2011-11-01 81 浏览
Waiting for the bus to go home and spied this restaurant across the street and decided to try it instead of eating in. Ordered a kurobuta shoulder platter and a steak sandwich. Steak sandwich was plain but the steak itself was done well - meat was flavorful and tender. Lettuce was crisp and bread was a bit thin but good enough to hold up to the steak juices. We will order this again if we are back in the area around lunchtime. The pork shoulder was quite decent although, given the method of cooking, I'm not sure it needed to be kurobuta. Still, tasty, tender, and done very well. One complaint is the platter comes with fries but when the dish is served, they pour on a sauce (you get to pick one of several flavors) tableside which drenches the fries and the fries end up all soggy. Next time, I'd get either no sauce or the sauce on the side... Other than that, it was a fine don't-feel-like-cooking-at-home dinner.
2011-10-31
2011-08-08 77 浏览
前年有個星期日lunch time去幫襯依間分店~估唔到有水準喎所以亦keep住成為我地星期日lunch既飯堂之一仲講左好耐話搵次試埋佢地既晚餐~順便影相記錄一下呢食店空間感好大又夠冷氣~卡檯坐得好舒服..座位夠寬敞另外仲設有免費wifi及電視等娛樂設施~而整體服務都ok呢點餐後..送上餐包及餐湯"什菜湯"..竟然無午市既咁夠濃郁~而且料都少d而餐包同午市既又唔同..依款包好粗鞋午市既餐包係微熱中帶軟身既包包來架"美國厚切頂級西冷扒(8oz)"上檯感覺唔係好得~煎得唔靚而且要5成又over左~肉質唔ok"美國自然豬扒餐"完全想像唔到鐵板既價錢平到呢..我覺得超抵食(哈哈)上檯後..服務員再即場淋上黑椒汁肉質夠腍身又帶有肉汁..味道好唔錯薯件反而ma ma~本身唔夠脆..再淋埋黑椒汁仲加快軟腍餐飲..凍檸茶(少甜)整體晚餐既食物質素~無午市咁好味~加上lunch我地多數食焗飯/咖喱類..都好出色晚市牛扒餐整得較差~相對鐵板餐就好唔錯~其實前天都剛幫襯完食lunch午市既水準依舊好~所以晚市唔會再考慮lu~都係幫襯lunch time好d呢
所以亦keep住成為我地星期日lunch既飯堂之一
仲講左好耐話搵次試埋佢地既晚餐~順便影相記錄一下呢
食店空間感好大又夠冷氣~卡檯坐得好舒服..座位夠寬敞
另外仲設有免費wifi及電視等娛樂設施~而整體服務都ok呢

點餐後..送上餐包及餐湯
"什菜湯"..竟然無午市既咁夠濃郁~而且料都少d
而餐包同午市既又唔同..依款包好粗鞋
午市既餐包係微熱中帶軟身既包包來架
"美國厚切頂級西冷扒(8oz)"
上檯感覺唔係好得~煎得唔靚
而且要5成又over左~肉質唔ok
"美國自然豬扒餐"
完全想像唔到鐵板既價錢平到呢..我覺得超抵食(哈哈)
上檯後..服務員再即場淋上黑椒汁
肉質夠腍身又帶有肉汁..味道好唔錯
薯件反而ma ma~本身唔夠脆..再淋埋黑椒汁仲加快軟腍
餐飲..凍檸茶(少甜)
2011-07-23
昨晚一家人,家裡沒有煮飯,於是心血來潮想据扒,便一家五人到此吃飯。一上到去,便得到有禮貌的滿意的招待到位置坐。雖然當時時晚餐時間已經很多人,但仍然得到服務員熱情的招待,值得加分。坐好位置,我們一行人也開始打開晚餐menu選擇心儀的食物。但我無論怎看,心儀的仍然是一個肉眼扒。大家選好後,開始落單。我們叫了五個鐵板晚餐,一個田螺。等了一會,先來湯和飽。羅宋湯仍然保持質素,足料味夠濃。飽亦夠熱夠軟熟。我們熱鬧地邊說邊吃,很快便吃完了。真的不錯。跟著便上main course,鐵板餐。我從很遠便看見一個披頭散髮,滿面蘇根的肥伴服務員,拿著幾個鐵板,危險地走過來,打算端上給我們。見他的紅色制服烏黑骯髒,身上散發出陣陣臭味,頭髮零亂,滿面油淋淋,還一點禮貌都沒有地端上食物給我。我真的有點不想吃下由他給我的扒呀。和其他服務員比較,簡直非常另類呢!在此,我希望有關餐室的管理層要正視此問題。這麼高級的餐廳,怎可有這樣的員工呢?幸好的是,我的肉眼扒,味道還是不錯,肉汁多,味道濃,成數足,配料多,汁水夠。很好很好。雖然扒上有少少肥膏,但對我不大有影響,因為這樣,更使扒的香味帶到出來。媽媽吃的那個雞扒也不錯,
大家選好後,開始落單。我們叫了五個鐵板晚餐,一個田螺。
我真的有點不想吃下由他給我的扒呀。
媽媽吃的那個雞扒也不錯,夠大塊,皮夠脆,好好味呢!
吃到差不多,另一的服務員便貼身的替我們寫下要喝的飲料。
奶茶茶味夠濃,很好。

最後,吃過後便結賬離開。五百元都不用,真的很平,美中不足還是那跑餐的服務員,臨走還見他在抓頭髮和meet蘇根,嚇人得很呢!

2011-08-04
  • 肉眼扒
2011-07-03 39 浏览
昨晚吃了齋,今日要吃肉,是什麼「理論」。Anyway是日午餐,就是吃扒。估不到lunch time此店都不少客噃!Lunch,有沙律,少量焗飯/意粉餐。大部份都是扒類。我選了美國牛肉漢堡,拼美國豬扒、司華力腸$49(黑椒汁)。牛肉漢堡很juicy!!如果厚身點更好喇。美國豬扒,不知有否鬆肉粉,肉身很腍。整碟飯,超好吃!唯飯粒較硬。必see奧華利牛柳$138,「建議5成熟最和味」。可惜老公總是怕血淋淋,愛8成熟。除非在高級餐廳,order8成給你8成;普通餐廳8成,會給你9成半囉。所以這趟,我根本沒期望過,會有牛肉汁出現。件牛柳賣相好得,但出事在「8成」上,浪費了。蒜蓉汁很淡,蒜味不夠。餐茶咖啡,尚可,印象中進步了。
昨晚吃了齋,今日要吃肉,是什麼「理論」
。Anyway是日午餐,就是吃
估不到lunch time
此店都不少客噃!
Lunch,有沙律,少量焗飯/意粉餐。大部份都是扒類。
!唯飯粒較硬。
。所以這趟,我根本沒期望過,會有牛肉汁出現。
餐茶咖啡,尚可,印象中進步了。
有雞湯味的忌廉湯,和加香料煲的雜菜湯!
美國牛肉漢堡,拼美國豬扒、司華力腸
牛肉漢堡 近鏡 (juicy~)
奧華利牛柳
2011-07-03
有雞湯味的忌廉湯,和加香料煲的雜菜湯!
美國牛肉漢堡,拼美國豬扒、司華力腸
牛肉漢堡 近鏡 (juicy~)
  • 美國牛肉漢堡
前日(15-6-2011 Wed)朝同男友起身後,佢陪我出街食早餐,到巴士站o岩o岩有巴士,唔理三七廿一上o左車落荃灣至算.到荃灣問男友去邊間食,佢答呢間.啊.o黎到有好多位,睇完menu我就要$24.00o既牛肉漢堡,配煎雙蛋,粟米粒同牛油方包,要凍好立克少甜.男友就要$25.00o既牛扒,配煎雙蛋,粟米粒,牛油方包同火腿公仔麵,要凍檸茶少甜.叫齊晒,等o左好耐,男友o既餐全部到齊,size o係呢o度o黎講係正常,而我o既餐呢?又好耐都未到喎,之後兩杯o野飲至到,再等呀等,我o既餐終於到o黎,都唔知攪乜,我個餐冇麵呢啲要煮o既o野,都可以耐過我男友o個份,足足等o左7分鐘.而睇見我o既牛肉漢堡就細件到難以想像,平$1.00已經少o左粉麵呢啲,係咪有點兒那個呢?而我記得餐牌中寫住牛肉漢堡內有煙肉粒,我試吓先,食唔到喎,只食到啲洋蔥粒,我就冇乜所謂,因為我都唔多鍾意食煙肉,但咁寫明而冇就唔係幾好啦.我試o左一啖男友o既牛扒,呢個OK o既,因為重有點點牛肉味.而細粒又少o既粟米唔夠甜;我o既煎雙蛋一隻全熟一隻半生熟,畀我o既感覺係馬虎;牛油方包呢,我可以食到連o係低級少少o既茶餐廳都食

到荃灣問男友去邊間食,佢答呢間.啊.

叫齊晒,等o左好耐,男友o既餐全部到齊,
男友o既火腿公仔麵
男友o既牛扒,配煎雙蛋,粟米粒,牛油方包
凍檸茶少甜同凍好立克少甜
再等呀等,我o既餐終於到o黎,
我o既牛肉漢堡,配煎雙蛋,粟米粒同牛油方包

牛肉漢堡

而細粒又少o既粟米唔夠甜;我o既煎雙蛋一隻全熟一隻半生熟,畀我o既感覺係馬虎;牛油方包呢,我可以食到連o係低級少少o既茶餐廳都食唔到o既乾硬方包,擺到明呢啲已經放o係餐廳多日,唔新鮮o既方包.

最後杯少甜o既凍好立克,味道就o岩o岩好,係o岩o岩好o既甜,未屬於我要少甜o既程度.

衛生:
男友食到剩返方包同粟米時,有隻幾大o既蚊滋降落o左去佢o既方包o度.

價錢混亂係我落o左單後,女侍應話凍飲加$3.00,而凍飲o黎到時,我見咁細杯就覺得好唔抵啦,加$3.00我重叫少甜,佢o地o既cost重相對地少o左添.

但我o地食完後埋單,我問男友呢餐幾錢?佢話佢畀$100.00找返$46.00,即係$53.00.我左計右計,都計唔到$53.00出o黎,唔通見我o地飲品叫少甜就自動減$1.00?

講真,o係好啲o既餐廳食個$27.00o既早餐都可以,但咁o既質素真係唔得囉.

味道係2.58分
2011-06-15
$27.00 (早餐)
2011-04-11 19 浏览
當晚與girl friend 行完街,心血來潮想食扒,於是就選擇了到沙咀道的扒王之王吃。到達目的地都已經是8:30左右吃晚飯高峰期,故店內客似雲來。但waiter都很快便安排到座位給我們。坐下後,便送上 menu 來,一看之下有很多款牛扒,有肉眼,有西冷,有牛柳。花多眼亂。經過侍應細心介紹去,我決定吃牛肋骨。所有歺都包了一個歺湯歺飽,及歺飲。我點選了羅宋湯。湯的料非常足,味道夠濃,我把整碗吃清。跟住等了一會就送上我的七成熟的牛肋骨了,未吃已經好香味,一吃之下,真的好好味。味道夠濃,有點爽口彈力。真的沒有介紹錯。最後叫了一杯熱奶茶,簡單一杯茶,但茶味好夠,不錯不錯。

經過侍應細心介紹去,我決定吃牛肋骨。

2011-04-08
  • 牛肋骨
  • 小肉眼
到達時1pm多,成個場差唔多full晒~d職員都幾醒目,個lunch menu跟上次不同,轉左~但鐵板的價錢加價加得好厲害... 只有1份 龍利柳雞扒鐵板維持$48..其他全部都過$50....嗚嗚 今次有好多客人食鐵板燒呢~我揀左1款新款的焗意粉套餐鮮茄白菌黑豚肉意粉 $42好可惜連1小粒的菇也沒有 嗚嗚,咁都叫什菌?真係玩我咩? 有原汁原味的番茄共4-5件...good!但茄汁實在too much.....幸好醬汁夠杰身,無變湯意粉...= = |||||意粉附洋蔥,西芹,紅蘿蔔切粒當意粉到左之後,有2個waiter不約而同問我地 落左飲品未??我飲熱檸水,點知隻杯係膠杯,而且印住「扒王之王 」的logo, 因家人們要的是凍飲,所以上菜果陣只係上左佢地2杯,而我果杯未上,waiter好好人話仲差1杯熱檸水~nice,滿意order後3分鐘都唔駛,餐包+湯即到! 冷氣剛剛好~環境又很好~羅宋湯很足料又新鮮~有椰菜.紅蘿蔔,洋蔥,tasty~滿滿的1碗~ 餐包有烘過的暖暖感覺~taste good,個包帶少少脆口!另外聽到隔黎桌的食客問羅宋湯加生菜幾錢,點知要$8????
多款lunch set 的menu
每日不同的set
今次有好多客人食鐵板燒呢~
我揀左1款新款的焗意粉套餐
鮮茄白菌黑豚肉意粉 $42
醬汁多得快要漏出來的鮮茄白菌黑豚肉意粉
白豚肉~
好可惜連1小粒的菇也沒有
嗚嗚,咁都叫什菌?真係玩我咩?

order後3分鐘都唔駛,餐包+湯即到!

冷氣剛剛好~環境又很好~

羅宋湯
足料+美味的羅宋湯

餐包
3個孖住1齊上~
餐包
有烘過的暖暖感覺~taste good,個包帶少少脆口!
熱檸水的杯很有特色~
另外聽到隔黎桌的食客問羅宋湯加生菜幾錢,點知要$8????
離開時搭lift見到的set
多款lunch set 的menu
每日不同的set
餐包
3個孖住1齊上~
足料+美味的羅宋湯
白豚肉~
熱檸水的杯很有特色~
離開時搭lift見到的set
2011-02-07 23 浏览
新年屋企人懶得煮飯, 又想出黎食下飯,我阿哥又想鋸扒, 於是來到扒王之王..講到鋸扒, 其實我覺得附近的莎樂美比扒王之王好,但我阿哥唔鍾意去莎樂美..今次食完扒王之王後, 我更加覺得莎樂美比lee度更抵食同更好食~今次3個人食, 但我怕食唔哂, 於是叫2份餐..食完真係o岩o岩好, 又唔駛浪費食物~~餐湯ok~如果餐湯都唔ok就大件事喇~~之後就食我地叫的什扒餐同肉眼扒餐~食落都唔錯,但好可惜, 上鐵板時唔夠熱, 搞到淋汁時冇乜聽聲~初初仲怕d煙會煙親我, 點知令我失望......下次我真係寧願去莎樂美食(如果佢有開的話)同樣價錢, 但食lee種質素的扒, 唔係話唔好食, 只係我覺得佢唔抵食~不過..可以一家人開開心心食餐飯, 畢竟係一件開心又幸福的事^o^
新年屋企人懶得煮飯, 又想出黎食下飯,
我阿哥又想鋸扒, 於是來到扒王之王..
講到鋸扒, 其實我覺得附近的莎樂美比扒王之王好,
但我阿哥唔鍾意去莎樂美..

今次3個人食, 但我怕食唔哂, 於是叫2份餐..
食完真係o岩o岩好, 又唔駛浪費食物~~

餐湯ok~如果餐湯都唔ok就大件事喇~~
之後就食我地叫的什扒餐同肉眼扒餐~
食落都唔錯,
但好可惜, 上鐵板時唔夠熱, 搞到淋汁時冇乜聽聲~
初初仲怕d煙會煙親我, 點知令我失望......

下次我真係寧願去莎樂美食(如果佢有開的話)
什扒
肉眼扒
2011-02-05
什扒
肉眼扒
2010-12-29
今日(29-12-2010 Wed)同男友先食個早餐返工,佢話o黎呢間.我叫個$21.00o既K1餐,有火腿通炒同腸仔煎蛋,飲熱檸水.男友要$19.00o既沙爹牛肉通粉同火腿煎蛋,飲熱檸茶.好快,所有o野都到o黎,男友睇睇杯熱檸茶就話,一睇就知唔好飲,我都見茶色有啲濁,佢飲落話澀與唔澀之間.而我o既早餐呢,腸仔炸到乾o左,根本就過o左火,不過少量又細粒o既粟米都幾甜.呢次早餐麻麻地喎,咁間單o既腸仔都整過火.環境: 今日天氣冇咁凍,但佢o地冇乜開冷氣,都算幾焗.服務: 侍應冇乜問題,都只係收銀o既態度麻麻.

而我o既早餐呢,腸仔炸到乾o左,根本就過o左火
,不過少量又細粒o既粟米都幾甜.

呢次早餐麻麻地喎,咁間單o既腸仔都整過火.

環境: 今日天氣冇咁凍,但佢o地冇乜開冷氣,都算幾焗.

服務: 侍應冇乜問題,都只係收銀o既態度麻麻.
2010-12-29
$20.00 (早餐)
(非会员)
2010-12-22 16 浏览
1點左右午飯時間去食lunch!一去到就有位!個地方都幾大!不過完全無人招呼!想搵個侍應幫手!d侍應好似盲咁樣!勁大聲叫人黎!終於有反應!問佢有乜食!佢就同我講"食ABC啦"叫左個午餐A ....等.... 等 .... 不停聽到廚房發出鐘聲... 等.... 等...終於有得食... 搵人換...佢竟然同我講... 就走左去!成個人嬲到食都唔食...埋單呀唔該!以後都唔會黎!!免費都唔會黎!!
1點左右午飯時間去食lunch!一去到就有位![無人帶位自己搵位]
個地方都幾大!不過完全無人招呼![水又無!餐牌又無得睇!]
想搵個侍應幫手!d侍應好似盲咁樣![直行直過!?扮睇唔到定真睇唔到!?]
勁大聲叫人黎!終於有反應![好彩唔係聾既姐!]
問佢有乜食!佢就同我講"食ABC啦"[乜野係ABC?姐係特價午餐]
叫左個午餐A ....等.... 等 .... 不停聽到廚房發出鐘聲[叮叮叮叮叮叮叮叮....]... 等.... 等...
終於有得食...[凍既午餐...] 搵人換...佢竟然同我講...[係咁ga wo] 就走左去!
成個人嬲到食都唔食...埋單呀唔該![埋單....竟然係最快...一叫即刻有人應...趕客最快...]
以後都唔會黎!!免費都唔會黎!!
2010-12-13
今次仲可以坐卡位,感覺很好,桌子又大張,沙發也大張~可以慢慢吹水,慢慢食野~非常之好~!! luinch set-- 主菜+餐包+湯+飲品 什菌豬扒意粉 $38我諗我唔會再叫扒王之王的什菌,次次都係得1款磨菇,磨菇份量又唔見得係多.... 茄汁食落口仲要無乜茄汁味可言.........menu無啦啦貼住左呢款意粉的個[]字樣......所以問waiter到底係咩醬汁.... 食食下發覺隻碟底部都幾多油.......豬扒好味的,脂肪部份係圍住中間d豬肉~口感佳 雜菜湯好多椰菜,有少少辣的味道,雜菜的配搭非常的好~餐包個賣相很好~食落唔係很軟熟那種,還可以吧~凍檸茶味道仍是很不錯,茶味不會過份地濃烈~又唔會好甜~waiter轉晒人手,不過服務態度依然很不錯的,所以值得再黎呢道繼續「食扒」

luinch set-- 主菜+餐包+湯+飲品
什菌豬扒意粉 $38
茄汁食落口仲要無乜茄汁味可言.........menu無啦啦貼住左呢款意粉的個[[汁]]字樣......所以問waiter到底係咩醬汁.... 食食下發覺隻碟底部都幾多油.......豬扒好味的,脂肪部份係圍住中間d豬肉~口感佳

雜菜湯
好多椰菜,有少少辣的味道,雜菜的配搭非常的好~
餐包
個賣相很好~食落唔係很軟熟那種,還可以吧~
凍檸茶
味道仍是很不錯,茶味不會過份地濃烈~又唔會好甜~
餐包~賣相不錯~
雜菜湯~幾多雜菜,滿意~健康
什菌豬扒意粉 ,太少磨菇..雖然豬扒才是主角=3=
好多件豬扒,細細件,good!肉質很好
桌上調味料擺設~
從卡位望出去的街道~
雜菜湯~幾多雜菜,滿意~健康
好多件豬扒,細細件,good!肉質很好
桌上調味料擺設~
從卡位望出去的街道~
2010-10-21 13 浏览
今日(21-10-2010 Thur)同男友食早餐,我問佢想去邊間食?佢答呢間,好吖,上次都覺得OK.o黎到,先由一位女侍應招呼同帶我o地去卡位,感覺唔錯.我o地坐低後,我揀$19.00o既法蘭西多士餐,飲熱奶茶.男友開頭揀$26.00o既牛扒餐,我突然記得佢上次好似都叫呢個,於是佢改,改o左$24.00o既B餐,有煎雞扒,牛油多士,火腿炒蛋,飲熱檸水.冇耐,飲品到o黎,先飲啖奶茶,都’o鞋o鞋’地,我加一包糖,都仍苦苦地,不過算啦,唔好飲咁甜.之後我o既法蘭西多士到o黎,我加好糖漿同牛油o黎食,都唔夠甜,自問加o左唔少糖漿.而口感呢,可能蛋漿唔夠多,令口感唔係幾豐富,不過今次唔緊要,因為我正正唔想食太多o野,否則以正常o黎計,呢個係唔合格.到男友o個份,睇睇吓原來係我上次食o既餐..賣相一樣,牛油多士好燶,冇乜牛油,感覺幾乾;而雞扒’煎’得香脆好味.服務:差唔多食晒時,男友想飲清水,我就叫個短直髮女侍應畀杯暖水我,佢應o左我後,點知就去電腦o度按鍵,唔係要一杯水都要收錢o掛?佢按o左一大輪,佢好似冇諗住拎杯水畀我,我就叫另一個女侍應.佢就入廚房拎杯好熱o既水畀我.咁我計好數,諗住係$

到男友o個份,睇睇吓原來係我上次食o既餐.

服務:

咁我計好數,諗住係$33.00,然後我o地去埋單,佢收我$43.00,我問點解?佢(短直髮女侍應)態度麻麻咁畀張單我話自己睇.我睇睇,啊,係$29.00加$19.00=$43.00,係我自己計錯.咁我就走啦,佢就叫住我畀返張單佢.

我覺得呢位女侍應係我呢餐接觸到咁多個(3-4個)中服務最差o既
,亦係佢令到原本可以畀服務4分,要扣為3分.
2010-10-21
$21.50 (早餐)
2010-09-15 6 浏览
尋日(14-9-2010 Tue)同男友起身後,終於夠時間o黎呢間食早餐,我o地上到o黎都重有好多位,坐低後我將我套餐具移出啲睇menu,點知有個女侍應將佢拎走擺o係另一張枱,奇!之後另一個女侍應畀返一套我.我o地決定o左喇,男友要$26.00o既牛扒餐,有牛扒,牛油方包,煎雙蛋,火腿公仔麵,加$2.00飲凍檸茶.我就要$24.00o既B餐,有煎雞扒,牛油多士,火腿炒蛋,飲熱奶茶.不久,飲品先到,我杯奶茶茶味都叫做夠o既.之後我o既早餐先到,見佢火腿炒蛋有好多,有一撮仔粟米,牛油多士都烘得好燶.食吓雞扒先,嘩!煎(炸)得好脆呀!啲汁o既鹹度都o岩o岩好o既.粟米粒唔係好夠甜,不過算啦.冇expect過會有.炒蛋炒得熟,冇晒蛋汁唔嫩.多士呢,最後我同男友o既牛油方包各交換半件,變o左鴛鴦方包多士,多士仍脆,唔錯o既.男友o既都一拚上枱,佢o個份都同樣有粟米粒,而牛扒厚度o岩o岩好,都仍有牛肉o既味道,唔乾唔韌.其他o既都冇乜問題.以呢個價錢,我諗好過翠華,因為起碼呢o度坐都坐得舒服啲,選擇亦多好多.環境:冷氣唔係太夠.
奇!之後另一個女侍應畀返一套我.

,多士仍脆,唔錯o既.

環境:
冷氣唔係太夠.
飲品
我o既早餐
男友o既早餐
火腿公仔麵
2010-09-14
$26.00 (早餐)
我o既早餐
2010-09-11 7 浏览
叫左個鮮茄豬扒意粉加一杯凍朱古力意粉好好食,夠曬多汁豬扒亦相當入味不過略嫌等得太耐,落左order成廿幾分鐘先到下次食下午茶,都會揀番佢
叫左個鮮茄豬扒意粉
加一杯凍朱古力
意粉好好食,夠曬多汁
豬扒亦相當入味

不過略嫌等得太耐,落左order成廿幾分鐘先到

下次食下午茶,都會揀番佢
  • 意粉
最近2個月都去了2次這間荃灣的扒王之王,未知是否以前扒王之王分店太多水準同品質唔好,而家分店少左,而水準又回復到好味的水平。最近2次所食的都是牛,分別都係有帶根或肥的肉,牛還是有連骨或肋根位置最好味。雖然每次叫6-7成都係比8成熟,但口感真的很真不錯啦。最失敗都係d餐包同餐湯。
雖然每次叫6-7成都係比8成熟,但口感真的很真不錯啦。

最失敗都係d餐包同餐湯。
2010-09-01
  • 牛肋根類、連骨類-扒種