2006-12-28
23-12-06(六) 11人早一個月前book定房23號搞party,4:30pm可開始打馬吊,比左間最尾的海景房間我地,好近廚房,有點嘈,打麻雀期間冇人幫我地針茶,打打下麻雀會好多侍應入我地間房行出行入,感覺好唔舒服,還有侍應剛下完班返工穿著便服入黎,還以為她是誰的朋友呢,點知侍應話這房內還有間小房可比員工換衫,冷氣壞了,只可開或關,如果開冷氣會好凍,因為度數壞了冇得較,只得一個溫度,關冷氣又有點焗,開門又太近廚房有點嘈,食翅時侍應忘記上醋,食物ok啦,正常好食,價錢唔貴,$2989一圍全包宴,埋單時比$11 tips,侍應叫我地比多d tips,又話可比cash,我地話已經比左,visa已簽了。講真..點比呀?比間咁ge房我地,咁ge服務,搞party呢d開心錢正常都會比,但...呢間野唔值囉。如果唔係睇煙花,我諗唔會再黎lu!仲有..廁所好唔舒服,好似去左小童洗手間咁,感覺呢座合和中心可以裝修好d再做好..晒曬~~