2023-06-29 54 浏览
之前同朋友食過呢間喺屯門新墟嘅拾號公社覺得唔錯💗今日帶咗屋企人一齊去食👏🏻🤍紐西蘭羊架羊架肉質好林👍🏻而且唔騷 伴碟嘅炸薯波都好好味❤️🤍墨魚汁魷魚帆立貝扁意粉每次叫墨魚汁意粉都會食到成咀黑晒😹意粉煮得啱啱好🥳🥳🥳🤍芝士磨菇釀雞翼有芝士同蘑菇出現基本上都係好好食🤣🤍黑松露餐湯配牛角包黑松露味好香濃😘😘🤍 Mojito/ 蘋果蜜桃紅茶呢度嘅Cocktail調味好好 而紅茶特飲嘅生果都好新鮮💕💕💕最後惠顧滿$500之後like and share餐廳社交平台就會送一個打卡甜品🩷 甜品好靚 即使係送嘅 個雪糕泡芙都唔差😳😳😳❤️❤️❤️

🤍紐西蘭羊架

黑松露味好香濃😘😘
🤍 Mojito/ 蘋果蜜桃紅茶

甜品好靚 即使係送嘅 個雪糕泡芙都唔差😳😳😳❤️❤️❤️
2023-06-27 45 浏览
住屯門朋友推介我食呢間店,撐黃店之餘又好食!好彩有𝘣𝘰𝘰𝘬枱,閒日食都爆場。🔺黃金薯條雞翼雙拼 ($𝟭𝟬𝟴)作為薯條忠實擁躉,仲要係黃金炸薯條二話不說即叫,佢仲可以+$20變雙拼雞翼,緊係叫埋。一上枱嘩左聲,超大碟!早知咁大碟就叫少啲野食🤣但呢個超好味呀,咸蛋黃落得好大方,好夠咸香,正!🔺匈牙利鵝肝多士伴安格斯牛仔柳 ($𝟮𝟰𝟴)鵝肝多士超邪惡但好好食,鵝肝都厚同大塊!安格斯牛仔柳都重肉味,係好食既牛柳,但唔算太大件,個拼盤入面仲有沙律菜同埋薯寶,所以食落好多野食,好豐富!🔺煙三文魚蟹籽忌廉蟹肉意大利飯 ($𝟭𝟮𝟲)好多芝士碎同埋蟹肉,意大利飯都好𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺, 加埋蟹籽一齊食,好有層次,食到卜卜聲。食完個飯好飽!🔺鮮濃湯及迷你牛角包所有主食都會配湯同牛角包,牛角包都鬆軟,今次係配羅宋湯,食得辣既都幾正,因為係辣辣地嘅羅宋湯。🔺𝗫 𝗠𝗮𝗻 ($𝟳𝟴)入面有提子汁,蘋果汁,益力多同埋梳打水,係𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩既🔺𝗬𝗲𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗗𝘂𝗰𝗸 ($𝟴𝟴)呢杯係用黎打卡既,用浴缸🛁做容器,似足近期好𝘩𝘪𝘵黎左香港俾人打卡既小黃鴨,真係好𝘘 😁個嘢飲係芒果汁,菠蘿汁益力多梳打水,個浴缸面仲有啲玫瑰花瓣添😂

🔺黃金薯條雞翼雙拼 ($𝟭𝟬𝟴)

🔺匈牙利鵝肝多士伴安格斯牛仔柳 ($𝟮𝟰𝟴)

🔺煙三文魚蟹籽忌廉蟹肉意大利飯 ($𝟭𝟮𝟲)

🔺鮮濃湯及迷你牛角包

🔺𝗫 𝗠𝗮𝗻 ($𝟳𝟴)
入面有提子汁,蘋果汁,益力多同埋梳打水,係𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩既

🔺𝗬𝗲𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗗𝘂𝗰𝗸 ($𝟴𝟴)
個嘢飲係芒果汁,菠蘿汁益力多梳打水,個浴缸面仲有啲玫瑰花瓣添😂杯野飲唔係得個樣,味道都唔錯架!

而家做緊一個優惠,就係食滿$500,係𝘍𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬/𝘐𝘎打卡送甜品,雖然話係送,但一啲都唔揸流攤,個甜品有生果同埋雪糕泡芙。而且擺盤極打卡,有個閃閃發光嘅巴黎鐵塔,一上枱成為全場目光✨✨✨

📍拾號公社 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐞 𝐗
屯門明藝街10號安全樓地舖
2023-06-23 179 浏览
🧀🧄芝士蒜蓉焗波士龍蝦🦞伴牛仔柳🥩 $258(送鮮濃湯及迷你牛角包🥐)牛角包🥐外層非常酥脆,內裡卻非常柔軟,而且牛油味香🧈薯波好像薯餅一樣的口感,很香口😆🧀🧄芝士蒜蓉焗波士龍蝦🦞內質緊實,芝士🧀的咸香跟龍蝦🦞搭配得很好👍而牛仔柳小好選了5成熟,切下去剛剛好,內裡微粉紅但又不會有血水,內質頗嫩滑,但吃下去不會生到咬不開,不錯😎 匈牙利鵝肝伴黑醋多士  $116超好吃🤩鵝肝超大塊,而且煎得剛剛好!!外面微金黃,內裡十分肥美多汁🤤雖然吃完有點罪惡感,但對於鵝肝愛好者來說真是難以抗拒😋 而且黑醋剛好中和了鵝肝的膩👍推薦~~ 香烤雞翼茄蓉🍅天使麵  $88(送鮮濃湯及迷你牛角包🥐)茄蓉天使麵本身以為會很酸,但沒想到它並不太酸🙈 天使麵口感很Q彈,而且充分吸收了茄汁的味道👍雞翼就不過不失🙈 健康水果茶  $47 Pina Colada 🍹🥥$88 Pina Colada 是小妹覺得超適合女生的Cocktail 🍹 因為加了椰醬所以超易入口😆如果不太能喝酒但又想chill一 chill可以叫這個👍甜品拼盤  $0惠顧滿$500,再在FB/IG like & share 就有一份甜品拼盤 😎 超適合打

芝士蒜蓉焗波士龍蝦伴牛仔柳

🧀🧄芝士蒜蓉焗波士龍蝦🦞伴牛仔柳🥩 $258
(送鮮濃湯及迷你牛角包🥐)

匈牙利鵝肝伴黑醋多士  $116

香烤雞翼茄蓉🍅天使麵  $88
(送鮮濃湯及迷你牛角包🥐)

健康水果茶  $47

Pina Colada 🍹🥥$88

甜品拼盤  $0
惠顧滿$500,再在FB/IG like & share 就有一份甜品拼盤 😎 超適合打卡的鐵塔🤩少女心滿滿💕 甜品味道不過不失~~

總結:大推!!🤩座位舒適,而且食物質素不錯,值得再去👍
芝士蒜蓉焗波士龍蝦伴牛仔柳
2023-06-22 60 浏览
係屯門都可以係新虛搵到間高質西餐@commune_x拾號公社唔只野食唔錯,服務都好周到,而且係熱辣辣既天氣下,一入到黎就涼浸浸,爽晚餐時段,只要叫杯正價飲品(酒精飲品除外),就送餐湯同牛角包,唔會蝕底就緊係一價三享啦先黎一個羅宋湯配牛角包¤湯味濃,勁多料,有最鐘意食既薯仔¤牛角包,應該話係“酥‘’先岩,堅脆!!日本極上和牛粒配喜馬拉雅山岩鹽¤有驚喜,肉質好淋,一啲都唔韌,煮到鎖住啲肉汁,好juicy¤食牛配喜馬拉雅山鹽係絕配鹽麴法式黑毛豬鞍配蜜糖芥末醬¤可以揀8成或全熟,揀左全熟,賣相好靚,肉質唔錯,配埋蜜糖芥末醬,正,但下次可以試8成有冇驚喜¤配菜炸薯外脆內軟,口感一流*期間限定*蟹子青醬大蝦蜆肉扁意粉¤份量勁多,大蝦同蜆肉都勁足料,配上超多既蟹籽,勁有口感¤青醬一啲都唔漏,扁意粉軟硬度岩岩好貢菊杞子茶¤走蜜糖,要係落單同店員講嫁¤超貼心既蠟燭座熱茶壺¤拎上手諗住飲已經聞都勁清香Yellow Duck¤好得意既浴盤小鴨造型mocktail¤芒果同益力多味好夾,仲有包爆爆糖可以放落去,聽住啲pop pop聲幾得意宜家食滿500蚊,like & share ig/fb仲送鐵塔打卡之選既甜

先黎一個羅宋湯配牛角包
¤湯味濃,勁多料,有最鐘意食既薯仔
¤牛角包,應該話係“酥‘’先岩,堅脆!!

日本極上和牛粒配喜馬拉雅山岩鹽
¤食牛配喜馬拉雅山鹽係絕配

鹽麴法式黑毛豬鞍配蜜糖芥末醬
¤配菜炸薯外脆內軟,口感一流

*期間限定*蟹子青醬大蝦蜆肉扁意粉
¤份量勁多,大蝦同蜆肉都勁足料,配上超多既蟹籽,勁有口感
¤青醬一啲都唔漏,扁意粉軟硬度岩岩好

貢菊杞子茶
¤走蜜糖,要係落單同店員講嫁
¤超貼心既蠟燭座熱茶壺
¤拎上手諗住飲已經聞都勁清香

Yellow Duck
¤好得意既浴盤小鴨造型mocktail

宜家食滿500蚊,like & share ig/fb仲送鐵塔打卡之選既甜品
¤配合番餐廳既氣氛,閃閃燈既鐵塔伴碟勁有情調
¤泡芙+水果+餅條+棉花糖+仲有可樂糖!

🔟拾號公社🔟減肥(?)一段時間,係時候來個cheat day,今晚一於食好啲😋.🥕紅蘿蔔黑松露湯味道鮮甜,手打質地好creamy👍🏻.🥩(期間限定)安格斯牛仔柳配蒜蓉焗磯燒鮑魚牛柳幾重牛味,五成熟啱啱好👍🏻鮑魚好有咬口,🧄蒜蓉燒得好香🤤仲有薯波,食完好滿足☺️.🦞龍蝦汁煮藍青口呢個超級抵食,食極都仲有咁😂龍蝦汁幾甜,青口都新鮮👍🏻.🍝蒜香白酒蘆筍和牛扁意粉呢個又係好好食,和牛口感佳,蒜香、油香完美配合,意粉又掛汁,推薦👍🏻.🍸yellow duck芒果汁一般的mocktail,酸甜不膩,造型啱哂最近嘅鴨仔打咭熱潮,必點😆.🍸highball老公鍾意飲日威,毫無懸念的選擇🙈.🍮惠顧滿$500送一個甜品拼盤,個著燈嘅鐵塔打咭一流😆
🔟拾號公社🔟

🥕紅蘿蔔黑松露湯
味道鮮甜,手打質地好creamy👍🏻

🥩(期間限定)安格斯牛仔柳配蒜蓉焗磯燒鮑魚
牛柳幾重牛味,五成熟啱啱好👍🏻
鮑魚好有咬口,🧄蒜蓉燒得好香🤤
仲有薯波,食完好滿足☺️

🦞龍蝦汁煮藍青口
呢個超級抵食,食極都仲有咁😂
龍蝦汁幾甜,青口都新鮮👍🏻

🍝蒜香白酒蘆筍和牛扁意粉

🍸yellow duck

🍸highball
老公鍾意飲日威,毫無懸念的選擇🙈

🍮惠顧滿$500送一個甜品拼盤,個著燈嘅鐵塔打咭一流😆
2023-06-16
印象中呢間西餐廳大約兩三年前都幫襯過,當時都覺得唔錯,隔咗一排再嚟食,估唔到今次都有好多驚喜喎!❇️先嚟牛角包及鮮打紅蘿蔔濃湯個湯好creamy,亦飲到有紅蘿蔔碎。平時我唔太鍾意食牛角包,但呢個一咬落去好鬆軟而且食落牛油味香濃,好食!😋❇️芝士焗紐西蘭青口一盆都有6-7隻,每隻都大大隻,上面舖滿芝士,食到好香芝士味之餘,青口本身的鮮味又唔會蓋過咗,唔錯!❇️卡邦尼蟹肉蟹子扁意粉意粉煮得恰到好處,上面舖滿蟹子,蟹肉份量亦都唔少❇️海鮮拼盤呢個真心重點推介!💖一上枱乾冰的「仙氣」飄出,好吸睛!🤩海鮮有一隻龍蝦、青口、翡翠螺、蝦及飽魚兩隻,每款都好新鮮,蝦亦好彈牙。龍蝦大大隻,肉厚而且味道鮮美,成盤海鮮份量唔少,對於鍾意食海鮮的我食得好滿足!😋❇️飲品方面,叫咗兩杯唔同款式的Mocktail: 1️⃣X Man: 有葡萄、有蘋果、亦有益力多,加埋梳打溝埋一齊層次豐富,飲落又唔會太甜,清新!2️⃣Yellow Duck:呢排兩隻大黃膠鴨嚟咗香港,見到餐牌有呢款Yellow Duck好得意,索性叫嚟試下應下景。佢係用一個浴缸仔裝住飲品,主要有芒果、菠蘿汁、益力多及梳打水,果味好濃亦相對較甜,再加埋玫瑰花瓣碎,就真
❇️先嚟牛角包及鮮打紅蘿蔔濃湯
個湯好creamy,亦飲到有紅蘿蔔碎。

❇️芝士焗紐西蘭青口

❇️卡邦尼蟹肉蟹子扁意粉
意粉煮得恰到好處,上面舖滿蟹子,蟹肉份量亦都唔少

❇️海鮮拼盤
呢個真心重點推介!💖
一上枱乾冰的「仙氣」飄出,好吸睛!🤩

❇️飲品方面,叫咗兩杯唔同款式的Mocktail:

佢係用一個浴缸仔裝住飲品,主要有芒果、菠蘿汁、益力多及梳打水,果味好濃亦相對較甜,再加埋玫瑰花瓣碎,就真係好似浸緊浴咁。另外仲附有爆炸糖一包,倒入去飲品時噼噼啪啪咁響,非常特別,成個造型同設計都好有心思!🥰

另外,晚市惠顧滿$500會送甜品拼盤一份。一上枱又係會令人嘩嘩聲!🤩
有閃燈的鐵塔擺設打卡一流!至於甜品有火龍果、冰凍藍莓、雪糕泡芙、朱古力曲奇條、棉花糖及可樂糖,只係送的甜品都非常有心思有誠意👍🏻
呢間餐廳除咗食物質素高,環境舒服之外,服務更加值得一讚!👍🏻尤其有位年輕靚女侍應,態度非常殷勤有禮及細心,而且經常面帶笑容,響香港已經好少見,令成餐晚飯再加分不少,真心推介!💖

如此用心經營的小店實在值得更多人支持!🙌
2023-06-16
  • 海鮮拼盤
朋友生日去咗呢間位於新墟嘅10號公社食❤️薯條新鮮即炸非常之好😋😋😋之後叫咗個辣肉腸Pizza味道都唔錯😊賣相有幾好青口帶子忌廉長通粉💗💗😋😋通粉軟硬適中👍🏻👍🏻其實仲叫咗個蜜糖雞翼,不過冇影到相,但係味道都好好👍🏻👍🏻👍🏻仲有叫咗個甜品我餐廳仲幫我哋寫咗Happy birthday嘅字😍呢間餐廳員工服務態度好好 而且喺西鐵站隔離非常方便 價錢亦都唔貴👏🏻如果想喺屯門食西餐,呢一間小店都係不二之選😍😍
朋友生日去咗呢間位於新墟嘅10號公社食❤️
薯條新鮮即炸非常之好😋😋😋
之後叫咗個辣肉腸Pizza味道都唔錯😊賣相有幾好

青口帶子忌廉長通粉💗💗😋😋通粉軟硬適中👍🏻👍🏻

2022-12-23 513 浏览
位於屯門嘅一間良心小店聽個名咁特別🤓一於去試試佢~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~💁🏽‍♀️芝士熔岩極上和牛漢堡配薯波 $98個包熱辣辣幾鬆軟而漢堡食落都幾重牛味同juicy 值得一讚小店以薯波代替咗平時嘅薯角或薯條💁🏽‍♀️蒜香蜆肉雜菌意粉 $58意粉我就覺得不過不失啦麵質唔算話好彈牙味道一般🙈唔難食不過冇乜驚喜
位於屯門嘅一間良心小店
聽個名咁特別🤓一於去試試佢
~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~
💁🏽‍♀️芝士熔岩極上和牛漢堡配薯波 $98

蒜香蜆肉雜菌意粉
2021-12-23
芝士熔岩極上和牛漢堡配薯波
2022-12-06 502 浏览
之前聽朋友講呢間幾好食,環境幾好feel,坐得又幾舒服。見個tea 幾抵食,就先試下個tea 外賣。十分鐘既路程返到屋企。三重芝士pizza賣相唔錯,個邊邊位比較硬上面既料就比較少,見到都幾薄,略嫌唔夠juicy,但味道都還好,食落都幾香芝士味香草忌廉德國腸螺絲粉德國腸有4~5舊,汁撈勻後都夠,份量都夠。但唔係好食,又唔係難食😂普普通通點左荔枝紅茶同蘋果紅茶,沖得都幾香下次有時間同朋友坐低嘆個tea 應該幾舒服既

香草忌廉德國腸螺絲粉

點左荔枝紅茶同蘋果紅茶,沖得都幾香

下次有時間同朋友坐低嘆個tea 應該幾舒服既
2022-12-02
外卖自取
2022-11-11 528 浏览
Bookmark咗好耐嘅餐廳😆終於約埋班friend子一齊去食!佢個環境氣氛都好正,坐埋一齊食下野吹下水一流😎✨德國腸拼盤正正常常冇咩特別啦🤣就係好多款唔同嘅德國香腸~不過原來配埋酸瓜食又幾夾喎,之前真係未試過✨黑松靈芝士磨菇長薄餅個長薄餅餅邊脆脆地幾好食🤤同埋真係好多料!黑松靈醬就少左啲啲✨黃金流沙炸蝦呢個好食!係好香嘅咸蛋黃味🥺仲要係啱啱炸好上碟,所以係熱辣辣㗎,要小心唔好辣親😂✨龍蝦汁青口帆立貝煮長通粉呢個同risotto 就有比較有傷害🤣佢都煮得好掛到汁同幾香嘅,不過就唔係好食到個龍蝦汁味✨黑松露什菌芝士意大利飯個意大利飯勁多白汁!仲要好creamy同好香😍係忍唔到口係咁一啖一啖咁食!仲要幾香黑松露味✨火焰德國咸豬手點可以唔餅咸豬手!😎不過個豬片就有啲硬😂其他就正正常#拾號公社📍屯門明藝街10號安全樓地舖

✨德國腸拼盤

✨火焰德國咸豬手
點可以唔餅咸豬手!😎不過個豬片就有啲硬😂其他就正正常

#拾號公社
📍屯門明藝街10號安全樓地舖
呢間餐廳嘅位置唔係好顯眼,可能行經過都唔覺意。但係內藏珍寶👍食物質素唔錯,份量多🤤又可以chill住食,滿足一眾小文青,又可以食飽飽🥳今次叫咗all day breakfast、芝士熔岩極上和牛漢堡配薯波、紐西蘭青口蜆肉芝士忌廉天使麵。All day breakfast表現一般,忌廉天使麵幾好食,蜆肉幾多,和牛漢堡好正😋好Juicy,好香,無得頂👍推介🥳
呢間餐廳嘅位置唔係好顯眼,可能行經過都唔覺意。
但係內藏珍寶👍食物質素唔錯,份量多🤤
又可以chill住食,滿足一眾小文青,又可以食飽飽🥳
非常難得嚟到屯門區搵食,所以特登搵咗一間距離屯門站唔遠嘅小店試下。佢嘅午餐呢係有lunch set嘅,意粉個d其實就好似六十零蚊左右,唔洗加一,仲要每個餐呢都係包咗一個迷你嘅牛角包、餐湯、沙律仔同埋嘢飲嘅。我就嗌咗最貴嘅all day breakfast﹐要$128﹐屯門區嚟講應該係唔算平啦,同埋本來all day breakfast就應該有麵包之類,而佢都係得其他set 同樣有嘅牛角包,就比較上係唔抵嘅。松露炒蛋聞上去好香,但係食落去味道比較淡,煙三文魚都一般,燒菠蘿呢個 項目all day breakfast比較少見,其實係罐頭菠蘿係咁易燒過。 比較好食嘅係佢嗰個釀咗芝士蘑菇嘅雞翼,同埋佢嘅牛角包其實都ok嘅。朋友叫咗一個炸魚柳漢堡包,我覺得比較就抵啲,都幾好食嘅。佢全部配嘅都唔係薯條,係薯粒,其實就係好似薯餅咁嘅味,但就係一粒狀嘅,比起一塊薯餅就梗係 份量少啲 所以覺得整齊去嘅價格有少少偏貴(屯門區嚟講l。跟餐嘅嘢飲唔係普通嘅lemon tea之類嘅,係可以揀啲咩蘋果紅茶/荔枝綠茶之類,都叫有d誠意。整體感覺,以屯門區嚟講唔算特別平,但係質素都ok嘅,適合放假嚟食個brunch嘅

整體感覺,以屯門區嚟講唔算特別平,但係質素都ok嘅,適合放假嚟食個brunch嘅感覺。
2022-07-26 630 浏览
放假日嘅早上唔想咁早起身,想hea一hea 先出門口😂😂拾號公社嘅Lunch 11點半就開始,3點半先完,啱哂我依啲Chill chill 地想過一日,唔想早起身嘅人🤣🤣依日叫左忌廉汁炸蝦意大利飯同埋芝士熔岩極上和牛漢堡配薯波。意大利飯正正常常,食到一半已經好漏,和牛漢堡兩個人share食都好足夠。跟餐加左杯蘋果綠茶仲加左錢叫多一杯焦糖咖啡。餐廳環境舒適,會播下音樂,冷氣都好夠,位置亦都好方便,要支持下依啲小店😬😬
放假日嘅早上唔想咁早起身,想hea一hea 先出門口😂😂
依日叫左忌廉汁炸蝦意大利飯同埋芝士熔岩極上和牛漢堡配薯波。
跟餐加左杯蘋果綠茶仲加左錢叫多一杯焦糖咖啡。

2022-07-05 673 浏览
屯門 - 《拾號公社》📍 屯門明藝街10號安全樓地舖屯門小區有唔少酒吧餐廳🍻呢間野食環境都不錯,性價比高岩哂住屯門鍾意chill既朋友٩(^‿^)۶匈牙利鵝肝多士伴安格斯牛仔柳(💰248)鵝肝有2大大舊🤤,配埋脆卜卜既多士真係十分之滿足啊!如果有埋蘋果蓉可以解下膩就更加好😋牛柳嗌左5成熟,岩岩好唔會靭仲幾juicy同有牛味跟左份沙律🥗同薯波有其他配料食下冇咁dry日本極上和牛粒配喜馬拉雅山岩鹽(💰138)食肉獸繼續都係食牛💓和牛粒有好香香煎既味道咬落係有好少少油~所以唔係好岩怕油嘅朋友仔但我係好okay的😆配埋側邊嘅岩鹽真係好好食炸粗切薯條配黑松露沙律醬(💰55)雖然佢話係粗似薯條但其實一啲都唔粗,只係比幼身薯條粗少少for我黎講,呢個粗幼度啱啱好黑松露真係好夾薯條~送酒一流~所以都飲左2杯cocktail🥰個醬唔夠沾會幫你refill(╹◡╹)CocktailLook for star (💰78)Long Island (💰78)Highball (💰88)Supra Hangover (💰108)佢啲cocktail性價比幾高價錢唔貴~但酒精份量都比得幾足🤧
屯門 - 《拾號公社》
📍 屯門明藝街10號安全樓地舖

屯門小區有唔少酒吧餐廳🍻
呢間野食環境都不錯,性價比高
岩哂住屯門鍾意chill既朋友٩(^‿^)۶

匈牙利鵝肝多士伴安格斯牛仔柳(💰248)
鵝肝有2大大舊🤤,配埋脆卜卜既多士
真係十分之滿足啊!
如果有埋蘋果蓉可以解下膩就更加好😋
牛柳嗌左5成熟,岩岩好唔會靭
仲幾juicy同有牛味
跟左份沙律🥗同薯波
有其他配料食下冇咁dry

日本極上和牛粒配喜馬拉雅山岩鹽(💰138)
食肉獸繼續都係食牛💓
和牛粒有好香香煎既味道
咬落係有好少少油~所以唔係好岩怕油嘅朋友仔
但我係好okay的😆
配埋側邊嘅岩鹽真係好好食

炸粗切薯條配黑松露沙律醬(💰55)
雖然佢話係粗似薯條
但其實一啲都唔粗,只係比幼身薯條粗少少
for我黎講,呢個粗幼度啱啱好
黑松露真係好夾薯條~
送酒一流~所以都飲左2杯cocktail🥰
個醬唔夠沾會幫你refill(╹◡╹)

Cocktail
Look for star (💰78)
Long Island (💰78)
Highball (💰88)
Supra Hangover (💰108)
佢啲cocktail性價比幾高
價錢唔貴~但酒精份量都比得幾足🤧
2022-05-15 868 浏览
星期六放工去了試這家lunch!叫了個牛肉條天使麵,蘋果綠茶!食物還ok, 好好食倒也不至於,飲品普通。但服務態度頗好的!如果經過都可以一試,set lunch 配湯跟飲品,還有牛角包,挺飽的!承惠$73 也很抵食!但如果對味道期望太高的,要考慮啊!
2022-05-14