2010-02-17
叫了: 1. 炒通菜, 味道一般!2. 泰國生蝦, 同日本式的醬汁不同, 幾特別!3. 蒜蓉包, ok, 唔錯!4. 咖哩軟轂蟹, 吃到一半才發現他們完全沒有把蟹腮清理, 向店員投訴, 他們只把此菜取消, 叫我們叫過別的便了事; 改了個黃咖哩牛肉, 等了十幾廿分鐘才說沒有牛肉, 怎不早說, 本想叫多些菜,真掃興, 埋單走人! 感覺佢地好似唔憂做, 得失顧客也冇所謂! 唔緊要, 佢地唔志在, 我亦唔稀罕!蟹腮會食壞人, 希望佢地真係偶一為之, 不過覺得佢地清潔食物會係好拿西, 好彩佢地唔係賣雞泡魚, 否則死得人多!服務方面, 我想轉一張剛結賬大一點的檯,方便叫多些菜, 店員說外面有人等緊, 我以為對方人比較多, 所以店員留這大點的檯給對方, 原來也和我們一樣兩人而已, 而且坐了十多分鐘食得很少便埋單走了,
1. 炒通菜, 味道一般!
2. 泰國生蝦, 同日本式的醬汁不同, 幾特別!
3. 蒜蓉包, ok, 唔錯!