2006-04-29 144 浏览
九點鐘以後特價,我地班friend 次次都約埋9點以後食. 勁平喎, 次次都每人$40左右.質數都算ok, 我覺得最抵係$18半隻雞. 味道唔錯除咗雞之外, 都仲有好多餸係$18 . 平日食飯唔知去邊度食, 可以去食下
質數都算ok, 我覺得最抵係$18半隻雞. 味道唔錯
2006-03-24 38 浏览
星期二晚,出街食飯,四個人又來這兒,叫了一條約一斤重老虎斑,一個東瓜盅,一碟炒白菜仔,半隻霸王雞,8隻豉汁蒸帶子,2個白飯。非常飽,質素俾已前差了好多,霸王雞水汪汪,無雞鮮味。最差的是現場環境,雖然是非吸煙區,但全場煙霧濔漫,非吸煙區卻容許食客吸煙!空調又不足! 日後再難惠顧。共375元。

非常飽,質素俾已前差了好多,霸王雞水汪汪,無雞鮮味。

共375元。
2006-02-20 82 浏览
早排到過這間酒樓打邊爐, 勁唔惦, 須然每位$48, 已包晒湯底,茶錢及加一, 但係每人只可選4碟食物, 之後就要每碟$10, 食物又唔新鮮, 湯底都冇味, 勁差, 冇下次............
2006-01-31 48 浏览
仲記得前身係一間名牌酒樓, 其後轉名多年, 個新名勁似以前個舊名, 以個人呢種經驗覺得係有d 蠱惑, 通常都唔會幫襯. 但一般人唔知仲以為係同一集團, 以為有同一水準, 同一服務, 但呢次就燒鬚喇, 因當日老媽未食早餐腳痛又三急, 呢頭食巿行情唔熟, 惟有但求就手食個下午茶費事搵, 點知事後已經確認呢種認知係非常正確, 事后後悔非常. 點心多油兼夾有翻蒸味, 茶壼有勁污漬, 杯杯碟碟崩過崩牙狗, 仲有就係明明有空, 鑑粗要你搭方便佢唔駛換布set位...'not your place' is 'not your day' 切記切記.
2005-03-15 10 浏览
不久前,下午茶,盅茶很肥,明顯有油,叫侍應換過,點知佢竟然用同一個壺,再掟回給我,好難接受。今時今日咁樣服務質素係好唔掂!點心一律6.8元,但三時後就冇咩可以食,d 點心很搶手。

今時今日咁樣服務質素係好唔掂!

點心一律6.8元,但三時後就冇咩可以食,d 點心很搶手。
2003-11-17 40 浏览
上星期一家人去食晚飯,覺得小菜幾好味(平均$30-40一碟),味道都唔錯,海鮮生猛新鮮。雖然沒有5星級服務,但都幾週到,呀!佢地有個「巨荔芋蒸鴨」值得一試。
2000-03-08 18 浏览
大致沒有問題,價錢! 但有一味大東星兩味之其中一味,我覺得都幾腥。 另外,D 待應的服務態度需要改善。
另外,D 待應的服務態度需要改善。