2019-10-08 227 浏览
😋依加雞飯屋堅好味,雖然店無咩裝修,但係賣實力嘅。😋雞,本身夠味,唔點嘢都好味,點左佢嘅沙薑汁就不得了嗱,分分鍾可食二碗飯。😃$53,一碟雞飯,重送無味精老火湯,正有幾好食,睇相便知,重夠飽
😋依加雞飯屋堅好味,雖然店無咩裝修,但係賣實力嘅。

😃$53,一碟雞飯,重送無味精老火湯,正
有幾好食,睇相便知,重夠飽
2019-03-24 384 浏览
我就最中意去大埔搵野食,因為大埔真係好多正野食其中呢間雞飯,都係我既favourite 雖然,環環吾係甘好,要係街邊食,但係我覺得食物質素好就可以加分!叫左個雞飯再送一碗例湯呢間雞飯,同其他店吾同,佢既特別之處就係可以埋雞既內臟,其中雞腎我就最鐘意,好脆,口感一流!雞既份量都多,而且係煮得熟,我最吾中意d雞有d血係度,呢間完全係熟晒,但又吾會煮都好老,雞加埋d醬,簡直絕配!湯又吾係太味精湯,仲有大大隻雞腳,簡直係全雞宴,雖然要五十幾蚊,價錢吾算特別平,但味道真的不錯!大家黎大埔可以一試!
我就最中意去大埔搵野食,因為大埔真係好多正野食
其中呢間雞飯,都係我既favourite
叫左個雞飯再送一碗例湯