2023-07-09
🐥灣仔-李家前幾日同朋友去咗一間韓式餐廳 🍴食物質素好好❤️🫶🏼!而且性價比都好高♪( ´θ`)ノ🔥 等我同大家介紹吓啦!燒五花腩肉 $208食親韓國嘢都好鍾意食五花腩👍🏻呢一間嘅五花腩🐷🐽完全冇令我失望 首先餐廳用鐵板同五花腩一齊燒 🐖就算食到最後嗰舊肉都仲係熱辣辣!味道方面,亦都唔使講啦 完全冇令人失望🩶油脂分布好平均 肉汁一咬落去即刻爆曬出嚟 正!🔥🥺🥺蜂蜜炸雞拼盤 $198平時同朋友食炸雞 一定爭食雞翼雞髀 呢個餐超好 因為三樣嘢都食到 包括雞鎚雞翼同埋雞髀!🍗🐤味道方面 蜂蜜完全勁開胃🍯🐝!師傅亦都炸到好香脆 超級正!推介!♪( ´θ`)ノ🍑白桃乳酪果汁如果大家想飲一啲夏天解暑嘅飲品🫶🏼👍🏻我誠意推介呢一個果汁~ 桃味好香🍑🫶🏼🩶食炸鷄嘅時候飲都好幫助到解膩!🥫雪碧——————🐥灣仔-李家地址: 灣仔駱克道405-419華發大廈地下C號舖#gluttonlifecafe #gluttonlife灣仔#灣仔 #hkfoodie #yummy #food #cafe #hkcafe #hkfood #hkgoodblogger #chill #hotdog #dogfriendl
燒五花腩肉 $208
蜂蜜炸雞拼盤 $198
🍑白桃乳酪果汁
🥫雪碧
——————
🐥灣仔-李家
地址: 灣仔駱克道405-419華發大廈地下C號舖
#灣仔 #hkfoodie #yummy #food #cafe #hkcafe #hkfood #hkgoodblogger #chill #hotdog #dogfriendlyhkrestaurant