美麗🍃秘制椰汁杞子燉海椰子充滿🥥椰子的鮮甜味,綿密水嫩的口感美顔潤燥,營養豐富養養顏!。。。。。。。。。。🥭夏日透心涼的呂宋芒椰木蓮凍採用野生木蓮籽,不含任何人工添加物,有著淡雅的籽香和清爽的口感,入口即化,製造過程複雜,而絕非是普通的涼粉。配上香甜的呂宋芒及多色的細小芋圓粒,口感豐富。
非常健康的Almond Dessert杏甜品

最新推出了食極唔肥功效甜品

🍃甜菊代糖燉雪燕
非常滋潤及養顏的雪燕約150g
不太甜,讓我越吃越美麗

🍃秘制椰汁杞子燉海椰子
充滿🥥椰子的鮮甜味,綿密水嫩的口感
美顔潤燥,營養豐富養養顏!

。。。。。。。。。。
🥭夏日透心涼的呂宋芒椰木蓮凍

🔷 🍡🍧🍨🎶 𝔸𝕝𝕞𝕠𝕟𝕕 𝔻𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥 - 𝕂𝕨𝕒𝕚 𝔽𝕠𝕟𝕘〰️ 今日喺新都會行街,發現杏甜品終於係葵芳開咗新分店,終於唔需要出到咁遠親就可食了☺️☺️☺️ 店舖仲擺滿好多杏仁公仔,好可愛呢☺️〰️ 「點食都唔肥功效甜品」吸引咗,啱晒我又怕肥又想食甜品既心,成個系列採用日本甜菊代糖製作,全素低卡零糖份,負擔輕咗,唔洗忍口喇!盡情食😋 食糖水都可以食得咁健康,正呀!最重要係好適合全素食者的友人😇😇🍽 🔹 甜菊代糖燉本草銀耳(全素)本草銀耳用十多種中藥材為培養基,無論係口感定營養價值都更上層樓,膠質比普通銀耳多4倍!😍😍清甜爽滑,啖啖口感細膩,而且旁邊有一小碗甜菊化糖水可以自行加配調整甜味,好細心呢🤭 最重要可以排毒養顏抗衰老🤭💙🔹原盅雪梨桂圓肉燉紅棗(全素) 雪梨🍐雖然切了多塊,但保守估計都有半個,雪梨燉得好軟身,味道好香甜,加上桂圓份量都多💙 還有對女士們身體好的清甜紅棗,滋陰潤肺☺️☺️➰🔹 貓山王木蓮凍一大碗超足料😳鍾意食榴蓮嘅唔好走寶,榴槤味道都好濃郁甘香 😋除了木蓮凍還有大量芋圓,椰果和雪糕🍦大滿足!😚😚➰🔍 題外話甜品都是製點即做,需要少少時間,但食到健康又好吃😋的甜品,等一陣都值得嘅
🔷 🍡🍧🍨

🎶 𝔸𝕝𝕞𝕠𝕟𝕕 𝔻𝕖𝕤𝕤𝕖𝕣𝕥 - 𝕂𝕨𝕒𝕚 𝔽𝕠𝕟𝕘

🍽

🔹 甜菊代糖燉本草銀耳(全素)
最重要可以排毒養顏抗衰老🤭💙
🔹原盅雪梨桂圓肉燉紅棗(全素)
還有對女士們身體好的清甜紅棗,滋陰潤肺☺️☺️

🔹 貓山王木蓮凍

🔍 題外話
甜品都是製點即做,需要少少時間,但食到健康又好吃😋的甜品,等一陣都值得嘅😉

📌杏甜品
📍葵芳興芳路223號新都會廣場4樓477-478號舖
2023-05-09 40 浏览
📣原來杏甜品係葵芳新都會開左分店🥳佢哋仲推出全素主題😍使用日本零卡甜菊糖燉煮♨️真係點食都唔肥🤭🤩好啱糖尿病✅生酮人士✅乳糖不耐人士等✅小朋友都食得👶🏻☕️甜菊代糖燉桃膠食落冇平時個啲糖水咁甜👍🏻陣陣清香味😋媽媽至愛🫶美顏又滋潤💕仲可以助便秘人士促進消化👏🏻🍨甜菊代糖燉雪燕雪燕係平價嘅美顏食品✨用甜菊代糖燉更顯清甜☺️食多幾啖都唔怕😆消脂減肥首選💯🥥秘制椰汁杞子燉海椰子一上枱就聞到超濃椰子香🥥原汁原味😋入邊仲有好多椰子肉😛鐘意椰子嘅你一定要試🫶夏天飲好適合🈴️清熱解毒🥰🥭呂宋芒小丸子椰汁吸吸椰汁好香🥥唔會過甜🥰小朋友都好啱飲😋仲有粒粒芒果肉同小丸子🍡口感好豐富🤩
📣原來杏甜品係葵芳新都會開左分店🥳

椰汁好香🥥唔會過甜🥰小朋友都好啱飲😋
仲有粒粒芒果肉同小丸子🍡口感好豐富🤩
2023-05-04
下午茶
杏甜品 @almonddesserthk 📍葵芳興芳路223號新都會廣場4樓477-478號舖日養生低脂0糖~😆食糖水都可以食得健康最近去左杏甜品~食左點食都五肥系列套餐選用甜菊代糖燉製❌0糖份✅超低卡保留材料的原汁原味😋A瘦身美顏素燕窩 +B養生糖水系列 $88有6款可以自由配搭😚我簡左A。甜菊代糖燉雪燕 全素B。秘製椰汁杞子燉海椰子 全素椰汁濃香~配埋海椰子🥥清熱解毒雪燕晶凝通透~入口細滑帶彈性~好味😋。呂宋芒小丸子杏仁茶吸吸 $55 選用菲律賓呂宋芒果🥭~入口有獨特香味再配上Q彈棉軟小丸子同杏仁茶~#生酮甜品 #葵芳甜品 #生酮美食 #葵芳美
甜品 @almonddesserthk
📍葵芳興芳路223號新都會廣場4樓477-478號舖日
養生低脂0糖~😆食糖水都可以食得健康
最近去左杏甜品~食左點食都五肥系列套餐
選用甜菊代糖燉製❌0糖份✅超低卡
保留材料的原汁原味😋

A瘦身美顏素燕窩 +B養生糖水系列 $88
有6款可以自由配搭😚我簡左
A。甜菊代糖燉雪燕 全素
B。秘製椰汁杞子燉海椰子 全素
椰汁濃香~配埋海椰子🥥清熱解毒
雪燕晶凝通透~入口細滑帶彈性~好味😋

。呂宋芒小丸子杏仁茶吸吸 $55
選用菲律賓呂宋芒果🥭~入口有獨特香味
再配上Q彈棉軟小丸子同杏仁茶~

#生酮甜品 #葵芳甜品 #生酮美食 #葵芳美
【全港首家素食主題甜品店Almonddesserthk 🍧🌱想食甜品,但係又怕肥,依家有好消息啦!杏甜品-全港首家素食主題甜品店 (葵芳新都會店)💚獨家推出糖尿病、乳糖不耐人士、生酮人士都可以食既甜品,呢度所有嘅產品都低糖低卡,同時都係素食,無論你係素食主義者或者注重健康嘅人,呢度都可以滿足你嘅需要。「杏甜品葵芳新都會店」用嘅餐具同埋包裝都係環保物料,好欣賞佢地注重健康亦愛護地球🌍!我同老公就叫左佢地最新嘅 🌼甜菊代糖燉雪燕(150G) $ 88佢地用嘅日本甜菊糖是一種天然的零熱量甜味劑,點食都唔怕肥。而佢地嘅燕窩好足料,每一啖都充滿燕窩 ,好清甜啊!☕️生磨玫瑰燉杏仁茶(全素) 玫瑰花香氣怡人,聞一聞都玫瑰花倍感放鬆!而杏仁茶好滑啊!玫瑰花配杏仁茶仲有美容養顏,清熱解毒、滋補調理的功效,食完成個人都容光煥發。🥥椰皇雪燕燉雙皮奶 $69高品質的椰漿加上3.6牛乳雙皮奶燉製,椰香四溢,好香好滑啊!入面仲有椰肉同好足料嘅燕窩,口感豐富!而家Almonddesserthk 仲有外賣送貨平台,全港滿$150起即日送貨,快d去 Almonddesserthk.com 下單試下啦!分店:葵芳新都會

我同老公就叫左佢地最新嘅
🌼甜菊代糖燉雪燕(150G) $ 88
☕️生磨玫瑰燉杏仁茶(全素)
玫瑰花香氣怡人,聞一聞都玫瑰花倍感放鬆!

🥥椰皇雪燕燉雙皮奶 $69

而家Almonddesserthk 仲有外賣送貨平台,

分店:葵芳新都會廣場4樓477-478

#素食甜品專門店 #乳糖不耐 #糖尿病 #杏仁茶 #生酮 #香港甜品 #杏甜品 #新都會甜品 #葵芳甜品 #低糖健康甜品 #低糖 #食五肥 #vegan #vegetarian #低卡 #甜菊糖 #純素 #素食 #代糖 #減肥 #瘦身 #健康飲食 #素餐廳 #養生 #美顏 #獨家 #最受歡迎甜品 #最受歡迎甜品 #點食都唔肥

甜 品 係 另 一 個 胃 🫶🏻但要食到唔甜又唔肥聽朋友講葵芳新開咗一間素食主題甜品店叫Almond Dessert 杏甜品🎉🍰我地即刻去食先😎店舖環境非常舒服😌文青木系嘅裝修令人不禁放鬆下來~座位寬敞明亮 好適合同朋友仔或者一家人黎食😚特別鍾意好可愛嘅吉祥物杏仁仔🤎每個角落都見到杏仁仔嘅身影攬住唔願放手啊☁最新推出嘅✿點食都五肥系列套餐 啱哂大人小朋友一齊食😛✧ 原盆雪梨桂圓肉燉紅棗使用新鮮雪梨煮熟 紅棗和桂圓 口感綿密香甜 健康美味一次滿足🥰✧ 甜菊糖燉桃膠用上不含糖分嘅甜菊代糖桃膠更係有益嘅食物適合任何年齡食嘅甜品
甜 品 係 另 一 個 胃 🫶🏻
但要食到唔甜又唔肥
聽朋友講葵芳新開咗一間素食主題甜品
叫Almond Dessert 杏甜品🎉🍰
我地即刻去食先😎

店舖環境非常舒服😌
文青木系嘅裝修令人不禁放鬆下來~
座位寬敞明亮 好適合同朋友仔或者一家人黎食😚

用上不含糖分嘅甜菊代糖
桃膠更係有益嘅食物
適合任何年齡食嘅甜品
2023-05-01
上個星期同朋友去葵廣掃完街想坐低食埋甜品先走,於是就去左呢間杏甜品:🍴點食都唔會肥養生甜品 $88呢個係新系列緊係要試下😎佢係一個套餐咁揀A+B,我就揀左燉雪燕同埋原盅雪梨桂圓肉燉紅棗🥰雪燕功效係消脂減肥,岩哂一眾想食甜品又怕肥既朋友😏口感細滑有彈性,靠甜菊糖來提升味道👅味道清甜,唔使額外加甜菊代糖都OK!燉雪梨好淋而且清甜,食完行個人都滋潤哂~🍴椰汁雪燕燉雙皮奶 $69雙皮奶好滑奶味香濃😝同椰汁融為一體,雪燕都好綿密!椰皇肉超級滑溜而且好容易就刮到出來😙一啖食哂雙皮奶、雪燕同埋椰皇肉,口感豐富超級滿足🤪整體來講,味道中上價錢合理😌環境都坐得闊落,裝修更加打卡able😀今次已經食第二次食,質素仲keep到!而新系列都有驚喜😋值得一試👍🏻另外見到佢哋嘅外賣平台依家試業中 ,滿$150就可以送貨啦!大家仲唔快啲去食返個滋潤又養生既甜品~📍 杏甜品 葵芳興芳路223號新都會廣場4樓477-478號舖

🍴點食都唔會肥養生甜品 $88

🍴椰汁雪燕燉雙皮奶 $69

📍 杏甜品
葵芳興芳路223號新都會廣場4樓477-478號舖
2023-04-24
2023-05-07 49 浏览
星期日同媽咪行新都會,行到攰攰地,見到間糖水舖,款式多元化,傳統得黎又創新,啱媽咪去食🤗抹茶湯圓$42抹茶味湯圓入面真流心,抹茶🍵濃而不苦,真系好好食🤤抹茶控必食推介🌟🌟🌟同媽咪黎嗌左個,點食都唔肥功效甜品餐 $88真正點食都唔會肥,選用日本甜菊代糖燉製了✅低卡、零糖份啱曬媽咪食呀😝A甜菊代糖燉桃膠(全素)B生磨玫瑰燉杏仁茶(全素)上到黎打卡able ,媽咪都wow wow聲‼️打開月球 滿滿桃膠,一口一幸福,另有甜糖水俾你添,個人覺得桃膠本來有少少甜味,就無需要再加甜了☺️杏仁茶系全店岀名之作🌟自家制杏仁茶夠香濃,飲得岀唔系溝粉沖岀黎嗰啲但媽咪覺得未系夠滑🧐媽咪去到成個餐包辦黎食,見佢桃膠加入杏仁茶咁食添呀😜自家製迷你3.6牛乳雙皮奶$18確實係雙皮奶質地,唔會似燉蛋白,用上3.6朱乳熱食更加之好香奶味mini size小朋友都啱食😋店舖裝修好舒服,仲有好多杏仁仔cushion ,好可愛櫈,枱以木頭為主題,大自然環境,食個甜品可以放鬆曬🙆🏻‍♀️

抹茶湯圓$42

同媽咪黎嗌左個,點食都唔肥功效甜品餐 $88
真正點食都唔會肥,選用日本甜菊代糖燉製了
✅低卡、零糖份
啱曬媽咪食呀😝
A甜菊代糖燉桃膠(全素)
B生磨玫瑰燉杏仁茶(全素)

上到黎打卡able ,媽咪都wow wow聲‼️

但媽咪覺得未系夠滑🧐
媽咪去到成個餐包辦黎食,見佢桃膠加入杏仁茶咁食添呀😜

自家製迷你3.6牛乳雙皮奶$18
mini size小朋友都啱食😋

店舖裝修好舒服,仲有好多杏仁仔cushion ,好可愛

2023-05-07 11 浏览
杏甜品 @almonddesserthk 最近喺葵芳新都會開新分店,屋企行過去大約10分鐘左⏰星期六晚食完飯就過去湊熱鬧,見到佢地推出左新「點都食唔肥養生套餐」,唔肥喎🤣即時吸左我入去喇!A + B $88生磨玫瑰杏仁茶+ 甜菊糖燉桃膠點樣唔肥法呢?原來依個系列主要採用日本甜菊糖,資料話甜菊糖不會被人體吸收,所以特別適合生酮同減糖人士(即係我!減重計劃進行中)😂😂杏汁波波爽冰木蓮凍$73每次都要點,不過今次我無份食😂爽冰我地加錢換成三拼,因為想食多點口味,木蓮凍好夠飽肚又清熱,味道回甘!晚飯後時間都真係好多好多人,要有排隊既心理準備喔!(但排得不太耐就有位!)

A + B $88
生磨玫瑰杏仁茶+ 甜菊糖燉桃膠
點樣唔肥法呢?原來依個系列主要

杏汁波波爽冰木蓮凍$73

晚飯後時間都真係好多好多人,要有排隊既心理準備喔!
(但排得不太耐就有位!)
🌟今日同爸爸去咗葵芳新都會廣場,見到呢間甜品好好似幾得意,門口有兩個好得意嘅公仔,呀女又玩到累訓左覺💤,重唔趁佢訓左,即刻去食甜品🍰😁見到佢有個點食都唔肥系列😮餐牌話選用🌼甜菊代糖燉製,原來係生酮糖水😲零糖份、超低卡路里。💁🏻‍♀️點食都唔肥養生套餐 $88 (A+B)A 🧉生磨玫瑰燉杏仁茶(改善睡眠)呢度招牌係杏仁,當然試杏仁茶,糖水分開上非常好👍👍👍岩哂我唔食甜既客人,味道好自然,唔係死甜果種。B 🌼甜菊糖燉雪燕(瘦身減肥)感覺似啖啖燕窩咁$88有兩款甜品,抵食。🍧貓山王榴槤爽冰 $59離遠已經聞到勁大榴槤味,好冰凍好好味,重加埋爆珠,推薦榴槤控要來試下埋單店員話我知有套票優惠,可惜唔近屋企啦,否則真係幾抵食。
重唔趁佢訓左,即刻去食甜品🍰😁

見到佢有個點食都唔肥系列😮

💁🏻‍♀️點食都唔肥養生套餐 $88 (A+B)
A 🧉生磨玫瑰燉杏仁茶(改善睡眠)

B 🌼甜菊糖燉雪燕(瘦身減肥)
感覺似啖啖燕窩咁$88有兩款甜品,抵食。

🍧貓山王榴槤爽冰 $59

埋單店員話我知有套票優惠,可惜唔近屋企啦,否則真係幾抵食。

用餐优惠
試食活動
2023-05-06 17 浏览
葵芳餐廳種類多,但堂食甜品店就唔多,今次新都會新開呢間以杏仁為主題local 甜品店,即時引起二小姐興趣🧛🏻‍♀️小店主打純手工鮮製,夠晒真材實料❗️重點係不加任何添加劑/防腐劑,而且低糖,啱晒追求健康嘅香港人小店設有外買平台Menu 點食都唔肥系列都幾吸引 ❗️選用日本甜菊代糖燉製,甜菊糖係天然代糖,0糖份、超低卡👍🏻 適合素食、糖尿病、乳糖不耐、生酮飲食人士‼️原盅雪梨桂圓肉燉紅棗 配 甜菊糖燉本草銀耳 $88桂圓燉紅棗糖水好足料🍐份量多之餘好入味,糖水燉得夠火候😚飲完暖笠笠❗️銀翠爽口,連埋糖水一齊食,口感更豐富‼️呂宋芒小丸子椰汁吸吸 $55令人懷念既味道🤩椰汁香濃🥥呂宋芒超香甜充滿果香,同椰汁一直都係絕配🥭小丸子細細粒🤍軟綿煙靭,好味呀😋

小店設有外買平台

適合素食、糖尿病、乳糖不耐、生酮飲食人士‼️

原盅雪梨桂圓肉燉紅棗 配 甜菊糖燉本草銀耳 $88

銀翠爽口,連埋糖水一齊食,口感更豐富‼️

呂宋芒小丸子椰汁吸吸 $55

小丸子細細粒🤍軟綿煙靭,好味呀😋
2023-04-23