以酸菜魚為主題嘅餐廳真係愈開愈多,本身真係勁鐘意食酸菜魚,但市面上嘅酸菜魚總係差d,但今次比我遇到呢間位於旺角嘅《捌壹壹》,佢嘅酸菜魚真係味道一流🤤🤤,一試難忘!😍🌟必食冷鍋酸菜魚酸菜魚超級大份,撒上菊花瓣同乾辣椒賣相好吸引🤤,魚肉無骨,食落啖啖肉,魚肉嫰滑彈牙,唔容易散開🥳每一塊都好完整,配料有芽菜、萵筍、寬粉、金菇、酸菜,非常足料😝,湯底唔會好油膩,我地叫左小辣,可以簡不同辣度和唔辣,飲落夠酸夠麻辣,配埋白飯真係一流😋🌟麻辣金錢肚金錢肚爽口彈牙,配埋麻辣汁,辣得夠惹味😝🌟炸小饅頭$48有成6個小饅頭,好抵食😛,呢個一定要趁熱食,饅頭炸到黃金色澤,外層香脆,內裡鬆軟,點埋煉奶🤩味道甜絲絲,超好味👍🏻👍🏻👍🏻,唔怪得咁多枱都叫😗

🌟必食冷鍋酸菜魚

🌟麻辣金錢肚
金錢肚爽口彈牙,配埋麻辣汁,辣得夠惹味😝

🌟炸小饅頭

2022-01-13 19 浏览
-哩幾日嘅天氣又凍返😮‍💨❄️ 一凍又會想食吓酸菜魚,除咗夠暖笠笠之外,食啲辣嘢個人都會暖啲😆🤍-今次我哋嚟到波鞋街附近嘅一間小店,中午去都幾滿座😳 兩個細胃人士叫咗一個冷鍋酸菜魚同香油海蜇🐟🤍 -必食冷鍋酸菜魚: 魚肉份量好多,好似食極都仲有咁😆 我好怕腥所以平時唔多食魚,但哩個酸菜魚好滑同好香,食落知道食材新鮮🤗 而且鍋入面仲有索曬汁嘅芽菜、寬粉同金菇,口感超滿足,如果加埋碗白飯就perfect🤍-香油海蜇:酸菜魚已經填飽咗我哋兩個細胃人士,不過口痕嘅我見到隔離檯點咗哩個,望落覺得好吸引就叫埋海蜇🤤 麻油香勁開胃,味道好清爽,海蜇仲好彈牙❤️ 做開胃小食一流,怕辣嘅人都可以大啖品嚐👻-另外,佢哋仲有好多飲品🥤除咗有汽水、梳打,仲有解辣嘅菊花杞子蜜🤍 想飲酒類飲品嘅哩度都有,啱曬大家唔同嘅需要😊

2022-01-09
  • 香油海蜇
2022-01-13 18 浏览
酸菜魚我又黎啦 🐟😛811店名由來?係舊時重慶地區號碼☎️😳除咗酸菜外 餐廳仲有雞煲打邊爐食 好多選擇kuku 味道方面都非常好 夠濃味👍價錢合理〰️必食冷鍋酸菜魚 $208811酸菜魚有辣同唔辣揀 我就緊係食辣架啦 重口味🙋🏻‍♀️湯底唔會好油 酸度好足夠🥰酸菜魚份量都多 入面用既係水晶粉 我覺得比薯粉更加入味😋食得辣嗌中辣會更惹味!食完酸菜魚唔夠喉係可以自己加材料落去打邊爐 我地有嗌其他野食 所以就無特別加配了😚乾煸肥腸 $98最近大愛食乾煸肥腸🥰❣️811 乾煸肥腸夠乾身 超香口 食落好酥脆〰️送白飯係無得頂 如果食得辣既 嗌中辣會更惹味😎黑糖糍粑 (大) $45超得意將黑糖糍粑排到層層疊咁🤣即叫即炸 炸到金黃色的💛食落外脆內軟😳❣️黃豆粉多 黑糖醬濃 所以好夠味〰️

必食冷鍋酸菜魚 $208

乾煸肥腸 $98

黑糖糍粑 (大) $45
2022-01-12 1159 浏览
我真係好鍾意食酸菜魚~🥰🥰🥰見到哩期好多foodie都介紹哩間~愈睇愈吸引~一於去試下先~😋😋▶️必食冷鍋酸菜魚($208)見到寫住冷鍋係咪有D驚呢~🥶🥶其實冷鍋既意思係因為上枱時已經煮好左~亦都唔會好似打邊爐咁一邊煲住一邊食咁解~一樣都係熱辣辣架~🤭🤭酸菜魚份量十足~除左魚外~裡面仲有芽菜~金菇~萵筍同埋寬粉魚冇骨~食落都幾嫩滑👍👍湯頭酸酸辣辣之外仲幾清甜~唔會覺得好味精~唔錯唔錯~我地揀左小辣~食落都唔算太辣~▶️白飯(10)食酸菜魚點可以唔叫返碗白飯呢~用酸菜魚既湯黎撈飯食~而家唸返起都流口水呀🤤白飯大大碗~2個人share岩岩好~▶️夫妻肺片($65)牛𦟌+牛脷+金錢肚牛𦟌有牛味而且有咬口~牛脷同金錢肚食落比我想像中軟腍~夠哂麻辣香口~一樣我都係揀左小辣~辣度唔會太辣~我覺得岩岩好~惹味~▶️香油海蜇($45)海蜇非常爽口~香油內有醋既味道~酸酸地咁~幾開胃~🤩🤩▶️黑糖糍粑($35)外脆內軟口感煙韌~糍粑配上黃豆粉~再點埋黑糖一齊黎食~真係又夾又好味呀~😍😍不過記得一定要趁熱食呀~🔥🔥▶️芒果沙冰(42)▶️菠蘿沙冰(42)食酸菜魚~如果飲品有得叫沙冰系列的話~我通常都會叫~大大杯咁~解辣
我真係好鍾意食酸菜魚~🥰🥰🥰
見到哩期好多foodie都介紹哩間~

愈睇愈吸引~一於去試下先~😋😋
▶️必食冷鍋酸菜魚($208)

見到寫住冷鍋係咪有D驚呢~🥶🥶
其實冷鍋既意思係因為上枱時已經煮好左~
亦都唔會好似打邊爐咁一邊煲住一邊食咁解~
一樣都係熱辣辣架~🤭🤭
酸菜魚份量十足~除左魚外~
裡面仲有芽菜~金菇~萵筍同埋寬粉
魚冇骨~食落都幾嫩滑👍👍
湯頭酸酸辣辣之外仲幾清甜~
唔會覺得好味精~唔錯唔錯~
我地揀左小辣~食落都唔算太辣~
▶️白飯(10)

食酸菜魚點可以唔叫返碗白飯呢~
用酸菜魚既湯黎撈飯食~而家唸返起都流口水呀🤤
白飯大大碗~2個人share岩岩好~
▶️夫妻肺片($65)

牛𦟌+牛脷+金錢肚
牛𦟌有牛味而且有咬口~
牛脷同金錢肚食落比我想像中軟腍~
夠哂麻辣香口~一樣我都係揀左小辣~
辣度唔會太辣~我覺得岩岩好~惹味~
▶️香油海蜇($45)

海蜇非常爽口~香油內有醋既味道~
酸酸地咁~幾開胃~🤩🤩
▶️黑糖糍粑($35)

外脆內軟口感煙韌~糍粑配上黃豆粉~
再點埋黑糖一齊黎食~真係又夾又好味呀~😍😍
不過記得一定要趁熱食呀~🔥🔥
▶️芒果沙冰(42)
▶️菠蘿沙冰(42)

食酸菜魚~如果飲品有得叫沙冰系列的話~
我通常都會叫~大大杯咁~解辣又解渴~
而且哩度既沙冰仲唔會太甜添~👍👍
如果你都係酸菜魚控
我十分推薦你黎試下😋👍👍👍👍
2022-01-09
  • 黑糖糍粑
2022-01-10 13 浏览
朋友話帶我去旺角食冷鍋酸菜魚,吓,乜酸菜魚都有凍食既咩?咁特別緊係要去試試佢!但係去到時,見到鍋魚吾係凍架喎,仲要熱辣辣既添!所以就好奇心大發咁問下店員,點解呢鍋熱辣辣既野竟然叫冷鍋酸菜魚呢?原來係…因為個鍋吾需要加熱住黎食,已經預先煮好,可以保持住魚肉既嫩滑,魚肉切得大大片又厚身,口感豐富,湯頭酸味天然,味道剛好,會令人不禁飲多幾啖。配料有芽菜、金菇、酸菜、寬粉,分量十足,細鍋已足夠2-3人食用。另外我地仲加左一碟細既手切肥牛添!黑糖糍粑外脆內軟,面層灑上黃豆粉,再加上甘甜嘅黑糖,口感Q彈,甜度剛好。原來而家係OpenRice 訂座,星期一至四12:00-17:00仲有68折添,優惠期到31/1咋,千奇吾好錯過啊!

2022-01-09 21 浏览
係禁堂食之前,好想食火鍋魚,就來左呢個平時要排隊既店,但我今日醒目錯過高峰時間過來,果然錯峰時間過來,餐廳無咩人,可以好放鬆甘享用!重慶麻辣火鍋魚:呢個同烤魚相似,都係先食魚,再加湯打邊爐。魚肉入味又好嫩,又有配料好似豆卜,青瓜係入面,而辣度就揀左小辣,唔會好嗆喉,又可以嚐既辣既滋味。因為魚已經好大條,就無叫其他配料啦,就叫左烏冬算啦。烏冬放落麻辣魚,煮一陣就可以食啦。烏冬嗦晒湯汁既味道,又軟滑,真係好好食吖~

2022-01-05 20 浏览
最近經常在旺角一帶四處探索,在旺角東發現一間質素不錯的酸菜魚!性價比一流!冷鍋酸菜魚 $210這個價錢已包含二人份量的魚片,寬粉和芽菜!絕對夠份量!湯底以酸菜、泡椒、辣椒及花椒調味,吃起來酸香開胃,辣得過癮!食慾大開!魚片白滑,肉質結實,唔會一夾就散!煮得啱啱好唔會老,口感鮮美又冇骨另外追加兩份配料-響鈴同埋牛舌火鍋怎能沒有響鈴!炸枝竹很香脆!配合酸菜魚湯味道一流!牛舌配酸菜魚湯比到驚喜,這個切片後的牛舌有點像牛肚+腸,帶點彈牙爽口,同埋幾有肉味!果然吃火鍋還是配上紅肉!紅油脆耳吃川菜必食的涼拌小吃,一盤豬耳,傾吓計,酸菜魚來之前食住等!麻辣辣得過癮!口感又韌又脆,果然暢快!

冷鍋酸菜魚 $210

另外追加兩份配料-響鈴同埋牛舌
火鍋怎能沒有響鈴!炸枝竹很香脆!配合酸菜魚湯味道一流!

紅油脆耳
2022-01-02 22 浏览
重慶麻辣火鍋魚(魽魚) ($298)吸取過往經驗,麻辣火鍋魚一定會越煮越辣🥲🔥所以今日淨係嗌咗bb辣(最小辣)🤣🤣魽魚原條咁上,除咗打卡一流之外,仲可以食混魚嘅所有部分,認真唔錯!😋入面仲有豆卜、金菇、青瓜等等食材,非常吸味🥰我哋仲另外嗌咗鴨血同水晶寬粉,都係吸辣之選🤣-鴨血 ($38)鴨血冇經過醃製,成磚就咁上🤣所以要用比較長時間去煲,水滾就掉落去,滾到差唔多食完條魚先食,就夠曬入味啦😘-黃金墨魚餅 ($58)普普通通,都幾彈牙,但墨魚味唔太突出😆
重慶麻辣火鍋魚(魽魚) ($298)
鴨血 ($38)
黃金墨魚餅 ($58)
普普通通,都幾彈牙,但墨魚味唔太突出😆
2022-01-02 33 浏览
位於旺角既811餐廳,無論係旺角東站或者旺角站行過黎都非常方便,步行只大概五分鐘既路程。今日過黎食午餐,點知全場都滿座,幸好有一早訂枱,唔需要等位就有位。主食叫左一份冷鍋麻辣魚,因為兩個人食,所以叫左細份。入面有好多新鮮既魚片同配菜,同埋有超級多辣椒,鍾意食辣既朋友真係唔可以錯過,啲青瓜係鍋入面都煮到入晒味,好好食,啲魚就非常爽滑。另外,仲叫左大盆花菜同剁椒肥腸,花菜炒到好有鍋氣,加左豬肉係入面,味道好豐富。碟肥腸有啲酸辣既味道好特別,佢啲肥腸洗到好乾淨一啲都冇異味。
捌壹壹位於旺角奶路臣街四川小菜、烤魚、雞煲款式多而且無論香氣、辣度、口味都夠到位!正宗喎.《🐟 冷鍋酸菜魚 $208》冷鍋意思係不需要邊食邊滾熱個鍋因為魚肉已經煮熟並保持最嫩滑嘅狀態而所用嘅鍋亦都有恆溫嘅效果唔會咁快冷卻有BB辣、小辣、中辣、大辣魚肉、配料分量都非常足夠😈奶白色嘅酸菜魚湯好吸引~飲落順口味道濃郁魚肉真心嫩滑!仲要無細骨!而酸菜夠酸夠麻!仲配有大量芽菜、金菇~晶瑩通透嘅冬粉‼️性價比高💯必食.《🐟 炸饅頭 $38 六個》炸饅頭外面呈現黃金色外層香脆鬆軟又熱辣辣🤤而內層保持好軟熟配煉奶食既配搭無得輸呀.《🐟 尖椒皮旦 $42》晶凝通透嘅皮蛋夠入味尖椒亦辣得過癮🤩.《🐟 酸辣土豆絲 $75》酸辣味好香🥰 爽口得黎好開胃.《🐟 Somersby Crush $38》食辣野當然要配凍飲爽爽佢一路食辣野一路飲Cider 好治癒Somersby Crush仲有多個功能 – 打卡📸
捌壹壹位於旺角奶路臣街
四川小菜、烤魚、雞煲款式多
而且無論香氣、辣度、口味都夠到位!正宗喎
《🐟 冷鍋酸菜魚 $208》
冷鍋意思係不需要邊食邊滾熱個鍋
因為魚肉已經煮熟並保持最嫩滑嘅狀態
而所用嘅鍋亦都有恆溫嘅效果唔會咁快冷卻
有BB辣、小辣、中辣、大辣
魚肉、配料分量都非常足夠😈
奶白色嘅酸菜魚湯好吸引~飲落順口味道濃郁
魚肉真心嫩滑!仲要無細骨!而酸菜夠酸夠麻!
仲配有大量芽菜、金菇~晶瑩通透嘅冬粉‼️
性價比高💯必食
  • 炸饅頭
  • Somersby Crush
  • 酸辣土豆絲
  • 尖椒皮蛋
捌壹壹 📍旺角奶路臣街33號地下F號舖環境:🐣🐣🐣🐣🥚服務:🐣🐣🐣🐣🥚🌸冷鍋酸菜魚 $208味道:🐣🐣🐣🐣🐣我哋本身唔食得辣,揀左bb辣😋😋我地覺得都幾辣,不過唔係話辣到食唔到果隻,味道都好好,好足料,魚既份量好多,酸菜芽菜等配菜都好多,下面仲有啲水晶寬粉,水晶粉煙煙靭靭幾特別👍🏻👍🏻我地加左2碗白飯☺️☺️10蚊一碗😋😋用酸菜魚撈飯真係好正😋😋😋如果唔夠食可以直接用呢個鍋加餸打埋邊爐🫕🌸尖椒皮蛋 $42味道:🐣🐣🐣🐣🥚我地都揀左bb辣,但呢個相比起酸菜魚就無咁辣👍🏻佢隻皮蛋係糖心既😍😍好晶凝通透,好睇又好食😋皮蛋好入味👍🏻👍🏻🌸凍柑桔柚子蜜 $26味道:🐣🐣🐣🐣🥚唔知張圖影得清唔清楚,佢係超級多柚子😂😂😂好足料😂😂推薦度:🐣🐣🐣🐣🐣比較推薦多人食,3個或以上較好😍😍因為我哋兩個人食,有啲都食唔晒😅😅我哋都會encore我哋見到如果用OpenRice book仲有六八折😍😍大家記得book咗先去食🤣

捌壹壹

🌸尖椒皮蛋 $42
味道:🐣🐣🐣🐣🥚

🌸凍柑桔柚子蜜 $26
味道:🐣🐣🐣🐣🥚
唔知張圖影得清唔清楚,佢係超級多柚子😂😂😂好足料😂😂

推薦度:🐣🐣🐣🐣🐣

1)必試冷鍋酸菜魚暖粒粒之選🤩勁多魚肉 三個人都依唔哂啲魚肉好滑 煲得耐都唔會變老食開辣既 可以試下少辣其他料都好足 有金菇,大豆芽,寬粉同埋萵筍多人仲可以嗌火鍋料!2)黑糖糍粑口感煙韌要點埋黑糖先有啲味中意食qq口感既朋友可以一試3)炸小饅頭炸到粒粒金黃色😍 香脆可口 入面麵包又軟綿綿點埋煉奶 一流🙌🏻4)酸辣土豆絲炒到好有鑊氣酸酸辣辣好開胃**如果食到口渴又想解辣,可以試下佢啲水果沙冰🍑🍓🫐😍
1)必試冷鍋酸菜魚
暖粒粒之選🤩
勁多魚肉 三個人都依唔哂
啲魚肉好滑 煲得耐都唔會變老
食開辣既 可以試下少辣
其他料都好足 有金菇,大豆芽,寬粉同埋萵筍
多人仲可以嗌火鍋料!

2)黑糖糍粑

點埋煉奶 一流🙌🏻

4)酸辣土豆絲
炒到好有鑊氣
酸酸辣辣好開胃

**如果食到口渴又想解辣,可以試下佢啲水果沙冰🍑🍓🫐😍
2021-12-30 186 浏览
滿心歡喜去食見到個牛上黎幾靚 酸菜魚 其實都係 你話好好食 我又覺得未至於 你話好差 又未去到 只能說 酸菜魚係中上 魚的確係滑 但無咩魚味 魚都吸唔到個湯得金菇吸到個湯味 薯粉係煙韌的 但都係吸唔到個味 唔知問題出係邊🥲食完個魚 直接叫多個雞煲 真係等左好耐先到 個雞煲上左無十分鐘 就同我地講仲有30分鐘要交枱 果下真係有點著著地 😡😡😡個魚都好耐先黎 我地都快快手手食完換叫雞煲 朋友催佢 個雞煲先上 仲要話煮多2-3分鐘食得 我都醒 再煮多幾分鐘 點知 都係未熟😩😩😩$188 半隻雞煲 感覺豆卜多過雞(正常既) 但個重慶辣雞煲 (朋友唔食辣走辣 點知出事)人生食咁多間雞煲 有辣有唔辣 間間都叫自己個雞煲做「重慶雞煲」 唯獨係未食過 重慶雞煲 係用麻醬撈雞😢 本人最愛重口味 未食前將娃娃菜一同煮 (非常之正 推薦大家下次去其他地邊食雞煲都咁煮)點知 娃娃菜都係麻醬 滿口都是麻醬 啲雞又麻醬 哎⋯⋯😥😥😥😥啲牛呀 腸呀 牛展呀 擺埋落去滾 係無味的😥😥😥未講最嬲既野就係個雞煲上左十分鐘就話賣單還台 真心跟住真係嬲左講:下⋯個雞煲岩岩上 仲要啲雞仲未熟 依家仲煮緊,台面既野都未擺
滿心歡喜去食

真係等左好耐先到

個魚都好耐先黎 我地都快快手手食完換叫雞煲
朋友催佢 個雞煲先上 仲要話煮多2-3分鐘食得

我都醒 再煮多幾分鐘 點知 都係未熟😩😩😩
$188 半隻雞煲 感覺豆卜多過雞(正常既)

但個重慶辣雞煲 (朋友唔食辣走辣 點知出事)

點知 娃娃菜都係麻醬 滿口都是麻醬
啲雞又麻醬 哎⋯⋯😥😥😥😥

啲牛呀 腸呀 牛展呀 擺埋落去滾
係無味的😥😥😥

未講最嬲既野

就係個雞煲上左十分鐘就話賣單還台
真心跟住真係嬲左講:下⋯個雞煲岩岩上 仲要啲雞仲未熟 依家仲煮緊,台面既野都未擺得落去煮 你就話還台?

個員工話:咁因為你加左個煲

我:😡😡😡 你會咁遲先黎 見到我加單 就同我講唔好加啦 我等都等左半個鐘啦⋯⋯

大佬呀! 我等你條魚又等半個鐘
雞煲 唔催都唔黎⋯

下次寫明 叫人唔好叫咁多野食啦⋯⋯

地方又窄 肥啲既人都不易去食

但可以讚下。就係趕你走果下員工態度令我唔舒服外,其他時間 佢地都好好禮貌

但都補充下。我隔離台都食到好鬼嬲
因為佢地啲野食都係上完無十分鐘(佢地只係叫左一個煲 同啲小食 )都係比人催賣單走人

講下佢好食既野
我地叫左炸野 真心啲炸物係幾正

最後如圖上咁多食物
1.酸菜魚
2.雞煲半隻
3.一碟肥牛
4.牛展
5.腸
6. 娃娃菜一棵(聽聞好似$3X)
7. 炸饅頭
8.炸餃子
9.炸墨魚餅
10. 2杯飲品
11. 1罐椰青水($19,我以為係一枝 平時7仔果啲)

TOTAL:$1173

2021-12-30
  • 炸小饅頭
  • 炸墨魚餅
2021-12-27 20 浏览
適逢酸菜魚人氣當道🌈正宗川菜冷鍋酸菜魚有聽過嗎?✨冷鍋的意思是酸菜魚已煮好,不用加熱,就這樣吃!👍🏻《必食冷鍋酸菜魚》小$208辣度可以自選,可走辣,且份量非常足料。湯底很清新,酸菜夠酸,酸酸的味道,很開胃,且不油膩!👏🏻魚片很大塊,沒有腥味,鍋底更有寬粉、金菇和芽菜。吃完魚片後,也可以點火鍋食材,加湯打邊爐。👍🏻《花枝丸》$42有8粒👍🏻👍🏻大大粒!抵吃!《炸小饅頭》$48有六件炸的外脆內軟,熱辣辣的小饅頭,點上煉奶,好好吃!✨✨《香油海蜇》$45麻香味撲鼻,開胃前菜小吃。👍🏻原來店名「捌壹壹」是以前重慶的電話地區號碼,很有代表性。總結:抵吃好味!冷鍋酸菜魚必食!✨
適逢酸菜魚人氣當道🌈

正宗川菜冷鍋酸菜魚有聽過嗎?✨

冷鍋的意思是酸菜魚已煮好,不用加熱,就這樣吃!👍🏻

《必食冷鍋酸菜魚》小$208
辣度可以自選,可走辣,且份量非常足料。
湯底很清新,酸菜夠酸,酸酸的味道,很開胃,且不油膩!👏🏻

《花枝丸》$42
有8粒👍🏻👍🏻大大粒!抵吃!

《炸小饅頭》$48
有六件炸的外脆內軟,熱辣辣的小饅頭,點上煉奶,好好吃!✨✨

《香油海蜇》$45
麻香味撲鼻,開胃前菜小吃。👍🏻

原來店名「捌壹壹」是以前重慶的電話地區號碼,很有代表性。

總結:抵吃好味!冷鍋酸菜魚必食!✨
  • 炸小饅頭
1. 必食冷鍋酸菜魚-小辣 (Regular) $208最近天氣凍好想食辣野😋,大推呢間既酸菜魚❗️未食魚先飲啖湯,湯頭鮮味十足又濃郁,飲落吾油膩,好香花椒味,酸辣程度岩岩好,魚片好滑偏厚身,絕對吾係果啲一夾就爛,個人好討厭魚味,佢呢個食落去完全吾會腥。魚有好多片,而且個鍋勁多料,有寬粉、金菇、芽菜、萵荀,因為吾知佢有寬粉,我地仲叫左兩個飯送,最尾連啲魚都食吾晒,呢個鍋會越食越辣 惹味又過癮🤤2. 夫妻肺片 $58佢既辣汁調味好出色👍🏻,香辣惹味,令你食完一舊想接住食第二舊,牛展有咬口充滿滷香,金錢肚爽口彈牙,牛俐軟淋,件件都好入味辣得好頂癮!3. 黑糖糍粑 (Small) $30一碟細size有5件,炸到皮脆內軟🤤,表面落面撒左紅糖,點埋個黑糖汁,入口黑糖甘甜帶小小酸味,紅糖粉稍稍中和左個酸味,食落先脆,後香糯,好正😋。不過個黑汁糖比較水,如果再濃稠啲就perfect

1. 必食冷鍋酸菜魚-小辣 (Regular) $208

2. 夫妻肺片 $58